מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מחו"ל... צריך רק אתרים אמינים ולא ימכרו אותו ביותר מ10$ NF7-SL V2 תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כדאי לחכות קצת עם קניה של זכרונות DDR 333MHZ האם התקופה הזאת נחשבת יקרה וצפיה בקרוב ירידה במחירים ?
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
תודה רבה,וערב טוב לכולם.
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני יודע שההבדל יהיה מורגש, אבל במה? ??? (אני מתכנן להוסיף קצת חיים למחשב השני במפרט שלי) כדי לחסוך אי הבנות, איידע אתכם שהלוח תומך בשני סוגי הראם.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הכותרת אומרת בערך הכל אני רוצה לעדכן את גרסת ה-BIOS שלי (ללוח NF7-SL), אבל אני מפחד שהמחשב יתקע באמצע או משהו כזה וידפק ה-BIOS... אז אני רוצה לשאול, האם עידכון BIOS מפר אחריות? תודה לעונים
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לוח אם Gigabyte GA-7VAX אשר מגיע ללא התוסף שנקרא audio combo kit. התוסף הופך את כרטיס הקול אשר מגיע O/B לכרטיס 5.1 עם יציאה אופטית. אני מעוניין להשיג את התוסף אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר אותו מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?????? ???
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
איזה לוח אם מבין השניים עדיף למערכת AMD? Epox 8RDA3+(n-force2)Fwire,sb,lan,USB2.0,sata או: Abit NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 אני לא מתכנן לבצע אוברקלוק כרגע אבל אני מעדיף שתהיה לי אפשרות ואני גם רוצה לוח שישאר לכמה שיותר זמן ועוד שאלה: מה זה Fwire? ולפי מה שהבנתי SATA זה חיבור שמשמש לדיסק קשיח האם כדאי להשקיע בדיסק קשיח שתומך בזה? האם אני ארגיש בביצועים?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש זיכרון של 1 ג'יגה DDR 3200 - 400MHz - כנראה שארכוש 2*512 מגה. אני לא מתכנן כנראה לבצע O/C. אבל ביצועים מהירים חשובים לי. הכל מיועד ללוח אם MSI Neo 2 - i865PE כמה שאלות: 1. מה ההבדל ביןDual Channel ל-Single Channel? האם לראשון יתרון ביצועים. 2. האם שווה להשקיע בזכרון שעובד ב-CAS2 במקום הרגילים שרובם עובדים ב-CAS2.5 ? הפרש המחירים כאן 130 ש"ח האם שווה? 3. האם לוח האם תומך בזכרונות מהירים יותר? 4. האם זיכרון של Geil כגון Golden Dragon נותן תמורה טובה לכסף? תודה.
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג האם לוחות ה Asus P4P800 הנוכחיים שכרגע נמכרים בישראל עדיין מסוגלים להפעיל את ה PAT ? הייתה איזו חדשה שהאפשרות מבוטלת בלוחות החדשים, אבל קשה לי להאמין שהסטוק מתחלף עד כדי כך מהר
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני שומע שמדברים פה על סוגים שונים כמו הסטפינג JIUHB וכו'. מה זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני רונה מחשב חדש בעזרת השם... אני מאוד מתלבט בין שני לוחות אלו! תנמקו מי ומדוע! תודה לכל העוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מצאתי את הגירסאת BIOS הנכונה וביצעתי את הפלאש, אבל אחרי שהמחשב עלה מחדש לא הייתה לי מקלדת ולא עכבר... שמרתי את הגירסא הישנה אבל אין לי איך לקבל גישה כדי לצרוב אותה מחדש, אני לא יכול אפילו להיכנס לביוס כי אין לי מקלדת. יש למישהו הצעות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם חדש Abit Nf7 SL והוא עושה לי די בעיות כפי שאמרו לי כשקניתי ואני רוצה להחליף אותו ואני לא יודע למה להחליף... אז אם תוכלו להגיד לי אני ישמח משהו בסביבות ה650 שקל או 700 [הכותרת נערכה, למה זה מסובך לכתוב אחת הגיונית במקום שאני יעשה את זה ? ]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד DURON של AMD , במהירות של 1GHz , לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה מבחינת ביצועים ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מעבד XP1700 והגעתי איתו ל2.15 ג'יגה. יותר מזה המחשב לא יציב (המתח כבר 1.85). האם יש דרך פשוטה כלשהי לקבל יותר מתח מזה?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מעבד לפחות אלתלון 1.4 (ghz) לא + יעני לא מעניין אותי כמה זה בדירוג+ עד 1.8 לוח אם עם תמיכה ב agp8x באם אפשר gf4 onboard
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 128 MB של זכרון RAM, אין לי מושג מאיזה חברה הוא, ובאיזה מהירות הוא עובד (נראה לי שהוא SDRAM) פתחתי את המחשב, ועל הזכרון לא מצויין כלום.. (אין לי את המסמכים של המחשב, קיבלתי אותו בזמנו מהעבודה, ואין לנו שם רפרנס בקשר לזה..) האם יש דרך לדעת איזה זכרון יש לי ? מכיוון שאני רוצה להרחיב ל 512 MB, ואני לא רוצה לקנות סתם זכרון שלא יתאים למחשב שלי ויתקע אותו. מידע נוסף : פנטיום 3, 550 לוח אם Aopen ax63 pro. בתודה, אריק.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע amd palomino athlon xp 1800 (ראה מפרט) לפי האתר של ג'יגה בייט הלוח אם שלי תומך עד athlon xp 2600+ fsb266 יאנו אין תמיכה במעבדי BARTON ומעבדי FSB333... : אם אני אחליף למעבד athlon tbred 2400 זה יהיה שווה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב ממקום בטוח על רמה אבל בכל זאת, נראה לי שניסו "לקמבן" אותי. בלוח. הלוח הוא P4C800 DELUXE . נכנסתי לאתר אסוס וניסיתי לברר אם הלוח הוא אותו הדגם ואני חושב שנתנו לי P4C800 "משופר" ולא דלוקס חלק מהמראה של הלוח הוא כמו של הדלוקס וחלק כמו של הרגיל. איך אני יכול לדעת באופן חד משמעי אם אכן קיבנו אותי אני לא "ספצס" בלוחות אם-אז תעזרו לי ב-ב-ק-ש-ה ! תודה מראש AaBbb :' ??? עריכה: עדיין לא השתמשתי במחשב שלא יבוא אליי הספק בטענות ועדיין לא הותקן כלום!
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לוח VIA KM400 עם הכרטיס מסך המובנה של VIA. הוא עולה רק 400 ש"ח והוא MINI ATX. נניח שאני צריך אותו למערכת שהיא לעבודה משרדית מינימלית (אימייל וCDים עם תמונות), יחובר אליו הLCD 15" של LG. לקנות?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קניתי אתמול לוח אם של MSI NEO2. יש לי זמנית (עקב תיקון) כרטיס מסך Geforce 2 MX, הקבוע שלי הוא Geforce 4 Ti4400. כתוב על לוח האם אזהרה שיש לעבוד עם כרטיסי מסך שעובדים ב-1.5v בלבד ולא 3.3v - אחרת ייגרם נזק ללוח האם. האם כרטיסי המסך הנ"ל עובדים אכן ב-1.5v ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כשניסיתי להוריד את המעבד מהלוח אם הוא יצא בסדר ביחד עם הצלעות קירור והמאוורר עליו כשכולם מחוברים. קראתי איפשהו שכשמוצאים את המעבד אז אין ברירה אלא להפריד את גוף הקירור מהמעבד. איך יכול להיות שאצלי הכל יצא ביחד? תודה לכל המגיבים!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-