עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gor84,

1. GA-X58A-UD3R - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3305#ov 2. EVGA X58 SLI - http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=132-bl-e758-a1&family=motherboard%20family ההתלבטות הגדולה היא בין פוטנציאל OC ל פיצ'רים חדשים כמו USB3 SATA3. איך הGIGABYTE לOC? מבחינת המחירים, אני יכול להשיג את ה EVGA ב 950 ש"ח (+- אצל חבר, חדש באריזה חתומה אך אם אחריות בעייתית) ו את ה ג'יג ב 1000 בKSP.. אציין כי אני מתכוון לבצע OC לא מטורף אך לפעילות שוטפת ל I7930 ל 3.5 GHZ +-... צריך תגובות וכמה שיותר, אני צריך להחליט שבוע הבא..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by liortaib,

שלום לכולם ובוקר טוב אני עושה מדי פעם בדיקת מאמץ למעבד לראות עם הוא תקין.....היום התחלתי לעשות ואני רואה שהמהירות של השוענים לא עוברת את ה 2.66 המפרט בצד.... והינה תמונה מישהוא יודע למה...?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  3. איך המעבד הזה: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 901 901 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 BOX מעבדים AB255 448 448 1 לוח אם ABIT KN9S AM2 לוחות אם KN9S 321 321 1 כונן קשיח Western Digital WD1600YS 160GB דיסקים קשיחים ואחסון 160YS 278 278 1 כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB דיסקים קשיחים ואחסון 160JS 478 478 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 6670Mhz CL5 זיכרונות למחשב F2-5400PHU2-2GBNT 420 420 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe כרטיסי מסך 28491 197 197 1 כרטיס TV ועריכה WinFast TV2000XP Global כרטיסי טלויזיה LV203 176 176 1 צורב LG GSA-H42 X18 DVD כוננים אופטים GSA-H42 260 260 1 מארז מחשב כולל ספק HEC 6C60 300W מ…

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  4. אני לא יכול ליצור עוד ת'רדים ום מה שאני יותר לא מופיע. למה?????

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. המעבד הקודם היה AMD ATHLON 3500 AM2 המעבד מקורר באמצעות AC פריזר מרחתי משחה טרמית חדשה של זלמן. טמפ' במנוחה - 45-48 במאמץ 50-54 האם אני אמור לדאוג מהטמפ' הנ"ל. יש משהו לעשות בנידון,אולי שינוי ה RPM של המאוורר זה המעבד: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ אשמח לעזרה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by iakovl,

רוצה להחליף את השילוש שלי וחשבתי על לוח - Gigabyte GA-MA78GM-S2H הבעיה היא במעבד, אני רוצה לקנות כפול ליבה, לא משולש או מרובע... למה? המחיר כמובן כפולים אפשר למצוא בפחות מ100$... אני לא מתכוון להוציא יותר מדי בשביל להחליף את המערכת שלי... צריך המלצות גם פה וגם בלוח אם

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. חברה של אמא שלי קנתה מחשב מאיזה חנות קבר..: petium 3 celeron 1.10 Some INTEL destop MB PALIT DAYTONA vga card geForce 2 mx WD hardisk 20 gb some shitty "Compal" monitor 256 sdram OEM האיש הביא לה אותו חומרה נטו, בלי שום הגדרות בביוס וכו'.. (היא כמובן הסכימה, וחשבה שזה לא כ"כ חשוב כפי שהמוכר הסביר לה...) באתי אליה התקנתי הכל, בהתחלה נשרף הזכרון, א"כ הם החליפו לה אותו לזיכרון 128 SDRAM, ואז שוב היא הייתה צריכה ללכת לשם הם לא רצו לשנות לה עד שבסוף היא הייתה צריכה לקרוא לי.. רק אז הם החליפו בעע. טוב, לאחר זמן מה התחלתי קצת לחשוד שמה המע' ב OC, אבל הייתי קצת סקפתי כיוון שהביוס היה "בתול" ואף אחד לא נגע בו חוץ ממני, ואני לא עשיתי שם גם-כן כמעט כלום (אפילו החזרתי אות…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by idanaz,

שלום לכולם בעקבות הכתבה שהתפרסמה היום בנוגע לכך שAMD מריצים מחדש את ארכיטקטורת ה K8 האם זה אומר שאני יוכל לרכוש מעבד חדש ולשדרג את ה 3200 939 שלי ? תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  9. שלום לכם, אני עומד בפני קניית מחשב חדש, ואני מתלבט בין 3 לוחות אם. הלוח אמור להתאים למעבד AMD 64 +3200 אני לא אוברקלוקר והלוח כלל לא מיועד בשביל זה! אני רק רוצה לוח חזק, טוב, אמין ושיחזיק עדכני לכמה שיותר זמן! הלוחות הם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי על ההבדלים המשמעותיים בניהים ואלי לתת גם לינק להשוואות בניהם. בתודה ניר

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by moshe_ha,

הביצועים שלהם גרועים או מה? והאם הם יכולים להיות בכל לוח אם של מחשב חדש...

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  11. איזה לוח הכי חדש של אסוס שיש בו תכרטיס מסך מובנה הכי טוב..? מה אם יש כרטיס מובנה זה אומר שאני לא יוכל לשים שם עוד כרטיס אחר או להחליפו?

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by pain_killer12,

מישהו יודע אולי מתי אמורים לצאת המעבדים האלה לשוק? כבר המון זמן מדברים עליהם. האם הם מיועדים לשוק הביתי והאם יש הערכה של כמה אמור לעלות מעבד פנרין? והאם הQUAD יהיה מרובע טבעי?

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by xbuka,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה , סרטים ואופיס כשמידי פעם אני יריץ עליו PS ו Lightroom המסך המיועד הוא dell 2412m השאלה שלי אם הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H + המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3470 יעשו את העבודה או שעדיף לרדת למעבד i3 ולהוסיף כרטיס מסך בינוני :s05:

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by tiger18,

מתי הוא אמור לצאת בארה"ב? והאם יש הבדל משמעותי בינו לבין ה ק8500??

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. שלום כולם.. אני טס לאמריקה ואני מתכנן לקנות שם כמה חלקים למחשב החדש.. בין היתר זכרונות (DDR2 כמובן..) רציתי לשאול.. האם יש הבדל קריטי בין DDR 2 6400.. 8000.. 10000... וכו'? האם ה800MHZ יספק לי הבדל משמעותי ביחס לחלשים יותר? (אני לא מתכנן OC) עוד שאלה, בנוגע ל 1.5GB או 2GB או אפילו 4GB זיכרון.. מה עליי לבחור? אני לא מתכוון לעשות OC.. האם ההפרש בביצועים כזה משמעותי? אני מתכנן לשחק משחקים כמו Flight simulator X שהבנתי שדורשים זיכרונות טובים.. ומשחקים עתידיים על ההגדרות הכי טובות או בין הכי טובות.. אני צריך לדעת על איזה זכרונות להתכוונן.. אפילו עד הרמה של השם מוצר אם צריך.. אני קונה אותם רק עוד חודש וקצת לקראת סוף הטיול והמחירים ירדו עד אז באמריקה.. תעזרו לי אני לא…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. פרסמתם מבדק ללוח אם שבכלל לא קיים בישראל http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/ASRock_Z77_OC_Formula קראתי ,פניתי לחנויות , אין בכלל לוח כזה בישראל , לא הגיע לוח כזה מה הטעם בביקורת ללוח שלא קיים בישראל למה לא כותבים בביקורת הלוח לא מישראל ואין יבוא לזה .

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by davis5,

תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Kirma,

יש לי 4 גיגה ומשום מה האברסט + CPUZ אומרים שיש לי רק 3 אבל לפני כמה ימים הם כן זיהו את הרביעי, מה זה יכול להיות ?? יש לי Windows Vista 32bit SP1 עריכה: WTF נכנסתי עכשיו עוד פעם לשתי התוכנות והם כן מזהות 4 GB מה הולך פה

19. Started by JUVEnivTUS,

אני רוצה את המעבד הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~IQX9650~3~0.htm את הזכרון הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ3P1600EB4GK~15~0.htm ואת הכרטיס מסך הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~LV485~8~0.htm עכשיו אני בבעיה לגבי הלוח אני רוצה לוח שיתמוך SLI (בעתיד להוסיף עוד כרטיס כזה), יתמוך במהירות של הזכרון (1600) וב45NM של המעבד. איזה לוח יתאים?. כמובן רצוי שזה יהיה לוח היי-אנד, לטשתי עיניים לגבי זה http://www.skypc.co.il/pl_product~31168~10~0.htm במיוחד בגלל הצ'יפסט החדיש, הבעיה שהלוח לא תומך במהירות של הזכרונות. איזה לוח אתם מציעים?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  20. שימו לב! זה לא התמונה של המעבד שלי אבל הרעיון אותו הדבר. איפה שיש 2 ברגים באמצע יש תופסן (וו) שכזה שתופס את צלעות הקירור של המעבד. אחד הווים נשבר והמעבד לא עובד קשורה בגלל זה. חבל לי לקנות מעבד חדש בגלל חתיכת פלסטיק קטנה. צריך עזרה דחופה מה לעשות עכשיו? המעבד שלי הוא: AMD3500 קניתי אותו בערך לפני קצת פחות מ-3 שנים. עוד תקלה שאולי תוכלו לעזור בא היא: הכרטיס מסך שלי GEFORCE 6800GT. הפסיק לעבוד בדיוק אתמול (איזה מזל יש לי) גם כן קניתי אותו באותו זמן עם המעבד. לפני כמה שבועות הוא התחיל לעשות לי פליקרים כאלה במסך בממוצע כל 5 יום , ומתי שזה קרה זה תמיד התרחש בעת ההרצת משחק על המחשב (COMPANY OF HEROES). אין לי עוד משחקים אז... בזמן הפליקרים האלה המחשב לא מגיב וצריך לכבות א…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by shai2009,

שלום! יש לי לוח אם ASUS M2A-VM 690G. יש לי כרגע 2 סטיקים של 512 שלוקחים 1.8V. אני רוצה לקנות זוג נוסף של 1G כל אחד שלוקחים 1.9V. הלוח אם שלי תומך ב-1.9V או ב-2.1V? אני אוכל להשתמש בזיכרנות החדשים והישנים שלי ביחד? תודה רבה לעוזרים@!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. Started by impreza_gt,

איזה לוח אם עדיף מבין השלושה הבאים בשביל מחשב פשוט בלי כרטיס מסך Asus P5KPL-CM GA-G31M-ES2L Gygabyte MSI G31M3-L V2 כולם באותו מחיר, מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. Started by ben_amitai,

החלטתי שאני חייב לשדרג את הזיכרון שלי בזמן הקרוב מאוד כי אם לא אז המחירים יעלו ואז סתם אני יוציא יותר כסף אז ככה אני רוצא להוציא את 2 של ה512 שלי שהם של CROSSAIR ולהרכי 2 של 1GB במהירות של 667MHZ או יותר אני רוצא משהו זול וטוב אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו?? אהה ועוד משהו יש מצב אני מזדקה על הזיכרון שיש לי עכשיו??

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by omri_ro,

עשיתי כרגע בדיקה לזכרונות שלי עם WINDOWS MEMORY DIAGNOSTIC והתוכנה גילתה שגיאות בזכרון(שמשום מה הMEMTEST לא גילה) אבל אולי זו רק אי תאימות עם הלוח (DS4) מדובר ב512*2 הזכרונות הם של חברה בשם SYNCMAX עם שבבים של ELPIDA קיצר אני אחליף אותם , מה אתם ממליצים לי לקחת (לא למטרות OC)

25. היי.. בעבר הייתי מאד מעורה בענייני המעבדים והחומרה וכיוצב'.. אבל נראה לי שקצת נשארתי מאחור.. אם אקנה עכשיו מחשב חדש (מה שאני רוצה..) מה המעבד / זכרון / כרטיס מסך / לוח אם הנכון. בשביל איזה מטרות אתם שואלים? 1) הקלטות ברמת אולפן ביתי. 2) משחקים מז'אנר ה FPS 3) פיתוח. אני יודע שבקרוב יוצאים כל מיני מעבדים של אינטל (נכון?) ושאולי מחירים יירדו? יש למישהו כאן איזה משהו מעניין לומר לי? או להמליץ לי? --> אני בגדול צריך רק את הארבעה הנ"ל (לא כל מיני כוננים וכרטיסי קול וכיוצב'..), המחיר לא הכי משנה, אבל אשמח שזה יהיה באיזור ה-3000 מקסימום.. (ואף פחות)

• 20 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.