מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו שהוא לא usb החיבור השני(העגול) הקיצר גם כשמחשב כבוי האור בעכבר ממשיך לעבוד וככה זה היה בעכבר הקודם שלי (עם חיבור ubs) וככה זה גם במקלדת שלי וגם האור של הכרטיס רשת דלוק ולא מצאתי את אפשרות הזאת בביוס משהו אולי יודע? הלוח אם שלי gigbyte k8ns ultra והגרסה של הביוס היא f8 תודה !!
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין זכרונות DDR3 במהירות 1600 לבין זכרונות במהירות 2000 למחשב שמיועד למשחקים כבדים? מה זה XMP? האם הוא משפר ביצועים בזכרונות? ואם אני לוקח לוח אם עם צ'פסט Z87 וזכרונות במהירות 2000MHZ אבל לא עושה OC למעבד אז עדיין הזכרונות יעבדו עד 1600MHZ? תודה!
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום הנכון אבל השאלה הזאת מתייחסת לכמה תחומים. בכל אופן, אני מתכוון לקחת את הE8500 כחלק ממחשב למשחקים. (4870, 4G זיכרון 650W, לא יודע מה רלוונטי מהמפרט, תבקשו ואני אתן) עכשיו רציתי לשאול על האפשרות של הOC שהחנות מציעה למרות שהוא בחינם והכל, זה כדאי? ז"א אני לא מבין הרבה אבל בגדול אני יודע שOC מבוסס על יציבות, אז האם כדאי לתת לטכנאי בחנות X לבצע המהרה שכלל הנראה לא תלווה בבדיקות מקיפות (אני מניח) או שהתדר הנוכחי של המעבד יספק אותי?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את ה- Asus Rampage Formula אבל אני מתלבט האם יש לוח שהוא יותר זול ונותן ביצועים דומים\יותר טובים???? ***חשוב שהיתמוך ב DDR2 *** וצ'יפסט של ATI***
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, ברשותי מחשב לפני כמה שנים וברצוני להשתדרג. לאחרונה פצחתי בחיפושים אחרי המחשב הנייד האידאלי בשבילי, לצורך העניין אני צלם, עובד הרבה עם פוטושופ ולייטרום שגוזלים ממני המון סבלנות. בנוסף, בתקופה הקרובה אתקרב לתוכנות כמו פלאש, אפטר אפקטס וכל חבילת אדובה (לימודי גרפיקה). לאחרונה בכל המפרטים שראיתי ישנם ניידים עם 6 ו8 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי האם הזיכרון הזה מנוצל מבחינת מערכת ההפעלה? כלומר, האם לאחר התקנת וינדוס, במקרה הזה 64 ביט, יתן לי ניצול מקסימלי של הזיכרון? האם מעבד I5 עם טכנולוגית הסנדי ברידג' יספיק לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
שלום, איזה לוח אם יותר טוב מהבחינה של אוברקלוק ושל כל מיני דברים מסביב BIOSTAR TP45 HP או GIGABYTE GA-EP45-DS3L, שאתם עונים לי אז אשמח מאוד שתגידו לי מאיזה בחינה עדיף לוח X על לוח Y. ואני מדבר על המעבד Intel Core 2 Quad Q9550, ואם אתם רוצים להמליץ על משהו אחר אז משהו עד 575 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך זה בא לידי ביטוי בזכרונות החדשים יחסית DDR3 1600 4GB 2 סטיקים של 4(כמו למעלה) מול סטיק אחד של: DDR 3 1600 8GB ואם מישהו יוכל להסביר לי איך בדיוק הדואל צ'אנל משפיע על הביצועים בגיימינג? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היי עיינתי בחוברת המצורפת אם הלוח P5W DH וראיתי שיש אפשרות בביוס לשנות שהחיבורי USB יעבדו בHI SPEED ויש אפשרות גם כfull speed (עמוד 4-23 למי שיש את החוברת) רציתי לדעת מה זאת אומרת full speed והאם כדי לשנות להגדרה הזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מחשב עם 6 גיגה רם. מעבד core i7-4510u + כרטיס מסך גרפי. המחשב נתקע כל דקה... עומת זאת יש לי עוד מחשב עם מעבד i5-3210m (שהוא עד כמה שאני מבין הרבה פחות טוב..). והמחשב הזה עובד פי אלף יותר מהר. סוחב תוכנות גרפיקה ובקושי נתקע. מה ההסבר? ודרך אגב, מישהו יודע מה זה האות M בסוף השם של המעבד?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לעבור מהPHENOM שלי לINTEL כי הוא לא מספק את הסחורה בפוטושופ WINRAR וקידוד סרטים ועוד הרבה תוכנות אני חשבתי על P5Q-E+E8400 \Q9550 אבל השאלה האם הלוח טוב לOC? או שאפשר גם P5Q TURBO וכדומה רק לא לוחות GIGABYTE אוBIOSTAR וASROCK יש אפשרות לDFI ASUS MSI
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זכרון DDR3 1600 2*2 GB אין לי דרישות מיוחדות לזיכרון, אני גם לא מתכוון לבצעה OC בעתיד הקרוב חשבתי על kingston hyper X Blu Dual channel cl9-9-9-27 שעלותו 295 ש"ח הזכרון נועד לעבוד עם i5 2500k של אינטל ולוח אם של Asus p8p67/p8h67 או לוח מקביל לזה של Gigabyte האם הזכרון הזה מתאים לי, או שאולי יש זכרון טוב יותר במחיר דומה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני לפני בניית מחשב חדש, התחלתי ברכישת חלקים עצמאית, אז היה דיל לא רע ב NEWEGG על הזכרונות הנ"ל, 8GB*2, ב 500 ש"ח עד הדלת, עם RGB ואת ה AMD Edition. הבנתי שדרוש לזיכרונות הנ"ל לוח תואם שיעבוד עם הסנכרון של ה RGB בצורה תקינה, לכן מחפש לוח תואם את הנ"ל. אני גם כן טרם סגור על מעבד, או 8600K או 2600X/2700X. אשמח לקבל הצעות על לוח בין 300-400 ש"ח שיתאים למעבדים והסנכרון הנ"ל. תודה! נ.ב הלינק לזכרונות https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16820158580
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר אם יש למישהו כאן מושג אם אני שם 768MB זיכרון ב3 סלוטים 256MB כל אחד, האם המחשב עובד פעם יותר לאט ופעם יותר מהר ואם זה קשור בכלל לזה במיוחד בביצועי גרפיקה מפני שיכול ליהיות לפי סברה שיש לי שפעם המחשב מקבל זיכרון לפי CHANNEL 1 512 זיכרון ואז הוא עובד יותר מהר [גם בשימוש עם העכבר] וכשהוא מקבל זיכרון לפי CHANNEL 2 עם 256 MB הוא עובד מתחיל לעבוד יותר לאט האם אני צודק אשמח מאוד אם מישהו שמבין בנושא יוכל לתת לי תשובה .
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
האם להתקין זיכרון חדש מספיק להכניס אותו בחרצים בלוח אם ונגמר הסיפור או שיש עוד משהו לעשות בהגדרות ביוס או משהו?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.shopblt.com/item/intel-core-i7-4930k-lga-2011/intel_bx80633i74930k.html עכשיו אני באמת מבולבל.... זה IVY BRIDGE-E ? LGA2011 ? איך המעבד הזה מול ההסוול ? מה פתאום הם מוציאים אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לי יש I7 860 וכרטיס מסך 460GTX 1G ובמישחק METRO2033 המשחק לא זז חלק בכלל על הכי גבוהה לעומת זאת חבר שלי יש לו I5 2500 החדש עם 450GTS ולטענתו המשחק רץ על המקסימום חלק יש מצב שהמעבד הגרפי המובנה עד כדי כך עוזר? לי אישית זה נשמע הזוי!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בכל מעבדי סוקט:lga775 intel יש 64ביט? אם כן?ייש אפשרות לבדוק באמצצעות תוכנה ניסיתי הכל אפילו רשמתי בהפעלה dxdaig =\לא עזר יש איזו דרך או תוכנה אחרת!?
-
- 14 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בהמשך להתלבטותי בקשר למעבדים: אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. עכשיו, תהיתי בין שני המעבדים של אינטל E4400 וה-2180. מה ההבדלים בניהם, והאם ההפרש בניהם במחיר (150 שח) הוא זניח או משמעותי מבחינת ביצועים של אחד מהם? תודה לכל העונים
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש ושיהיה תותח של מחשב (משחקים כבדים במיוחד ועבודה גרפית) התכנון היה מעבד ה- 6600 QUAD של אינטל אך פתאום צצו כל מיני ביקורות/מאמרים שארבעת הליבות של המעבד הזה "מודבקות" ולחברת AMD יש מעבד 4 ליבות אמיתי (לא מודבקות). 1. מה זאת אומרת "מודבקות"? תמיד חשבתי שזה או שזה 4 ליבות או שלא, מה ההבדל בפועל ומה ההבדל בביצועים? 2. האם שווה לרכוש את המעבד של AMD במקום האינטל הנ"ל? 3. אולי עדיף לחכות שאינטל יוציאו גם מעבד כזה? אם כן עוד כמה זמן צפוי להיות כזה לאינטל ומה לדעתכם יהיה מחירו?
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי בקרוב תרוץ מערכת ההפעלה של מק-טייגר דרך מעבדי אינטל זה ברור וזה ענין של זמן(קצר) שהמערכת תרוץ על כל פיסי השאלה היא-האם יש מניעה שאם המערכת כבר רצה על אינטל היא תרוץ גם על amd? או שהם ממש שונים שני המעבדים? איפה ניתן למצא תשובה מוסמכת לכך?? תודה
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה לגבי התאמת החריצים של הזכרונות ,יש לוחות שרשום שתומך בשלושת המהירויות 667.533.400 אבל לא מובן לי הבנתי שחריצי זכרון עד 400 הם 184 פין וחריצי זכרון 533.667 הם 240 פין אז איך אפשר להכניס גם כרטיס כזה וגם השני הרי הפינים בכרטיס לא יתאימו לחריץ , לגבי הלוחות ראיתי גם באתרי החברה שזה תומך בשלושת המהירויות לדוגמא ג'יגהבייט 945ps3 או אסוס p5ad2 ועוד אחרים אז איך אפשר לדעת ?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בחדשות של HWZONE נוספה היום כתבה על השקת מעבדי Llano לניידים... אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה כאן: http://hwzone.co.il/news/135329 ניסוח הכתבה צרם לי ולכן נטלתי לי את החרות לנסח חלקים ממנה באופן קצת שונה אבל עדיין להישאר בעובדות וכל שינוי שלי אמת. כל מה שכתבתי נכון עובדתית. הטקסט שלי מתיימר להציג מוצרים של אינטל כ"נחותים" או "מיושנים" או "מפגרים טכנולוגית" מה שכמובן איננו נכון. אבל כמו שהצגת הדברים שלי איננה נכונה כך גם הצגת הדברים בכתבה איננה נכונה. חבל לי. הכותב כאילו מדבר מגרונם של אנשי המכירות של אינטל במקום להישאר אובייקטיבי.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם במחשב ווינדויס 7 ,64 סביות, אקספלורר 10 - זיכרון ram 2 gb - מספיק לגלישה באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איזה חברה של זיכרון הכי כדיי לקנות 1 MUSHKIN 2 KINGSTON 3 CORSAIR 4 OCZ אני רוצה לקנות אחד מהחברות האלה ואני לא יודע מה הכי כדיי כולם עולים בארך אותו מחיר מה הכי כדיי ???????? ואני מדבר על דואל 2 של 512 3200 ואני חושב שאני צריך לקנות את של מושקין זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-290&depa=1 ואני קונה את זה מחול דרך אגב {ממש ממש תודה לעוזרים} :anim-jjd:
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-