עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shlomico,

אני צריך דעה לגבי לוח האם ab9 pro למשחקים , האם הוא טוב יחסית למחירו לעומת שאר החברות? ???

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  2. Started by Aviv C,

לוח האם שלי הוא ASUS P5S800-VM. יש בו שתי תושבות של זיכרון RAM והזיכרון המירבי האפשרי הוא 2GB. כרגע יש לי צ'יפ אחד של 512MB DDR 400MHz, ואני רוצה להשאיר אותו. אני מעוניין לקנות עוד צ'יפ זיכרון של 1GB (זה המקסימום שאני יכול להוסיף). שמעתי שזה גם צריך להיות באותם זמנים או משהו כזה אז מצאתי צ'יפ בדיוק עם אותם זמנים כמו שלי 3-3-3-8. רציתי רק לדעת אם אני צריך לדעת דברים מיוחדים בשביל שהצ'יפ יעבוד. הכוונה שלי היא שאני יודע פיזית איך ואיפה לשים את הצ'יפ, אבל האם צריך לעשות דברים נוספים חוץ מההרכבה הפיזית או שאני פשוט מרכיב את הצ'יפ וזהו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכול חבריי הפורום יש לי מעבד זה שרשום בכותרת אז הוא נשרף לי עכשיו יש לי שאלה אליכם העם יש בארץ יבואן שאני יכול להחליף אצלו את המעבד לא ידוע לי עם הוא בכלל באחריות על המעבד יש מדבקה עם סיריאלי AZ655969 מה נותר לי כבר לעשות אני נואש אז בבקשה עם אתם יכולים לתת לי מספר טלפון וכתובת של היבואן

4. אני תמיד רגיל להביא לאנשים חתיכות מפרטים, אבל כרגע זה לאחותי, כמובן שהיא לא סתם על המחשב, היא דיי מתעסקת במלא תוכנות וכאשר היא על המחשב שלי עם השם משתמש שלה בווינדוס אקס פי, המחשב דיי הולך לאט (פנטיום 4 עם 1700 מגה הרץ, 256 מגה בייט RDRAM של PC800) והמחשב שלי לא איטי בכלל. אז יש לי כמה שאלות למפרט: איזה לוח אם הכי טוב מבחינת ביצועים כיום? שמעתי על Epox 8RDA , עכשיו אם אני רוצה לאמת אם זה נכון. (כאן אני לא לוקח בחשבון את ABIT מכיוון שיש להם בעיות אחריות מאוד גדולות בארץץ לפי מה ששמעתי , כמובן שאני רוצה לבדוק אם זה נכון גם) זכרונות פנימיים - אם אני לוקח DUAL DDR לפנטיום 4, אז באמת יראו ביצועים בין DUAL DDR של 333MHZ לבין 400MHZ? ואם כן, בכמה אחוזים? (ולא להתחיל להגיד לי סת…

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by Mister-G,

תשמעו לפי מה שאני יודע הAthlon 64 יגיע בשני גירסאות לגירסה הבייתית של ה Dual Channel DDR ו Single Channel DDR... עד עכשיו אני יודע שהטכנולוגיה של הבאס הייתה Single Channel DDR (מלשון Double Data Rate) ועכשיו כשאני חושב שזה שני ערוצים, אני חושב לעצמי, האם זה יפעל כמו אינטל? כפול 4? או שזה כפול 4 תיאורטי? או שבכלל לא וזה פשוט פועל כמו שני ערוצים של DDR וזהו ויש הבדל רק ברוחב פס? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. שלום, יש לי לוח אם של ASUS NVIDIA nFORCE2 עם מעבד AMD ATHLON XP 1900+. עכשיו אני מעוניין לקנות את ה AMD SEMPRON 2800-Tray, האם המעבד הזה יתאים ללוח האם שכבר יש לי, ולא יעשה בעיות ?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by KF,

אני מתלבט בין 2 החברות, איזו כדאי לקחת ? http://tms.co.il/product/5362 http://tms.co.il/product/3634

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן, המפרט הנוכחי שלי הוא המעבד והלוח שבכותרת + 2GB DDR2 של MUSHKIN העובדים בקצב 1066MHZ. לפני מספר ימים הלך לעולמו אחד הסטיקים. כעת אני ניצב בפני דילמה - האם לקנות זכרון חדש (זכרונות 1066 יחסית יקרים, בעיקר אם אני רוצה ללכת על 4GB. האם ההבדל בין 1066 ל-800 מורגש באופן ניכר, או ששווה לי לרכוש 4GB עם CL טוב בקצב 800 על פני 1066?) ולהשאר עם הלוח הנוכחי, או לרכוש לוח טיפה יותר טוב התומך בDDR3 ולשדרג גם את הזכרונות (עד כמה מורגש יהיה השיפור בביצועים?) אני מעט לחוץ בכסף (700 ש"ח גג), אך גם רוצה לראות שיפור ניכר בביצועים. אשמח מאוד לשמוע תגובות, תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  9. בוקר טוב! יש ברשותי את השילוב של הלוח והמעבד הבאים: AMD 4200+ X2 ב OC של 2.20@2.60 ולוח אם : MSI K9N Neo v1.0 MS-7260 יש לי הזדמנות לקבל במקומם INTEL E4500 2.20GHZ לוח אם: GIGABYTE G31 הפשוט והקלאסי (הלוח שיש לי כרגע לא נראה לי יותר טוב ) , יש לי נטייה לבצע את ההחלפה הזאת, כי לפני שאני שואל פה חרשתי קצת את גוגל ומצאתי שהוא אוברקלוקר מצויין ושה4200 חלש בהרבה מה4500 ואפילו יש מצבים שה4500 נותן יותר ביצועים מE5200 (אני מודע לכך שהוא לא CORE 2 DUO ), בכל אופן, מה אתם אומרים? שווה? (מתוכנן OC, כמה שיותר, יש קירור ,יש זיכרונות, יש ספק, לא צריך כלום ) . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by efee123,

