מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי זכרונות של Geil שעובדים ב-Dual Channel. אני לא מצליח להאיץ אותם. ייתכן ויש לי בעיית תאימות בין המודולים השונים של הזיכרון (סה"כ יש לי 4). אני רוצה להרכיב אחד אחד ולבדוק מה קורה. האם מותר להרכיב מודול אחד של זיכרון שנועד לעבודה ב-Dual Channel ללא כל נזק ובעיה? אין צורך להרחיב בנושא ביצועים אני רק רוצה לעשות זאת לצורך בדיקה. אגב בבדיקות של Prime95, memtest86 וסנדרה הכל נראה תקין.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
לוח אם - Gigabyte 7VAXP מעבד - AMD 2000+ בעיקרון אני מחפש זיכרון איכותי ולא משהו גנרי זול כרגע לא חשבתי על OC על הזיכרון להיות לפחות 333MHz חשבתי בהתחלה ללכת על ה-Kingston 512MB 333MHz CL2 אבל לא כל כך מצאתי אותו (במלאי) Corsair קצת יקר לי GEIL הבנתי שיש מלא בעיות עם AMD למישהו יש המלצות?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ערכתי את ההודעה במקום לפתוח תרד חדש..... החלטתי לקנות :intel 2600c 800 bus איזה לוח טוב בשבילו? אני לא צאיך SATA או RAID או כל מיני שטויות רק שיהייה לפחות 4 USB ושהוא יתן לי להוציא את כל מה שאפשר מהמעבד והכרטיס מסך (לא OC!) אני לא הולך לעשות OC! תודה רבה! חשבתי על הלוח הבא: ABIT IC7, Intel 875P chipset for Socket 478 P4 Canterwood ATX motherboard RETAIL ישלי הצעה עליו ב124$ זה שווה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי ככה:לחבר שלי יש את המפרט הבא: P4 1700 עם 400 באס ATI RADEON 9800PRO לוח אם של GATEWAY משהו די מסריח וזיכרון SDRAM שתי סטיקים של 128 וסטיק של 256 אז הנה השאלה..... שווה לו לשדרג את הזיכרונות? אל תתיחסו ללוח אם כי יש מישהו שיביא שיביא לו לוח טוב עם תמיכה בDDR! אז תתיחסו בבקשה רק להבדל בביצועים של הזיכרונות! הוא מתכוון לקנות שתי סטיקים של 256 של GEIL במהירות 400 (זה הסטיקים VALUE)שיעלו לו 385! תודה לעוזרים! ואני מבקש לא להתייחס לבחירת זיכרון אחר או ללוח אם!
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נשרפו לי מעבד AMD 1700+ ולוח גיגהביט 7VRXP לפני שבועים אבל למזלי קניתי את החלקים מחנות אמינה שהיה לי אחריות שלוש שנים קיבלתי היום את הלוח ואת המעבד ( וגם קניתי מארז חדש ) הרכבתי הכול והדלקתי המחשב נדלק ופתאום שמעתי כזה רעש לא ברור ואז הוא נכבה. היה ממש קצת ריח ( לא הרבה כמו בפעם הקודמת שנשרף) חוץ מזה אני רוצה להדגיש שהמאוורר של המעבד פעל כמו שצריך! לא הבנתי מה קורה ישר נתקתי מהחשמל בדקתי שהגוף קירור יושב כמו שצריך הדלקתי שוב והוא מייד נכבה ללוחות האלה יש הגנה של חום??? ( גיגה ביט - 7VRXP) מה יכול לגרום לשרפת המעבד והלוח? תעזרו לי אני כבר לא יכול !!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. אני קונה את הלוח abit nf7-sl ומעוניין לקנות את הזכרון הבא GEIL 512 PC3200 400MHz DDR http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_702&products_id=3161 בחנות של הדובים אמרו לי שאלו לא זכרונות מומלצים כל כך ושהרבה אנשים מחזירים אותם כי הם עושים בעיות של אי תאימות ומהירות לא תואמת. האם זה באמת ככה כי זה נשמע לי קצת תמוהה...בדרך כלל יש בעיות של אי תאימות לזכרונות של twinmos. אז אני יכול לקחת את ה-GEIL או שלהחליף אותם באיזה סמסונג?
