עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מבולבל לגמרי יש לי הרבה שאלות נא להתייחס לכולן ולא לדלג קודם כל האם צריך לווינדוס 7 דרייברים SATA? הרי המערכת הזאת אמורה להכיר את SATA כמו שXP מכיר את IDE לגבי ווינדוס XP קניתי לוח חדש של גיגהבייט נכנסתי לאתר על מנת להוריד דרייברים כדי שאוכל להפעיל את הAHCI שכביכול אמור לגרום לדיסק לעבוד יותר מהר תקנו אותי אם אני טועה אבל גם לא ראיתי מישהו מציג שיפור מהירות הארד דיסק לפני התקנת דרייברים SATA ואחרי התקנת דרייברים SATA ובעצם כל מי שלא מתקין דרייברים SATA אז הSATA שלו עובד באמולציה של IDE עכשיו אלה האפשרויות שניתנות שם להורדה 1) AMD SATA RAID/AHCI Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) 2)GIGABYTE SATA2 Driver 3)GIGABYTE SATA2 Preinstal…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by dmanbuhnik,

המחירים שלהם קפצו ב200 שקל!!! (הלכתי כדוגמא את KSP - A-DATA 3200) ובתוך 2 שבועיים בלבד מישהו יודע משהו לגבי זה? יכול להיות שזה יהיה בסופו של דבר כמו SDRAM שהמחירים עלו ועלו עד שהגיעו למחיר של DDR או שזה רק עליה רגעית?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. בסדרה האחרונה של אינטל למשל צריך לוח P67 בשביל לבצע אוברקלוק למעבד, איך מזהים לוח של AMD שמיועד/טוב לOC?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. המחשב דיי ישן אולי ישן מאוד. 4 שנים אצלי. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 אני מת לעשות לו OC ולא יודע אם לוחות אינטל מאפשרים זאת

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by אבי קורן,

האם כל הכרטיסים יכולים ליפעול ביחד

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מה ההבדל בין מעבד 3.0 P4 לבין הסידרה החדשה של אינטל האם ההבדל בניהם גדול

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ברצוני לעשות מערך CROOSFIRE של שני 7950 OC האם הלוח הזה יתאים GA-Z77X-UD3H? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אנו מביאים לכם כיסוי ישיר לאירוע חשיפת מעבדי Zen 3 של AMD למחשבים השולחניים - האם הגיע הזמן של AMD להכות גם בגיימינג?לכתבה

9. שלום, אני על סף רכישת מחשב מבוסס מעבד אינטל דור 13,הייתי די סגור על הכל פתאום משום מקום נתקל בסקירה ביוטוב, הבחור טוען שהדורות הנ"ל יש להם בעיית latancy בעבודה שותפת בשולחן עבודה שהתחושה מרגישה שבפעולות מסויימות מרגישים איטיות/קירטוע לעומת מעבדי amd. חוץ ממשחקים חשוב לי הסנפיות, הזריזות של המחשב, תפקוד כללי פתיחה סגירה של תוכנות, דפדפן גרירה וכו במיוחד על מסך 165 הרץ ( כמו שקונים טלפון high end ומקבלים את מירב הביצועים במקרה שלי S23 ultra בדקתי, הבנתי שיתן ביצועים גבוהים, מהירות זריזות וללא stuttering לכן השקעתי קניתי אותו ואכן עומד בציפיות ככה מצפה ממחשב חדש אחרי שעושים בדיקות ומשקיעים הרבה כסף) זאת הסקירה שלו: חלק 1 ישhttps:…

10. שלום עדכנתי את הגרסה של ה- BIOS מקובץ שנשמר מה-תוכנה המקורית של הלוח ,והעדכון נפל-המחשב נתקע הפעלתי אותו מחדש , והיו צפצופים עולים ויורדים ןאז המחשב מאז אין לו POST זה לוח P4T-E עם צ'יפסט I850 (זכרונות RDRAM) אם מישהו יכול לעזור המחשב לא נדלק. אם יש דרך למחוק את התוכן של ה BIOS.??? (דרך איזה ג'מפר או משהו כזה) תודה . לכם ניסיתי להוציא את הסוללה -אבל זה לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by y_a_n_i_k,

אני רוצה לשדדרג את הלאפטופ שיש ברשותי ברמה ניכרת, כרגע המחשב עם 4GB, אחרי חיפושים אני מבין שהוא יכול לעבוד רק עם עד 8GB, אני מנסה רק לוודא שיש לו עוד סלוט אחד שאני יכול לדחוף לו עוד 4GB ואין צורך לקנות יחידה אחת של 8GB, תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by fakeman,

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2268 עולה 537 ולא תומך ב-USB3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 עולה 478 ותומך ב-USB3 עכשיו אני לא מבין, הלוח השני גם עולה פחות וגם תומך ביותר דברים, או שיש איזשהו יתרון לראשון? אני שואל כי דווקא הלוח הראשון יותר נפוץ פה בפורום והמלצתם לי עליו(קניתי אותו), השאלה היא למה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. ככל שאנחנו מתקרבים יותר ויותר לתמיכה הרחבה בזיכרון מסוג DDR4, קיטים חדשים ומהירים במיוחד מתחילים להופיע מחברות מוכרות, בנוסף לשיא עולם חדש שנקבע ב-4.255 גיגה-הרץ לכתבה: http://hwzone.co.il/ddr4-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a7%d7%99%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a2%d7%9c-%d7%9c%d7%a6/

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכם ! למרות שניסיתי לחפש ,לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת לשאלה. היום הייתי בחנויות והמוכרים אמרו לי שאינטל מייצרים את הלוחות הכי טובים למעבדים שלהם.האמת זה נשמע הגיוני. אם כך למה בד"כ ממליצים על לוחות אחרים ולא של אינטל .הדבר היחיד שהבנתי בחיפוש שהוא לא תומך במאוברקלוקינג שאני אף פעם לא יעשה.תנו סיבות נוספות לדוגמא: כתוב הייה שבלוחות האחרים יש פיצרים שאין בלוחות של אינטל.אתם יכולים לתת לי דוגמא מוחשית כולל ציון של שמות של לוחות . תודה מראש על תשובתכם ,מקווה ששאלתי היתה ברורה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שקופיות רשמיות מענקית השבבים מדברות על שיפור של כ-11 אחוזים ביכולות העיבוד הכלליות בדור המעבדים החדש שלה, בתוספת לחסכוניות ולשיפור של 40 עד 50 אחוזים ביכולות הליבה הגראפית המובנית לכתבה: http://hwzone.co.il/רשמית-ה-skylake-של-אינטל-מבטיח-שיפור-גדול-בעי/

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by 00Amir,

בדף הראשי של האתר יש כתבה יפה על המעבד ואני שואל את עצמי - האם יכול להיות שמעבד של 6 ליבות AMD מקבל ציון יותר נמוך ממעבד I7 עם 4 ליבות OC 4Ghz ? מעבד AMD של 6 ליבות על 4.46Ghz - מקבל ציון של 2991 בCPU כאשר מחשב I7 על 4Ghz מקבל 3000+ - מדובר ב CPU TEST1 ב Vantege..

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. AMD Athlon II X4 640 Socket AM3 או Intel Core 2 Duo E7200 Tray או שעדיף בכלל AMD PHENOM אבל אני מחפש משהו עד 550 ש"ח גג תודה! כי אני רוצה לחבר לזה גם לוח-אם טוב! התקציב הכולל גם ללוח-אם זה 900 (ואני צריך לוח-אם שמתאים לDDR 2 RAM ) המחשב הוא מחשב למשחקים שכבר יש לי את החלקים הבאים 4GB DDR2 kingston 800 MGH nvidia geforce 9800 GT תודה לעוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. נתקלתי בזה ב iqpc אחד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX והשני INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ההבדל שיחיד שמצאתי זה במילים "TRAY" ו "BOX" .... אה, וה-TRAY עולה גם 30 שקלים פחות. (מילה בימינו עולה 30 שקלים?) אז מה בעצם ההבדל ביניהם? נ.ב. - רשום אצלם שדווקא ה-TRAY הוא "מוצר נבחר" אצלם.. מדוע?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. http://www.theinquirer.net/?article=31316

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. באיזה לוחות יש SIS ? האם זה יותר טוב מ VIA או INTL ? תודה ויום טוב לכם

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Regev,

אילו זכרונות יותר טובים? :-/ :asthanos: :asthanos: OCZ או CORSAIR? תודה מראש.. :asthanos:. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D ;D :asthanos: :AR15: :saint: :saint:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by lmlm,

אין הרבה מה לציין אני אקצר בקצרה: המעבדים החדשים והפרטים שלהם: E6650 2.33G 4M FSB1333 E6750 2.66G 4M FSB1333 E6800 2.93G 4M FSB1333 E6850 3.00G 4M FSB1333 שימו לב לבאס הגבוהה יותר 1333 ותדרי שעון קצת יותר גבוהים (או זהים) מקור: http://www.matbe.com/actualites/14592/intel-core-2-duo-1333/

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. 256mb זה פשוט לא מספיק... אני קונה בקרוב עוד זיכרון אבל איזה עדיף? 512 או 256 (נותר לי רק מקום אחד להוספת זיכרון :-\) המחשב מיועד למשחקים כבדים. (אל תשאלו איך רפאבליק פועל אצלי,מחוסר ברירה העברתי ל 800 על 600 וזה עדין פועל "חרה")

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי AMD הודיע על ייצור של מעבדי משולשי ליבות (וכפולותיהם) . http://www.theinquirer.net/?article=42369

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Jack_g,

AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 MOBIL AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 כנ"ל לגבי המעבדים של 3400+ ה MOBILE הרבה יותר יקר אבל מה ההבדל ביניהם אין לי מושג לגבי הבארטונים אז אני יודע שההבדל בין ה MOBILE לרגיל זה בצריכה של החשמל וכמות פליטת החום ומה לגבי המעבדים 64BIT? עוד שאלה מה לגבי ה תמיכה של DUAL DDR איזה מה 64ביט תומכים בזה? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים