עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by flesh321,

אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב ולהחליף כרטיס מסך + לוח אם שיתמוך בDUAL DDR. הספק שיש לי עכשיו מספק "רק" 300 מטח ואני חושש שאחרי שאני אקנה את הכרטיס מסך החדש שהוא יהיה או RADEON 9800 PRO או הכרטיס החדש של nVidia, אז הספק לא יוכל לספק מספיק מטח גם לו וגם למעבד (2.4B) ושאר רכיבי המחשב. אם זה גם תלוי בלוח אם אז רק אחרי שאני אסכם את הכל אני אחזור כי עדיין לא סגרתי על הלוח אם שאני רוצה (אם מישהו יכול לעזור כאן אז אחד שהוא טוב לאוברקלוק עם תמיכה ליותר מ533 באס, 4 סלוטים של ראם, AGP 8 ורצוי נעילת OCI וAGP למקרה שאני אטעה. אם אין אז יש לוח של אלבטרון ששמתי עליו עין, וכן, אני יודע שבשביל זה יש פורום מפרטים). אם זה לא תלוי בלוח אז האם 300 מטח יספיק, או שכדאי לי לעבור לHec 400 WATT? …

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. Started by Yossi1981,

אשמח לקבל תשובה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  3. Started by Mortar,

רציתי לדעת, למה בעצם הלוחות אם החדשים ביחד עם מעבד P4 C ב800mhz BUS לא יכולים להריץ זכרונות DDR במהירות של 800MHZ ? אני יודע שזה QUAD BUS ויש מכפלה של 4 אבל זה עדיין 800MHZ לא ? מישהו יכול להסביר את העניין הזה?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  4. למעבדים ראשונים של P IV (גדולים )Sdram או DDR בבקשא תצרו איתי קשר אמיל 057-484-989

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  5. Started by holly man,

שלום לכולם! מה דעתכם על הלוח הזה?? הוא שווה משהו?? ??? http://www.albatron.com.tw/product/PX845PEV_800.htm

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. בתודה מראש.. תקציב עד 800 ש"ח

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  7. Started by zag_zag,

מהם ההבדלים בין שני הצ'יפסטים?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  8. היי מאילוצים של הספק אני נאלץ להחליפו המערכת שלי נמצאת פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=36694 אשמח לקבל משו בסביבות אותו מחיר... (חשוב אם יהיה גם בו 6 USB)... יונתן

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  9. היי, יש שיפורים משמעותיים (לא מתוכנן OC)? תודה!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  10. Started by Oshriel,

ASUS P4T-C או ASUS P4T-E (850/478) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. Started by noambaum,

יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מהצ עם 256 זיכרון ולוח אם אין לי מושג איזה כי אני לא מבין בכל הנושא של מותגים בחומרה אם אתם יכולים אני צריך שתעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש אבל משהו שיחזיק לי להרבה זמן ושלא יהיה יותר מדי יקר כי אני גם קונה כרטיס מסך חדש (כנראה TI 4200) במפרט המעבד חייב להיות 2.4 ghz תודה נועם

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  12. Started by bluemail,

האים אפשרות להפוך שרת שיעבוד כמחשב אישי??? כלומר לשחק עליו משחקים לגלוש באינטרנט וכו אם כן אז איך...

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. הדורון הוא ב SOCKET A לא ממש חשוב לי ביצועים ואם זה חשוב אז אני שם לו מעבד DuroN 1000 .. ממ הכי פשוט וזול שאפשר! לא משנה איכות תמונה ( כ. מסך.. )! תודה לעוזרים! תנו לי דגם ואם אפשר חנות בארץ שמוכרת

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  14. ראיתי באתר של אביט שה-NF7 לא תומך בזכרונות של סמסונג זה אומר שהלוח לא יעבוד עם הזכרונות האלה? ועוד שאלה איזה זכרון עדיף לקנות של samsung/winbond/geil/twinmos?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. מישהו יודע איך מגדירים את זה שיעבור 5.1 רמקולים? חיברתי את הרסיבר ליציאה הקואקסיאלית והוא קולט שידור סטראו רגיל וגם בתוכנה שבאה עם זה העברתי ל 5.1 וכלום.. לא מזהה 5.1 רמקולים רק סטראו רגיל.. מישהו יודע מה הבעיה אוליי?? ??? ??? ??? תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  16. TOM'S HARDWARE GUIDE פירסם היום סיקור ובדיקות שהוא עשה למספר לוחות אם חדשים המבוססים על הצ'יפסט 875P החדש של אינטל. להלן הקישור מומלץ לכל האלה שרוצים לדעת קצת יותר ובעיקר לאלה שעומדים לקנות מחשב מבוסס אינטל בקרוב. http://www.tomshardware.com/motherboard/20030519/index.html

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. Started by Parallel,

אני כל הזמן רואה שאומרים שדי די ראם יותר טוב למרות שארדי ראם הרבה יותר יקר וגם יותר מהיר לעיתים אם אני לא טועה 400 מגה הרץ וגם אם מישהו יכול להסביר לי על דואל די די ראם אני אודה לו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  18. שמתי לב שבא עם כל לוחות האם של גיגהבייט את האופציה case open בביוס. ויש גם אזור של גימפור בלוח לcase open ואין לי מושג מזה אומר עיזרו!!!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  19. Started by mbs,

היי, אתמול קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש עם לוח ABIT NF7 ו-2X256 של GEIL ויש לי שתי שאלות: יש על הלוח שני סלוטים צמודים של זכרון (1 ו-2) ושלישי נפרד (3). במעבדה התקינו לי את הזכרונות על סלוטים 1 ו-3 שאינם הצמודים ואני העברתי מ-3 ל-2 כך שכעת הם צמודים. באיזה מצב אני עובד עם DUAL DDR, הראשון או השני? ושאלה שנייה - איך אפשר לוודא שאכן ה-DUAL DDR עובד? תודה!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  20. Tom's Hardware פירסם היום נתונים והשוואת על הצ'יפסט 865 של אינטל ועל המעבדים החדשים וכמו כן על כמה לוחות אם חדשים המצויידים בצ'יפסט החדש הזה. מידע ופרטים נוספים בכתובת הבאה: http://www17.tomshardware.com/cpu/20030521/index.html

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. Started by רביד,

http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm נחמד

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  22. תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by Mortar,

האם יש הבדל מהותי בין הלוחות ? האם אתם חושבים שההבדל הוא רק ב FEATURES ולא בדברים כמו ביצועים או יכולות המהרה ? איפה אפשר לברר דבר כזה? כי אני לא רוצה לחוות את זה על בשרי אם אתם מבינים למה אני מתכוון ERM...

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. אני בוחן הרחבת זיכרון ע"י תוספת 2 זכרונות 512 PC2100 כ"א. או החלפת הזכרון הקיים ב 3 זכרונות PC2700 512. 1. האם עלולה להיווצר בעיית יציבות הנובעת ממילוי כל הבנקים. 2. ע"פ גיגה בייט (חוברת) הם לא ממליצים יותר מ-2 זכרונות 2700. 3. האם החלפה ל 2700 תשפר משמעותית. אני זקוק יותר ליציבות ופחות למהירות (עבודה עם קבצים גרפיים גדולים) או להשאר עם 2100 ולחסוך את ההפרש . 4. לאור הצרכים הנ"ל (לא OC) האם יש חברה שאתם ממליצים יותר (יש במחשב כאמור 512 PC2100 של קינגסטון). מערכת: לוח GA-7VRXP מעבד AMD 1800 WINDOWS 2000 שהיה לכולם סופ"ש קריר בהמשך לשעורי בית והתלבטויות לסוג הזיכרון וההוצאה הכספית אני מעלה את האפשרויות הבאות: 3 סטיקים של TwinMos 512MB 333MHZ PC 2700 DDR (עלות 360 ש"ח כ"…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.