מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה . הוא החליף את הלוח אם שלו ל- Asus p4p800s אין לי מוסג מה זה ה-s הזה כי לא ראיתי אחד כזה , בכל מיקרה יש לו מקלדת עם כזה עכבר שהיא מאוד נוחה לו שהוא ישתמש איתה עם הלוח אם הישן יותר עכשיו כשהוא מחבר את המקלדת הזאת (חיבור psp העגול) ללוח אם החדש הוא לא מזאה אותה, זה רושם בדוס יענו שזה לא מוצא מקלדת וכשהוא מחבר מקלדת אחרת פשוטה ללוח אם החדש זה פועל, וכשהוא מחבר את המקלדת הנוחה ללוח אם אחר זה פועל, מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות לי יש את ה- p4p800 ואין לי שום בעיות לוח מצויין. תודה מראס
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי לפנטיום 4 2.6 Ghz 800 Mhz ואני צריך לבחור בין שתי הלוחות אם הבאים NEO2-S 865PE של MSI או ?ROCKLAKE 865PE של INTEL הטכנאי אמר לי שעדיף לקחת את הלוח אם של אינטל בגלל שהלוח של MSI נשרף אחרי כשנתיים ויש לו כמה שרופים כאלה זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני קונה פנטיום 4 2.4 GHZ, ורוצה שתתנו לי שמות של דגמים מוצלחים של לוחום אם במחיר סביר(עד 900 שקל). תודה.
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
מכיוון שראיתי כבר בפורום כמה מפרטים עם מעבדי Athlon 64 3200+ אני רוצה לשאול אתכם האם זה יהיה נכון לשים במפרטים בעלי תקציב גבוה מעבדי Opteron שמשתווים מבחינת המחיר למעבדים מסדרת Athlon 64 bit. במקרה הספציפי הזה אני מדבר על מעבד ה3200 מול ה Opteron 144 ששווים מבחינת המחיר. אז מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר גויסטיק אין לי חיבור מתאים מאחורה למה ? ואיך אני יכול לדעת א הדגם של ה לוח אם כאילו NF7-S או NF&-SL וכוו ומה ההבדל בניהם
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של ג'יגבייט GA 8IPE בלוח יש 2 זוגות של 2 SLOT כל זוג. ברשותי כרגע מודול של זכרון אחד. ורכשתי עוד אחד. האם את החדש אני מתקין על הזוג השני בכדי להישתמש בDULE DDR? או בצמוד לזכרון שכבר מותקן??? ???
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום! רכק עכשיו הגיעו הזכרונות החדשים שלי של Corsair TwinX 3700 בגל מקרה הכנסתי אותם על הלוח אם שלי ו הדלקתי את המחשב והמשסך היה עם לד ירוק לשניה ואז לד כתום וזאו, אני לא רואה כלום יש לי לוח אם ASUS p4p800 וכמו שראיתי באתרים הוא מתראים לקורסייר. ד"א הוצאתי את הכרטיס מסך לפני כן. כדי להכניס את הזכרונות כי הוא ענק! זה ה 256 ddr ..
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1300 שקל למעבד וללוח אם. מה אתם ממליצים לי AMD או P-4 אני רוצה אבל משהו טוב.. לטווח ארוך..... ותגידו לי איזה זכרונות תומכים בלוח אם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי פנטיום 4 1.8 @ 2.4 512 ddr 333 asus p4533-e geforce 4 mx
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם גל המעבדים של פנטיום שהם 800Mhz FSB תומכים ב HT? או שיש כאלו שהם 800Mhz FSB ללא HT? תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איה מעבד תומך בו? AMD או אינטל, ומי כמה ה- MHZ עד כמה. ועוד פרטים קטנים עליו יועילו קצת. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום כולם ! חבר שלי מעוניין לקנות לוח אם והוא מתלבט בין הלוח של ASUS P4P800 הגרסה הרגילה לא הדלוקס ... לבין הלוח של Gigabyte הדגם הוא Gigabyte GA-8IPE1000 Pro2 Intel 865PE מה עדיף לו ? הוא מתלבט מכיוון שהם בערך באותו המחיר אבל הג'יגהבייט כולל הרבה יותר צ'ופרים ..... תודה ...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
PCChips M906 HLU CPU - Socket 478 for Intel Pentium 4 processor FSB - 800/533/400 MHz Chipset - 845E / ICH4 Memory - 2 x 184-pin DIMM sockets support two 2.5V DDR SDRAMs (DDR400/333/266) Expansion Slots - 1 x AGP 4X; 4 x PCI; 1 x CNR LAN - Realtek RTL 8100C 10/100 Mbps Fast Ethernet controller Audio - CMI9739A 6-channel CODEC Compliant with AC97 2.2 specification איך הלוח הזה ? חשבתי לקנות אותו כי אם בעתיד אני ירצה לקנות מעבד חדש אז זה ברור שהבס שלו יהיה 800 בכול אופן המפרט שלי פנטיום 4 1.8 @ 2.4 512 ddr 333 asus p4533-e geforce 4 mx
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כבר התייעצתי בפורום מפרטי מחשב על מפרט שאני רוצה לקנות והכל היה בסדר. עכשיו, את המחשב הרכבתי מ PCH אבל הבעיה היא שאני גר בצפון ותהיה לי בעיה רצינת במקרה של תקלה כי אין לי לאן לפנו... :-\ אין לי איזה מישהו במשפחה שיכול לסוע עד לחנות במקרה של תקלה... אז בגלל זה אבא שלי מברר עם איזה חבר שלו שיש לו קשרים טובים בכל מני חנויות, הוא אמר שהכל בסדר אבל אין להם את הלוח של ABIT שאני בחרתי שהוא IS7. אז רציתי לשאול אותכם לתחליף אפשרי לאותו לוח שיהיה אמין ובאותה רמה חשבתי בתור התחלה על ה ASUS P4P800 DELUXE מה אתם אומרים. הנה המפרט אם יש צורך בלדעת מה המרכיבים האחרים: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 כ"א גולדן דרגון 3500 CAS 2-6-3-3 . ואני מעוניין להחליף אותם בסטיק אחד ויש לי כמה אפשרויות באיזור ה900 ש"ח. אפשרות ראשונה: כמובן סטיק בודד של אותו גולדן דרגון 512 מגה. 2-6-3-3 אפשרות שנייה: סטיק מושקין בלאק 3500 7-4-4-CAS 2.5 (האלו שלפני ה LEVEL ) אפשרות שלישית: סטיק מושקין LEVEL 1 3200 . קאס 232 אפשרות רביעית: OCZ 512MB DDR-RAM 3500 EL Platinium Edition קאס 2-3-2 אפשרות חמישית: Corsair 512MB PC3200 CAS 2 . שימו לב מה אני מחליף ומה אני מקבל, הזכרון לא למטרות אוברקלוקינג כבד: מקסימום באס 200. דגש על ביצועים, איכות ויציבות מושלמים. ניתן להציע כל זכרון של עד 910 ש"ח מקסימום, לא יכול שקל יותר. ושיהיה סטיק אחד.. המפרט בצד להתאמות. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://www.epox.org/products/mainboards/8rgmi/ ואם הוא לא כ"כ טוב, תנו לי הצעה ללוח עד 600 שקל ושאלה נוספת- הכרטיס מסך המובנה עליו טוב? אני מדבר מבחינת הרצת גרפיקה כבדה, אלא משחקים כמו פיפא ו-nfs? והאם אפשר להחליפו בכרטיס אחר?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום רב! היום התקשרתי לPCH לאשר את ההזמנה שלי למחשב החדש שלי. הנציג שרות אמר לי שלא שווה לי לקחת שתי מודולים לדיואל כי אין לי כרטיס מסך INTEGRATED אז אין טעם בדיואל. האם זה נכון? כי אם כן בשביל אוברקלוק יותר כדי מודול אחד של 512 לא? מודה ראש! רומן נ.ב: זה דיי דחוף לי...
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני באמת נמצא במצב אופטימלי במחשב שלי שקניתי לא מזמן. העניין זה שרציתי לדעת אם כל ההגדרות נכונות ואני אסביר לכם למה: בערך שבוע אחרי שקניתי את המחשב הורדתי sisoft sandra ועשיתי בדיקה למעבד שלי שהוא בארטון 2500+, עכשיו בבדיקה משום מה כל פעם מחדש הוא הראה שיש לו ביצועים בדיוק על הפונקציה של 1700+, עצבני ביותר טילפנתי לחברה ושאלתי אם מכרו את המעבד הנכון... :cwm10: לאחר כמה בדיקות אמרו לי שהדיפולט של הביוס הוא 133MHZ ואמרו לי להעלות 166 MHZ, אז עשיתי כך ומסתבר שצדקו :-[. בקיצור, אני לא יודע אם אני באמת לא שכחתי עוד כמה דברים בדרך שקשורים לכל דבר אחר, אם יש כאן אנשים שמבינים עניין ויכולים להגיד לי איפה אני אוכל למצוא איזושהיא תוכנה שתעזור לי למצוא …
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך מובנה כבר קיים. כרטיס קול מובנה גם כן קיים. כרטיס רשת מובנה בטח שקיים. אבל מעבד מובנה/זכרון מובנה/דיסק קשיח מובנה לא קיים! זה נכון? או שאני לא מעודכן? ואם לא אז למה לא מייצרים זאת?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין שני המעבדים האלו: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 1 AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 2 שווה להשקיע עוד 100 שקל על ה2600 ?? יש הבדל משמעותי בביצועים שלו על ה 2500 או שכדי לקחת את ה 2500?? ומזה tray cpu יש שם גם 2500 שאין לו tray cpu במקום זה כתוב cpu box נראה לי והוא עולה כמעט כמו ה 2600. תודה לעוזרים!!!
-
- 12 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי זיכרון של RDRAM ואני רוצה להוסיף עוד יש לי 128 ואני רוצה 512 של RDRAM אבל אני לא יודע איזה חברה כדי לי
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני נתקלתי שמודמי ה-ADSL של בזק, ה-ALE070 וה-ALE130 לא עובדים עם לוח האם המצוין למעלה (גם אצלי וגם אצל חבר שלי). אני מעוניין לדעת האם מישהו אחר ניתקל בתופעה? האם הדבר כולל גם מודמי USB של הכבלים (ה-motorola SB4200 ליתר דיוק). פשוט, הלוח אם הנ"ל מצויין (למעט הקטע של המודמים, הUSB עובד עם כל דבר אחר) ואני מעוניין לקנות לוח Gigabyte לפנטיום 4 האם יש לוחות אם של חברות אחרות בהם ישנה תופעה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-