מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
כרגע ההארד דיסק שלי (ATA133) נמצא על PRIMARY MASTER והצורב (ATA33) נמצא על SECONDARY MASTER. לעומת זאת הדיוידי (ATA33 גם כן) נמצא על PRIMARY SLAVE. האם כך הדבר צריך להיות? כיצד כדאי לי לחבר אותם ואם כדאי לי לשנות מיקום אז למה. אגב יש לי צורב ROCOH 24X10X40X ואני צורב דיסק מלא ב 5 דקות עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 כאשר בסוף הצריבה JUSTLINK לא שומשה אפילו פעם אחת, עם מדיות 24X של SILVER LINE. האם בגלל זה נובעת הבעיה? תודה מראש לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהנחה שמדובר באותו נפח זכרון, האם עדיף לקחת תדר גבוה יותר או CL נמוך יותר? *נניח שלא מתוכנן OC, אז אין עדיפות לתדר מבחינת OC.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון למחשב הבא, להלן המפרט: AMD Athlon II X3 440 - מעבד G Skill F3-10666CL8-2GBECO , 666.7 MHz DDR3-1333 / PC3-10600 - סה"כ זיכרון של 4GB שמחובר ע"י 2 יחידות של 2GB ב Dual GIGABYTE GA-880GM-UD2H - לוח אם עכשיו אני לא יודע איזה זיכרון כדאי לקנות, האם שווה להשקיע 8GB או שמספיק רק להוסיף 4 ? יש לזכור שזה מחשב טיפה ישן האם כדאי לשמור על עניין ה Dual , זה דרמטי או שפשוט רק לדחוף כמה זכרון שאני רוצה להוסיף? בזמנו שקניתי את המחשב...התייחסנו למשהו שנקרא CL , האם זה עוד רלוונטי? אני חשבתי אם אני משקיע כ 350 ש"ח בערך על 8GB ...אז לפחות שזה יהיה זכרונות מהסוג חדש...כדאי שזה ילך למחשב אחר במידת הצורך...או שכבר החיבורים השתנו וזה כבר לא יתחבר ..…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שניהם יצאו בערך באותו זמן מה מבדיל אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר פעם שניה שהלך לי הלוח הזה והוא חדש יחסית (ינואר 2008) אבל בלי אחריות יותר. איזה באסה. אסוס האלה מפשלים לי בגדול. בדקתי אצל חבר את הפנטיום, הזכרונות וכרטיס המסך והכל תקין. מבקש עזרה דחוף (שבוע הבא מתחיל הלימודים) במציאת לוח שיתאים לחלקים נשארו: כ.מסך (HD2400PRO AGPx8 ,512MB), הפנטיום (3GB ,PCG 630) וה-DDR 2X1024(לא DDR2). רצוי כמובן משהו אמין ושיהיה במינימום הוצאות.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מאחר וזו טכונולוגיה ישנה, כל לוחות האם דיי זולים- הייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים? יש לי את המעבד הבא: Intel Pentium 4, 3000 MHz - HT ו2 ג'יגה זכרון. אני מחפש לוח אם שעדין זמין במלאי- מאחר והרוב כבר לא זמינים. רצוי לינק לחנות.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לפי מיטב הבנתי הייתה תקלה במעבדי ה i7 של Intel ולפיכך הם משחררים את המעבדים המתוקנים הנקראים Sandy Bridge. אז שאלה ראשונה בנושא, האם המעבד הזה הוא המעבד החדש המתוקן של אינטל? Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray כי לפי מיטב הבנתי אלו הם הדגמים החדשים שלהם. עכשיו הבנתי שכשעלו על התקלה, אינטל היו זקוקים לשלוח ליצרניות לוחות האם צ'יפים חדשים או משהו כזה על מנת שישלבו אותם בלוחות האם, לכן הבנתי שאם קונים מעבד Sandy Bridge צריך גם לקנות לוח-אם מתאים בעל תושבת מתאימה (s1155?) עכשיו רפרפתי קצת ב KSP לפני כמה ימים וראיתי שבתיאורים של לוחות-האם שמתאימים למעבד הזה, קיימת אזהרה שעדיף לחכות לגרסאות החדשות של לוחות האם (כנראה שיחליפו לצ'יפ התקין או משהו כזה, פה אני …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מתעניין בלוח אם אשר ניתן להתקין עלי 2 מעבדים כפולי ליבה של אינטל כדוגמאת ה- 6600. הוא מעוניין לבדוק את האלטרנטיבה מבחינת המחיר. על הבורד להכיל גם את המחברים הרגילים כמו PCIE16 אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים כאלו אני מודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=102686
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד 3.0 P4 לבין הסידרה החדשה של אינטל האם ההבדל בניהם גדול
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
להחליף תושבת בשביל פין אחד? ועוד תושבת שיצאה ייחסית לא מזמן... מה אינטל זוממת בצעד הזה? אשמח להסברים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. רוצה לשדרג טיפה מחשב ממש ישן. הלוח שיש עליו זה זה כרגי יש עליו שני סטיקים של DDR2 כל אחד של 1GB. אני רוצה להוסיף עוד 2GB. בלוח כתוב שמקסימום זיכרון זה 4GB. זה אומר שאני חייב למצוא שטיקים של 1GB מקסימום או שאז פשוט לא היה קיים יותר גדול? אני יכול לשים 2 סטיקים של 2GB או אחד של 4? ומקסימום שלוח תומך זה 667. אם אני ישים DDR2 800 הוא פשוט יעבוד ב 667 אבל יעבוד, נכון? - - - תגובה אוחדה: - - - ואני רוצה לשים בלוח זה מעבד יותר חזק. משהו בסכנון E8400. הלוח יתמוך? בעיקרון כשיצרו אותו, עוד לא היה מעבדים כאלה.. תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע מה ההבדלים העיקריים בין שתי הלוחות הללו? האם הפרש המחירים שווה את התוספת לטובת Z77X-UD3H?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם חדש למפרט שבצד ואני יכול לקחת אחד משני אלה: P35-DS3L P45-DS3L שניהם של GB כמובן. הלוח יהיה גם לאוברקלוקינג. תשובה כמה שיותר מהירה בבקשה(אני צריך להזמין את הלוח עוד כמה שעות) בתודה מראש, עומרי
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דיווחים חדשים שמקיפים אותנו מכל עבר מצביעים על כל שדגמי ה-Ryzen 7 מרובי הליבות הם רק קצה הקרחון בתוכנית הגדולה של מפתחת השבבים מסאניווייל לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן היום קיבלתי תמחשב עם ה-E6600 כשבדקתי עם ה-CPUZ את התדר הוא עמד על 1.6 עם מכפלה 6 משום מה ובביוס זה על 9 וגם כשהרצתי SUPER PI קיבלתי 21 שניות והבנתי שזה בסדר... אבל בכל זאת איך אני עושה שזה יראה לי 2.4? (גם ב-EVEREST זה 1.6)
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! כמה אמור לעלות מעבד I5 4670? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בהתקנה של מחשב חדש הלוח DFI INFINITY מעבד AMD 64 3200+ 939. הבעיה: הבסיס של הגוף קירור לא מכסה איזה 2-3 מ"מ בצד המעבד... ניסינו ב-2 הכיוונים ויש את אותו המרווח... האם זה קריטי? או שככה זה אמור להיות? בתודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע P2 350 SLOT1 על לוח P2B של ASUS. יש מישהו שמציע למכור לי P3 600 והוא אומר שזה גם SLOT1 וזה לא יעשה בעיות, השאלה שלי היא האם באמת לא יהיו בעיות? האם צריך לפרמט? האם אני ארגיש תוספת גבוהה בבצועים? ואני גם חשבתי שכל P3 חוץ מהכי ראשונים היו סוקט370.. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השחקנית הטאיוואנית ממשיכה לדחוף קדימה את תקן ה-Mini-STX הטרי בעזרתו של דגם שאמור להיות עממי הרבה יותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
I7 Gulftown מעבד עם 6 ליבות שאמור לצאת לעולם ברבעון הראשון של 2010 (אוטוטו!!) הולך לנצח פשוט הכל ! המעבד מיועד לסוקט של 1366 , מחירים עדיין אין . הנה אחד שנפל לו לידיים המעבד האדיר הזה . http://kingpincooling.com/forum/showthread.php?t=131 http://kingpincooling.com/forum/showthread.php?t=131&page=3
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!!!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום. מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם ביל חלק מהשיניים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט? פנטיום 4 P 800 DLX DDR 400 512MB 80GIGA 7200 1 כרטיס קול AUDIOWERK XP PRO אורגינל איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב די מיושן למרות שבזמנו היה מאוד מתקדם הלוח אם שלי זה [h=1]GIGABYTE GA-P55A-UD7 LGA 1156[/h]אני רוצה לשדקג תכרטיס מסך שלי ל MSI 280X רצית לשאול האם הלוח אם יגביל בצורה כלשהיא את הכרטיס? המעבד שלי דרך אגב זה I7 875K 8 גיגה רם תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני קונה קירור חדש למחשב ו אני צריך עזרה בעניין של הדבק הטרמי א.האם זה משנה איזה חברה או איזה סוג קונים? ב. ראיתי שצריך לקנות את המעבד מדבק טרמי אם יש למישהו מדריך טוב לאיך לעשות זאת אני אשמח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-