עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן. כשקיבלתי את המחשב החדש שלי, זה קרה לפני חודש וחצי בערך, הייתי נכנס לביוס בודק את הטמפרטורה, והיא עמדה אז על 34 מעלות. כעבור כמה שבועות מאז, המחשב גרם לקצר בבית, מה שאני יודע זה שהספק נשרף (ספק איכותי, כנראה הגיע תקול מההתחלה). לקחתי אותו לחנות והחליפו לי אותו. מאז, כאשר אני נכנס לביוס הטמפרטורה עומדת על 48-52 מעלות!!! (כמובן שכשאני ב-Windows, אני בודק בתוכנה של ג'יגה בייט והטמפרטורה היא על 44 מעלות, אבל זה בגלל שכאשר המחשב נמצא במצב ביוס הוא מאומץ יותר). בדוק. [אם הייתי בודק את הטמפ' של המעבד אז, לפני שהספק נשרף, דרך הווינדוס (ולא דרך הביוס, כמו שעשיתי אז) - הטמפ' הייתה צריכה להיות בערך 29 מעלות.] עכשיו אני לא יודע האם מה שקרה עם הספק, גרם להעלאה של הטמפרטורה, או שז…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. הלוח שלי... כמו שאתם רואים, יש לי על הלוח שני חריצי DDR, ושני חריצי SDRAM..... בינתיים אני עובד עם שני סרגלי זיכרון SDRAM..... 256 PC133 64 PC133 ומעבד P4 1.7GHz (100X17 עכשיו , בסנדרה היה כתוב לי שהזיכרונות פועלים ב 1X100MHz ושאלתי כאן כבר בעבר למה זה ככה, ואמרו לי שזה ככה כי הלוח יודע שאם הזיכרונות יהיו על 133, זה יהיה אוברקלוק כולל לכל המערכת..... עכשיו , חשבתי על משהו אחר: אם זה באמת ככה, אז אף מעבד שפועל על באס של 100 מגהרץ לא יכול לרוץ עם זיכרונות PC133, וזה לא כל כך מסתדר לי. אז מה אתם אומרים? יש מצב שאני אוכל להפעיל את הזיכרונות ב133 מגהרץ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by dima_s,

היי! יש לי בביוס כמה אופציות לשינוי C1 C3... STATES. שיחקתי עם זה וזה לא נותן כלום לא לרעה ולא לטובה. יש למישהו מושג מה זה ובישביל מה זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. ישנו כאן קונצנזוס (שאני מקווה שהוא אכן מבוסס) שלצורך גיימינג שני המעבדים מספקים ביצועים זהים. מבחינת OC ה-I7 920 נותן ביצועים של 30 אחוז יותר מ- I5 750 , אולם עד כמה שהבנתי מדובר בשיפור במבחנים סינתטיים שהקשר שלהם לשיפור ב-"עולם האמיתי" לוטה בערפל. הדעה הרווחת שלצרכי עריכת וידיאו ה-920 נותן שיפור משמעותי למדי. אבל מה קורה כאשר מדובר בעריכת וידיאו בינונית, האם ה-920 יקצר משמעותית את הזמן הנחוץ להשלמת התהליך ? הכוונה ל-TRANSCODING שבה ממירים וידיאו בפורמט מסוים לפורמט אחר (לדוגמא מ-BR או מ-DVD ל- DIVX ) וגם הסרת קטעי וידיאו מיותרים או חיבור בין קטעי וידיאו. כמובן שישנם שיקולים נוספים לכאן או לכאן. בנהיים : 1.תקציבית מערכת ל-750 זולה יותר ב-500 שקל. זה לא סכום גדול אבל גם ל…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מדובר במערכות כפולות מעבדים, אופטרון הוא גרסת ה AMD64 לשרתים, הזיאון הנ"ל הוא הזיאון החדש והמהיר ביותר של אינטל. הזיאון משתמש ב DDR2 ב 200 מגה הרץ, האופטרון משתמש ב DDR400 (בשני המקרים בגרסת ECC מן הסתם) לשני המעבדים 1 מ"ב זכרון מטמון. לאחר הפתיחה, סקירה על האופטרון בתצורות השונות, הכרות קצרצרה עם בניה 1218 של Windows XP X64 Edition Free: , מציג תוכנה שיודעת לנצל את ה 64 ביט ומשמשת ככלי לבחינת ביצועי מערכות 64 ביט, את ערכת השבבים של הלוח בו מותקן האופטרון (ערכה ישנה של AMD עם AGP בניגוד ל PCI-E של אינטל), מזכיר שה NFORCE4 בדרך, את כפולי הליבות, קצת על מתי לדעתו AMD תעבור ל DDR2 (כאשר יגיעו ל DDR2 800). מציג את המתחרה של אינטל, הנוקונה: הנוקונה תומך בסט הפק…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Jack_g,

AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 MOBIL AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 כנ"ל לגבי המעבדים של 3400+ ה MOBILE הרבה יותר יקר אבל מה ההבדל ביניהם אין לי מושג לגבי הבארטונים אז אני יודע שההבדל בין ה MOBILE לרגיל זה בצריכה של החשמל וכמות פליטת החום ומה לגבי המעבדים 64BIT? עוד שאלה מה לגבי ה תמיכה של DUAL DDR איזה מה 64ביט תומכים בזה? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by efee123,

יש דרך או אפשרות להציל אותו? הוא לא היה מחובר לחשמל כשהוא נרטב... תודה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. באיזה לוחות יש SIS ? האם זה יותר טוב מ VIA או INTL ? תודה ויום טוב לכם

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Omri643,

אני צריך לוח אם חדש למפרט שבצד ואני יכול לקחת אחד משני אלה: P35-DS3L P45-DS3L שניהם של GB כמובן. הלוח יהיה גם לאוברקלוקינג. תשובה כמה שיותר מהירה בבקשה(אני צריך להזמין את הלוח עוד כמה שעות) בתודה מראש, עומרי

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by omerha,

היי, אני רוצה להרכיב כונן nvme למחשב שלי. השאלה אם יש לי אפשרות להחליף רק לוח בלי לשדרג מעבד למשהו טוב שיש לו nvme ראיתי שעל לוחות אם חדשים רושמים שזה עבור מעבדים של דור 8 ומעלה ולכן אני שואל תודה

11. Started by magnezion,

??????????

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. גירסה משופרת של ה-LP SLI הקיים מקור : DFI

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by 00Amir,

ברשותי גוף קירור Mugen2 שאני ממש אוהב , כרגע יושב על מעבד i7 דור ראשון (860) , בלוח אם gigabyte p55-ud3 אם אני רוצה להעביר אותו ללוח אם חדש Z170 ומעבד 6700k , ההתקנה שלו תהיה זהה ?

14. Started by imac,

ראיתי במכרז של המדינה (העיתון) מחשב שהמעבד שלו הוא GigaPro 1000Mhz מי מיצר את המעבדים האלה הם טובים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אינטל ברבעון הרביעי של 2006 הרוויחה כ39% פחות מאשר הרבעון הרביעי של 2005 (2.45$ מילייראד כאשר רק 1.5$ מיליארד ברבעון הרביעי של 2006) הסיבה העיקרית: מלחמת המחירים כנגד AMD http://www.dailytech.com/Intel+Q4+Profit+Drops+39+Beats+Analysts+Expectations/article5735.htm http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aRN6QioBzTtM&refer=home :-\

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by A-10,

יש כמה דברים מומלצים, בתקווה שהנזק עדיין לא נגרם. בכל מקרה, גם אם כן, הכל מוסבר בסרטון הבא. לידיעתכם ! https://www.youtube.com/watch?v=YDCCFu5y1rE

17. Started by numnumnum,

היי. ברשותי מחשב All in one Toshiba Toshiba DX735-D3201: http://support.toshiba.com/support/modelHome?freeText=3132888 4 ג׳יגה זיכרון. לפי תוכנת CPU-Z, זה DDR3 1333, סמסונג, דגם m471b5773dh0-ch9. שני סלוטים במחשב, שניהם תפוסים. מעוניין להרחיב ל-8 ג׳יגה. האם כל זיכרון ddr3 1333 יתאים? האם הזיכרון הספציפי הבא יתאים? Komputerbay 8GB (2x 4GB) DDR3 SODIMM (204 pin) 1333MHz PC3-10600 8 GB (9-9-9-24) Laptop Memory Kit - Retail Package- (Not for Mac) https://www.amazon.com/dp/B0031GK3OI/ref=cm_sw_r_awd_7kzivb16YHSK2 https://www.amazon.com/dp/B0031GK3OI/ref=cm_sw_r_awd_7kzivb16YHSK2 האם 1600 מגה הרץ יכול גם להתאים? מוסיף גם תמונה של פרטי המעבד, לפי CPU-Z.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, בלןח הקודם והישן שלי, לא הייתה לי בעיה לחבר בחיבור האחורי אוזניות, שהייתי מחבר היתה נפתחת תיבת בחירה והייתי בוחר אוזניות והן היו עובדות במקביל לרמקולים. בלוח החדש, שאני מחבר מאחורה אין אפשרות לבחור אוזניות ושבוחרים רמקול אז האוזניות לא עובדות. שאני מחבר מקדימה בחיבור של האוזניות, זה עובד בלי בעיות אבל כמובן משתיק את הרמקולים.

