מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ב TESK MANAGER ה CPU הוא 100 אחוז כשאני מריץ תוכנה והמחשב איטי בטירוף זה בעיה בחומרה ? הכל היה בסדר עד לפני שבוע בערך
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ECS (Elitegroup) P4VXASD ציפסט של VIA מצאתי את הקישור הזה הזה לא הורדתי והוא לא עובד ב XP למישהוא יש קישור ל DRIVER טוב שיעבוד [ftp=ftp://http://www.driverscollection.com/?file_id=3070]http://www.driverscollection.com/?file_id=3070[/ftp]תודה לעוזרים...............................
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי בבקשה כמה עולה הלוח הזה http://www.yjfy.com/O/OCTEK/mainboard/Rhino_P4M266A-M4P.htm
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי לוח P3 של MSI MS-6156 שמבוסס INTEL 440BX CHIPSET ולא ציפ של VIA כמו שיש באתר של MSI ואני חייב דריבר בשבילו אבל לא יודע איזה לקחת ומה לחפש , אז בבקשה תנו לי לינק לדריבר מתאים לציפסט שלו תודה מראש stingeR
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי... אני רוצה להחליף את ה Motherboard ואת הזיכרון... אז כהה אני מעוניין להחליף ללוח הזה: ASUS P4C800-E DLX INTEL 875P CHIPSET ULTRA ATA100 ATX FORM FACTOR 1xAGP (PRO/8X)/5xPCI/1xWIFI/4xDDR W/SATA,RAID,1394,USB 2.0 & AUDIO (CPU TYPE:INTEL CELERON, PENTIUM 4 - 400/533/800MHZ) את הלוח הזה אני יכול להשיג ב-965 שקל...וישלי התלבטות אולי כדאי לי בכלל לקחת את הגירא הפחות מאובזרת של אותו הלוח הלא היא: ASUS P4C800 DLX INTEL 875P CHIPSET ULTRA ATA100 ATX FORM FACTOR 1xAGP(PRO/8X)/5xPCI/4xDDR W/RAID,1394,USB 2.0 & AUDIO (CPU TYPE:INTEL CELERON, PENTIUM 4 - 400/533/800MHZ) שאותה אני יכול להשיג ב 780 שקל... השאלה היא האם אני באמת צריך את מה שהלוח המשופר נותן ואם באמת כדאי…
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרונות מסוג 2100 768 MB עם מעבד 2.4A ולוח ASUS P4S533-MX. רציתי לשדרג את הזכרונות למהירים יותר במסגרת תקציב של כמה מאות שקלים (300-4000). אני צריך לפחות 512 MB. תודה!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה מהירה ביותר... עד שהחלטתי ללכת לקנות את הלוח של ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD גיליתי שפנדה סגורים ליומיים.... וב KSP לא מוכרים את הדגם הזה אלה רק את ABIT NF7-S עכשיו מה שאני רוצה לדעת... איזה לוח יותר טוב? מה ההבדלים ביניהם..? והאם יש ללוח הזה ABIT NF7-S גירסה 2.0 כי הזונות האלה אומרים בקי אס פי... שהם לא אומרים איזה גירסה אתה מקבל עד שהלוח לא אצלך...ואתה כבר תבדוק.. תודה חולה עליכם יוסי
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו יודע מה יהיו המחירם של המעבד החדש של אינטל - הפרסקוט? בוא נגיד שאני מתכנן שידרוג ללוח אם חדש (לא אכפת לי איזה חברה), זכרונות חדשים (גם לא אכפת לי איזה חברה, אבל שיהיה מהיר וגדול - לפחות 400 מגה הרץ ולפחות 512 MB) וכמובן המעבד החדש הפרסקוט (המהירות לא חשובה, אולי איזה 3 ג'יגה הרץ...), כמה העסק אמור לעלות לי. אפילו אם אין לכם הערכה מדוייקת, אז תנו לי הערכה ממה שאתם יודעים בנתיים (אתם המומחים, לא אני... ) תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה לדעתכם הלוח שהכי משתלם לקנות עכשיו ל - INTEL P 2.4C בעזור ה - 600 שקל והאם שווה להשקיע פחות\יותר בלוח אם? P.S אם אני לא מתכנן OC
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/review/269 אז מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האם כיום עדיין צריך להתקין את הVia 4-in-1 במחשבים עם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של וויה, כאשר המחשב מעודכן בכל העדכונים האחרונים?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתקין בו מעבד AXP2000 עם ליבה פאלאמינו (בדקתי גם 1800 עם ליבה TBB) ולא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להפעיל את המחשב בבאס של 133 כשאני משנה את ה FSB עם המתגים בלוח אז המחשב נדלק אבל אין תגובה ואין שום ציפצוף כאילו הלוח מת(או בעיה במעבד). ואם אני עושה שם בביוס 133 אז המחשב מזהה אבל הוא לא מעלה את הווינדוס הוא עושה ריסט אחרי כמה שניות שהוא מתחיל לעלות את הווינדוס. ברגע שאני מחזיר ל 100 המחשב עובד בסדר. *המעבד תקין הוא נבדק בלוח אחר. *גרסאת הביוס היא האחרונה שיצאה. ניסיתי לעלות מתחים למעבד וזיכרון זה לא עזר.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בציפיה לתשובה לשאלתי הקודמת (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=49250), חשבתי לבדוק איזה מעבד P2 350 שיש לי יותר טוב. אז ככה. על אחד כתוב אירלנד והוא מגיע במחסנית סגורה (דיי הרמתית, למרות שהצלחתי לפתוח חלק ממנה) עם גוף קירור קטן יחסית ומאורר בילט אין שכתוב עליו על החלק החיצוני INTEL במדבקת הולוגרמה. המעבד הזה הגיע עם אחריות של איסטרוניקס והמאורר שלו מתחבר ללוח אם וכולל חיישן RPM. על השני כתוב קוסטה ריקה ליד שאר המספר הסיריאלי וכו' והוא מגיע עם גוף קירור מפלצתי אבל חיצוני ומאוורר יותר גדול אבל גנרי (אותו סוג חלש שהיה לי על P1-166 פעם). המאוורר הזה מתחבר (כנראה עשו לו עבודת הלחמה אצל חבר של אח שלי) לחיבור מולקס ועל המעבד הזה האחריו…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מה זה בכלל CPU INTERFACE ?!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לדעת - קניתי מחשב נייד סנטרינו 1.40 גיגה לאיזה מהירות שעון של אינטל הוא מקביל - ל-1.8, 2.4 - מה? חיפשתי באתר של אינטל הם משווים סנטרינו 1.7 לאינטל 2.6B (או שלא הבנתי נכון....) יש אתר שמשווה ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
עכשיו סיימתי לסדר את המחשב החדש שלי שהגיע בשעה טובה!!! INTEL P4 2.6C 800 BUS GIGABYTE 8IPE1000-L Geil golden dragon 256x2 400 הכל עובד חלק ויפה!!! מומלץ.... לוח מעולה נוח לשימוש וידידותי... אריזה יפה...
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אוקי אז ככה קוראים לי עידן ואני חדש בפורם אז שלום לכולם אני צריך להחליף מחשב ויש לי כמה שאלות בקשר לintel ו AMD קודם כל מי יותר טוב? למי צפוי עתיד טוב יותר ? (הכוונה בשדרוג) האם כדי לחכות לדגם חדש יותר ? ואם כן כמה זמן ??? איזה דגם הכי טוב יש כיום לאינטל ? איזה דגם הכי טוב יש כיום לAMD ? ובמילה אחת מה כדי לקנות ומתי ???? ובקיצור תסבירו לי הכול תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD2500 BARTON 2X256DDR 400H לוח אם של גיגביט ניפורס 2! כרטיס מסך גיפורס 4 440 128 מגה !! מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי תוצאות טובות המחשב לא חם בכלל אבל למה ?? המעבד קיבל 5400 הזיכרון קיבל 4500 למה הזיכרון מקבל כל כך קצת יש לי זיכרון אחד של GEIL השני יוניקס אני חושב שניהם של 400 ארדיסק קיבל 1200
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה אודה לו מאוד יש לציין שכרגע יש לי פנטיום 4 2.4 533 לוח אינטל סילבר כרטיס מסך ATI 9700 PRO זיכרון 512 MB קינגסטון SB LIVE 5.1 ואם יש טעם לשדרג את המחשב ל פנטיום 2.4 באס 800 HT
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אנשים ראשית חג סוכות שמח.... החלטתי לקנות מעבד AMD-2600+ אבל עם הלוח אם התחלתי להתשגע... בהתחלה הייתי נעול על ה MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 אחרי זה ראיתי את ה-Albatron KX18D ProII Nforce 2 Ultra ושקלתי לקנות אותו... לאחר מזה קראתי ביקורות על האי פוקס למיניהם והאביט ושקלתי לקנות אותם בבקשה אנשים למי שבאמת מבין ולא סתם יזרוק לי שמות שיגיד לי איזה לוח הכי משתלם עד 650 שקל פחות או יותר... תודה מראש יוסי
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים לא מזמן פירקו חוות שרתים ישנה לידי ומכיון שאסור היה להם למכור את הציוד הם פשוט זרקו אותו הצלתי משם 3 שרתים מבוססים על 486 DX2 66MHZ 8 MB RAM מה ל#$%#$% אתם חושבים שאפשר לעשות עם כזה דבר ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתאפשר לי לנצל את הכוח של שלושתם ? או אולי לוח אם לארבע מעבדים פחות או יותר זהים (חוץ מסדרת יצור כולם זהים ואני יכול להשיג מעבד רביעי) רעיונות ? משהו ? זה מעלה WIN3.1 וגם WIN3.11 בקלות
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחברה שלי יש מעבד P4 2.40B Ghz ולוח אם של MSI עם שבב ה 850 . הטמפ' של המעבד במנוחה היא 52-53c ( בלי OC ! ) בדקתי את זה גם דרך ה BIOS וגם דרך התוכנה של MSI. האם הטמפ' גבוהה מדי ?? לי זה נראה גבוהה אבל אני לא יותר מה מעולל לו הלוח האם הזה. (היא פוחדת על המחשב ובגלל זה היא לא רוצה שאני אפתח אותו ואסתכל - לך תבין ??? ???)
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום אבל הבנתי שהוא הכי מקצועי אז בוא נתחיל: מה אתם אומרים? ABIT IC7 Intel 875P Motherboard או Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard זה די דחוף אז מי שמבין בבקשה עזרה.... יש לי פנטיום 4 2.4 אני חושב שהוא b לא בטוח.... וכרגע אני לא עושה אובר קלוקינג אבל יכול להיות שבעתיד הקרוב אז תתחשבו בזה כשאתם בוחרים. וגם אם אני יעשה אובר קלוקינג זה לא יהיה משהו מאסיבי. דבר שני, אני קונה בארה"ב זוג זכרונות ddram אני לא בטוח אם שתי 512 או שתי 256 השאלה היא, מבחינת מחיר איזה עדיף לי לקחת? וכמו כן איזה סוג ודגם. תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הורדתי את pcmark2002 ואלה התוצאות שקיבלתי: cpu score: 5848 memory score: 7047 hdd score: 1195 בפעם השנייה שהרצתי את התוכנה אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש קיבלתי: cpu score: 5928 memory score: 7070 hdd score: 1201 האם התוצאות האלה טובות? מה הן אומרות? יש לי פנטיום 2.4c 512mb 400 דיסק קשיח seagate 80gb sata
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הדרייברים שמותקנים אצלי במחשב הם הכי עדכניים ה- 2.45, ראיתי שבאתר של Nvidia רשום שם NOTE: NVIDIA accelerated IDE drivers are not included in this release זה יכול להשפיע על הביצועים של הדיסק הקשיח? כי בכל זאת רשום שם שהחבילה מגיעה עם IDE In-the-box 2.70. תודה ולהתראות.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-