עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by efee123,

צריך המלצה למעבד אינטל ללוח הנל. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני צריך די דחוך המלצה של כרטיס זיכרון למחשב חייה אני צריך שנניים של 512 על מהירות 400 אבל אני לא יודע איזה חברה ודגם.. אמרו לי קינגסטון cl3 איך זה ? ואמרו לי beie משהו כזה שזה עם קירור.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  3. מה טוב יותר למשחקים ואוברקולק בעתיד זה ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? --ABIT ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?---ASUS ?GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?--GIGABYTE http://www.ksp.co.il/hmain.php מה עדיף אני לא מבין בזה הרבה יש שמה פרטים על הלוחות בלינק עם אתם יכולים תקראו אותם

• 15 תגובות
    • 892 צפיות
  4. וכמו כן מה ההבדלים בין ה MSI P965 NEO לבין ה MSI P965 PLATNIUM? קישור ללוח באתר היצרן http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=744

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by TARON,

הנה צילמתי תמונה מה CPU-Z אתם יוכולים להיגד לי מה המעבד שלי 32 BIT או 64 BIT http://img174.imageshack.us/img174/4679/3313xj8.jpg ומזה אומר intel pentium 4 630 מזה ה 630 הזה?זה פנטיום D או משהו? אה וראיתי משהו נכון רואים תסמל של המעבד כאילו איפו שרשום אינטל בגדול אז רשום שמה בקטן pentium 4 HT inside מזה אומר

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by Xenomorph,

אני ממש צריך עזרה פה, מזמן לא התענינתי בתחום ואני לא בעניינים, אני רוצה לקנות מעבד+HSF ולוח. איזה מעבד הכי מומלץ לקנות כרגע ואיזה לוח, רציתי לציין שאני לא מתעסק עם OC בכלל אז זה לא חשוב לי, פה ושם משחקים ויצירת מוזיקה זה הכל. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by -Blaze-,

יש לי זיכרון 800MHZ ואת הDFI, והזכרונות עובדים על 667 יש אפשרות שאני יכול לגרום לזכרונות לעבוד ב800 בלי לעשות OC?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

אז מה האפשרויות שעומדות בפניי?? אני מעוניין שהלוח יהיה טוב... רצוי שיהיה יציאה אופטית של אודיו... רצוי כרטיס קול איכותי רצוי 2 כניסות PCI.. חובה 4 חריצי זיכרון..! (רצוי תמיכה ב800MHZ).. 4 חיבורי SATA2 לפחות... אז תודה רבה על העזרה שלכם... התקציב אגב פחות משנה...אני רוצה לדעת מה האופציות קודם... בנתיים חשבתי על הזה של פאטלטי...אבל שמעתי שהוא לא משהו יוצא דופן...חוץ מהHDMI..

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by NTT,

מה ההבדלים בין P5Q-E וP5Q-PRO? אני הצלחתי למצוא הבדל של PCI-E אחד נוסף לPRO. ומי ביניהם יותר יקר?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by uguru1969,

ברצוני לקנות מחשב לאוברקלוק כבד איזה סטפינג שנמכר בארץ הכי טוב לאוברקלוק שמעתי שהשבוע ה-17 וה-15 הכי טובים אך האם ניתן למצא אותם בארץ ולגבי גוף קירור מה יותר טוב ה-XP-120 או ה-BIG TYPHOON

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by sim,

אני מחפש המלצה ללוח אם עבור מחשב שיכלול את הרכיבים הבאים: מעבד אינטל i7 6700 (ללא אוברקלוק) זיכרון 16gb ddr 4 זמני כרטיס מסך gtx 1060 חשובים לי אפשרויות USB 3.0 ו USB 3.1 יציאות+תעבורת נתונים. ׁ( אני צריך לחבר 5 מכשירי USB לא כולל עכבר ומקלדת חלק מהם תומכים ב USB 2.0 ) הסכום בסביבות 550 שקל. עדיפות לASUS ו GIGABYTE ללוח יתחברו: חוץ (מעכבר ומקלדת ) כרטיס קול חיצוני , סינטיסייזר , מקלדת נגינה . מולטי אפקט , וג'יסטיק למשחקים + 2 לרזרבה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by bullman,

יש לי כרגע 256MB במהירות 333MHZ ואני רוצה להוסיף עוד השאלה האם אני יכול להוסיף במהירות 400MHZ (הלוח תומך). או שאולי עדיף לקנות הכל 400 ולהוציא את ה333?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by hj4ever,

כחלק מהצעת מחיר של מחשב מותג שקיבלתי, קיבלתי הMB צ'יפסט של אינטל 965Q. הוא טוב כמו כל שאר ה965ים, או יותר/פחות? הוא צ'יפסט טוב סה"כ?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by pergola,

יש גם קישור לביקורות או מאמר? יש הבדל בין צריכת החשמל שלו לעומת הE6300?

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by shlomom,

http://www.pcpop.com/doc/0/152/152075_3.shtml קצת סינית אבל הגרפים די ברורים. ה 3600+ עולה כ 650ש"ח וה 920 כ 250 ש"ח יותר. מעניין כמה יעלה ה 915 ? נראה לי שה 3600+ זאת בחירה מעולה למחשבים תקציביים. ומה אמר הנביא לפני חודשיים:

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by NightElf,

שלום, יש לי e6600 איזה לוח יהיה טוב יותר. אני רואה שהפרשי המחירים לא גדולים.... תודה

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  17. Started by liorsn,

אני מחפש מחשב לתכנות, אופיס אינטרמט ומשחקים כמו CALL OF DUTY 4. אני מתלבט בין E7200 לE8200. בנוסף איזה לוח אם עדיף Gigabyte GA-73PVM-S2H או Gigabyte GAP35--DS3 התקציב שלי מוגבל, אז אני מנסה להשיג את המקס' במינימום עלות. אם יש מישהו שגם יכול להמליץ על מארז וספק אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  18. Started by mx-3,

ראיתי כתבה באתר, שהולכת להיות הוזלה אחושלוקי על המעבדים שלAMD, ה-6000+ הולך לעלות 169$.. השאלה שלי היא, איפה הוא עומד ביחס לe6600 של אינטל? איך הוא בכללי? שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  19. Started by Eshel Hotel,

יכול להיות ש AMD כל כך חלשים בהשוואה לאינטל כרגע ? אני מסתכל בבנצמרקים ברשת והמעבדים HIGH END של AMD 1050-90T לא מדגדגים את המעבדים החזקים של אינטל 661 , 760 , 960 וכו' בעיקר במשחקים . להסתמך על הבנצרקים האלה ? AMD כרגע לא פקטור מול אינטל ?

20. אני מחפש עכשיו לקנות מעבד + לוח הבעיה העיקרית שלי כרגע היא המחיר והמבחר. מבחינת מבחר אין ממש תחרות ו אינטל אוכלת את AMD בתקציב של 1100 שקע ומעלה וזה לא טוב כי זה אומר שאין ממש תחרות בשוק ואינטל יכולה להשאיר את המחירים גבוהים. השאלות: (אני לא ממש מעודכן) 1. יש אולי איזה שמועה על ירידת מחירים לקראת החגים בקשר למעבדי אינטל ? (התקציב שלי למעבד עד 800 שקל - וקצת גבוה לי 1100 שקל למעבד) 2.מתי צפויים להיכנס המעבדי ה K8L החדשים של AMD ? והאם שווה לחכות? 3.בעיה נוספת היא המחבר הממש דל של לוחות תוכמי C2D, וזאת סיבה נוספת שגורמת לי לעקב את הקניה, המבחר מאוד דליל והמחירים בשמיים. אני מאוד אוהב את הלוחות של ATI, הביצועים שלהם מדהימים והמחירים מאוד הוגנים, מישהו שמע אולי או …

• 11 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by jambo7,

שלום מדובר בלוח עבור המעבד Q6600 4 MB זכרון שיהיה מתאים אוברקלוק בעתידי ללא כרטיס מסך. עריכה - לתת את הדעת גם לגבי הקרור הנושא של בחירת המעבד לא סגור ואם ישל לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  22. Started by eliranl,

התקציב 550 שקל אני לא עושה OC רצוי של ג'יגבייט או אסוס כי הם יותר זולים מהחנות שאני קונה ממנה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. Started by gabriel6,

שלום לכולם, אני מחפש לוח בעל קירור פאסיבי (לצ'יפסט) עבור מעבד AM2 על הלוח לכלול firewire Coaxial SPDIF או חיבור אופטי לסאונד רצוי גם ESATA אשמח מאוד לתגובותיכם כל טוב, גבריאל

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by Yakim Peled,

לא מכבר פרסמתי שאלה עם בקשה למפרט מחשב. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411437 המליצו לי שם על ה-Q8400. כאשר שלחתי בקשה לחנויות המליצו לי על ה-Q6700 כי יש לו cache גדול יותר. מאחר והפרש המחיר אינו רלוונטי (60 ש"ח), את מי כדאי לקנות? תודה מראש.

• 57 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. אז ככה הסתבר לי שאני אוכל להזמין תA64 שלי מחול אז אני צריך זכרונות טובים מפה - http://www.newegg.com/app/manufactory.asp?catalog=147&DEPA=0 אנלא עושה OC והתקציב הוא בערך 80 דולר אפשר קצת לחרוג .. תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.