מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
גירסה משופרת של ה-LP SLI הקיים מקור : DFI
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב איבוד הלוח אם שלי אני נאלץ להחליף את כל ה לוחאם+מעבד+זכרון (למה לעזאזל אף אחד לא מוכר לוח אם סוקט 939 יד שנייה.. ). אני לא מעוניין להוציא כרגע הרבה כסף אבל חשוב לי מאוד האופציה לשדרג בעתיד לכן אני מניח שלבחור את הסוקט הנכון זה הדבר הכי חשוב. לא משנה לי AMD/INTEL לא מעוניין ב OC בשום שלב הציוד יחובר לספק ENERMAX 450W וכרטיס מסך 9800GT, האם מעבד חזק יעמיס על הספק כוח יותר מדי? השימוש הכבד ביותר במחשב יהיה משחק RTS ברזולוציה 1680X1050 . אז בקצרה אני מחפש המלצה לשילוב בין לוח אם + מעבד + זכרון (4גיגה) עד 2000 שקל(בערך) אבל כמה שיותר זול יותר טוב והכי חשוב זה היכולת לשדרג בעתיד.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות לי מחשב משרדי (אופיס, סרטים באיכות רגילה ואינטרנט) איזה זוג עדיף? Pentium E5400, 2.7GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://ark.intel.com/Product.aspx?spec=SLB9V G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI- http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov או Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=594&f1=AMD+Athlon\%e2\%84\%a2+II+X4&f2=&f3=&f4=512&f5=AM3&f6=C2&f7=45nm+SOI&f8=&f9=4000&f10=False&f11=False&f12=True MA74GM-S2 AM2+, AM3, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD2100, PCI-E, HDAudio, GBL http://www.gigabyte.co…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע ההארד דיסק שלי (ATA133) נמצא על PRIMARY MASTER והצורב (ATA33) נמצא על SECONDARY MASTER. לעומת זאת הדיוידי (ATA33 גם כן) נמצא על PRIMARY SLAVE. האם כך הדבר צריך להיות? כיצד כדאי לי לחבר אותם ואם כדאי לי לשנות מיקום אז למה. אגב יש לי צורב ROCOH 24X10X40X ואני צורב דיסק מלא ב 5 דקות עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 כאשר בסוף הצריבה JUSTLINK לא שומשה אפילו פעם אחת, עם מדיות 24X של SILVER LINE. האם בגלל זה נובעת הבעיה? תודה מראש לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לקנות מחשב לשימוש של אינטרנט , סרטים , אופיס ומשחקים רגילים וכבדים ומידי פעם עריכות של סרטים רציתי לדעת מה עדיף Phenom II x4 Quad-Core 955 או I5 של אינטל. יש לי מסך "23 של SAMSUNG 2333SW יש לי כרטיס מסך של HD4850 TOXIC
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייי, אנחנו רוצים לבנות שרת איכסון בנפח 24גיגה לטובת הספרייה שלנו בתאמי המטרה היא ליצור שרת נייד ובעתיד לשכפל אותו, אבל רגע אני מחפש 1. לוח אם mATX *לפחות שישה מחברי sata *אין צורך ברייד, הרייד בתוכנה אבל רייד5 יהיה נחמד לגמישות בתכנון. 600-800 שקל. משהו כזה ? 2 ספק כוח * "קטן" או low profile. *שיחזיק את הלוח-אם ושישה כוננים. 400-600שח למרות שגמיש הכוננים אני הולך על 4גיג כאלה ב900~שח כל אחד תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אז ככה: אני קצת, לא סליחה, ממש חלוד בנושא,השתחררתי עכשיו ואני מרגיש כמו דינוזאור שהגיע למאה ה 21 ומרגיש קצת לא קשור לחיים..חח הניסיון האחרון שלי עם חומרה היה אחרי שקניתי בזמנו AMD 3200 ו ASUS A8N-SLI DELUXE ו 1 GB זכרון של TWEEN MOS 2-2-2. מאז(שנה וחצי). הגיע DDR 2, מומלץ לקנות INTEL (במקום AMD כמו בשנים האחרונות) ואין לי שום ידע על אינטל חוץ מזה שיש צ'יפסט אחרון וטוב שלהם 975X. אני אקנה את ה E6600. 1.עכשיו אני מבקש קצת הסברים בנוגע לזכרונות ה DDR 2, כי אני בכלל לא מכיר אותם, אני עוד בדור של ה 3200 2-2-2. הבנתי שיש תזמונים איטיים יותר(5-5-5 נגיד) ומהירויות גבוהות יותר כמו 667 או 800 או אפילו משהו כמו 1066?! קצת סדר בבלגן בבקשה? זה 1. 2. איזה לוח אם? יש איזה משהו כמ…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 MOBIL AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 כנ"ל לגבי המעבדים של 3400+ ה MOBILE הרבה יותר יקר אבל מה ההבדל ביניהם אין לי מושג לגבי הבארטונים אז אני יודע שההבדל בין ה MOBILE לרגיל זה בצריכה של החשמל וכמות פליטת החום ומה לגבי המעבדים 64BIT? עוד שאלה מה לגבי ה תמיכה של DUAL DDR איזה מה 64ביט תומכים בזה? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
