עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לצורך O.C גבוהה ככול האפשר חשוב כיום לרכוש לוח גמיש ככול האפשר מבחינת FSB וזאת מפני שאינטל מגבילה מאוד את המיכפלה של המעבדים שלה כך שהדרך היחידה ל-O.C משמעותי ,היא באמצעות העלאת ה-fsb . המלצות ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by johny,

יש לי הרבה ניסיון בעבודה עם חומרה בסביבת אינטל. מעולם לא התעסקתי עם AMD. בקרוב אני רוכש מחשב חדש וחשבתי לנסות את מה שכולם כאן מדברים עליו. אני רוצה ללמוד קצת ולהבין על עולם ה-AMD. יש לי כמה שאלות: 1. למה בעצם AMD? האם באמת (בהסתכלות כוללת) סביבת הAMD עדיפה על זו של אינטל? אשמח אם תצרפו תוצאות בדיקות של אתרים רציניים. 2. האם הצ'יפסטים של AMD לא נחותים מאילו של אינטל? האם הם תומכים בדואל מוד לזיכרון? מה מהירות הבאס המקובלת והמהירה בלוחות AMD? 3. איזה מעבד של AMD הוא ההמלצה החמה לאנשים שרוצים להשקיע בסביבות ה-4000 שקל במחשב? (בערך 1000 שקל למעבד)? מה נותן לי שהמעבד עובד ב64 סיביות? הרי מערכת ההפעלה לא תומכת בזה... 4. אני מאוד אוהב את ABIT. שמתי לב שכאן בפורום הרוב ממליצים על…

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  3. האים המתח שמקבל המעבד AMD ATHLON II X2 250 תקין [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by NI4NI,

היי יש לי במחשב סטיק זכרון corsair xms pc3200 512mb. את הזיכרון הזה קניתי בזמנו בחו"ל ולצערי אני לא זוכר בדיוק מה הם התיזמונים שלו. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512mb אבל בגלל המחיר הגבוה (וגם בגלל שקשה להשיג את הדגם הזה בארץ) אני לא חושב שאני אקנה עוד קורסאייר אלא משהו זול יותר כמו ADATA. מן הסתם הזכרון החדש לא יהיה ממש זהה וגם התזמונים שלו יהיו שונים (הוא יהיה כמובן PC3200 אבל CAS שונה וכ"ו). האם צריכה להיות בעיה להריץ את המערכת עם שני סטיקים שונים כאלה ? האם למישהו יש מערכת עם סידור כזה של זכרון ?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  5. 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original מזיגזג: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=843 יש לי כרגע זיכרון 256MB 266mhz. האם כרטיס זה מתאים לכרטיס שיש ברשותי כרגע? יש המלצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  6. איך אני יכול לבדוק עם מעבד (פנטיום1) עובד בלי לחבר אותו למחשב? איזה שיטות אני יכול לנסות? תודה לעוזרים טל

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by omerha,

הי, הרכבתי אתמול מחשב חדש , מפרט E6600 ASUS P5K-E 2GB DDR II 1066 משום מה הקריאה טמפ' שלי דרך ה AI וגם ASUS BROB ,רחוקה מלהיות מדוייקת בין 230 -240 מעלות !! יש דרך לתקן את זה ?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני רוצה לבנות מחשב שקט, כזה שלא שומעים אותו בכלל בקרוב אני אקבל את המארז החדש של אנטק שנקרא ARIA. זה מארז שמתאים ללוחות מיקרו ATX והקירור שלו נעשה על ידי מאוורר יחיד של 120 מ"מ בספק כח, שאמור להיות שקט (ואם הוא לא, תמיד אפשר להחליף אותו למאוורר שקט יותר ) המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, אי מיול, איי סי קיו, מסנג'ר, SKYPE וזהו... בשום אופן לא למשחקים, קידודים, DIVX וכל מה שמעמיס מאד על המעבד האם יש מצב להסתפק בקירור פסיבי לסלרון ? או שבכל מקרה אני חייב שישב עליו מאוורר (עוד מאוורר = עוד רעש ברקע) תודה ושנה טובה

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by Venom_IL,

אני יודע שאני קרציה אבל אני מתווכח עם גורמים *אהמ* קצת עקשנים, שמאמינים לאתר העלוב הזה motherboards.org שנותן ל MSI 645 Utra, אני לא האמנתי - 4 מתוך 15 בביצועים !! שקרנים עלובים !! ב tomshardware הוא היה הכי מהיר מבין כל ה SIS שנבדקו, וזה ידוע שה SIS לוקחים את אינטל. אז מישהו יכול לתת לי כמה אתרים (לא הצלחתי למצוא) שמראים פעם אחת ולתמיד שהצ'יפסטים של SIS יותר טובים ויותר זולים מאלה של אינטל ? מן השוואה ראש בראש בין, הכי עדיף בין שני הלוחות שציינתי בכותרת, או משהו דומה אני רוצה לסיים סופסוף את הוויכוח האדיוטי הזה אני כבר מתייאש אנשים, בבקשה תעזרו לי !! תודה קישורים לספציפיקציות של הלוחות : http://www.msi.com.tw/products/mainboard/mainboard.php?mode…

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  10. מאמר בסיסי למדי, וזה בעצם היתרון - הוא מאוד פשוט להבנה, גם בשביל מישהו בלי יותר מדי רקע. http://www.hardwarecentral.com/hardwarecentral/tutorials/2427/1/

11. Started by King Kong,

המוכר אמר לי ש MAJOR זה ספקטק .. אני חייב תשובה דחוף הם עוד מעט סוגרים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by yousux,

עד כמה הבדלי ביצועים יש בין המעבדים במהירות 3 גיגה הרץ ? למי יש פוטנציאל OC גבוהה יותר (בלי ועם העלאת מתח) ? בהנחה (סבירה?) ששניהם מתפקדים ומגיעים בלי בעיה ל 3 גיגה הרץ יש סיבה להעדיף את ה E8400 בגלל ה *2 מטמון ?

13. Started by 0xIDE,

עד אתמול הכל היה טוב, כשבskypc היה את Gigabyte GA-M720-US3 אבל היום בדקתי וכבר אין להם אותו אי אפשר להתקשר אליהם עכשיו כי סגור אז אני מבקש דגם של לוח שמקביל אליו / דומה לו (גם במחיר) תודה (:

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by giloman,

כמו בכותרת ;D ואם אפשר להגיד לי איזה סדרות של איזה חברות הם BH5\6 ? :funn:

• 13 תגובות
    • 804 צפיות
  15. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני קונה מחשב חדש אני צריך לדעת אם הלוח נחשב ללוח איכותי טוב לאוברקלוק עזבו מחיר ואני צריך לדעת אם הוא מתאים למעבדי ה-Presler ומתי הם יוצאים בכלל המעבדים האלו ??? בואנה יש לי בעיות היום איך לא רשמתי חחח הנה :P5WD2 Premium http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=184&model=493&modelmenu=1 תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by leviron0,

שלום רב, לפני לא מעט זמן קניתי 2 זכרונות (dual channel) למחשב והיום כשהתקנתי CPU-Z שמתי לב לדבר הבא: תחת JEDEC #1 frequency 166MHz CAS# Latency 2.0 RAS# to CAS# 3 RAS# Precharge 3 tRAS 5 Voltage 2.5 V לעומת זאת תחת JEDEC #2 frequency 200MHz CAS# Latency 2.5 RAS# to CAS# 3 RAS# Precharge 3 tRAS 6 Voltage 2.5 V למה זה ככה והאם זה תקין? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by nw,

יש הבדל משמעותי בין ATA 66 וATA 100? איך בדיוק מרגישים את ההבדל.. ההארד דיסק מגיב יותר לאט?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by hell,

שלום אני ממש נואש כספית והמחשב שלי הלך קפוט משו עם הלוח אם נישרף לפי מה שהבנתי... אני צריך ליקנות שילוש חדש ובקושי יש לי 1500 שח עכשיו יש לי את כל החלקים מהמחשב הקודם ואני לא ממש צריך כלום כרגע אני אומנם רוצה להחליף ה.דיסק אבל עם הזמן... אני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הציפסטים השונים כי אין לי מושג... בעיקרון אני רוצה NFORCE שיתמוך ב SATA ו AGP (שמעתי שהכ.קול שם די טוב וביכלל הכל עובד חלק בלי בעיות כל שהן) זיכרון רצוי חברה מוכרת כמו קינגסטון או טווינמוס 512 זול ופשוט בעיקרון המחשב ייועד לצפיה בסרטים סדרות אינטרנט מוזיקה עריכה גרפית קלה(אני מצייר ומלטש פה ושם ב PS) ולכן כל מעבד יספק אותי לדעתי... אשמח אם תיעצו אולי יש מה להחליף וגם תסבירו למה כי לדעת זה טוב לא?! תודה A…

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  19. אני נמצא בנקודת החלטה בה אני רוצה להרכיב מערכת A64 אבל מחכה ל - PCI EXPRESS מישהו ראה באיזהשהוא מקום אזכור לגבי המועד בו יהיו זמינים לוחות מבוססי NFORCE 4 ? תודה

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  20. Started by ngc224,

היי, האם שווה להשקיע ב 2X2GB או שעדיף לקנות סטיק בודד של 4GB ? 2X2 יוצא פי 2 יקר יותר...

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by cKb,

מאז שהורדתי את עדכון הביוס האחרון - F7, המחשב משמיע 3 צפצופים קצרים, ממש לפני העלאת מערכת ההפעלה. מה זה אומר? cKb

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by eliXir,

זהו המפרט שלי: AMD 2500 ABIT NF-7 TWINMOS 512MB 3200PC WD 120GB RADEON 9700 nec 350W - לא זוכר את הדגם חבר שלי נוסע ללוס אנג'לס ואני רוצה שהוא יביא לי זכרונות של 1GB ולשלב עם הזכרון שיש לי כרגע, ואני רוצה לדעת לפי המפרט שלי מה כדאי לקנות. התקציב הוא בערך 100 דולר פלוס מינוס. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  23. Started by xMoniT,

בתמונה בצד ימין למטה יש 3 שורות שחורים ו3 שורות כחולים, מה אני שם בכחולים ומה אני שם בשחורים ?

• 50 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. Started by shay tidhar,

אני רוצה לקנות AMD 64 bit 3000+ הבעיה...ששמעתי שהמעבדים לא אמינים ומתחממים ונהרסים מהר תנו לי ביקורת על המעבד ואם עדיף לי לא לבזבז כסף ולקנות אינטל

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  25. Started by hai555,

שלום אני רוצה להרחיב את הזכרונות שלי ל 32 GB בלוח אם GA-X79-UD3 ולקנות זיכרונות ב 2400 MHZ רציתי לשאול דבר שאינו מובן לי יש UDIMM ו dimm מה מתאים לחול אם הנ"ל או ששניהם יעבדו ומה ההבדלים. אני משתמש לעריכת וידאו ברזולוציה 4K פרימייר וכו או לעריכה אני מחפש זיכרונות טובים מ EBAY . תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.