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
OC הוא אולי אופציה בעתיד.... אני מוכן להשקיע 1600 בערך לזכרונות טובים איזה חברה שלא תהיה תמליצו!!! עריכה : ערכתי לך את הכותרת . לא ברור לי למה אחרי ש 3 אנשים העירו לך לא שינית אותה בעצמך. המשך דיון נעים Maphisto
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כתבתי אותו שאלה בפורום. אני חוזר על זה ומספר לך פרטים מלאים מהם השלבים עשיתי בדיקה למחשב שלי. אני משתמש בחלונות 2000 פרו בעברית + 2 תוכנות משולבות אנטי וירוס+ firewall בחברה פנדה. יש לי מחשב פנטיום 2.6 זיכרון (400) 2X256=512 MB כרטיס מסך AGP G-4 128MB Ti דיסק קשיח 80GB אני מדליק את המחשב שלי, בעליה רואים סמל לוגו : WINDOWS 2000 PRO...... ולמטה יש פס כחול עולה ועולה, ופתאום באמצע רואים ההודעה שגיאת מופיעה לי המסך כחול הוא: *** stop: 0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000,0X00000000) UNEXPECTED_KERNER_MODE_TRAP אני נסיתי ליפתור את הבעיה הזאת בעצמי. כמה שלבים לאתר תקלה הם: 1. הוצאתי זיכרון אחד לבדוק אחד מיהם מי לא תקין בזיכרון. וגליתי שניהם תקינים. 2. י…
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כשיגיע לארץ, האם הוא יעלה פחות מהנפורסים למיניהם? ומתי הוא אמור להגיע לארץ? אם בכלל..
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ראשית אני מקווה שאני כותב בפורום הנכון. אם לא סליחה מראש. אני עובד עם לוח אם MSI Neo2 - LS וזיכרון של Geil PC3200 Golden Dragon - Dual Channel. הזכרון עובד ב-CAS2. עדכנתי את הביוס לגרסה החדשה ביותר ואני עומד במצב מוזר. לפני עדכון הביוס, כאשר נכנסתי ל-DRAM timing setting - ובחרתי by SPD הזכרון זוהה אוטומטית ב-CAS2 (היתרה (3,3,6) עם Burst Lenght של 4. ב-Voltage לא נגעתי והשארתי על ברירת המחדל של 2.65v. שימו לב לא ניסיתי בכלל לבצע O/C. לאחר העדכון הזכרון מזוהה כ-CAS2.5 - כמובן שניתן לשנות ידנית, אבל לא ברור לי למה הוא לא מזהה את זה לבד. דבר נוסף - לאחר העדכון - וזאת הייתה הסיבה לעדכון - נוספה אפשרות ניצול ה-PAT של ה-i865. האפשרות נקראת כאן Performance Mode. קיימים 4 מצבים -…
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני אצל חבר שלי מנסה לעזור לו להתקין Win XP. ההתקנה כל הזמן התרסקתה אז דפדפתי בביוס וגיליתי שהוא מדווח על.... 89-90 מעלות!! המעבד לא היה אמור לעלות באש? יש לו מעבד AXP 2500+, עם גוף קירור של Spire, לוח אם Gigabyte GA-7N400L, מארז Aopen 2 מאווררים 80mm, המארז פתוח והחדר מקורר. החנות הרכיבה את המחשב כולל הגוף קירור, והם בדקו את המחשב ועבד טוב. לדעתי הלוח מזייף, זה יכול להיות? מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(בידקו את המפרט שלי) יש לי זיכרון 256mb שעובד ב 266mhz משחקים עם ה gf2 פעלו בסדר אבל עם הרדאון אני עובר לאיכות גבוהה, וכל הכיף נהרס כאשר אתה מגיע ל unreal2003 ופתאום המשחק לא פועל משהו אבל אני יודע שאלו לא פרימים נמוכים כי אלו יותר עצירות חשיבה כאלה, והגעתי למסקנה שפשוט אין לי מספיק ram אבל אני יכול לעשות לו קצת oc ל 290 יש לי בלוח רק 2 מקומות לזיכרונות :-\ שתומכים ב 266 בלבד אז אני אקח 512 אבל הזיכרון ישן ואיטי יחסית לחדשים והמחירים של הזכרונות הישנים אפילו יותר זולים משל 2100 אז רציתי לשאול ככה: 1)האם שווה לי לקנות זיכרון? 2)האם עדיף לי לקחת את אותה החברה? 3)האם זיכרון מהיר יותר 2700+ "יעבוד" לי במחשב(האם המהירות תשתנה ל 266 או שזה לא יתחבר...)
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אם אני אשים מעבד 2.4 HT בעל בס של 800MHZ הלוח Abit IT7-Max2 יקבל אותו כ HT ויוכל לעבוד איתו ?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכל המושיעים ... אז ככה , עד היום הייתי בתול בבניית מחשב מ-א' ועד ת' ולבסוף החלטתי לקפוץ למים ... העניין הוא שלא חשבתי שהעניין כזה מסובך ! התקנתי את לוח האם על המארז + את המעבד והמאורר שלו . העניין שהסתבכתי איתו הוא שהחוטים שמגיעים מהמארז חלקם הגדול איני יודע לאיפה להכניס אותם . אני עובד במגביל עם חוברת ההדרכה של הלוח אך עדיין קצת מתקשה . מעבר לכך אני לא יודע לאן להכניס את הכבל של הסאונד שיוצא מהCD ולסיום אני לא מצליח לחבר את הפנל האחורי של הלוח (הפנל שמכניסים אליו את כבל המקלדת , עכבר , USB וכו') אני מקווה שמישהו יוכל להדריך אותי אם זה בכלל אפשרי ... תודה
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים כתבתי אותו שאלה בפורום. אני חוזר על זה ומספר לך פרטים מלאים מהם השלבים עשיתי בדיקה למחשב שלי. אני משתמש בחלונות 2000 פרו בעברית + 2 תוכנות משולבות אנטי וירוס+ firewall בחברה פנדה. יש לי מחשב פנטיום 2.6 זיכרון (400) 2X256=512 MB כרטיס מסך AGP G-4 128MB Ti דיסק קשיח 80GB אני מדליק את המחשב שלי, בעליה רואים סמל לוגו : WINDOWS 2000 PRO...... ולמטה יש פס כחול עולה ועולה, ופתאום באמצע רואים ההודעה שגיאת מופיעה לי המסך כחול הוא: *** stop: 0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000,0X00000000) UNEXPECTED_KERNER_MODE_TRAP אני נסיתי ליפתור את הבעיה הזאת בעצמי. כמה שלבים לאתר תקלה הם: 1. הוצאתי זיכרון אחד לבדוק אחד מיהם מי לא תקין בזיכרון. וגליתי שניהם תקינים. 2. י…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
Hi, I have G4 400MH, system 9.1 and i want to but a CDR/W and additinal HD. (60-120BG) i was looking all over and the prices are SO HIGH. Does anybody have a recommendation on a specific device/company that works with Mac and doen't cost like a band new BMW...? thanks alot Hagit
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מה אתם אורמים מי מהם עדיף?? אני יודע שקורסייר טובים אבל יש כמה סדרות ה LL הם הטובים מאוד אבל יקרים, והCMX אז מה אתם אומרים? ???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מתקין אותו? איך אני יכול להיות בטוח שהוא פעיל? כי רשום לי במנהל התקנים שקוראים לו 1394.. ?
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
sis 645DX Chipset Based 645E Max Series MSI Mainboard
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בלוח אם רשום שאני יכול לשים רק עד 266 מגה הרץ? האם זה נכון? מכיוון שהלוח הינו די חדש ואין סיכוי שזוהי המגבלה שלו, כאילו מה אני לא יוכל לשים סטיק 2700 ויותר??? כיום יש לי 256 מגה של די די אר ומהירות עבודה של 266mhz השאלה היא במקרה ואני יוכל לשים זיכרון מהיר יותר אז עלי יהיה להחליף סטיק או פשוט לשים אותם שיעבדו יחד???
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חבר שאל... אז... תגידו מה הכי טוב (לבעלי הניסיון)
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך מעדכנים את הBIOS הורדתי קובץ עדכון עם סיומת BIN , מה אני עושה עכשיו איתו?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. חום המעבד הוא 63 מעלות. זה נורמלי? אם לא איך אפשר לקרר אותו יותר? החום אמור להשפיע במשהו על פעולות המחשב? תודה!
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי לוחות אם במהירות 800 למחשב חדש של 2.4 ג'יגה או אפילו 2.6 אמרו לי בהתחלה ללכת על ה AbBIT IS7 אולם כשהתקשרתי להזמין המליצו לי ללכת על ה- MSI NEO 865 על מה אתם ממליצים ללכת? ועל איזה זיכרון כדאי לי להתאים אליהם?
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-