מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, שמעתי על צ'יפים לזכרונות שהם ממש מעולים, ובפרט מצוינים לאוברקלוק. אלו ה- BH5. אז יש לי כמה שאלות בנוגע להן: - יש איזו דרך מהירה לזהות זכרונות מבוססי BH5 עוד לפני שקונים אותם? (כדי שלא יהיה נפילות. והכוונה שלי היא לפני תמונה, קוד וכו'.) - הדגם הזה של הזכרונות הוא מבוסס BH5? http://www.newegg.com/app/viewproduct.asp?DEPA=1&submit=Go&description=Mushkin%2C1GB%2CPC%2C3500%2CLevel%2C2%2CDual%2CPack%2C%282x512MB%29%2CCA תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה 2 הלוחות הבאים: abit nf7 ver2 asus a7n8x-x מי יותר טוב ? האם יש הבדלים רצינים מבחינת איכות ? אני לא יעשה overclocking ומתלבט בין 2 הזכרונות הבאים: samsun 2700 333MHZ 256ddr hynix 2700 333MHZ 256 ddr תודה על כל תגובה
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
אני עכשיו מסדר את המחשב וכול זה והתכנאים לא התקינו לי את הsecure ide הם אמרו שלא צריך את זה... כדאי להתקין את זה או לא? תביאו לי פקודה שמוחקת את המסנגר המזדיין מהמחשב! סעמק מחשב חדש רק התקנתי את השלט של כרטיס מסך וכבר איבדתי את המכסה של הבטריות... תעזרו לי לחפש!
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום רב! היום אני מתכוון לבצע עסקה נחמדה עם ילד מהבית ספר שלי. אני קונה ממנו את הלוח הנ"ל ביחד עם מעבד PENTIUM 800 מגה"צ ב50 שקל! ואני לא צוחק. עכשיו יש לי שאלה לגבי הלוח: האם ניתן לבצע בו אוברקלוק והאם הוא טוב באוברקלוק? תודה מראש! נ.ב: זה די דחוף לי...
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 - 1.6 והטמפ' שלו נעה בין 26-30 מעלות (וזה צלזיוס) כדאי לעשות אוברקלוק או לא ? ???
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה קורה? טוב שמעו חשבתי על לקנות את המעבד של אי אמ די אבל אמרתי לעצמי : למה שאני אקנה את המעבד הזה אם רק עוד שנתיים הוא ינצל את המהירות שלו? [ד"א ראיתי אחת שרקנה פנטיום 4 2.8 ואת המקס 3 של אביט עשה אובר קלוק ועבר את האי אמ די!} וגם נגיד עוד שנתיים, בטוח אבל בטוחחחחח שיהיו מעבדים בטכנולוגיה שלו או אפילו יותר מתקדמת! והוא יהיה המעבד הכי חלש! אז למה לקנות סתם? אני קונה כרב את ה2.8 עם מקס 3 והוא יהיה מצוין! וגם אני נותן עוד שנתים וחצי את המחשב שלי לאחותי ואז אני קונה חדש! אז בקיצור : למה לקנות את המעבד החדש הזה אם יש יותר טובים ממנו במחיר יותר זול? וגם אחרי שהוא יתחיל לנצל את המהירות שלו יהיו מעבדים אחרים פי כמה וכמה יותר מהירים ויותר זולים! תחשבו על זה! נ.ב. לא התלחתי להסבי…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב אז נפתרה הבעיה הקודמת עכשיו אני צריך הצעה לזכרונות טובים 512 מגה ב900 שקל+-... אלו האפשרויות תגידו לי מה עדיף: (זכרונות לOC) kingston: http://www.pch.co.il/docs/pd2043210089.htm x2 http://www.pch.co.il/docs/pd1441158599.htm x2 corsair: http://www.pch.co.il/docs/pd-861381202.htm http://www.pch.co.il/docs/pd401701098.htm OCZ: http://www.pch.co.il/docs/pd-421002317.htm http://www.pch.co.il/docs/pd663041663.htm ואני צריך גם קירור למעבד! אמרו לי שאני לא צריך אבל אני מעדיף לא לשחק באש... אז בבקשה תנו את הHS הכי טוב שיש במקסימום 200 שקל תודה
