עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=102686

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by asmon,

ליפעמים אני רואה זיכרונות שכתוב בהם גם SDRAM וגם DDR מה זאת אומרת? ואיך אני יודע איזה אצלי?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. מה ההבדל בין מעבד 3.0 P4 לבין הסידרה החדשה של אינטל האם ההבדל בניהם גדול

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. השחקנית הטאיוואנית ממשיכה לדחוף קדימה את תקן ה-Mini-STX הטרי בעזרתו של דגם שאמור להיות עממי הרבה יותר לכתבה

5. Started by y_a_n_i_k,

אני רוצה לשדדרג את הלאפטופ שיש ברשותי ברמה ניכרת, כרגע המחשב עם 4GB, אחרי חיפושים אני מבין שהוא יכול לעבוד רק עם עד 8GB, אני מנסה רק לוודא שיש לו עוד סלוט אחד שאני יכול לדחוף לו עוד 4GB ואין צורך לקנות יחידה אחת של 8GB, תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by yosi b,

אני יודע שהK מציין מכפלה פתוחה, ושהוא המיועד לאוברקלוק אבל מה זהX ? מבדיקה שטחית בחנויות המקוונות שמתי לב שזה המעבדים היקרים ביותר. יותר מזה אין לי מושג

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by mrbig,

שלום אני מחזיק בלוח 775 DUAL של אסטרוק עם מעבד 6300 הלוח הישן שלי הוא ABIT ציפסט 865 אני רוצה להחליף בין הלוחות והמעבד בלי לפרמט את ההרד דיסק שלי אני קראתי פה בפורום שאפשר לנסות יחסית בקלות ע"י הסרת דריוורים כיבוי והפעלה עם הלוח החדש. יש מישהו שיכול להראות לי איזה דריוורים אני צריך להסיר ? אני נשאר עם כל החלקים שלי (כרטיס מסך AGP וכל שאר הדברים). תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. http://techreport.com/review/23663/as-amd-struggles-intel-chip-prices-stagnate

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by shulem,

שלום! קניתי לוח אם של GIGABYTE ב K.S.P ןהם אמרושהלוח מקולקל ויקח עד 3 חודשים להביא כזה כי זה לא לוח חדש ויש לשלחו לחברה. רציתי לדעת אם משהו מכיר יבואן של GIGABYTE כך שאולי אוכל דרכו לעשות זאת מהר יותר.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by _Y-A-I-R_,

שלום לכולם! כמה אמור לעלות מעבד I5 4670? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Omri643,

אני צריך לוח אם חדש למפרט שבצד ואני יכול לקחת אחד משני אלה: P35-DS3L P45-DS3L שניהם של GB כמובן. הלוח יהיה גם לאוברקלוקינג. תשובה כמה שיותר מהירה בבקשה(אני צריך להזמין את הלוח עוד כמה שעות) בתודה מראש, עומרי

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Nirkaw,

ש הבדל גדול בין הE5300 לE2160? ואם יש הבדל גדול, יש הבדל גדול בין הE5800 לבין E5300? אני אוכל לעשות לו OC טוב עם הלוח אם Asus P5G41C-M LX? אה... ונגיד אני אקבל את המעבד, אני פשוט שם אוות במקום המעבד הקודם? לא צריך לעשות שום דבר מיוחד?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by yairf,

היי, יש ברשותי מערכת מבוססת i7-1155, ולפי כל הסימנים הלך הלוח. כיוון שזו מערכת מושקעת למדי, אני מעוניין להחליף רק את הלוח. אני מחפש אחד עם שני חריצי PCI-EX-16, וארבעה חריצי זכרון. למישהו יש רעיון איפה אני מוצא לוח כזה (עדיפות לחדש, לא משומש) ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by MoSQuiTo,

מאחר וזו טכונולוגיה ישנה, כל לוחות האם דיי זולים- הייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים? יש לי את המעבד הבא: Intel Pentium 4, 3000 MHz - HT ו2 ג'יגה זכרון. אני מחפש לוח אם שעדין זמין במלאי- מאחר והרוב כבר לא זמינים. רצוי לינק לחנות.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. דיווחים חדשים שמקיפים אותנו מכל עבר מצביעים על כל שדגמי ה-Ryzen 7 מרובי הליבות הם רק קצה הקרחון בתוכנית הגדולה של מפתחת השבבים מסאניווייל לכתבה

16. שלום , אני מעוניין לבנות מפרט אבל עדיין לא סגור על איזה פלטפורמה AMD או INTEL . ההקצבה למעבד היא במחיר שבכותרת . מה אתם ממליצים ? בגדול לא מתוכנן OC .אולי קצת בעתיד. מיועד לשימוש משרדי\אינטרנט\אופיס ומשחקים (לא כבדים) יש אפשרות לקחת את ה-3600X2 במחיר זול יותר.השאלה אם ההפרש בין 2 המעבדים בכותרת גדול . תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. http://us.hardware.info/reviews/5835/spot-the-differences-gigabyte-motherboard-revisisons-present-markedly-different-test-results כמו שאפשר לראות בכתבה הגירסאות החדשות מגיעות עם לוח מודפס ריק יותר ובדגם אחד גם הורידו את האפשרות ל dual bios. מבחינת סימון ההבדל היחיד הוא שבאתר החברה המוצר מופיע עם REV אחר (באותו עמוד מוצר) ועל האריזה בדרך כלל כתוב איזה REV הלוח, מידע כזה מצד שני לא מופיע בעמוד המוצר בקניה באינטרנט ולרוב לא זמין לפני מעמד הקניה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by lipa,

