מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם הבאס של מעבדי אינטל מסידרה ''C'' שהוא 800Mhz הוא - 400 * 2 או 200 * 4 ?? תודה על התשובות!
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
הברטונים 2500 כשאומרים שהם נעולים למה מתכוונים? שהמכפלה נעולה או שרק הבאס? במילים אחרות האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד על ידי באס (עם זיכרון ולוח מתאים כמובן)?
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2268 עולה 537 ולא תומך ב-USB3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 עולה 478 ותומך ב-USB3 עכשיו אני לא מבין, הלוח השני גם עולה פחות וגם תומך ביותר דברים, או שיש איזשהו יתרון לראשון? אני שואל כי דווקא הלוח הראשון יותר נפוץ פה בפורום והמלצתם לי עליו(קניתי אותו), השאלה היא למה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום האם יש הבדל רציני בין 2 המעבדים הבאים: ןintel Pentium D 2.80GHz 2X1M Cache 820 Dual Core 800MHz 775 Tray CPU Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU איזה מהם עדיף לקנות?
-
- 8 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM ל - Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore BOX? אשמח לקבל תשובה בהקדם היום קונה... תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי יש הבדל גדול (מבחינת הביצועים ) בין "GIGABYTE MA69VM-S2 " ל - "ASUS M2N-MXSE "???
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 לוחות האם הנ"ל ? הם עולים אותו מחיר אך יש הבדל בחיבורים וביציאות. לאחד יש יציאות DVI ,DP ו-HDMI והשני בעל יציאות Thunderbolt ו-HDMI מה זה Thunderbolt ? זה יותר טוב מהחיבורים של הדגם השני ? הדגמים: Gigabyte GA-Z170X-UD5 Gigabyte GA-Z170X-UD5 TH http://ksp.co.il/?list_compare=.28451..28643. מלבד החיבורים לא נראה לי שיש הבדלים נוספים ,לא? איזה אם כן מומלץ יותר לקנות ? שאלה כללית לגבי מעבד: בעבר אם זכור לי ואני לא טועה, היה רשום ומומלץ פה שכדאי יותר לקנות מעבד בגרסת Box ולא Tray , למרות שמשלמים יותר כי זה נותן אחריות של היבואן הרישמי של אינטל. האם זה נכון??
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום בין הצורך שלי להוריד את עלות המחשב ובין הצורך שלי לרכוש מחשב טוב עלתה השאלה איזה לוח לרכוש ? באחת החנויות אמרו לי שאם אני לא מתכננן שדרוג עתידי או אוברקלוק רצחני אני לא ארגיש בביצועי המחשב אם הלוח יהיה מבוסס שבב G31 או p43 או p35 או p45 . ז"א ללוח אין השפעה על המעבד, ותפקידו לתאם בין כל חלקי המחשב מבחינה זו כל הלוחות שווים . כמובן שאני יודע שהחנויות מנסות להיפטר ממלאים ישנים אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו בדבריו. גמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
האם הנתון 800FSB במעבדי אינטל מסדרת E4+ מול הנתון 1066FSB מסדרת E6+ מצביע על כך שהבאס המקסימלי שניתן להגיע אליו בסדרה הראשונה הוא 400 ובסדרה השניה 533? או שאין קשר בין הדברים? ועוד שאלה - נניח שאני מגיע למהירות של 4GHZ עם מעבד מהסדרה הראשונה ועם אחר מהשניה. יהיה הבדל בביצועים ביניהם? (חוץ מזיכרון מטמון שונה)
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי, הסתכלתי על הבנצ'מארק של Tom's Hardware וראיתי של-AMD Athlon 64 x2 4800+ יש שלושה דגמים: (F2) Windsor , 2400/200, NF590, 800 EE (F2) Windsor , 2400/200, NF590, 800 EE (G1) Brisbane, (65 nm) 2500/200, NF590, 714 ההבדלים בבנצ'מארק הם עצומים, והייתי רוצה לדעת מה כל שאר המספרים האלה אומרים. אני מניח ש-NF590 מתייחס ל-Chipset אבל אני לא יודע כלום לגבי כל השאר. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
עד כמה ההבדל בין am2 4000 ל - am2 4200? וכמה שווה (אם בכלל) להוסיף מ - 4000 ל - 4200?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כהרגלי בקודש לפני שאני קונה מחשב אני מברר טוב טוב לגבי כל רכיב בשביל שתהיה לי מערכת אופטימלית (לא קונים מחשב כל יום). רציתי לדעת מהם ההבדלים בין P35 לבין X38, האם זה משהו שמשפר ביצועי מערכת באופן כללי או שיאריך את הלוח אם מבחינת תמיכה בתקנים חדשים יותר בעתיד. אם זה המקרה (תמיכה בתקנים עתידיים) אזי שזה לא חשוב לי בכלל, שכן אני קונה מערכת אחת לשנתיים בערך ואז מחליף את כולה, אני לא מאמין בשדרוגים. בכל אופן אשמח לקבל קצת מידע. תודה, נועם
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 3 הלוחות האלו 1. GIGABYTE EP45-DS3L Intel P45 2.GIGABYTE EP43-DS3 Intel P43 3. GA-EP43-DS3LR תודה,
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
האם בלוחות אם המצב הוא כמו בכרטיסי מסך שמשנה רק הערכת השבבים ולוקחים מה שהכי זול או שיש שוני מהותי? אם יש שוני, asus דיי יקרנים. האם כדאי לשלם יותר כדי לקבל לוח של asus?