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מה קורה? טוב שמעו חשבתי על לקנות את המעבד של אי אמ די אבל אמרתי לעצמי : למה שאני אקנה את המעבד הזה אם רק עוד שנתיים הוא ינצל את המהירות שלו? [ד"א ראיתי אחת שרקנה פנטיום 4 2.8 ואת המקס 3 של אביט עשה אובר קלוק ועבר את האי אמ די!} וגם נגיד עוד שנתיים, בטוח אבל בטוחחחחח שיהיו מעבדים בטכנולוגיה שלו או אפילו יותר מתקדמת! והוא יהיה המעבד הכי חלש! אז למה לקנות סתם? אני קונה כרב את ה2.8 עם מקס 3 והוא יהיה מצוין! וגם אני נותן עוד שנתים וחצי את המחשב שלי לאחותי ואז אני קונה חדש! אז בקיצור : למה לקנות את המעבד החדש הזה אם יש יותר טובים ממנו במחיר יותר זול? וגם אחרי שהוא יתחיל לנצל את המהירות שלו יהיו מעבדים אחרים פי כמה וכמה יותר מהירים ויותר זולים! תחשבו על זה! נ.ב. לא התלחתי להסבי…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אוקי אז תחיל בזה שכבר מלא זמן רציתי לקנות מחשב חדש וכבר כמעת קניתי עוד ככה שבוע רציתי לקנות את המחשב הבא מעבד 2.6 (800) מאוורר למעבד לוח אינטל רוק ליק מארז לפנטיום 4 USB קדמי דיסק קשיח 80 גיגה 8 מגה קש DVD SONY מקלדת +עכבר אופטי מיקרוסופט כונן 1.44 זיכרון DDR 400 DUAL 512 (שני זכרונות של 256) כרטיס מסך ATI 9600 128 מגה רמקולים 4.1 קריאיטיב מסך LCD 17 של מאג דגם 765S עכשיו אתמול אבא שלי חוזר הביתה ואומר לי שחבר שלו אמר לו שיצא AMD החדש שרציתי לחכות לו 64BIT משהוא אבל כבר התיאשתי אבל הנה הוא יצא ועכשיו אני לא יודע מה לקנות אני יודע שהמעבד יעלה בערך 3000 ש"ח ואני לא כזה עשיר אבל זה לא כדי ככה אני קונה מחשב לאורך זמן אבל האם זה בכלל שווה קיצרררר פליז תעזרו לי ותנו לי…
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לסלרונים האלה מטמון של 128K. האם לפנטיום 3 הישן הזה יש איזה ייתרון (זיכרון מטמון או משהו) על פני הסלרונים החדשים (יחסית) במהירויות 2.4 ומעלה?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=54059
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
המעבד שקניתי זה XP 2400 אז למה כתוב ברטון האם יש כמה סוגים של XP 2400 חוץ מזה אני לא יודע למה אתם כל כך אוהבים את הברטון ה XP 2400 הרבה יותר מהיר מה 2500 אם תרצו אני אצרף טבלת בדיקות
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס שלי אבל אני לא יודע מאיפה להוריד את העדכון אם מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה... אני מוסיף תמונה של המפרט שלי דרך "AIDA" שתדעו איזה ביוס יש לי.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי: AMD Athlon TB 1.4 Gigayte 7DXR 256 DDR mb הלוח הזה תומך בעקרון עד במעבד עד 2600 אבל רק עם FSB של 266. האם מעבד חדש יותר בכלל יבוא לידי ביטוי בפוטנציאל מלא במערכת הנוכחית?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע לפני יומיים, עם המחשב החדש הזמנתי מעבד amd athlon 2.6 כשהתקנתי את הווינדוס ושאר התוכנות שמתי לב שב"מחשב שלי/מאפיינים" ובתוכנה "AIDA" רשום שהמעבד הוא של 1.15 התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שכדי שהמעבד יעבוד במהירות היעודה לו אני צריך להעלות את המכפלה של המעבד ל11 (היא היתה על 5.75) ניסיתי לבדוק בביוס איפה מעלים את המכפלה אבל לא מצאתי, לכן אני מבקש שתעזרו לי להבין לאיזה מכפלה אני צריך להעלות במעבד (במקרה וחבר שלי טעה) ואיך אני מעלה דרך הביוס. אני מצרף תמונה של החומרה במחשב שלי (מפרט מלא) ומקווה שתעזרו לי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache האם כדאי לי להוסיף עוד סטיק של 512 זיכרון? זה עדיין יעבוד בDUAL DDR? זה ישפר ממש את הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות זיכרון DDR של איזה חברה עדיף? אני יודע שKingston היא חברה מאוד טובה מאמינה... אבל לאחר עיון קצר בפורם הבנתי שהרבה ממליצים על SAMSUNG אז איזה חברה היא חברה טובה? יש גם את OCZ ועוד כמה חברות... מה עדיף? למשתמש הביתי....