כולנו רוצים את המחשב המושלם ,אבל אין דבר כזה !!! המחשב המושלם הוא המחשב של מחר ! המחשב המושלם הוא שיש כסף ללא הגבלה ! המחשב המושלם הוא מחשב שלא עובד , בגלל שידרוגים בלי סוף ,והתקנת דרייברים ,והתקנת מערכת הפעלה ( בקיצור מחשב בבניה ) ! השאלה מה אנשים צריכים , לא מה רוצים ? האם המחשב יעבוד לא טוב אם P4 1,7 ? האם צריך P4 3,06 ? בקיצור איזה מחשב מינימלי אתם ממליצים למשחקים ? עם כרטיס מסך טוב ? ( מחשב ל- P4 ) אני רוצה להוסיף שיש לי מחשב טוב ( הכל יחסי ) לוח אם של אסוס P4-PE מעבד P4 2,4 וכרטיס מסך ATI 9500 PRO כפי שאתם רואים אני משתתף במירוץ ( במגבלות כספיות ) להשגת תוצאות מקסמליות ב-3D MARK אבל אני רוצה לרגע לפחות לפרוש מהמירוץ ,ולבנות מחשב לא על תוצאות ב-3D MARK ,…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by CyberBot,

אני מעוניין לשדרג את הזוג החמוד שמלווה אותי זה מספר שנים בזוג חדש מפרט קיים : ASUS P7P55D Intel® Core i5 CPU 760 @ 3.4GHz‏ Antec H2O 920 RAM: G.Skill 2X4 GB F3 @ 1333 MSI Radeon R9 270X OC Corsair VX550W KingStone 120GB 2TB HITACHI Dell E2213H תקציב עד 2100 גג 2500 המעבד בOC כבר אז ניצלתי אותו יפה מאוד אבל אני מרגיש שכבר מיציתי בכמה אפשר למכור את הזוג הקיים אחרי הקניה? שימושים : גיימינג ARMA 3 + BF4 וכולי... ועריכה חובבנית של הגיימפליי רוצה מיצוי מלא של התקציב לטווח הארוך אז אם מדובר בI7 אל תתבישו אם אפשר לחסוך את ה400 למקלדת מכאנית אשמח אופצייה קניה באילת נתונה לשיקול

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב חדש ו99 אחוז שיבצבץ לו שם איזה Gigabyte GA-965P-S3. אני חשבתי על כמה זכרונות במהירות 667, והמחירים לא הכי סבירים (במיוחד אחרי העלאת המחירים הזאת ) לפתע עלה לי רעיון ובו קניית זיכרון בEBAY ויכול להיות שאני אסדר משהו עם משלוח של קרובי משפחה, השאלה האם הזיכרון נתמך על ידי הלוח הנ"ל (אני רק רוצה לוודא, שלא יהיה בזבוז כסף לשווא) הנה הקישור: http://cgi.ebay.com/New-OCZ-DDR2-2GB-PC2-8000-Gold-Gamer-eXtreme-XTC-Editio_W0QQitemZ320033323340QQihZ011QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem תודה רבה לכל העונים!

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. האם יש מעבד AMD מקביל או טוב מ: Intel P4 3.0G Mhz 2M cache socket 775 (model 630? שאלה שנייה: האם dual core באמת עדיף על המעבד הנ"ל? לאילו שימושים ה dual core טוב במיוחד?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by FruitLoops,

שלום אני קונה קירור חדש למחשב ו אני צריך עזרה בעניין של הדבק הטרמי א.האם זה משנה איזה חברה או איזה סוג קונים? ב. ראיתי שצריך לקנות את המעבד מדבק טרמי אם יש למישהו מדריך טוב לאיך לעשות זאת אני אשמח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. או במילים אחרות האם אני צריך לעדכן BIOS (לוח Abit an8 ultra) שאלה חשובה!!!, הבנתי שמגיע עם המעבד דרייבר??, האם להתקין אותו, כי ראיתי שבחלק מהמשחקים הוא מוריד ביצועים או משהו כזה, בקיצור ההשפעה שלו שונה במשחקים לשני מעבדים ויש גם תקיעות. זה מה שהבנתי בערך אם מישהו יכול להסביר לי תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Bingo,

אהלן היום קיבלתי תמחשב עם ה-E6600 כשבדקתי עם ה-CPUZ את התדר הוא עמד על 1.6 עם מכפלה 6 משום מה ובביוס זה על 9 וגם כשהרצתי SUPER PI קיבלתי 21 שניות והבנתי שזה בסדר... אבל בכל זאת איך אני עושה שזה יראה לי 2.4? (גם ב-EVEREST זה 1.6)

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. בהנחה שמדובר באותו נפח זכרון, האם עדיף לקחת תדר גבוה יותר או CL נמוך יותר? *נניח שלא מתוכנן OC, אז אין עדיפות לתדר מבחינת OC.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים