מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו שני זכרונות של 512X2 של TwinMOS במהירות 667 בעצם יש לי רק ג'יגה אחד של ראם רציתי לדעת אם אני אוסיף עוד ג'יגה עד כמה זה זה ישפר את הביצועים ואם זה באמת דבר קריטי, ואם אני קונה אזאקנה סטיק אחד של 1GB, ככה שייהיו לי 2GB ראם הבנתי שרצוי שהוא יהיה בדיוק כמו הזכרונות האחרים שיש לי על המחשב זאת אומרת גם במהירות 667 ורצוי של TwinMOS זה משנה אם זה חברה אחרת או שעדיף לגמרי אותו מהירות ואותה חברה של הזיכרונות הקיימים במחשב? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512) וזה הלוח-אם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה? אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה. ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים? עריכה: ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא: 1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI תודה רבה לעוזרים! ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון... (עשיתי העתק גם לפורום "טמיכה טכנית")
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8mhz זיכרון שיש לי כרגע הוא: 512mb. מערכת הפעלה xp. השאלה שלי היא ככה: יש לי עוד 2 סטיקים שלי זיכרונות , ואחד כבר תפוס ב- 512mb , עכשיו אני רוצה לקנות עוד 2 של 512mb. השאלה שלי האם כדי לקנות עוד 2 של 512, עם זה יעבוד dual. אוו שעדיף רק 2 של 1gb? מה אתם אומרים. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 425 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה הזכרונות G.SKILL מNEWEGG ההבדל הוא מאוד משמעותי בערך 650ש"ח השאלה היא האם תהיה לי בעיה במקרה שהזיכרונות ידפקו ? האם יש אפשרות למשל לעשות להם RMA אצל היבואן בארץ? כמו למשל שאפשר לעשות לכוננים הקשיחים של WESTERN DIGITAL שנקנו בכל מקום אחר בעולם.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אחי ואחיותי, המחשב שלי זז נורא לאט אני לא יכול גם לדבר במסנג'ר ,באיי סיי קיו ולגלוש ביחד מרוב שהוא איטי. אם למישהו יש פיתרון אחר מלהוסיף זכרונות שיכתוב, פירמטתי מחקתי והוא נשאר איטי. פרטים על המערכת: -יש לי ווינדוס אקס פי -פנטיום 4 2.66 ג'יגה הרץ -192 מ"ב ram. אם אתם צריכים פרטים נוספים תבקשו. איזה זיכרון כדאי להוסיף,חברה,סוג,כמות, וכו..??? תודה, ניר.
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וביחד איתו זוג זכרונות של 1GBx2 את המחשב אני מזמין מאתר www.ksp.co.il יש לי שני אפשרויות או לקחת זכרונות של קינגסטון DDR II 667 1GB Kingston או לקחת זכרונות של טווינמוס DDR II 667 1GB TwinMOS שניהם עולים 405 ש"ח לגיגה זכרון כלומר 810 לזוג זכרונות, אותו מחיר הבעיה היא שלא כתוב שם מפרט מדוייק של הזכרון ואני לא יודע אם אני צריך לבדוק משהו תזמונים ? או משהו כזה שצריך לדעת חוז מהמהירות 667... מה אני צריך לשאול אותם על זה אם אני יתקשר אליהם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
רוצה לדעת איזה זכרונות ddr2 מומלצים לקנייה הסכום כ-1300 ש"ח 2gb או 4gb מפרט: לוח אם:Gigabyte GA-G1975X צ'יפסט i975x תמיכה ב-ddr2 667 mhz תודה...
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256MB 2700 GENERIC זכרון ג'נרי. ואני מעוניין לקנות סטיק אחד חדש של 512... איזה הייתם ממליצים ? אם אני יקנה 3200 תהיה בעית תאימות? הלוח שלי תומך עד 3200 אז רציתי גם לשאול אם תהיה בעיה שיהיה לי אחד 2700 ואחד 3200?
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל הבעיה איפה הכי כדי לקנות, למשל אני רוצה לקנות בKSP כי הם די זולים אבל שמעתי שהם לא הכי אמינים...אשמח לעצה טובה בקשר למקום שהכי כדי לקנות מימנו מחשב, חברה אמינה מאוד!!! וזולה תודה.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קניתי מעבד core 2 dou דגם 4600 זיכרון ג'יגה של kingston DDR2 לוח אם Asus P5GCMX וספק 500 ואט ומארז של atx הרגיל השחור עם יציאות usb קדמיות כל זה ב 1000 שקל זה שווה????
-
- 1 תגובה
- 386 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח MSI ms-6712 וזכרון במהירות 266 MHZ. לכן אני רוצה לקנות מעבד שעובד על 266 MHZ (אחרת הזכרון יגביל)... אני רוצה לקנות את המעבד AMD Authlon XP 2600 MOBILE שידוע יכולות אוברקלוק ובלה בלה... בקיצור הוא המעבד [glow=green,2,300] הכי טוב[/glow] ב 266 mhz . עכשיו, אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך בו, וגם לא רשום באתר על המעבד הזה, הוא עובד על מכפלה של 15, לכן יכול להיות שתהיה איתו בעיה... ה Chipset שלי הוא KT4V ואני יודע שאנשים שיש להם KT3VULTRA שזה פחות טוב משלי אבל ULTRA הצליחו להפעיל את המעבד הזה על המחשב שלהם, האם יש מישהו שיודע אם המעבד יעבוד על המחשב שלי (הלוח תומך במעבדים עד 2800 (333) אבל הזכרון שלי הוא 266 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי רק 128 זיכרון rdram(אני יודע עלוב) אבל רוב הדברים עובדים בלי בעיה כמו nba2003 רק עולה קצת לאט אבל חפיף. הא כן,יש לי מעבד intel pentium 4 1.6 ולוח של אינטל d850gb (נראה לי) ככה שדי נדפקתי אם המחשב למרות שקניתי אותו לפני שנה וחצי. או קי אז השאלה היא ההם להוסיף עוד זיכרון כשאני יודע שעוד כמה חודשים אני הולך לשדרג את המחשב למחשב מבוסס amd שכמובן לא יתמוך ב rdram? :bash: ???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. המפרט שלי הוא כזה : a64 2800+ @ 754 mb : GA-K8NS a-data 512 ram 3200 השאלה שלי היא כזאת : האם אני יכול לקנות זכרון 512MB TwinMOS DDR2 667. האם זה מתאים ללוח אם שלי ? תודה רבה (-:
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
הקיים היום לוח שמצתאים לעמבד AMD ושאפשר לשים עליו DDR2 ..?? תודה לעונים..
-
- 13 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המעבדים מהדגמים החדשים מעבירים את הנתונים בקצב של 800 מגהרץ זאת אומרת 800000000 פעולות בשניה אבל הם פועלים בטכנולוגיה של 32 ביט בפעימה אז קודם כל מה ההבדל בין מהירות העברת הנתונים במגהרץ לביטים ואם עושים 800000000 חלקיי 32 יוצא 25000000 זה לא הגיוני שזה מספר הפעימות בשניה אז מה כל העניין עם הביטים??
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הזיכרונות שולחים למעבד 64 ביט בכל מחזור והמעבד יכול לעבד רק 32 אז זה לא סתם בזבוז?
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
האם אפפשר לשים כרטיס ראם מחברה אחת ועוד אחד מחברה שונה לדוגמא OCZ וKINGSTON אני חייב תשובה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אוקיי אז היה לי 8gb של corsair שקיבלתי שקניתי את המחשב הראם תומך ב2400mhz ולאחר שבדקתי הלוח אם שלי(asus h110mk) תומך רק ב2133 אז לא הבנתי המוכר בחנות פשוט דפק אותי ? הייתי קטן ולא הבנתי כלום ויש לי שאלה נוספת קניתי עוד 8 ראם ועכשיו יש לי 16 וכשאני מסתכל בתוכנה speccy זה מראה שהראם על 1063mhz יש אפשרות לשנות ולהרגיש שיפור חשוב לומר שזה היה על המהירות הזאת עוד לפני שקניתי את ה8 ראם החדשים
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
זכרונות מעבירים נתונים של 64 ביטים כל פעם הציפסט מקבל 64 ביט כל פעם ומתקשר עם המעבד ב 64 ביט אז למה עכשיו כולם אומרים שהמעבד פועל ב 32 ביט ורק עכשיו מתחילים לצאת מעבדים ב 64 ביט ובדואל צאנל איך הציפסט יכול לעבוד עם 2 זכרונות במקביל עם כל אחד מהם שולח לו 64 ביט והוא יכול לעבוד רק עם 64??
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
קיבלתי כעת לוח DFI Lanparty Ultra-D שהזמנתי כאן בארה?ב ובבדיקה של התכולה חסרים שני דברים שנראים כאן: http://img.neoseeker.com/v_image.php?articleid=1754ℑ=41 קליפ הפלסטיק הלבן בצד ימין למטה ודף האזהרה קצת מעליו. מישהו יודע אם זה משהו שחייב שיהיה כשירכיבו לי את המחשב בארץ? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה עוד מעט אני משיג את המעבד I7 2600K ויש לי חבר שעובד בחנות מחשבים ושאלתי אותו אם אני יכול לבחור איזה מעבד לקחת מהמבחר שיש לו בחנות עכשיו ככה שמעתי שיש דבר כזה נקרא "שבוע ייצור" ככה שהשבוע ייצור טוב ככה אני יוכל לקבל תוצאה טובה בOC וכמובן בפחות VOLTAGE..ראיתי איזה מדריך באתר אחר שאפשר לזהות שבוע ייצור דרך הBATCH CODE שמופיע על הקופסא.. אז השאלה שלי כזאת איך אני מבחין איזה שבוע ייצור הוא באמת טוב??איך זה הולך בידיוק?למה אני לא רוצה להדפק עם מעבד דפוק תודה ויום טוב זה ממש חשוב לי!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם בדקתי את הזכרונות של אח שלי ( הם ב OC ) ונימצאה שגיעה אחת... אבל ראיתי כאן פעם בפורום ששגיאה שהסיומת שלה היא 00 היא לא שגיאה שגורמת ל RESTART... זה נכון ???
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש במחשבי הנוכחי 2 זכרונות DUAL DDR3 של קינגסטון, 2 ג'יגה כל אחד. כשפתחתי את המחשב ראיתי שיש 4 סלוטים להכנסת זכרונות, ושני כרטיסי הזכרון הנוכחיים נמצאים על 2 סלוטים לבנים, כאשר 2 כחולים פנויים. אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי, ורציתי לשאול באיזה אופן לבצע זאת (אני רוצה לקנות עצמאית). האם אפשרי לקנות פשוט עוד 2 כרטיסים של קינסטון עם נפח גדול יותר, ולהוסיף אותם לסלוטים הכחולים (אני זוכר שניסיתי לשחק במיקום הכרטיסים והמחשב החל לצפצף)? האם יהיה עליי להחליף את הכרטיסים הנוכחיים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי laptop. הזכרון שיש בו כעת זה - Samsung DDR2-SDRAM SO-DIMM 533MHz אני רוצה להוסיף זכרון נוסף, המחשב תומך עד 2 ג'יגה. עכשיו השאלה שלי היא: האם הזכרון הזה - Kingston 1GB DDR2 533MHz CL4 SODIMM או זה - Super Talent DDR2 SODIMM 1Gb 533Mhz CL4 32X8 SA יתאים לזכרון הקיים והם יעבדו ?
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום , ברשותי 2 זכרונות Kingston KTM8854 512 MB ואצלי במחשב מותקנים 2 זכרונות DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - DDR-400] 512 האם יהיה תיאום בין2 סוגי הזכורונת כלומר אם אני ישים את שתי הזכרונות קינגסטון לא יהיו באגים או משו ?? והאם אתם ממליצים לעשות את השידרוג הזה ? בתודה , אור פרג'
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-