עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by polyron,

רציתי לדעת מהם היתרונות בשמוש בזכרונות אלו... וכיצד ניתן להבדיל בן זיכרון Double Sided לזיכרון רגיל

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  2. החלפתי את המעבד שלי מ-AMD2000 לבארטון 2500. 1 האם כדאי להתקין WIN מחדש ? 2 האם יש AMD 2500 שאינו בארטון? 3 האם הבארטון הוא 0.13 מיקרון ומתחמם פחות ממה שיש לי כרגע(AMD2000 0.18 מיקרון)?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by Bone-Breaker,

חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש לפנטיום4. איזה לוח הכי כדאי לקנות? המפרט שלו זה P4 1800 400 וזכרון SDRAM 512 יכול להיות שעדיף לו לקחת מערכת על DDRAM? תקציב-עד 800 שקל השימוש של המחשב הוא למשחקים וגלישה באינטרנט והוא לא לOC תודה

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  4. Started by Sake,

ממש מסקרן אותי...מה ההבדל ביניהם..מה יותר טוב...עם יש בכלל יותר טוב בניהם....נגיד 512 ddr ו512 sdram מה ההבדלים?

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  5. Started by -=THE MUMMY=-,

יש לי לוח אם MSI 865 PE LEO2 SERIES MS-6728 בדקתי לפי התוכנה CPU -Z ולפפי התוכנה FSB:DRAM 4:5 עכשיו לדעתי אם אני יעשה אוברקלוק זה יפריע איך אני יכול לשנות את זה ל1:1 בביוס אני לא מוצא את האפשרות הצאת מישהו אולי יודע איפה היא נמצאת?

6. Started by Sake,

חברה...אני עומד לקנות זכרון יותר טוב למשחב...כרגע יש לי mhz 133 256 mb sdram אז אני רוצה לקנות 512 ddr כי זה הכי טוב לא? אז השאלות שלי בעצם האם אני צריך לקנות לוח אם חדש שיתאים לddr כי מקודם היה לי sdram או שאני לא צריך לשנות כלום..? כי שמעתי שעם יש לי sdram אז אני לא יכול לשנות לddr מבלי לשנות לוח אם או משהו כזה... האם זה נכון?? וגם...האם זה משנה של איזה חברה לקנות זכרון. לוח אם שלי זה sound+lan p4 478 s133 asus

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by havivt,

כנראה שיש לי בעיות חשמל קלות בחדר.. מדי פעם יש קפיצות מתח קלות - המחשב אינו נכבה, אך אני רואה כי המתחים בלוח האם קופצים מדי פעם ומייד חוזרים. האם יש איזושהי דרך לקבע את המתח הזה ? ע"י מכשיר או משהו? (UPS קשור?) אני פשוט לא רוצה שיהרס לי המחשב...

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by nivezrati,

אחים שלי אני לא יודע מה לעשות! הורדתי את התוכנה CPU-Z כדי לראות את החומרה במחשב החדש שלי וראיתי שהזיכון הוא ddr-sdram pc3200-256 כפול2 כאילו שני סלוטים של הזיכרון הזה ביחד רשום לי שהם 512 MB השאלה שלי מזאת אומרת DDR-SDRAM? הזיכרון שלי הוא SDRAM? או DDRAM? הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X-X האם הלוח הזה בכלל תומך -dual chanel ? האם הזיכרונות שלי מביאים ביצועים יותר טוים מאשר בסלוט אחד מאוטו דגם רק במהירות 512MB? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by Diniska,

רכשתי את הלו"ח הנ"ל על פי ביקורות שונות שקראתי ברשת הן שיבחו את כ. הקול שיש על הלוח, אך הוא פשוט גרוע... הצליל לא טבעי ומאולץ כזה, מדי פעם הוא משמיע מין חריקות מתכתיות כאלה ובכלל לא משתווה למשל ל s.b. live 5.1 של creative. האם למישהו יש את הלוח הזה וחווה את אותן התופעות, האם ישנה תקלה בלוח או שזוהי האיכות של הכרטיס וכיצד ניתן לבדוק זאת? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  10. שלום אני מחפש לוח אם חדש שיתאים לאובר קלוקינג טוב עים amd 2500 barton ושיהיה עילו כמה שיותר תוספות חובה שיהיה -(raid , usb 2 , lan) כאדי שיהיה - fire wire,כרטיס סאונד אני לא צריך כרטיס גרפי על הלוח אם יש לי כרטיס טוב וחשוב מאוד שהוא יהיה מתאים לאובר קלוקינג תודה רבה !!!! ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

היי לכולם, אוקי, אז זה העיניין, עד שיצא מעבד שיהיה מספיק מהיר בשבל שאני אחליף מחשב בשבלו אבא שלי שיכנע אותי לשדרג למשהוא חדש. הבעיה היא שיש לי RDRAM (521 מגה ממנו( ואני לא רוצה לעבור לDDR כי RDRAM מהיר יותר. אז אני רוצה להחליף רק לוח אם ומעבד בתקציב של 2000-2500. מה חשוב שיהיה בלוח אם: ניתן לאוברקלוק. RDRAM כמובן. שיהיה לו 4 כניסות IDE. AGP X8. כרטיס רשת בילט אין. ואם יש אז כ.קול עם יציאה אופטית. בקשר למעבד רק חשוב שיהיה של אינטל ועם HT. תודה רבה!!!, יאיר.

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  12. לא לא לא !! זה לא שלי יצא S פשוט שיש דגם כזה שהוא יותר טוב מינורית מה SL .

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by ace_low,

מלבד זה שהוא מהיר יותר (?) ושהלוח צריך לתמוך בו, מה הדרישות של הזיכרון עצמו ע"מ לעבוד עם היכולות של Dual Channel ואיך הוא עובד? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by zolder,

ללוח אסוס A7N8X דלוקס . האם כדאי לי להוריד את הדרייברים האלו? http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=A7N8X%20Deluxe אני מתכוון לאחד לפני הסוף,זה שרשום שהוא כולל הכל(15 מגה)-תחת הספריה ALL רשום פה שזה כולל הכל,אז להוריד רק את זה או עדיך קודם להתקין מהדיסק(שיכול להיות ששכב בחנות שנה)?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  15. Started by Jack_g,

בחיים לא שמעתי על החברה הזו . הם דיי זולים, שווה לקנות?

16. Started by hagay21,

כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש של abit ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי [הטלפון צונזר] חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ו…

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  17. לביצועים בסטיק אחד, לאוברקלוקינג.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Evil_Mind,

יש לי את ה Abit nf7-SL ואני מעונייין לעשות לו עדכון לביוס.. אבל באתר של אביט אין שום התייחסות לדגם הזה! על הקופסא של הלוח רשום nf7-s אבל על הלוח עצמו SL מאיפה אני משיג עדכון ביוס?!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by zag_zag,

הציעו לי לקנות (יד שנייה) מעבד פנטיום 3 550 עם 512kb cache. זה נשמע לי קצת מוזר, כי הייתי בטוח שלכל מעבדי הפנטיום 3 יש 256kb... מישהו מכיר/שמע אולי על הסדרה הזאת?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by demultiplexer,

איזה מבין הלוחות הבא ייתן לי את הביצועים הכי גבוהים במעבד 2.4 800 באס כשאני לא רוצה אוברקלוק אני רוצה רק מהירות ואמינות כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים ? ABIT IS7-E Intel 865PE MSI 865PE Neo2-LS האם הFSB של MSI הוא 800 ? או כל לוח אחר שתמליצו לי עליו יתקבל בברכה אין הגבלה בתקציב רק אין צורך במשהוא אקסטרווגנטי אלא בלוח טוב אמין ומהיר שיעשה את העבודה על כרטיס קול ורשת מובנים אך לא חובה ניתן לקנותם בנפרד ועוד שאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין 400 ל800 FSB ? ואיזו מהירות של זכרון לקנות ? שימוש ביתי משחקים אינטרנט מוזיקה ? 2700 או לנצל את מהירות הלוח ולקנות 3200 ? תודה מראש DEMULTI

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by -==BarDuGo==-,

שלום אני רוצה לקנות לוח אם חדש של חברת DFI דגם DFI AD77Infinity אני רוצה לדעת עים הוא שווה לקנייה ועים אפשר לעשות עליו אובר קלוקינג טוב עים amd 2500 המפרט: Chipset:VIA KT400 and VT8235CD, CPU Supported:AMD Athlon XP 266MHz FSB (1500+ to 2600+)AMD Athlon 200/266MHz FSB (up to 1.4GHz) AMD Duron 200MHz FSB (500MHz to 1.3GHz),Memory: up to 4GB memory ), PC1600 (DDR200), PC2100 (DDR266), PC2700 (DDR333) or PC3200 (DDR400) DDR SDRAM DIMM, 2.5V type,Supports ATA/33, ATA/66, ATA/100 and ATA/133 , Supports one SATA (Serial ATA) 4 USB 2.0/1.1 ports,1 AGP slot that supports 8x/4x AGP,5 PCI slots (1 shared with CNR slot),1 CNR slot,Audio Onboard AC97 S/PDIF extension compliant code…

22. Started by Svideo,

רכשתי מחשב, כאשר ביקשתי אם לוח האם : NVIDIA nFource Leadtek K7NCR18D, היה דין ודברים, ובסוף אמרו לי שצ'יפרו אותי, ואני מקבל את הלוח NVIDIA nFource Leadtek K7NCR18G Pro. כאשר אני מסתכל בתוכנה HWInfo, אני רואה שלוח האם הוא K7NCR18D, כאשר אני מסתכל על לוח האם, אני רואה מדבקה K7NCR18G Pro אז מה יש לי ? יש לי D, וסתם הדביקו לי מדבקה של G Pro ?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  23. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

DDR2 יצא כבר לשוק לא?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kikkler,

הקורסאיר מגיע עם CH-5 - לא הייתי הולך על הצ'יפ זה אלא אם אתה רוצה להתקע בסביבות 255MHz מעבר לזאת, מאיפה ההנחה שלקורסאיר תיזמונים נמוכים יותר ? סטוק, הקורסאיר מגיע עם 2-3-2-6 והמושקין 2-2-2-6, והמושקין הוא 17Mhz מהיר יותר מלכתחילה. אני לא יודע איפה יהיה הקורסאיר שלך ב217Mhz, אבל ככל הנראה לא הרבה יותר נמוך מ 2-3-3-7 אני אישית העדפתי לקחת את המושקין למערכת שלי

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by N.S,

מה זאת אומרת L2 וL1 וה256 ראם...תסביר לא ממש הבנתי תקטע

• 2 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים