עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oranShoshany,

איך יכול להיות שבNEWEGG המחיר של QX6600 וQX6700 יותר יקר מהמחירים בארץ?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  2. Started by gabriel6,

שלום, אני מתלבט בין שני לוחות הנראים לי זהים - מה ששונה מהם זה הצ'יפסט (550 מול 560 של NVIDIA) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2607&ModelName=GA-M56S-S3 מול http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2469&ModelName=GA-M55S-S3 אבקש גם הסבר לשינויים בין הצ'יפסטים תודה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  3. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

https://www.gyrotech.co.il/r_productDetails.aspx?PID=8213&PcatID=217&PlH=2 ;D

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  4. Started by nesber,

איזה לוח אם הייתם ממליץ לי לקנות בתקציב הנ"ל? אציין שאני לא עושה אוברקלוק. לגבי ג'יגהבייט, שמעתי שיש להם בעיות התחממות, אז מעדיף חברה אחרת.

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  5. חורג ב 100 שח עם יש צורך תודה רבה לעוזרים יש לי ספק חדש HEC 550W

6. דגמי Ryzen 3200G ו-Ryzen 3400G עתידים להפוך רשמיים בקרוב לכתבה

7. Started by אליהו פלג,

היי. איזה ram. אני צריך לקנות עבור המחשב שלי? יש לי 8, מעוניין לשדרג ל16.. המחשב: ASUS VivoBook 15 X510UA-BR519 תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by evman007,

רציתי לדעת מה המהירות של amd athlon xp 2600 t-bred? משהו כזה?

9. Started by x-filer,

איזה מעבד כדאי לרכוש עם כרטיס מסך hd 4870 שלא יווצר צוואר בקבוק במעבד? תקציב עד 1000

10. Started by ori-silver,

אני הולך לקנות את מחשב שמבוסס על הכרטיס מסך 8800 gt ובנוסף את המעבד Q6600,אני לא הולך לבצע אוברקלוק. אני מתלבט בין 4 ל-2 ג'יגה זיכרון,האם יש צורך ב-4 ?על איזה זכרונות ללכת של איזה חברה ודגם?

11. Started by Tsachi E,

12. שלום ברצוני לקנות מחשב חדש אני לא כלכך מבין במעבדים והלוחות אם כיום . השימושים העיקריים יהיו אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים , הורדות) תוכנות מוסיקה כמו ableton , cubase ואולי ממש משחק או 2 חדשים שהולכים היום . הבנתי שיש היום את מעבדי ה i האם כדאי לחכות לi3 ? או לקנות כבר i5? או בכלל אני צריך c2d תודה לעוזרים !

13. **לכל התותחים והמבינים צריך קצת עזרה, אם מתאפשר תנו תשובות מפורטות בבקשה. אני מעוניין בלוח אם שיכול להעביר DTS-HD למגבר ק"ב והבנתי שזה ניתן רק על ידי חיבור HDMI קראתי שיש מס' כרטיסים עם HDMI header 1.איך אני מחבר את זה למגבר 2.האם ניתן לשלב בין כרטיס מסך (8600GT ) לכרטיס קול און בורד עם יכולת (ALC-889A)DTS-HD ואם לא איך כן 3.האם צריך לקנות חלק נוסף על מנת לנצל את האפשרות של HDMI header 4.גם בלוחות ללא HDMI header כמו ‏P35C-DS3R יש על פי הפרסום ALC-889A עם יכולת DTS HD .מה היתרון של הלוח אם לא ניתן לנצל את העברת האודיו ללא HDMI

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  14. Started by Snoopy2006,

שלום, יש לי לוח די ישן של אסוס P4G8X. ע"פ מדריך המשתמש אני יכול להתקין זכרון PC2100 או PC1600 ב-4 SLOTS עד לסה"כ 4 GB. הלוח תומך ב-DUAL CHANNEL. האם תסכימו לסייע לי בשאלה - האם אוכל להתקין זכרון מהיר יותר על הלוח (DDR2) על מנת לחסוך בעלויות ואף על שזה לא נתמך באופן רשמי ע"י אסוס ? תודה רבה על הסיוע

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  15. התקציב שלי הוא 800 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. Started by ELDAN RENT A CAR,

שני הלוחות G31 ... הגיגהבייט קצת יותר זול מה עדיף ? הבנתי שאין במלאי את ה ASUS שווה לחכות לזה ? http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  17. Started by HydroIT,

האם הזכרונות הבאים, של MUSHKIN, נחשבים כטובים? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=278 להמהרה, שימוש יומיומי עמוס, וכד'.

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  18. Started by michaelsko,

שלום לכולם. לאחרונה שמעתי הרבה על דבר שנקרא HTPC והבנתי שהמשמעות של זה היא Home Theater PC. לפי השם זה רעיון נחמד, אבל אין לי מושג מה בדיוק HTPC צריך לדעת לעשות, כלומר אילו רכיבים צריך להשיג בשבילו? אם למישהוא מכם יש אחד כזה או יודע מה צריך להיות בו, אנא אמרו לי. מיכאל.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  19. Started by ofirterev,

אני רוצה לקנות מעבד Core 2 Duo E6750 Box Intel כמה מגה הוא? מה זה מעבד box? תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  20. Started by d-undertaker,

יש לי שתי כרטיסי זיכרון של חברה לא ידועה חח לא בדקתי ועכשיו הבאתי עוד שתי כרטיסים של חברת קינגסטון עכשיו אני לא יודע אם הם עובדים אם הם לא עובדים ואני יכניס אותה למחשב הם ישרפו תמחשב? ואם לא איך הביצועים יהיו אם יהיו 2 כאלה וכאלה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. Started by yambtz,

קניתי אותו לפני שיצאו המעבדים החדשים, אז יש לי P4 2.4B אבל אני רוצנ לדעת אם בעתיד אני אוכל לשים בו מעבד חדש יותר. הוא תומך ב HT ולפי מה שראיתי בביוס הוא יכול להגיע לבאס 300 זה רק מתוך סקרנות

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. Started by cha_had,

שלום, האם סלוט של DDR4 תומך ב-DDR3? חיים

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  23. Started by alexbmw,

שלום היום חבר שלי קנה מיספר חלקיי מחשב חדשים קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM ¤294 1 יצרן Thermaltake Big Typhoon VX ¤203 1 יצרן ANTEC NSK4480 380W Silver/Black ¤384 1 יצרן OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Reaper CL4-4-4-15 ¤347 1 יצרן Seagate 500GB Sata II 32MB ¤355 1 יצרן Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! ¤995 1 יצרן שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤45 1 סה"כ מוצרים: 7 סה"כ: ¤2623 המחשב הוא מחשב בסיסי ומיועד לo.c אבל חבר שלי ניתקע בבעיה קשה ניגמר לו התקציב ויש לו רק עוד 350 ש"ח והוא צריך לוח אם שיהיה טוב ל o.c ואני יודעה שאין הרבה במחיר הזה מ להציעה אבל הוא בא ושאל אותי ואני לא ידעת…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. איזה גירסה של raspberry pi כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.