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם spectek נחשבת כמותג בתחום הזכרונות או שעבדו עלי? יש לי 256M במהירות 333 של אותה חברה. אני מעוניין להכפיל את הזכרון. האם כדאי להשאר עם אותה חברה, או לקחת משהו יותר מוכר כמו "סמסונג". אני רוצה להשקיע את המינימום, אבל כמו שאומרים לפעמים זול יוצא ביוקר. המחשב משמש בעיקר למשחקים (לאו דווקא מהשורה הראשונה).
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מתסבר שכמה חבר'ה בפורומים של nForceHQ לא בידיוק חושבים שהדרייברים של nVIDIA ל-nForce הם טובים כ"כ, ולפעמים גורעים טיפה מהקודמים. אז מה עשו? לקחו את החלקים הכי טובים מכל הדרייברים של nVIDIA ושילבו לחבילה אחת שלהם. למישהו יש מושג על זה? כאן יש את החבילה של המשתמש Morpheus1 שעד כמה שידוע לי היא האחרונה שיצאה.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקשרו אלי מPCH בקשר להזמנה שלי ואמרו לי שהלוח הנ"ל יגיע אליהם רק בסוף החודש ולכן ההזמנה תתעקב. הם הציעו לי שאם ארצה להחליף את הלוח לABIT אבל סירבתי ואמרתי להם שאני אחכה. עכשיו יש לי שאלה: יש מצב שאני אקבל REV 2.1 או משהו? תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה AIDA32 ואמור להופיע לי שם האחד הקטגוריות את הטמפ' של הלוח אם והמעבד.. משום מה אני לא מוצא אותו ?! מישהו אולי יכול להנחות אותי למקום שבו הם מופיעים ? יכול אולי להיות שאין ללוח שלי חיישן או משהו שיכול לספר על הטמפ' ? זה המחשב הישן והוא פנטיום 3 עם לוח אינטל..
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לוח של Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard עד איזה מהירות מעבד הוא תומך? תודה....
-
יש לי בעיה נורא מוזרה , יש לי לוח מסוג GA-7VRXP , של גיגה בייט כמובן . וקניתי לו מעבד 2400+ , הלוח אמור להיות PLUG N PLAY מלא , חיברתי הכל הדלקתי את המחשב , המחשב נדלק וכעבור זמן מה הוא נכבה. אחרי משהו כמו 3 פעמיים כאלה , המחשב כעת נדלק אך ללא תצוגה על המסך וכאשר אני מוציא את הזיכרונות הוא לא מצפצף .. למישהו יש מושג ?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין הזכרונות: OCZ Dual Channel kit 512x2 Platinum edition לבין הזכרונות הרגילים של סמסונג Samsung 3200 512x2 ההבדל במחיר הוא בערך 500 שקל, זה שווה את זה? אני לא מתכוון לעשות OC , רק משהו קטן-בינוני עוד שנה בערך, שווה להשקיע בזכרונות האלה?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חשבתי על זה: epox 8rda3+ אני יודע שהוא טוב בביועים יותר מה 8rda+ אבל איך הוא מבחינת ביצועים??? אם יש לוח אחר שטוב גם לאוברקלוק וגם בביצועים תגידו לי בבקשה.תודה לעוזרים!!!!
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-