טוב זה התחיל בארד דיסק תקול אז החלטתי להחליף וגם רכשתי כרטיס מסך חדש HD5750 וגם מארז עכשיו הכרטיס לא מביא לי תוצאות הכי טובות יש לי כרגע AMD6000 מה אתם אומרים .בקשר לתקציב עד 1000 שקל
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם חדש למפרט שבצד ואני יכול לקחת אחד משני אלה: P35-DS3L P45-DS3L שניהם של GB כמובן. הלוח יהיה גם לאוברקלוקינג. תשובה כמה שיותר מהירה בבקשה(אני צריך להזמין את הלוח עוד כמה שעות) בתודה מראש, עומרי
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מעבד Celeron 1Gz ולהתקין אותו בלוח היחסית ישן שלי (שנה - שנתיים) SpaceWalker BX 100Mz (שהיה בו P3 450Mz) האם המעבד יתאים ללוח ? ואם כן תהיה איזה שהיא ירידה בביצועים ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שמי אלעד אני קניתי מחשב נייד ולפי המפרט של המחשב הזכרונות הם DDR4 2133MHZ ,התקנתי שתי תוכנות שיבדקו מהם הרכיבים של המערכת ..ולפי התוכנות הזכרונות הם DDR4 והמהירות היא באיזור ה 1064MHZ ..שאלה האם יש הבדל בין המהירות במאמץ לבין המהירות במנוחה(בדקתי במנוחה) ? האם יש DDR4 במהירות זיכרון כזו כמו שהתוכנות מראות לי?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את לוח האם הקיים שלי H310 ללוח עם צ'יפסט Z390/Z270 כדי שאוכל לעשות OC למעבד מסדרה K דור 6. הבעיה שכל הלוחות שאני רואה עם התושבת LGA 1151, נכתב שהם תומכים במעבדים דורות 8 ו-9, אין אזכור לגבי דורות קודמים למרות שמדובר באותה התושבת. השאלה היא, האם המעבד שלי ייתמך (6600k) או שאין סיכוי כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! יש לי בביוס כמה אופציות לשינוי C1 C3... STATES. שיחקתי עם זה וזה לא נותן כלום לא לרעה ולא לטובה. יש למישהו מושג מה זה ובישביל מה זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קניתי את המפרט הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 שמתי לב כאשר הלכתי ל"מחשב שלי" ואז ל"הגדרות" שרשום שאכן יש 2 גיגה זיכרון אך בסוגריים רשום שהמחשב מנצל רק 1.75. מה הסיבה? האם יש משהו לא בסדר במחשב? אגב, על המחשב מותקן WIN 7 ULTIMATE SP1
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 200,לוח אם של ג'יגבייט(KT400 VAX) וזיכרון 256 של ווידבונד. אם אני מוסיף עוד סטיק של 256 עד כמה יהיה שיפור לעומת עכשיו?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שרציתי לפרמט את המחשב. אז קודם כל לא הצלחתי להגדיר בוט בביוס כי אי אפשר היה להיכנס , המקלדת הייתה מגיבה רק אחרי הוינדוס (מקלדת USB) בחיבור ה PS2 הוא לא פעיל במחשב הנ"ל כך יצא שגם לא יכלתי להיכנס עם מקלדת רגילה. חשבתי להוציא את הסוללה,לאפס,ובמקרה הכי גרוע לפרמט את המחשב ע"י חיבור של ההארד דיסק למחשב אחר , אבל אחרי שאיפסתי לא רק שזה לא עזר בנוגע למקלדת USB , הגדרות ה BOOTABLE השתנו וגם ההארד דיסק לא מוגדר כפירסט בוט כנראה.. והמחשב פשוט תקוע לא יכולת עבודה , מה לעשות?! תודה ושבוע טוב , אבי.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זיכרון פנימי זה זיכרון פיזי? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מבחינת ביצועים עד כמה מעבדי U טובים\גרועים? מעבר לעבודה שהם חסכוניים.. הם סוג של CELEREEON חדש? ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט וסתם לדוגמא מבחינת נתונים "יבשים" I3 מדור רביעי מסוג U שווה מבחינת ביצועים ל I3 דור ראשון מדגם M זה באמת נכון מבחינת ביצועים בפועל?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד דחוף כי נדפק לי זה שיש אני צריך כמה שיותר דחוף היסתכלתי באתרים למכירה וראיתי שיש גדלים לתושבת אז השאלה שלי היא איך אני יודע איזה גודל שלי ???? בבקשה תעזרו לי מהר כי אני חייב תמחשב ובלי זה אני מפחד שיקרא לו משהו כי המעבד חשוףף
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע P2 350 SLOT1 על לוח P2B של ASUS. יש מישהו שמציע למכור לי P3 600 והוא אומר שזה גם SLOT1 וזה לא יעשה בעיות, השאלה שלי היא האם באמת לא יהיו בעיות? האם צריך לפרמט? האם אני ארגיש תוספת גבוהה בבצועים? ואני גם חשבתי שכל P3 חוץ מהכי ראשונים היו סוקט370.. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סימנתי בתמונה שלושה מעבדים, רציתי לשאול האם ייתכן שהמעבד העליון אכן חזק יותר משני התחתונים? אני מניח שאני לא מבין את ההשוואה של האתר...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-