מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי מעבד AMD 1900XP אני מחפס לוח שתומך ב DUAL ושנימכר בארץ המחיר הוא עד 2000 ש"ח אני לא צריך שום דבר OB אבל הלוח חייב לתמוך ב SATA AGPX8 ועם 4 חריצי זיכרון ותמיכה במעבדים החדשים של AMD (64 BIT) בקיצור קימת חיה כזאת ? נדב
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מי יודע איזה לוח אם עדיף ABIT is7 או MSI neo-2 משהו יודע ויכול להביא הוכחות??? אה ולא אל תתיחסו לאוברקלוק רק ביצועים נטו... איזה יתן ביצועים במחשקים וכאלו יותר טוב...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן ידידי מדובר על אותו לוח שפעם הבאתי את תלונותי. P4c800 DELUXE http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=44595;start=msg404415#msg404415 נכנסתי לאתר אסוס איטליה וראיתי את התמונה שם: http://www.asus.it/products/mb/socket478/p4c800-d/overview.htm נכנסתי לאתר אסוס הרגיל(גלובל) וראיתי את התמונה שם: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4c800-d/overview.htm נדמה לי שגם בטומז ארדוור יש תמונה של הלח אבל לא דומה לשתי התמונות שלפי מה שאני זוכר טוב, אז מה יש לכם להגיד?? אני קיבלתי כמו זה שבאיטלה. AaaBb
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מחיר המצאתי (ולא חיפשתי הרבה אז בטח יש יותר זול) 999+משלוח
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה עם דרייברים לכרטיס רשת כי יש לי בעיות עם הדיסק של הדרייבר הוא אומר שצריך להתקין משהו עם USB 2.0 אבל כשאני מנסה להתקין אז זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה ואז זה יוצא החוצה.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש זיכרון 256MB 400 MHZ איכותי ככל שניתן (תקציב יש). חשבתי על גולדן דרגון או על הקורסייר כמובן וגם שמעתי משהו על המושקין. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הלוח אם של GIGA GA-7N400 שווה? כאילו אני לא מתכוון לעשות OC אני רק צריך ביצועים ואמינות... וגם זה לא יותר מדי.... כאילו הביצועים הם למשחקים אבל לא צריך להגזים... תודה לכל העונה!
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום... לפני איזה חודש ישנתי אצל אח שלי ובבוקר הוא מצא מארז כזה מעפן עם מעבד של פנטיום 3 866 נראה לי או 766 ולוח אם של אסוס עכשיו בעיקרון אני רוצה לנסות לחבר אותו יש לנו 5 מחשבים בבית ורק 1 יעני מעפן פנטים 3 450.... ואני רוצה לנסות לחבר את זה ואני רוצה לשאול אם למשל הלוח לא טוב או יש בו בעיה זה יכול להרוס תספק....? אני יחבר לו ספק שלי בעיקרון לבדוק... תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
במידה ותיהיה לי אפשרות, זה משתלם ושווה ? אני מקבל רק 5300 עם הזכרון הזה על באס 200 . זה ציון של ג'נרי
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני תמיד רגיל להביא לאנשים חתיכות מפרטים, אבל כרגע זה לאחותי, כמובן שהיא לא סתם על המחשב, היא דיי מתעסקת במלא תוכנות וכאשר היא על המחשב שלי עם השם משתמש שלה בווינדוס אקס פי, המחשב דיי הולך לאט (פנטיום 4 עם 1700 מגה הרץ, 256 מגה בייט RDRAM של PC800) והמחשב שלי לא איטי בכלל. אז יש לי כמה שאלות למפרט: איזה לוח אם הכי טוב מבחינת ביצועים כיום? שמעתי על Epox 8RDA , עכשיו אם אני רוצה לאמת אם זה נכון. (כאן אני לא לוקח בחשבון את ABIT מכיוון שיש להם בעיות אחריות מאוד גדולות בארץץ לפי מה ששמעתי , כמובן שאני רוצה לבדוק אם זה נכון גם) זכרונות פנימיים - אם אני לוקח DUAL DDR לפנטיום 4, אז באמת יראו ביצועים בין DUAL DDR של 333MHZ לבין 400MHZ? ואם כן, בכמה אחוזים? (ולא להתחיל להגיד לי סת…
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שבת שלום לכל עם ישראל! אני זקוק לעזרת העם בהתאמת לוח האם!! בעקרון לא צריך שיהיה כרטיס מסך משולב ואני לא צריך כרטיס קול משולב... למרות שאם יהיה כרטיס קול בלוח שתציעו אז סבבה! אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או משהו כזה... אני רק צריך לוח אם אמין וטוב ושיתמוך לי בזיכרונות DDR-RAM 512MB 3200 Samsung כמובן שרצוי שיהיה במחיר נמוך ככל האפשר(לא יותר מ600 ש"ח)!! טוב זהו נראה לי שאלה כל הפרטים שאני יכול לתת! תודה לכל העונה
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כל הזמן בפורום אני רואה שרושמים את הP4 2.4 ןמוסיפים לו A ו-B...מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הפנטיום 3 450 הכי ישן שיש... עכשיו אני רוצה לשדרג לAMD 2500... השאלה היא אם המארז שלי יתאים... איך אני יכול לדעת?? בעקרון אני רוצה לקנות מעבד זיכרון ולוח אם... השאר דיי חדש... אמממ... אם אין מצב שהמארז מתאים אז אתם מכירים מארז במחיר זול מאוד? תודה לכל העוזר! D:
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מעבד פנטים 3 ישן (עוד מהגרסאות של אלה שעומדים על הצד כמו הP2) שכנראה הוא שרוף מה אומר האחריות של אינטל הלכל החיים, הבנתי שזה לכל אורך החיים של המעבד זה נכון? למי אפשר לתת את המעבד כדי לתקן אותו/להחליף אותו? מה צריך בשביל זה? (קבלה, חשבונית?) תודה למי שיודע
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי המעבד החדש של INTEL: 1. מה תהיה המהירות שלו? 2. האם הוא יתמוך ב-HT? 3. מתי הוא ישוחרר? 4. כמה הוא יעלה בערך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
תבדוק ב- http://www.tomshardware.com/ אתר מעולה שעושה השוואות בין כל סוגי החומרה ודרך אגב לא בדקתי ספציפית את הלוחות שהזכרת אבל ברוב אתרי החומרה GIGABYTE מובילים בחלק ניכר ממבחני הביצועים (אם לא ברובם)
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אוקיי חברה, אני ביומים הקרובים (כשכל השאלות שלי יענו) אני מזמין את המחשב החדש שלי! אז ככה, יש לי 3200 שח', לא חובה לבזבז את הכל וגם אין צורך... אני רוצה להחליף לוח אם, מעבד, וזכרונות בשביל מפרט לאוברקלוק... חשבתי על זה: AMD Barton 2500 איזה סטפינג הכי טוב לאוברקלוק? בקשר ללוח אם יש לי כמה התלבטויות וכמה שאלות, אבל אני חושב שאני סגור על ABIT יש כמה דגמים שחשבתי עליהם: 1) ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) לוח בלי יותר מידי פיטצ'רים והכל פה מובן... 2) ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) פה כבר יש FireWire ו SATA, עכשיו השאלה שלי פה אם זה שווה תוספת של 100 שקלים? והאם אני אוכל …
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפי התוכנה AIDA32 (הגירסה האחרונה ) התוכנה כותבת לי רוחב פס של 64 BIT בלוח P4C800 האם זה נורמלי ? זה לא אמור היות 128 BIT?? נ.ב יש לי 2 סטיקים האם יש דרך נוספת לבדוק את העניין?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אני קונה מחשב חדש AMD 2500 EPOX 8RDA+ וכל השטויות הוא ישמש בעיקר לשחקים הורדות וכל מיני שטויות אני רוצה לעשות לו אובר קלוק, איזה ראם אתם ממליצים לי לקנות שיהיה גם שווה מבחינה כספית? אני משקיע משהו כמו עד 800 שקל בשביל שני סטיקים של 256 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קשה לי להבין את הכתבה הבאה, לפי הכתוב מערכת AMD הם אסון ואני מאמין שלא, אנא תקנו אותי עם אני טועה!! http://www.netsupport.co.il/page.asp?storyid=1395
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש מה עדיף ליקנות ? amd או intel שהם באותה המהירות. השימוש העיקרי זה למישחקים. תודה רבה ;D ;D ;D
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ההבדל הוא משמעותי בין שתי כרטיסי הזיכרון הללו? 512mb PC3200 - Samsung Original 333mhz DDR 512mb PC2700 - Samsung Original 333mhz DDR
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מכוון שאני כבר יודע אבל אני רוצה לראות הערכות וביקורות שלכם.... בכמה אחוז משוק המעבדים מחזיקה AMD לדעתכם ? ובכמה אינטל?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
טוב, אז אח שלי החליט שלא טוב לו עם הסלרון החמוד והישן שלי (2.1 ג'יגה) אז החלטתי להחליף לו אותו. כיוון שיש לי כמה חלקים שאני לא ממש צריך (פירוט בהמשך) אז החלטתי להסיר גם אותם בלי חשש מהמחשב ולבצע איזה החלפה קטנה עם מישהו שאני מכיר. עכשיו, המעבד החדש צריך להיות פנטיום 4 עם באס של 533 מגה הרץ, הדבר החשוב הוא שאיזה מהירות אני יכול לקבל במקום החלקים הבאים: מעבד סלרון 2.1 כרטיס קול הרקולס GTXP 6.1 (כולל הראק כמובן) וכונן DVD של אסוס X12 בדיקה מהירה שלי העלתה שהחלקים שווים כחדשים 1300 ש"ח, הם במצב מצויין (רק קצת אבק, לא נורא) ועובדים כמו שצריך, אז מה דעתכם? איזה מעבד אני יכול לקבל במקומם בלי להוסיף כסף? תודה וסוף שבוע נעים. נ.ב. המלצה שלי, אל תשימו סלרון על SQ800, זה …
-
אני עובד עם לוח האם של MSI Neo2-i865PE. ה-FSB במקום לעבוד ב-200 עובד ב-203 ומהירות המעבד בהתאמה במקום 2400 מגה הרץ עומדת על 2435 מגה הרץ. בנוסף לכך ה-voltage ל-AGP הועלה עצמאית ל1.7v. חיים עצמאיים ללוח האם?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-