מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
תגידו האם שווה לי לקנות אייאמדי 2200?? עם קירור של וולקנו 10?? ומה אתם אומרים על המפרט הבא? הוא לא כולל מסך כי אני קונה את המסך בנפרד באופיס-דיפוט כי הם זולים ויש לי שם תלושים AMD Athlon xp 2200+tray cpu 491.40 Gigabyte GA-7VA KT400 Motherboard(AGPX8) 388.80 DDR-RAM 512 MB 2700 SAMSUNG Original Memory 448 Thermaltake Volcano 10 Highest Performence Cooler 85.80 Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HD 378.00 Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI 872.74 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 275.40 Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb ps2 Silver-BI 65.78 TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/TRANSPA 213.47 Computer Assembly 127.98 ס"הכ: 30660 …
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חברה , אחרי היעדרות של חודשיים (ניתקו לי את האינטרנט ) חזרתי וכעת אני כותב את ההודעה מחדר מחשבים בבית ספר (עוד אין לי אינטרנט) . טוב אז השאלה שלי היא כזאת : קיבלתי את הלוח אם שהזמנתי ABIT NF7-SL ועל ה PCB של הלוח רשום ABIT NF7 ועל המדבקה שמודבקת על ה SERIAL ATA CONTROLER רשום ABIT NF7-S , אני בטוח שהלוח הוא לא NF7 כי ללוח שלי יש SERIAL ATA ! אז השאלה שלי היא איזה לוח זה ואיזה ביוס צריך בישבילו ? מקווה שתוכלו לעזור לי כמה שיותר מהר ?! :'(
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אין לי מחשב זמנית אז אני על של העסק אז אני לא יוכל להגיב אז תדונו בינכם. אני מחליף את הזכרון לשתי פלטות של geil ואני לא יודע איזה לקחת אני צריך במהירות של 333 לא לאוברקלוק ולא צריך פלטות קירור, אני מוכן בערך 300 שקל לפלטה, ורוצה שיהיה מקסימום ביצועים בלי אוברקלוק, ואם אתם יכולים אז תשימו קישור למוצר ב-pch שאני ריאה במה מדובר... יום ראשון רק אני יחזור... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
?? [בשביל מה כל כך הרבה סמני שאלה ? אף אחד פה לא קורא את חוקי הפורום אני מבין.]
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום חברה קניתי 128 SDRAM של זיכרון להוסיף למחשב הישן שלי כדי שXP יפעל בו כמו שצריך השאלה היא איך מחברים את הזיכרון בצוקה נכונה לסלוט שלו ואיך מגדירים אותו? בתודה ניב
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קיבלתי התראה באיזה תוכנה שהתקנתי, בדקתי ב- Bios וגם שם ב- Pc health יש את אותה הודעה: System fan RPM = 0 ... בדקתי בתוך המארז וכל המאווררים עובדים. (כולל המאוורר שעל הצ'יפסט) ואין שום התראה על טמפרטורות גבוהות, להיפך.. הטמפרטורות מצויינות (מעבד 33 מעלות, לוח 35 מעלות) מה קורה פה לעזאזל? OC: עשיתי OC קטן והגעתי עם המעבד שלי ל- 3150MHz אבל אני לא מצליח להעלות את הבאס מעל 150 אתם חושבים שזה בגלל שהזכרונות שלי חרא (CL3) או שאולי המעבד חרא ל- OC ? ולמה לעזאזל המיכפלה נעולה לי על 21 ?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי לוח אם ישן ומסריח(מפרט) ש"בזכותו" ביצועי הכרטיס מסך שלי ממש נחותים לעומת מערכות דומות ואני חושב שהגיע הזמן קצת להנות מהכרטיס מסך שלי שקניתי במיטב כספי בכדי לקבל ביצועים כמובן. עכשיו אין לי ממש כסף, אני צריך את לוח האם הכי זול שאפשר למצוא ואני לא מתכוון בכלל, אני מתכוון שמבחינה תכנולוגית וביצועים יהיה לי טוב. עכשיו הלוח הזה הכי זול שראיתי הוא בעל צ'יפסט KT600 של ג'יגה בייט: http://www.pch.co.il/docs/pd-702080145.htm יש דגם הזול ממנו בארבעה שקלים אבל אין לו כרטיס רשת ובשביל 4 שקלים אני חושב שווה להשקיע.. אז מה אתם אומרים? ראיתי ביקורות נחמדות על הלוחות האלו, ולמרות שMSI לקח את כל הלוחות, הוא עולה 500 שקל ואז כבר עדיף NF7... אין לי כל כוונה או יו…
-
- 12 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אם משווים ביצועים אז לאיזה דגמים של מעבדי אינטל ה BARTON 2500 וה BARTON 2800 מקבילים? ועוד שאלה קצרה: איזה MHZ יש למעבדים והאם זה קובע משהו? תודה לכל העונים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד אי אמ די 2500 בקרוב , אמרו לבדוק סטפינג משהו כזה מה זה ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
After working all the kinks out of my hardware, updating the BIOS, updating the drivers the thing I can't fix is my sound problem. The front speakers don't work. The actual speakers do work because I put them in as the rear speakers to test them, but when I put my headphones into the line out jack (where the front speakers are supposed to go) I get no sound when I run the nForce's Test Tone. Anyone know of a simple solution to this problem and make me look like an idiot. It'll be worth it if I can get my speakers to work. i got all the new drivers bios 1006 all windows update nvidia 2.45 and the front speaker line out(green one) dont preduce sound! help me plz email…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
ה CUV4X שלי החליט לא לדבר יותר עם המקלדת כך שמבחינתי הוא מת איזה תחליפים יש (אני לא רוצה להכנס להוצאות על מעבד/זכרונות) ? תודה :-*
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש חיקוי בכלל ?!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב החדש שלי יש לי XASER 3 וולקנו 11 ו AMD 2800 עכשיו כדי לבדוק את הבעיה הוצאתי את ההיט סניק ואפילו את המעבד כדי לבדוק איפה הבעיה לא מצאתי כלום חוץ מזה שיש רק מעט משחה טרמית נסית להחליף את הסניק בסניק המקורי של AMD מה שלא עזר במיוחד מה שמעצבן שמרוב חום המחשב נתקע במאמץ יש עוד דברים לבדוק? יש מצב שהמעבד פגום? דרך אגב לא בוצע OC בתודה מראש אסף
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
:-[ חברי הטוב איתמר הוא בעל המחשב הבא: AMD 1800 לוח אם של Asus A7m266 ביוס מעודכן של 1.004A עם זכרון של 256 המוגדר 2.5X3X3 עם Geforce 4 4200 TI 128MB AGP X8 HD IBM 80GB DVD TOSHIBA כרטיס רשת 3COM לפני שעה רכש זיכרון חדש של 512MB של Micron. לאחר החדרת הזיכרון המחשב עלה וכשמגיע לחלון שלפני חחיפוש הBoot Device הוא קופא וניתקע. כמובן שהוציא את הזכרון, ואותה תגובה. הוציא את כל הכרטיסים והHD ועדיין אותה תופעה. איפס הגדרות של הביוס, אותה תופעה. הוא בן 25 והוא בוכה כרגע בטלפון!!! הצילו!!! עזרו לו (למרות שיש לו Geforce 4 4200TI 128MB!)
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=11576
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני באמצע OCING והגעתי ל 3.4 והתחילה התופעה שהזכרונות רוצים עוד מתח אני כעת על 2.75 הדרגה מעל היא 2.85 וולט ואני ממש מפחד לתת להם כזה מתח !! האם מישהו כבר נתן להם כזה מתח כאן??
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
GA-8IHXP אני מחפש את הלוח המעולה הזה בארץ.. יש למישהו הצעות איפה לקנות אותו? חיפשתי בפנדס , זיגזג , אקסלנט..
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
-
אני מתכנן על מחשב חדש עכשיו, שהולך להיות עם P4 2.4C, אני מתכנן OC ל-3 או 3.2.. תלוי ביציבות\חום.. לצערי אין לי מושג בזכרונות.. אני יודע אבל שכדי לקבל שיפור בביצועים של DUAL DDR, עדיף להשתמש בשני סטיקים של זיכרון במהירות שמותאמת ל-FSB של המעבד.. השאלה שלי היא אם אני מתכנן את האוברקלוק, נניח ל-3 כי אני בספק שאני יגיע ל-3.2 ביציבות טובה וחום סביר.. איזה זיכרון יתאים לי? 3200, 3500 או 3700? האמת היא שהמחשב שאני מתכנן כבר יוצא לי קצת יקר, אז אני מחפש זיכרונות במחירים סבירים. אני לא רוצה להתקמצן על משהו חשוב כמו זיכרון, אלא לקנות משהו באיכות גבוהה שלא עולה יותר מדי.. מה שנקרא BANG FOR THE BUCK..
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המעבד שיש לי עכשיו זה AXP 1700+ JIUHB DUT3C 0313 עכשיו המתח שלו זה 1.6V למי שלא יודע רציתי לדעת האם ה 1800+ DLTC יתן לי אוברקלוק יותר טוב ולא ב100 מגה הרץ אני רק מפחד בגלל הזיכרונות שלי <--- מפרט אתם יכולים לראות פה יש לי אפשרות לעשות עליו איזה טרייד קטן מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
השימוש יהיה רגיל + משחקים חדשים וכבדים. OC לא מתוכנן כרגע, אלא כשאני אשדרג לבארטון עם באס 200 (כשהמחירים ירדו). או ל 2500+, נראה. אולי אנסה OC על הפאלומינו הלוהט שלי (1800+). ההפרש הוא 50~ ש"ח הלוח שלי מת (פירוט ב"מפרט מחשב") , ויש לי אפשרות להחליפו. אז מה כדאי\עדיף לי ? תודה HF
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני עומד להזמין מחשב חדש מזיגזג. יש לי נסיון בחיבור כוננים זיכרונות ושאר דברים שמתחברים ללוח אם, אבל מעולם לא הרכבתי לוח אם ומעבד. האם כדאי לנסות להרכיב את המערכת לבד, או שזה מסובך ואני עלול להרוס? הבעיה שלי היא עם החלקים: AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD Gigabyte GA-7VT600 אשמח לחוות דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם! השבוע בשעה טובה הזמנתי מחשב חדש מ- WWW.LAMIR.CO.IL AMD ATHLON XP 1800+ ABIT NF7-SL CORSAIR VS512MB333 SPIRE FALCONROCK II FOR AMD S462 המליצו לי בחנות ללכת על הזיכרונות הנ"ל בגלל האמינות הגבוהה אבל אני קצת מרגיש ש"דחפו" לי את זה... שאלתי היא האם כדאי להחליף אותם למשהו אחר מתוך מגוון הזיכרונות שבחנות??? [b]עדכון האפשרויות הם: geil 333mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) geil 400mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) kingston 333mhz cl2.5 (אחריות לכל החיים) samsung original 333mhz (רק 3 שנים אחריות) micron 400mhz cl3 (אחריות לכל החיים) * כל הזיכרונות הם 512MB בתווך מחיר של בין 500-600 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אם זה 266 אז זה בעצם 133Mhz X 2 ? (בגלל ה-DDR? לא?) ואז מספיק זכרון ולוח אם של 266? (בהנחה שאני לא מעוניין בשידרוגים בעתיד) ואם זה 333 אז איך זה מתחלק ל-2? מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-