צריך המלצה למעבד אינטל ללוח הנל. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני צריך די דחוך המלצה של כרטיס זיכרון למחשב חייה אני צריך שנניים של 512 על מהירות 400 אבל אני לא יודע איזה חברה ודגם.. אמרו לי קינגסטון cl3 איך זה ? ואמרו לי beie משהו כזה שזה עם קירור.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  12. מה טוב יותר למשחקים ואוברקולק בעתיד זה ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? --ABIT ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?---ASUS ?GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?--GIGABYTE http://www.ksp.co.il/hmain.php מה עדיף אני לא מבין בזה הרבה יש שמה פרטים על הלוחות בלינק עם אתם יכולים תקראו אותם

• 15 תגובות
    • 911 צפיות
  13. וכמו כן מה ההבדלים בין ה MSI P965 NEO לבין ה MSI P965 PLATNIUM? קישור ללוח באתר היצרן http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=744

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by TARON,

הנה צילמתי תמונה מה CPU-Z אתם יוכולים להיגד לי מה המעבד שלי 32 BIT או 64 BIT http://img174.imageshack.us/img174/4679/3313xj8.jpg ומזה אומר intel pentium 4 630 מזה ה 630 הזה?זה פנטיום D או משהו? אה וראיתי משהו נכון רואים תסמל של המעבד כאילו איפו שרשום אינטל בגדול אז רשום שמה בקטן pentium 4 HT inside מזה אומר

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by Xenomorph,

אני ממש צריך עזרה פה, מזמן לא התענינתי בתחום ואני לא בעניינים, אני רוצה לקנות מעבד+HSF ולוח. איזה מעבד הכי מומלץ לקנות כרגע ואיזה לוח, רציתי לציין שאני לא מתעסק עם OC בכלל אז זה לא חשוב לי, פה ושם משחקים ויצירת מוזיקה זה הכל. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by -Blaze-,

יש לי זיכרון 800MHZ ואת הDFI, והזכרונות עובדים על 667 יש אפשרות שאני יכול לגרום לזכרונות לעבוד ב800 בלי לעשות OC?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

אז מה האפשרויות שעומדות בפניי?? אני מעוניין שהלוח יהיה טוב... רצוי שיהיה יציאה אופטית של אודיו... רצוי כרטיס קול איכותי רצוי 2 כניסות PCI.. חובה 4 חריצי זיכרון..! (רצוי תמיכה ב800MHZ).. 4 חיבורי SATA2 לפחות... אז תודה רבה על העזרה שלכם... התקציב אגב פחות משנה...אני רוצה לדעת מה האופציות קודם... בנתיים חשבתי על הזה של פאטלטי...אבל שמעתי שהוא לא משהו יוצא דופן...חוץ מהHDMI..

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by NTT,

מה ההבדלים בין P5Q-E וP5Q-PRO? אני הצלחתי למצוא הבדל של PCI-E אחד נוסף לPRO. ומי ביניהם יותר יקר?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by uguru1969,

ברצוני לקנות מחשב לאוברקלוק כבד איזה סטפינג שנמכר בארץ הכי טוב לאוברקלוק שמעתי שהשבוע ה-17 וה-15 הכי טובים אך האם ניתן למצא אותם בארץ ולגבי גוף קירור מה יותר טוב ה-XP-120 או ה-BIG TYPHOON

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by sim,

אני מחפש המלצה ללוח אם עבור מחשב שיכלול את הרכיבים הבאים: מעבד אינטל i7 6700 (ללא אוברקלוק) זיכרון 16gb ddr 4 זמני כרטיס מסך gtx 1060 חשובים לי אפשרויות USB 3.0 ו USB 3.1 יציאות+תעבורת נתונים. ׁ( אני צריך לחבר 5 מכשירי USB לא כולל עכבר ומקלדת חלק מהם תומכים ב USB 2.0 ) הסכום בסביבות 550 שקל. עדיפות לASUS ו GIGABYTE ללוח יתחברו: חוץ (מעכבר ומקלדת ) כרטיס קול חיצוני , סינטיסייזר , מקלדת נגינה . מולטי אפקט , וג'יסטיק למשחקים + 2 לרזרבה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by bullman,

יש לי כרגע 256MB במהירות 333MHZ ואני רוצה להוסיף עוד השאלה האם אני יכול להוסיף במהירות 400MHZ (הלוח תומך). או שאולי עדיף לקנות הכל 400 ולהוציא את ה333?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by hj4ever,

כחלק מהצעת מחיר של מחשב מותג שקיבלתי, קיבלתי הMB צ'יפסט של אינטל 965Q. הוא טוב כמו כל שאר ה965ים, או יותר/פחות? הוא צ'יפסט טוב סה"כ?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by pergola,

יש גם קישור לביקורות או מאמר? יש הבדל בין צריכת החשמל שלו לעומת הE6300?

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by shlomom,

http://www.pcpop.com/doc/0/152/152075_3.shtml קצת סינית אבל הגרפים די ברורים. ה 3600+ עולה כ 650ש"ח וה 920 כ 250 ש"ח יותר. מעניין כמה יעלה ה 915 ? נראה לי שה 3600+ זאת בחירה מעולה למחשבים תקציביים. ומה אמר הנביא לפני חודשיים:

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by NightElf,

שלום, יש לי e6600 איזה לוח יהיה טוב יותר. אני רואה שהפרשי המחירים לא גדולים.... תודה

• 1 תגובה
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים