מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין מעבדי Dual Core 2 Duo לבין Dual Core 2 Quad ? ואיזה מהמעבדים יותר טוב? 1 . Intel Core 2 Duo E6850 3.0Ghz 4MB Cache 1333mhz 2 . Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
אני רואה בכל מיני מעבדים נגיד E8400 BOX אני רואה את זה במלא מעבדים מה זה אומר ה"BOX" תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה קצת להבין מה הולך עם המעבדים האלה שמתי לב שיש מעבד שתי ליבות שהוא נגיד 2 מגה הרץ ולי יש נורטווד שהוא 2.8 מגה הרץ איך הגיוני שהשתי ליבות יותר מהיר? זה כול ליבה 2 מגה הרץ או ששניהם ביד או מה מי מו ? מהירות שעון ? אני לא מבין כולכך אשמח להסבר קטן ..
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם מעבד סטנדרטי של מחשב יכול לעשות חישובים שגויים? בהנחה שההוראות שניתנות למעבד נכונות, האם יש סיכוי שמעבד "יטעה" בחישוב? או שמעבדים תמיד מחשבים נכון אם הכול תקין ברמת התוכנה?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מתלבט מה לקנות האם לקנות את ה-e4300 או את ה-e6300 כי לשניהם יש 1.86Ghz 2MB cache רק שה-e6300 יקר יותר ב-300 ש"ח.. האם שווה להוסיף את ה-300 ש"ח האלה או שאפשר אפילו לחסוך אותם? נ.ב איזה לוח אם כדאי לקנות למעבד הזה עד 500 ש"ח ככה שהוא יהיה לוח רחב (עם הרבה כניסות PCI וכמובן PCI-E אחד לפחות..)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אז ככה... בן דוד של חבר שלי קנה מחשב עם מעבד AMD 64 3000+ וחבר שלי מקנא בו אז הוא אמר לי לפרסם חלקים למכירה כדי לקנות AMD בקיצר יש לו P4 2.6C ואני אומר לו שפירסמתי (יש לו רק 256MB זיכרון ואמרתי לו שזה מה שעושה את המחשב איטי אבל הוא רוצה AMD מי אני שיתווכח איתו) פתאום הוא אומר לי:"אל תפרסם אח שלי (אח שלו למד אלקטרוניקה ועובד באמדוקס והוא חכם אני מכיר אותו) אמר לי שזה סתם מיותר כי אין הבדל בין מעבד ברמה של P4 3GHZ (במקרה הזה AMD 64 3000+) לבין ה-2.6C שלו ואפילו אין הבדל בינו לבין 1Ghz!!!" על פי הדברים של אחיו הגדול המעבד עובד במהירות 400MHz כי ככה עובדים הזיכרונות וזה לא משנה אם יש לך יותר זה מעין צוור בקבוק כזה שלא משנה איזה מעבד יהיה! אפילו אם היה 1GHZ בסוקט 478 למש…
-
- 13 תגובות
- 841 צפיות
-
-
סליחה על הבורות , אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר : Intel® Core2 Duo E6300.1.86GHz 1066MHz FSB ה1066 זה ה FSB זה הבנתי מה אומר לי ה E6300 וה 1.86GHz ומה מהירות השעון ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יצאו מעבדים חדשים של הamd ולפני מה שהבנתי אמורים לצאת גם לאינטל אני רוצה לדעת בבקשה מתי הם יכנסו לשוק בישראל זאת אומרת לskypc.ksp.fox ועוד ??? תודה לעוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 שלוש ג'יגהרץ ממשפחת פרסקוט (אם זה עוזר..) הוא יושב על socket 478 אם אני אקנה לוח אם חדש עם תושבת 775 החדשה האם הוא עדיין יוכל להתחבר? ושאלה נוספת האם כרטיס קול שמתחבר על PCI יוכל להתחבר ללוח חדש עם PCI express בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
סתכלו בתמונה לפני שאתם קוראים את ההודעה תגידו לי שזה לא מה שאני חושב המעבדי 2.4 זה פשוט אוברקלוק טהור של מעבד 1.8A אתם רואים את המכפלה של המעבד הלו היא 18 המתח עומד על 1.75 כמו במעבדי וויליאמט למרות שהוא מבוסס NW כדי לתת יציבות למחשב מה שבעצם קורה פה זה מעבד 1.8A שעבר אובר במפעל כאשר העלו את הבאס ל133 ושמו קירור יותר חזק אני לא מבין מרמים את הקונים או מה?!?! הרי ה2.4 עולה לפחות ב50% יותר מה1.8 זה באמת נכון שאם אני יקח פשוט לוח של 533 ויעשה אובר רק למעבד 1.8 שלי וישים את הקירור שבא עם ה2.4 זה יהיה אותו דבר???
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קודם כל תדעו שהרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אז סליחה מראש השאלה שלי היא האם מהירות השעון שרשום בהם היא מהירות לכל ליבה או המהירות הכוללת של שניהם ביחד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כמו שכבר נאמר פה , הרבה תוכנות אינן מנצלות את ריבוי הליבות כדי לבצע חישוב מקבילי ולכן אין יתרון משמעותי ל 4 ליבות על פני 2 ליבות , השאלה שלי האם זה משנה בכלל? האם לא יותר חשוב שהמתזמן של מערכת ההפעלה (schedualer ) הוא זה שידע לנצל את ריבוי הליבות? כי הרי אף פעם אין לנו ת'רד בודד שרץ במערכת אלא כמה עשרות ( פיירוול , ווינדוז , אנטי וירוס וכו' ) , ולכן בכל מקרה ריבוי הליבות ינוצל. מקווה שהייתי ברור בשאלה...
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798/ ולא כל כך הבנתי כמה דברים 1) המעבדים האלה (בפרט המעבד Q9450), פחות יקרים מהמעבדים הסבירים Quad שיש היום והמפרטים שלהם יותר מרשימים ממה שיש היום? איך זה יתכן? 2) אם הם באמת יותר טובים ממה שיש היום, למה אינטל לא תוריד את המחירים של המעבדים הנוכחים? ( אם הם יותר יקרים ופחות טובים - מי יקנה אותם?) 3) מתי יצאו המעבדים האלה לארץ? (כתוב שבנובמבר משיקים אותם אבל השאלה שלי מתי הם יגיעו לארץ והאם באמת הם יעלו ככה) 4)האם יצאו מעבדים של AMD שיוכלו להתחרות עם המעבדים במחיר סביר (Quad) של אינטל (מבחינת מחיר וביצועים)? 5)אני רוצה לקנות מחשב חדש בטווח של החודשיים הקרובים, כמה שיותר מהר יותר טוב, כדאי לי לחכות למעבדים ה…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש פורום שילד ביקש מפרט של מחשבים למשחקים.. והוא רוצה מעבד Core 2 Duo מה יותר טוב למשחקים הסדרה החדשה של AMD או Core 2 Duo אני חושב AMD ככה אמרו לי כולם אז תשובה בקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם אינטל 3.0 נגיד זה כמו AMD 3000? או איך זה הולך בכלל ?AMD3200 זה כמו אינטל 3.2 ?????תסבירו בקשה !!!??? :screwy:
-
- 13 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי נעשה השימוש הראשון במעבד של מחשב ומתי נעשה השימוש הראשון במעבד בתכלס (מחשבון ודברים בסיסיים כאלה) (סליחה שהשאלה קצת לא קשורה אבל היא בשביל עבודה לבית ספר) אם אתם לא יודעים באיזו שנה ספציפית נעשה השימוש הראשון במעבד (למחשבון וכדומה) או במעבד מחשב מספיקה לי אפילו המאה בה נעשה השימוש (המאה ה-18, ה-19 וכד') תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה יותר טוב לעריכות סרטים ועריכה גרפית cleron d או סמפרון ? למשחקים? מה יותר טוב celeron רגיל (775) או samapron ?למשחקים ולעריכה...... תחשבו שהכל מדובר במעבדי 2.6 יש מעבד של ליבת נורטהוד שהוא סוקט 775 ?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
השאלה: ------ אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ATHLON XP, המחיר של ה-ATHLON 2000+ הוא 1000ש"ח, ושל ה-1800+ 650ש"ח, מה יותר משתלם? ההפרש בביצועים שווה את הכסף? (אני מעדיף ממישהו שניסה את שתיהם, אבל גם מי שיודע בתור ידע כללי) לבקשה: ------ עם למישהו יש איזה מקום שאפשר לראות השוואה בין ביצועי מעבדים אז אני רוצה שיתן לי את הכתובת, גם השוואה בין האטלונים, וגם השוואה בין אטלון לפנטיום4. תודה מראש, gonzila
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר למעבדים. למה המעבדים הבאים מקבילים למעבדים של INTEL? AMD 4800+ AMD 5000+ AMD 5200+ תודה.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה להרחיב את הידע שלי במעבדים. אז אני רוצה לשאול אותכם, אם אתם יכולים להגיד לי את כל סוגי המעבדים שקיימים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
האם המעבד הזה של אינטל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_1193&products_id=9446 חזק יותר ממעבדים החדשים של AMD לפי מה שהבנתי שניהם 64 ביט או שמה שאינטל לא 64 ואם כן מהו ? תודה
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מופיע שם x86-64, האם זה אומר תמיכה מלאה ב64 ביט? או יותר נכון האם אפשר להתקין על זה את חלונות בגרסה 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
האם זה נכון שעדיף מעבד 2 ליבות 8400 במקום 4 ליבות 9600? ההפרש במחיר גדול מאד האם משמעותי זכרון במהירות 1066 לעומת 800? שוב ההפרש במחיר גדול
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-