עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Vol,

מעבדים שהם פנטיום D הם מעבדים פנטיום 4 או דואל קור? שאלה קצת דפוקה אבל חברים שלי ואני מתווכחים פה...

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by aviram20,

אני רוצה קצת להבין מה הולך עם המעבדים האלה שמתי לב שיש מעבד שתי ליבות שהוא נגיד 2 מגה הרץ ולי יש נורטווד שהוא 2.8 מגה הרץ איך הגיוני שהשתי ליבות יותר מהיר? זה כול ליבה 2 מגה הרץ או ששניהם ביד או מה מי מו ? מהירות שעון ? אני לא מבין כולכך אשמח להסבר קטן ..

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by WiseGuy17,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין מעבדי Dual Core 2 Duo לבין Dual Core 2 Quad ? ואיזה מהמעבדים יותר טוב? 1 . Intel Core 2 Duo E6850 3.0Ghz 4MB Cache 1333mhz 2 . Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  4. Started by House M.D.,

האם מעבד סטנדרטי של מחשב יכול לעשות חישובים שגויים? בהנחה שההוראות שניתנות למעבד נכונות, האם יש סיכוי שמעבד "יטעה" בחישוב? או שמעבדים תמיד מחשבים נכון אם הכול תקין ברמת התוכנה?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by Bingo,

תגידו מה אומר ה-D 805 או 930 ואיך אני מזהה את זה כי יש אתרים שלא רושמים את זה כמו בקייאיספי נגיד ?P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? איך אני יודע אם זה 805 או 930?

• 2 תגובות
    • 388 צפיות
  6. Started by cold-fire,

איזה מעבד נותן יותר ביצעוים במישחקים בלי קשר לכרטיס מסך ?P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? או ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  7. Started by pelpepelpe,

ראיתי בפורומים אחרים המון מפרטים שבונים לגיימרים על בסיס מעבד ארבע ליבות של א-מ-ד רציתי לדעת כמה הוא באמת טוב ומה הביקורות עליו ביחס לאינטל? כי זה נראה לי קצת מוגזם שממש כל המפרטים בנויים על המעבד הזה תדה רבה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  8. Started by puuma,

שלום אני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב בביצועים.. פנטיום 4 3 גיגה 2 מגה קש או פנטים 4 2.66 גיגה כפול ליבה תודה

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה.. אני מתלבט מה לקנות האם לקנות את ה-e4300 או את ה-e6300 כי לשניהם יש 1.86Ghz 2MB cache רק שה-e6300 יקר יותר ב-300 ש"ח.. האם שווה להוסיף את ה-300 ש"ח האלה או שאפשר אפילו לחסוך אותם? נ.ב איזה לוח אם כדאי לקנות למעבד הזה עד 500 ש"ח ככה שהוא יהיה לוח רחב (עם הרבה כניסות PCI וכמובן PCI-E אחד לפחות..)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by koz145,

מה זה CISC ומה זה RISC? ומה ההבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. אז ככה... בן דוד של חבר שלי קנה מחשב עם מעבד AMD 64 3000+ וחבר שלי מקנא בו אז הוא אמר לי לפרסם חלקים למכירה כדי לקנות AMD בקיצר יש לו P4 2.6C ואני אומר לו שפירסמתי (יש לו רק 256MB זיכרון ואמרתי לו שזה מה שעושה את המחשב איטי אבל הוא רוצה AMD מי אני שיתווכח איתו) פתאום הוא אומר לי:"אל תפרסם אח שלי (אח שלו למד אלקטרוניקה ועובד באמדוקס והוא חכם אני מכיר אותו) אמר לי שזה סתם מיותר כי אין הבדל בין מעבד ברמה של P4 3GHZ (במקרה הזה AMD 64 3000+) לבין ה-2.6C שלו ואפילו אין הבדל בינו לבין 1Ghz!!!" על פי הדברים של אחיו הגדול המעבד עובד במהירות 400MHz כי ככה עובדים הזיכרונות וזה לא משנה אם יש לך יותר זה מעין צוור בקבוק כזה שלא משנה איזה מעבד יהיה! אפילו אם היה 1GHZ בסוקט 478 למש…

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by blue_wolf,

סליחה על הבורות , אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר : Intel® Core2 Duo E6300.1.86GHz 1066MHz FSB ה1066 זה ה FSB זה הבנתי מה אומר לי ה E6300 וה 1.86GHz ומה מהירות השעון ? תודה.

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by sasonhaim,

יצאו מעבדים חדשים של הamd ולפני מה שהבנתי אמורים לצאת גם לאינטל אני רוצה לדעת בבקשה מתי הם יכנסו לשוק בישראל זאת אומרת לskypc.ksp.fox ועוד ??? תודה לעוזרים.....

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by PRDSian,

שלום יש לי מעבד פנטיום 4 שלוש ג'יגהרץ ממשפחת פרסקוט (אם זה עוזר..) הוא יושב על socket 478 אם אני אקנה לוח אם חדש עם תושבת 775 החדשה האם הוא עדיין יוכל להתחבר? ושאלה נוספת האם כרטיס קול שמתחבר על PCI יוכל להתחבר ללוח חדש עם PCI express בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  15. סתכלו בתמונה לפני שאתם קוראים את ההודעה תגידו לי שזה לא מה שאני חושב המעבדי 2.4 זה פשוט אוברקלוק טהור של מעבד 1.8A אתם רואים את המכפלה של המעבד הלו היא 18 המתח עומד על 1.75 כמו במעבדי וויליאמט למרות שהוא מבוסס NW כדי לתת יציבות למחשב מה שבעצם קורה פה זה מעבד 1.8A שעבר אובר במפעל כאשר העלו את הבאס ל133 ושמו קירור יותר חזק אני לא מבין מרמים את הקונים או מה?!?! הרי ה2.4 עולה לפחות ב50% יותר מה1.8 זה באמת נכון שאם אני יקח פשוט לוח של 533 ויעשה אובר רק למעבד 1.8 שלי וישים את הקירור שבא עם ה2.4 זה יהיה אותו דבר???

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  16. למישהו יש מפרט טכני שלהם ? קצת פרטים ?

17. Started by Meidan2005,

קודם כל תדעו שהרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אז סליחה מראש השאלה שלי היא האם מהירות השעון שרשום בהם היא מהירות לכל ליבה או המהירות הכוללת של שניהם ביחד תודה מראש

18. כמו שכבר נאמר פה , הרבה תוכנות אינן מנצלות את ריבוי הליבות כדי לבצע חישוב מקבילי ולכן אין יתרון משמעותי ל 4 ליבות על פני 2 ליבות , השאלה שלי האם זה משנה בכלל? האם לא יותר חשוב שהמתזמן של מערכת ההפעלה (schedualer ) הוא זה שידע לנצל את ריבוי הליבות? כי הרי אף פעם אין לנו ת'רד בודד שרץ במערכת אלא כמה עשרות ( פיירוול , ווינדוז , אנטי וירוס וכו' ) , ולכן בכל מקרה ריבוי הליבות ינוצל. מקווה שהייתי ברור בשאלה...

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by Demp,

שלום, ראיתי את הכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798/ ולא כל כך הבנתי כמה דברים 1) המעבדים האלה (בפרט המעבד Q9450), פחות יקרים מהמעבדים הסבירים Quad שיש היום והמפרטים שלהם יותר מרשימים ממה שיש היום? איך זה יתכן? 2) אם הם באמת יותר טובים ממה שיש היום, למה אינטל לא תוריד את המחירים של המעבדים הנוכחים? ( אם הם יותר יקרים ופחות טובים - מי יקנה אותם?) 3) מתי יצאו המעבדים האלה לארץ? (כתוב שבנובמבר משיקים אותם אבל השאלה שלי מתי הם יגיעו לארץ והאם באמת הם יעלו ככה) 4)האם יצאו מעבדים של AMD שיוכלו להתחרות עם המעבדים במחיר סביר (Quad) של אינטל (מבחינת מחיר וביצועים)? 5)אני רוצה לקנות מחשב חדש בטווח של החודשיים הקרובים, כמה שיותר מהר יותר טוב, כדאי לי לחכות למעבדים ה…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by adirnasri,

יש פורום שילד ביקש מפרט של מחשבים למשחקים.. והוא רוצה מעבד Core 2 Duo מה יותר טוב למשחקים הסדרה החדשה של AMD או Core 2 Duo אני חושב AMD ככה אמרו לי כולם אז תשובה בקשה תודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by magnezion,

האם אינטל 3.0 נגיד זה כמו AMD 3000? או איך זה הולך בכלל ?AMD3200 זה כמו אינטל 3.2 ?????תסבירו בקשה !!!??? :screwy:

• 13 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by Vol,

מישהו יודע מתי נעשה השימוש הראשון במעבד של מחשב ומתי נעשה השימוש הראשון במעבד בתכלס (מחשבון ודברים בסיסיים כאלה) (סליחה שהשאלה קצת לא קשורה אבל היא בשביל עבודה לבית ספר) אם אתם לא יודעים באיזו שנה ספציפית נעשה השימוש הראשון במעבד (למחשבון וכדומה) או במעבד מחשב מספיקה לי אפילו המאה בה נעשה השימוש (המאה ה-18, ה-19 וכד') תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  23. מה יותר טוב לעריכות סרטים ועריכה גרפית cleron d או סמפרון ? למשחקים? מה יותר טוב celeron רגיל (775) או samapron ?למשחקים ולעריכה...... תחשבו שהכל מדובר במעבדי 2.6 יש מעבד של ליבת נורטהוד שהוא סוקט 775 ?

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  24. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

השאלה: ------ אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ATHLON XP, המחיר של ה-ATHLON 2000+ הוא 1000ש"ח, ושל ה-1800+ 650ש"ח, מה יותר משתלם? ההפרש בביצועים שווה את הכסף? (אני מעדיף ממישהו שניסה את שתיהם, אבל גם מי שיודע בתור ידע כללי) לבקשה: ------ עם למישהו יש איזה מקום שאפשר לראות השוואה בין ביצועי מעבדים אז אני רוצה שיתן לי את הכתובת, גם השוואה בין האטלונים, וגם השוואה בין אטלון לפנטיום4. תודה מראש, gonzila

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by huhxd,

יש לי שאלה בקשר למעבדים. למה המעבדים הבאים מקבילים למעבדים של INTEL? AMD 4800+ AMD 5000+ AMD 5200+ תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.