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1) מה ההבדל בין : Asus P5B-VM לבין Asus P5B-V ? 2) מה ההבדל בין: Asus P5B לבין Asus P5B-E ?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מדוע אין שום השוואה עם לוחות אם של חברות אחרות? זו ממש לא חוכמה להשוות לוחות אם של אותה חברה ואף הופך את הכתבה לעלובה. אשמח לשמוע מדוע לא השוותם את הלוח הנ"ל ללוחות האחרים שנמצאים בשוק.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ידוע לי שזה יותר קשור לפורם קירור, אבל אם כבר העלתם את הנושא ואמרתם שמעבד 8700k צריך קירור רציני כי הוא 95w (בשונה מ8700 65w). אז השאלה שלי כשאני קונה מחשב זה בסדר ללכת על קירור noctua nh u9s למעבד 8700k ? (המחשב משמש גם לעיצוב פנים וגרפיקה וגם למשחקים כבדים קצת או במידה בינונית וכרגע זה ללא oc, אולי בהמשך oc לא רציני) האם הוא גם בכלל מתאים לתושבת שלו 1151v2 ? זאת היות והמעבדים הקודמים אמרתם שהבסיסים שלהם דקים ולכן לא מומלץ ללכת על קירורים מאסיביים וכבדים מידי. האם לגבי מעבדים דור 8 כמו 8700K זה גם כן רלוונטי ? חוץ מזה גם בכלל הטענה היא שתמיד מומלץ ללכת על קירור קל ולא כבד. וזאת הסיבה שנמנעתי מללכת על קירור טוב יותר אך גם כבד ששוקל יותר כמו קירור no…
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי מחשב נייד asus vivobook 15 x1500ea-bq2284w עם 4 ראם.זה קצת והוא בקושי זז. יש לי אפשר להגדיל לו את הזיכרון? מצרף תמונה עם מה שיש עכשיו. תודה
-
- 5 תגובות
- 344 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מגדיר את מהירויות המאווררים ב Setup בביוס ? על איזה מהירות יש לשים אותם ? ( ABIT AN8 ULTRA ).
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שקיבלתי מאחי בשביל אבא שלי. המחשב הוא Pentium 4 1.6Ghz עם זיכרון ddr 133Mhz. ב-Bios, המעבד מוגדר על 800Mhz והזיכרון מוגדר למהירות של 100Mhz. אם אני משנה את ההגדרה ב-BIOS למעבד ל- (1600Mhz (1.6Ghz ולזיכרון ל-133Mhz, כדי שהמחשב יעבוד קצת יותר מהר, זה יכול לגרום נזק כלשהו? כי אלו ההגדרות של ה-Optimal defaults. אשמח לתשובה בהקדם. תודה מראש וערב טוב, dr70
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם הבנתי נכון מעבדי INTEL לא נישרפים אם הם מתחממים יותר מדי, בהדרגה אלא הם פשוט מתכבים עד שהם מתקררים ואז נדלקים שוב, האם מעבדי AMD החדשים גם כן מתכבים כאשר הם מתחילים להתחמם יותר מדי, ואז אפשר להדלחיק אותם שוב? ומה זה בדיוק ההיט סטים החתיכת מתחכת ליד המעבד על הלוח אם? איך היא בדיוק מקררת את המחשב? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מישהו יודע על פי מה הם נותנים את הדירוג? וזה לא קשור למעבדים של INTEL ראיתי פעם איפשהו שאמרו איך קובעים את זה מישהו יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בלוח של ASUS P5B ל P5B DELUX והאם תוספת של כ-300 שח עבור ה-DELUX היא אומנם מוצדקת
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
1. אני מתחיל לחשוד שהמפרט שברשותי מיושן ואשמח אם תביעו דעה (אני מעוניין לדעת מה מצב המעבד לעומת המעבדים החדשים שיצאו לשוק) 2. נכון לעכשיו יש לי 2GB RAM במהירות 800MHZ, הבנתי שנכון להיום זה מעט למי שמשחק משחקים כבדים ולכן אני מעוניין לשדרג בעוד 1GB הבנתי שמספר אי זוגי זה "לא בריא" למחשב ושאני צריך להשלים ל4GB סך הכול, האם זה מופרך והמחשב יודע לעבוד טוב מאוד גם עם 3GB? 3. בנוסף הלוח שלי תומך עד 1066MHZ, האם כדי להחליף את 2 הסטיקים של ה800 שברשותי ל1066 או לקנות עוד אחד של 800? השאלה היא עד כמהההבדל משמעותי בין ה800(שאגב עכשיו בOC ל860) לבין ה1066? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני הבעלים "הגאה" של 256 DDR 333mhz ואמרו לי פה בפורום שאם יש לך במשחקים מן תקיעות מעצבנות כאלה,אז כדאי להוסיף 256 זיכרון וזה יפתור את הבעיה! אבל אני :-X :-X עדיין מתלבט ורוצה לדעת האם לאחר ההוספה של הזיכרון אבחין מיד בשיפור כמו שאמרו לי,או שעדיף לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש ואז רק אראה שיפור וכו'.. אז האם אני אראה ישר שיפור או שצריך לעשות כל מיני דברים קודם???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-