19. אני עובד כרגע עם 4X2 רוצה להוסיף עוד גיגה 8 ..השאלה אם אוסיף סלוט אחד של 8 זה בסדר יעבוד כמו שצריך? או שאני צריך דואל 4X2 שוב?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by gal.w,

איך מאפשרים תמיכה במעבדי athlon XP על לוח MP? האם זה מוד במעבד או בלוח?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום חברים. התקנתי היום WINDOWS 7 X64 אחרי שהיה לי שבוע את הגירסת ה 32 והכל עבד חלק. רציתי לעבור שלב... והתקנתי את ה64 ביט. הכל עבד מצויין ממש חלק התקנתי משחקים ואפילו הספקתי לשחק. בערב עשיתי ריסט סתם לבדוק כמה זמן לוקח למחשב לעלות ...לא שהתקנתי דברים חדשים וקיבלתי מסך כחול שאומר לי שאני צצריך לעדכן את הביוס. עשיתי שוב ריסט ברוטלי ושוב מסך כחול. כיביתי את המחשב הוצאתי מהחשמל חיכיתי דקה והוינדוס עלה לי.... עכשיו לפני שהוא לא יעלה לי יותר אני לא מחכה אותו :-( עד שאני יודע בידיוק איך אני מעדכן את הביוס הזה!!! יש לי כמה שאלות. א.אם אני יכול מדיסק און קיי כי אין לי חשק לחבר את הכונן 1.44 ב. מה אני אמור להוריד אם יש לי GA-N680SLI-DQ6 ver 1.0 אני חושב שמפה …

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. ללא ספק מעניין ומאיר עיניים, על עד כמה פלטפורמה בשקל תשעים משנת 2010, משחקת במגרש אחרי 9 שנים:

23. Started by alcavi434,

אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב אחד הדילמות שלא כל כך הצלחתי לפתור .. איזה לוח אם לקחת? Asus Z97 Sabertooth Mark 1? GA-Z97 Gaming GT? יש לציין: מעבד - 4790K קירור - Nocuta NH-D15 זיכרונות - KingStone HyperX Beast 2x8G כרטיס מסך - GA 780Ti OC אשמח לדעת מה ההבדל המשמעותי בכל אחד מהם, אני משתמש באודיו אופטי למערכת גדולה מהממוצע... OC יהיה ברמה בינונית. כמובן אם יש הצעה ללוחות יותר טובים מ KSP אילת כמובן באותו טווח מחירים 1000-1200 (חשוב אילת כי שם רק מה שיש בחנות אפשר לקנות ואי אפשר להזמין מה שאין) תוודההה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by acker16,

כרגע יש לי מעבד Intel 6600K , זיכרון 32GB וכרטיס מסך 1080Ti. המחשב משמש מעיקר לגיימינג ב 4K, אבל גם לצפייה ברימקסים של 4K HDR (דרך MPC-HT ו MADVR) שזו בעיקר עבודה של המעבד. בנוסף, קורה הרבה שאני צריך לפתוח קבצים מקווצים של עשרות או מאות GB. התקציב הוא גמיש בין 1500 ל3000 בהתאם לעלות-רווח. מסורתית תמיד קניתי אינטל אבל השנה אני מתחיל לחשוב שאולי הגיע הזמן לשינוי בגלל היעדר ה PCI-Express 4 הכול פתוח. מה כדאי לקנות? זיכרון כבר יש לי בבקשה תעזרו להרכיב מעבד+לוח+קירור(אם נדרש)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שילמתי על טווינמוס TMD 50D והם הביאו לי 50B (גם עד שהביאו עברו שבועיים) מה לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.