עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by alexrta,

רציתי לדעת אם אפשר להחליף את סלוט ה-P.C.I בסלוטAGP בלי להחליף את כל לוח האם ואם כן כמה בערך זה יעלה?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by gtf,

סלוטים של DDR תומכים גם בSDRAM?

• 1 תגובה
    • 402 צפיות
  3. Started by סלרי,

איזה לוח כדאי לקחת איתו? איזה הינסטינק כדאי לקנות איתו? אני קונה אותו ולא את הAMD רק בגלל יכולת האוברקלוקינג שלו אני עושה צעד נכון? (אטלון XP)

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. שלום רציתי לדעת האם על לוח אם של אביט דגם nf7-m הסמפרון יכול לעבוד וגם האם הוא יכול לעבוד על כל הלוחות של שהאטלון עבד עליהם או שהוא צריך לוחות חדשים, זה חשוב לי לדעת כי אני צריך לייעץ לידידה ובכלל לאנשים תודה מראש על התשובה המהירה :-)

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  5. Started by Fighter,

לא ידעתי איפה לשים את זה בכל מקרה יש לי ספק ג'נרי שבא עם מארז atx בלה בלה כתוב עליו 400w ואני לא יודע אם הוא באמת 400W כמו שכתוב... בכל מקרה נגיד וכל המערכת שלי צורכת ממנו 340 וואט אבל נגיד אני מוציא את הסידירום ומשאיר רק את הצורב אז יהיה עליו פחות עומס?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by X-Style,

אם אני אוסיף 2 סטיקים של 512MB ל2 סטיקים הנוכחיים, האם הזכרון עדיין יעבוד בDC? ואם כן איך אני אמור לדעת שהDC באמת עובד?

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  7. ערב טוב! אני עומד לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת אם אני קונה מעבד AMD 64BIT, אני אוכל להתקין עליו vista 32bit? או שאני חייב לקנות מעבד 32 ביט של אינטל (dual core). ואם התשובה חיובית, התוכנות שמותאמות ל32 ביט יעבדו על מעבד 64 ביט או על XP 64 ביט.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  8. יש לי Q 9550 וזה ניראה כילו רק הליבה הרטשנה עובדת ואני רואה את זה לפי הטמפרטורות (יש לי OC ל 4 GHZ) במנוחה : CPU #1 / Core #1 36 °C CPU #1 / Core #2 31 °C CPU #1 / Core #3 38 °C CPU #1 / Core #4 38 °C במעמץ (הטמפרטורות המקסימליות בבדיקה יציבות של 8 שעות) CPU #1 / Core #1 72 °C CPU #1 / Core #2 64 °C CPU #1 / Core #3 66 °C CPU #1 / Core #4 65 °C חחח לפי הטמפרטורות אני יכול לראות שהליבה הראשונה הכי מתחמת (עובדת הכי הרבה) זה תקין ? או שיש בעיה עם המעבד ? ולמה הליבה השניה תמיד עובדת הכי פחות ? תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  9. בדגש על NF7 של ABIT רציתי לשאול אם יש הבדל אם אני מעדכן מגרסא 1.0 נגיד ל גירסא 2.0 תוך כדי שאני מדלג על 1.1...1.2...1.3 ...וכ'ו כלומר האם העדכון של הגרסא האחרונה יכלול את כל העדכונים של גירסאות הביניים ?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  10. בדקתי איך ניתן לבצע עדכון ביוס ללוח הזה ולפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי פלופי בשביל זה הנה - http://www2.abit.com.tw/page/en/download/guide.php#3 האם יש דרך נוחה יותר כמו בלוחות של GB לדוגמא ? וזה נכון שעם הלוח הזה צריך פלופי גם כדי להתקין בקר SATA? בשורה תחתונה, אם אני קונה את הלוח הזה אני צריך לקנות פלופי? תודה

• 17 תגובות
    • 983 צפיות
  11. יצא לפני כמה ימים עידכון שבין השיפורים שלו רשום Improve KMPlayer and GOM Player compatibility... מה לכל הרוחות קשור הBIOS של הלוח אם לתוכנת פלייר של סרטים?? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=3164#anchor_os תודה..

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by scohen360,

שלום לכולם לפני כמה דקות עשיתי עידכון ביוס ללוח אם gigabyte ga-x38-ds35 מה שקרה שעשיתי את זה עם התוכנה של עידכון הביוס בווינדוס זה שאל אותי בהתחלה עם למחוק משהו לא זוכר בדיוק מה רשמתי כן מפה לשם זה עשה לי הודעת שגיאה ואז התחיל להתקין תביוס באמצע ההתקנה נהיתה עוד הודעת שגיאה יצאתי מהתוכנה המחשב המשיך לעבוד כרגיל עשיתי ריסט למחשב לבדוק עם קרה משהו למחשב והפתעתי לא קרה שום דבר הכול פועל רגיל כאילו לא עשיתי כלום עכשו בלוח הזה יש דואל ביוס השאלה עם יש מצב שביוס אחד נהרס לי ? ועכשו המחשב פועל על השני ואיך אפשר לבדוק את זה עם ביוס אחד נהרס או שבעצם יכול להיות שפשוט זה לא התקין ולא מחק שום דבר שעשיתי תעידכון כי לאחר העיכון בעצם המחשב המשיך לפעול רגיל לפני הריסט תודה שיי

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  13. אני רוצה לשאול אותכם שאלה קטנה אני רוצה לעדכן את הביוס אבל באתר יש שתי גרסאות F7 וF8 וכל עידכון אחר מעדכן משהו אחר ואני רוצה לדעת עם ישר לעדכן לF8 או לF7 ואז F8... הנה האתר http://www.gigabyte-usa.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS-939.htm תודה

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by stingeR-,

שלום , רציתי לשאול איך המחשב עם המפרט שאני הולך לתת עכשיו יתפקד בcounter strike והאם הוא OpenGL Comptible? מפרט : CPU : P3 550MHZ 512kb cache slot 1 Mobo : MSI MS-6156 i440BX chipset Memory : Spektek 256mb PC133 SDRAM GFX : ATi RAGE אני עוד לא יודע תדגם כי עוד אין לי תכרטיס מסך אבל אני תנו לי דגמים ואני יגיד לכם , יכול להיות שיש לו 32MB ? Hdd: WD 20GB 200EB 5400RPM Generic Case 4400RPM 60mm CPU FAN by : AVC no cdrom

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by ofir38,

כרגע יש לי זוג סטיקים של patriot ואני מעוניין לרכוש עוד זוג של סטיקים למחשב של חברת supertalent עכשיו השאלה שלי האם זה לא פוגע באמינות וביצועי הזכרונות שהם מחברה שונה? ד''א יש לי כרגע זוג של 512 עם מהירות 667 CL5 ואני רוצה לקנות אותו דבר רק של supertalent תודה לעוזרים ,אופיר.

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  16. יש לי סטיק של 256 של מיקרון ואני מתכנון עוד אחד של 256 של a-data בשביל 512 שניהם במהירות 3200 ועכשיו הmicron עובד במחשב הזה עם samsung 2700 בלי בעיות. אם אני ישים את הa-data והmicron ביחד לא יהיו בעיות נכון ? עוד שאלה : כדאי לשים גם את הsamsung 128 של ה2700 ולגרום למהירות לרדת ל2700 אבל לקבל עוד סטיק של 128 (עד להוספת עוד 512 למען ה1gb) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  17. אני יודע שערכת השבבים זה כמה שבבים שמנהלים את העברת המידע בין רכיבי המחשב ובגלל זה הם בעצם קובעים את המגבלות ואת הטכנולוגיות שהמחשב תומך בהם אבל הביוס עצמו קשור אליהם? ואיזה שבב זה השבב של הביוס??

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. Started by master7,

האם נכון שפיצול זיכרון 512MB 400MHZ לשני כרטיסי 256MB 400MHZ עדיף על כרטיס זיכרון אחד של 512MB 400MHZ ????? (הלוח אם שלי תומך בDUAL)

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by Sarlula,

יש לי מחשב של DELL ואני מנסה לפרק את הלוח אם מהמגש פח, אבל אני לא יודע איך. אם למישהו יש תמונות, יהיה מדליק.

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  20. Started by Svartberg,

קניתי שבוע שעבר את הלוח ASROCK DUAL SATA 939 למי שלא יודע, יש תושבת לא גרנית למעבד, ובשביל להתקין את רוב סוגי ההיטסינקים צריך להחליף ב BACKPLATE רגיל למזלי קיבלתי את ה BACKPLATE יחד עם ההיטסינק שבא עם המעבד. אבל שלא כמו רוב התמונות של הפלטה הזאת, יש לי מין ציפוי לבן שדבוק לחלק שבא במגע עם הלוח אם (זה מתחבר מלמטה) http://www.svartberg.com/link/backplate_coat.jpg כפי שאתם רואים יש צד מטאלי, וצד עם ציפוי לבן, מה שאני לא יודע זה, אם אני צריך להשאיר את זה ככה, או להוריד את הציפוי הזה ?? אני לא רוצה לדפוק משהו פה, כי זה מה שמחזיק את ההיטסינק, ובמקרה שיש בעיה אתם יודעים מה נפגע פה.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by sagi_10,

אני מתכוון לקנות בקרוב מעבד פנטיום d 2.8 ghz אמורו שפנטיום d הוא כפול ליבה אז זה אומר שיש לו 5.6 ghz?????? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by sxs,

הוא קיים רק בגירסת 533Mhz או גם ב 400Mhz ? והאם 478PIN אומר משהו לגבי הסוג ?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by none,

בOC בבאס מ100 ל133 נראה לכם שאני יצטרך להעלות יותר מ+0.100 לCORE VOLTAGE ?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  24. Started by kimi,

שאלה בשביל חבר שרוצה לקנות מחשב.. על מה כדאי לו ללכת, על פנטיום סדרה D או על מעבד AMD ? באותו מחיר כמובן המחשב לא מיועד למשחקים אלא לשימוש סטנדרטי (אינטרנט, סרטים, מוסיקה וכו'...) איך בכלל הפנטיום D ? תודה.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by redti,

שמתי לב שההפרש בין המעבד החלש ביותר בסדרת I7 לחזק ביותר הוא כמעט 4,000 ש"ח תקנו אותי אם פספסתי משהו אבל ההבדל ביניהם הוא 600MHZ במהירות , שאפשר להדביק בעזרת אוברקלוק פשוט למדי ואפילו לעבור. שמתי לב שחוץ מהמכפלות אין הבדל בכלום , למישהו יש הסבר לזה ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים