מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני רוצה לערוך בדיקות לזיכרון יש לי 512 3200 DDr ואני רוצה לדעת איזה ניקוד אמור לצאת לי... בתוכנה... Pcmark2002 תודה רבה שמעתי רבות עליכם...
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
1) מה ההבדל ביןב90 ננו-מטר ל130 ננו-מטר ? 2)מה התוכנות בN4 ?(אני מדבר על הדגם הכי טווב (לא לשרתים)? תודה
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי זכרון של MICRON 256 333MHZ אני רוצה לדעת איך אני יכול לכוון בביוס שהזיכרון יוציא את כל התפוקה שלו אני שמעתי על CAS 2.5 2.0 ,T1 וכו אבל אני לא הבנתי מה צריך לעשות אם יש עוד דברים שיעזרו לי תגידו לי בבקשה יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP תודה רבה IDD
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
-
לפי התוכנה cpuz זה מראה לי שיש לי 267mhz סוג הזכרונות שלי הם 1 ג'יגה של Kingston ועוד אחד אותו דבר זה הגיוני והאם זה טוב? תמונות של התוכנה: http://i9.tinypic.com/2m6ai9v.jpg http://i10.tinypic.com/43w5bgx.jpg
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
חברה מה ההבדל בין זכרונות ddr 2 cl 3 לבין זכרונות ddr 2 cl 4? כי ראיתי שהבדל במחירים לא בשמיים...! לידור
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד ואני לא מבין מה כל ההבדלים שיש במעבדים שלהם.. כאילו אני רגיל שיש רק פנטיום 4 או סלרון היותר חלש... התוכלו לעשות לי סדר במעבדים האלו..? מה זה אומר?: Intel® centrino Pentium-M וזה: Intel ® Celeron-M וזה: Pentium M 1500Mhz DOTHAN ואם תוכלו לפרש לי על עוד מעבדים ועל הסדרות שלהם (775??) וכמובן מה ההבדלים ומה הכי משתווה לרמה של פנטיום 4 במחשב האישי.. תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אני ירגיש הבדל אם אני יעבוד עם Kingstone Rdram 256Mb PC800Mhz או Kingstone 256MB DDR333 שהם בערך אותו מחיר! מה כדאי לקחת? והאם אם אני יעבוד עם - KINGSTON 256MB PC1066 ECC RDRAM אני ירגיש הבדל בין ה DDR שציינתי מקודם? כל השאלות בהתאם ל מעבד פנטיום 4 2.0G ! תודה מראש.........אני סתם שואל לידע כללי !
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
כשרשום לדגם מעבד BOX או TRAY מה זה אומר? והאם יש תוכנות שפעלות רק באינטל או לחהיפך רק ב AMD?
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עד כמה זכרון SDRAאפשר לשים בלוח DG850 של סוקט 478? יש מצב זה תומך עד גיגה?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בעייה שהמתקן שמחזיק את המעבד שלי מדגם 478 נשבר כולו גם החלק התחתון שעל לוח האם וגם העליון שיושב על הברזל קירור ותופס את המאורר רציתי לדעת איפה ניתן למצוא סט שכזה ? וכמה הוא אמור לעלות ? או לקבל לינקים לחנויות שמוכרות סט יותר מתקדם משל אינטל הסטנדרטי ואיכותי יותר אבל שיכלול גם את החלק התחתון עד 120 שקל בתודה כפיר
-
- 12 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו זוכר איך קוראים לסקוט הארוך שהיה בשמוש בזמנו של פנטיום 3?
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מעבד T1100 ואת הלוח הזה http://ph.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A88V_EVO/#specifications מתוך הנחה שהוא יתמוך במעבדי הבולדוזר הבאים עלינו לטובה (שאני מתכוון לקנות בעתיד הרחוק). אבל אתמול קראתי שהדור השני של מעבדי הבולדוזר ישתמש בדבר שנקרא FM2. עוד לא הבנתי אם מדובר בסוקט חדש ושונה או שהוא יתאים ללוח שאני קונה עם AM3+. אודה לכל מי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה, האם מעבד ATHLON 64BIT 939 שהסטפינג שלו הוא: 0602EPMW שזה אומר שהוא ממש חדש, יכול להיות סטפינג E3 ? כי מאיפה שקניתי אותו רשום שזה E3 וזה מוזר לי, כי לפי מה שאני יודע ה E3 כבר לא מיוצר וכרגע מיוצרים E4 שחדשים מ E6... שוב השאלה אם הגיוני הדבר ?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר להחליף את סלוט ה-P.C.I בסלוטAGP בלי להחליף את כל לוח האם ואם כן כמה בערך זה יעלה?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
איזה לוח כדאי לקחת איתו? איזה הינסטינק כדאי לקנות איתו? אני קונה אותו ולא את הAMD רק בגלל יכולת האוברקלוקינג שלו אני עושה צעד נכון? (אטלון XP)
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם על לוח אם של אביט דגם nf7-m הסמפרון יכול לעבוד וגם האם הוא יכול לעבוד על כל הלוחות של שהאטלון עבד עליהם או שהוא צריך לוחות חדשים, זה חשוב לי לדעת כי אני צריך לייעץ לידידה ובכלל לאנשים תודה מראש על התשובה המהירה :-)
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה בכל מקרה יש לי ספק ג'נרי שבא עם מארז atx בלה בלה כתוב עליו 400w ואני לא יודע אם הוא באמת 400W כמו שכתוב... בכל מקרה נגיד וכל המערכת שלי צורכת ממנו 340 וואט אבל נגיד אני מוציא את הסידירום ומשאיר רק את הצורב אז יהיה עליו פחות עומס?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אם אני אוסיף 2 סטיקים של 512MB ל2 סטיקים הנוכחיים, האם הזכרון עדיין יעבוד בDC? ואם כן איך אני אמור לדעת שהDC באמת עובד?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ערב טוב! אני עומד לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת אם אני קונה מעבד AMD 64BIT, אני אוכל להתקין עליו vista 32bit? או שאני חייב לקנות מעבד 32 ביט של אינטל (dual core). ואם התשובה חיובית, התוכנות שמותאמות ל32 ביט יעבדו על מעבד 64 ביט או על XP 64 ביט.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי Q 9550 וזה ניראה כילו רק הליבה הרטשנה עובדת ואני רואה את זה לפי הטמפרטורות (יש לי OC ל 4 GHZ) במנוחה : CPU #1 / Core #1 36 °C CPU #1 / Core #2 31 °C CPU #1 / Core #3 38 °C CPU #1 / Core #4 38 °C במעמץ (הטמפרטורות המקסימליות בבדיקה יציבות של 8 שעות) CPU #1 / Core #1 72 °C CPU #1 / Core #2 64 °C CPU #1 / Core #3 66 °C CPU #1 / Core #4 65 °C חחח לפי הטמפרטורות אני יכול לראות שהליבה הראשונה הכי מתחמת (עובדת הכי הרבה) זה תקין ? או שיש בעיה עם המעבד ? ולמה הליבה השניה תמיד עובדת הכי פחות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בדגש על NF7 של ABIT רציתי לשאול אם יש הבדל אם אני מעדכן מגרסא 1.0 נגיד ל גירסא 2.0 תוך כדי שאני מדלג על 1.1...1.2...1.3 ...וכ'ו כלומר האם העדכון של הגרסא האחרונה יכלול את כל העדכונים של גירסאות הביניים ?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
בדקתי איך ניתן לבצע עדכון ביוס ללוח הזה ולפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי פלופי בשביל זה הנה - http://www2.abit.com.tw/page/en/download/guide.php#3 האם יש דרך נוחה יותר כמו בלוחות של GB לדוגמא ? וזה נכון שעם הלוח הזה צריך פלופי גם כדי להתקין בקר SATA? בשורה תחתונה, אם אני קונה את הלוח הזה אני צריך לקנות פלופי? תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-