עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by אוריפ,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. חום המעבד הוא 63 מעלות. זה נורמלי? אם לא איך אפשר לקרר אותו יותר? החום אמור להשפיע במשהו על פעולות המחשב? תודה!

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by NeWMe,

אני מתלבט בין שתי לוחות אם במהירות 800 למחשב חדש של 2.4 ג'יגה או אפילו 2.6 אמרו לי בהתחלה ללכת על ה AbBIT IS7 אולם כשהתקשרתי להזמין המליצו לי ללכת על ה- MSI NEO 865 על מה אתם ממליצים ללכת? ועל איזה זיכרון כדאי לי להתאים אליהם?

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  3. חבר שאל... אז... תגידו מה הכי טוב (לבעלי הניסיון)

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by Stranger,

מה אתם אורמים מי מהם עדיף?? אני יודע שקורסייר טובים אבל יש כמה סדרות ה LL הם הטובים מאוד אבל יקרים, והCMX אז מה אתם אומרים? ???

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by satan,

יש לי עכשיו 2 סטיקים של 64 MB של RDRAM (הלוח שלי לא תומך DDR) ו2 סטיקים מפלסטיק (לא יודע למה הם... ניראה לי שלא יתלכלך המקום..) עכשיו מה כדי לעשות? לקנות עוד 2 סטיקים של 64?? כי שמעתי שהסטקים צריכים להיות זהים בשביל שיעבוד... (אם אפשר גם המלצה על דגם מסוים וזול יחסיתת - RDRAM יקר )

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  6. אני מחפש לוח אם יציב אמין עם ביצועים טובים 533fsb 333mhz ddr עם כרטיס רשת וכרטיס קול 5.1 במחיר כמה שיותר זול(מקסימום 500 שקל) דחוף!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by asnast,

היי אנשים רציתי לשאול מה אתם חושבים. אני רוצה לקנות מעבד, ולוח, זיכרון חדשים. רציתי לדעת אם עדיף לי לקנות מעבד פנטיום 4 2.4C אם לוח P4P800 או IS7 או שעדיף לחכות חודש עד שיצא ה Athlon64 ואז אני יקנה לו לוח NFORCE3 מה אתם אומרים

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by walla,

אתמול התחלתי לעשות OC, ובכמה פעמים כשהעלתי למכפלה גבוהה שמעתי צפצופים, והיו שתי סוגים- 1. צפצופים כמו סירנה, עם קולות שונים 2. צפצוץ בקול אחיד שחוזר על עצמו כל שניה. מה מסמל כל צפצוף?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by qwe,

קניתי לפני שלושה ימים זיכרון CORSAIR CMX512-3500C2 512MB בסטיק אחד ב-900 שקל ועכשיו אני רואה את אותו הזיכרון ב-1309 שקל! מה קורה פה? יכול להיות שנתנו לי משהו "דרעק"? (מה שהזמנתי זה מה שאני רואה שרשום על הזיכרון) דרך אגב. את הזיכרון הזה היה להם במלאי ועכשיו אני רואה שהם עידכנו את האתר(לפחות בנוגע לזיכרונות של CORSAIR).

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by asmon,

ליפעמים אני רואה זיכרונות שכתוב בהם גם SDRAM וגם DDR מה זאת אומרת? ואיך אני יודע איזה אצלי?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Milk-Inc,

אני רוצה להעיף את הלוח אם שלי עם משהו אחר וחזק! אני כעיקרון על המחשב רק על משחקים אז תמליצו לי בבקשה על לוח טוב יש לי תקציב של עד 2500 (תנו לי לוח שינצל את הכסף!) תודה.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by wow,

איך יכול להיות שבלוח כזה יקר וטוב אין כרטיס רשת?! זה לפחות מה שנראה לי,תקנו אותי אם אני טועה. ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [הלינק צונזר, אין לפרסם חנויות!]

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by eylonG,

יש לי P3 930 עם 2X 128 SDRAM נראה לי 100MH.. יש אפשרות פשוט להחליף אותם בזכרונות DDR חדשים? אולי לערבב ולהוסיף על הקיימים DDR? הודעה ראשונה! איזה כיף לי... עלו והצליחו..!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ואני גם לא בטוח שכדאי לי לקנות עכשיו חשבתי אולי לחכות לליין המעבדים הבא וככה לחסוך עד אז עוד קצת כסף וגם ההורים שלי מעדיפים לקנות רק עוד 3 חודשים אבל אפשר גם עכשיו

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  15. אני מתכוון שלמשל הלוח אם יכול עד 256 ראם או 512... מודל הלוח אם שלי הוא: 6ABX2V-G0 תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by אוריפ,

יש לי כרגע את הלוח אם P4S533-MX של חברת ASUS. אני מאוד מרוצה מהלוח אבל יש לי 2 בעיות איתו: 1. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש שתומך ב-AGPX8 ובדגם שיש לי יש תמיכה רק ל-AGPX4... אני יודע שהכרטיס יוכל לעבוד גם ב-X4, אבל אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס החדש. 2. יש לי רק 3 PCI וכולם מלאים. בראייה לרחוק אני מעדיף שיהיה לי 5 PCI בלוח אם, למקרה שאני אצטרך משהו (לא חובה). אבל אחד מה-PCI שלי הוא כרטיס IEEE 1394, כך שאם יהיה בלוח החדש כניסה גם ל-IEEE1394, אז העניין של 5 PCI ירד מן הפרק... התקציב שלי הוא בין 400-500 ש"ח. תודה מראש על העזרה!

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by Bone-Breaker,

לפני כמה ימים פתחתי את המארז והוצאתי את הכרטיס מסך את המאורר של המעבד ואת הזכרון כדי לנקות ואחרי שהחזרתי אותם והפעלתי את המחשב ולא ראו כלום על המסך וגם לא שמעו כלום אז איפסתי את הביוס ואז ראו את מסך הפתיחה אבל היה צריך לעשות עוד פעם load optimize defaults ואז ששמרתי את ההגדרת עוד פעם הוא לא העלה אז חשבתי שאולי קרה משהו למעבד אבל ניסיתי לשנות עוד משהו לא רציני בביוס כמו לשנות את הfirst boot device מהסידי לפלופי אבל גם את זה הוא לא הצליח לעשות מה אפשר לעשות? וגם אחרי שהווינדוס עולה במצב הראשוני שלו אחרי שאיפסתי את הביוס ולא נגעתי עשיתי בדיקה בPC MARK והמעבד והזכרון קיבלו תוצאות הרבה יותר נמוכות מאשר פעם אז מה זה יכול להיות? הלוח?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by W0lverine,

איזה חברה היום הכי כדאי לקנות, ולמה ? לצורך אוברקלוקינג או סתם למשתמש ביתי רגיל ואני מדבר על חברות סטנדרתיות שיש היום כמעט בכל חנות Micron Kingston GeIL GeIL Value GeIL Ultra שאין לי מושג מה ההבדל שלה מהדגמים הרגילים של GeIL Mushkin Samsung Twinmos מדובר על זכרונות 333-400 שכמובן הכי נמכרים היום בשוק בנפח של 512-156 מגה בייט

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by esharone,

היי! רציתי לשאול מה ההבדל בין הדגמים הבאים של אביט: NF7 (nForce2)lan,usb2 NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 חוץ מזה שהשני תומך ב SATA במה הוא יותר טוב? ההבדל בביצועים הוא גדול? והאם גם הדגם הראשון יכול לתת תוצאות מספקות לשנתיים הקרובות? (כרגע אני לא מתכנו אוברקלוק)

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by -==BarDuGo==-,

אני רוצה לקנות מחשב חדש מה עדיף ליקנות ? amd או intel שהם באותה המהירות. השימוש העיקרי זה למישחקים. תודה רבה ;D ;D ;D

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by asnast,

שלום לכם אני הייתי רוצה לדעת במה זכרונות DDR2 שונים מזכרונות DDR רגיל. האם זו רק המהירות או שגם בשיפורים טכנולוגים נוספים. בבקשה תשאירו תגובות מי שמבין

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tinkerball,

אני מתייחס ללוחות הבאים: ABIT NF7-SL v2.0 ABIT NF7-S 1 למי מהם(אם בכלל) יש כרטיס רשת 2 מה ההבדלים בניהם 3 מי מהם טוב יותר ל-OC

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Geek,

חברי HWZONE היקרים שלום! השאלה שהכי מטרידה אותי היא איך בוחרים לוח אם? לפי איזה קריטריונים? מה צריך להיות בלוח אם טוב? אשמח לקבל את העצות שלכם! תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by kazabubu,

איך הלוח הבא ל-OC? ABIT IT7 MAX2 Intel 845E האם הוא תומך ב-800MHZ ואם לא אז האם זה משנה משהו,אני מתכוון לעשות OC כבד עם P4 2.4C זכרונות יש לי של קרוסייר 512MB C2 3500 בסטיק אחד. או שעדיף את ה- ABIT IC7-G Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P ואולי עדיף בכלל אסוס? [הלינק צונזר, אין לפרסם חנויות!]

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. הכותרת מדברת בעד עצמה.

• 12 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים