מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות את הלוח אבל אני לא בטוח אם זאת הגירסה שאני מחפש אז מה בדיוק ה SL אומר? ???
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
P67A-UD3 זה הלוח שלי , קניתי את המחשב לפני כחודשיים וחצי בערך .. האם ניתן ללכת לחנות ולקבל את הגרסה המתקונת של הלוח ? ( KSP)
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי לוח P4SGX-MX העליו יש סלוטים גם לDDR וגם לSDRAM. השאלה שלי היא האם אפשר לשים זכרונות DDR וSDRAM ולהשתמש בשתי הסוגים בו זמנית. (נראה לי לא הגיוני אבל לא יזיק לשאול ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
-
לכולם רציתי לדעת מתי הלוחות החדשים של DFI צפויים להגיע לארץ ? אני מדבר כמובן על הלוחות מבוססים NFORCE4 ו PCI-E והשאלה השניה שלי היא, לא הבנתי אם הלוח יהיה SLI או " חיקוי " של SLI ?? או שיהיו שני דגמים ??
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש בו אפשרות אוברקלוק לזיכרונות 667, כאילו להפוך אותם ל800? צריך לשים עליהם קירור אקטיבי בשביל זה?
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי חברה אני מתכנן ליקנות מחשב חדש .. עכשיו על הלוח כבר הילחלטתי.. DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D לוח מעולה עכשיו רציתי לישאול בקשר לזיכרון.. ADATA DDR 512MB 500MHZ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1370&catcode=31#help האם הוא טוב וממליצים עליו והאם אפשר לעשות איתו OC טוב.. תודה לכולכם!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תסלחו לי אם זאת שאלה מפגרת... השאלה שלי היא כזאת אני יכול לחבר כרטיס מסך תומך SLI(כרטיס בודד) ללוח אם לא תומך SLI?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תסתכלו בבקשה בלינק הבא: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D&langs=01 זה הלוח אם שיש לי ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין עליו כרטיס מסך PCI-E x16, ושהוא יעבוד מן הסתם... תודה.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד קונה מחשב של AMD . ורציתי לדעת באתרים של הלוחות אם של AMD תמיד מצויין שהם תומכים ב CROSSFIRE ובלי שום קשר ל SLI של NVIDIA על המחשב שאני קונה יהיו מותקנים 2 כרטיסי מסך של NVIDIA ה 460 GTX , יש סיכוי שהם לא יעבדו כי הלוח תומך בCROSSFIRE ? ככה זה רשום גם באתר של GIGABYTE וגם באתר של ASUS מה הולך פה ? כרטיסי מסך של NVIDIA יותר לא עובדים עם AMD? רק ATI? הלוח שיהיה מורכב אצלי הוא של GIGABYTE דגם AMD GIGABYTE 890XA-UD3 AM3 בבקשה בלי המלצות ללוחות אחרים וכדומה , רק רוצה לדעת עם כרטיסי NVIDIA עדיין פועלים על לוחות של AMD כ SLI תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? הלוח הזה טוב ? אמרו לי שהוא זבל מה אתם אומרים שווה?
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של DFI , דגם LAN PARTY UT NFORCE 3... רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לו יציאה אופטית? אני מתכוון כמו של הלוחות של ג'יגה בייט שבאים עם היציאה בניפרד... השאלה אם יש לי חיבור כזה על הלוח... ואם היציאה אופטית של ג'יגה בייט תתאים ?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח הזה אני רוצה ללכת לקנות מעבד 2500+ ורשום שהוא תומך ב BURTON 2600 ומעלה... וזה דיי מוזר נראה לי יש סיכוי שזה לא יעבוד ?? זה ה CPU LIST שלו... http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VM400M.htm
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו את הלוח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ובעתיד... אני ירצה לשים עליו את המעבד dual-core החדשים של AMD הוא יתמוך בהם? תודההה
-
- 2 תגובות
- 395 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הלוח תומך בזכרונות בעלות תדר של 800MHZ או שהוא תומך רק עד 667MHZ , בחלק מהמקומות אני רואה שרושום שהציפסט 975 תומך עד 667MHZ אבל במקומות אחרים רשום שהלוח תומך עד 800MHZ תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 655 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בלוח אם ששמו INTEL MARYVILLE 3 D850MV2. חבר שלי קנה מחשב עם הלוח הזה וכשהוא סיפר על זה הבנתי שאני לא ממש מכיר את הלוח, בכלל לא שמעתי מאינטל ולוחות יותר מדיי מבזמן האחרון. אולי מישהו יכול לספר לי על הלוח הזה? הוא טוב או לא טוב? מה יש ומה אין לו? באיזה זיכרונות הוא תומך וכו... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגה בייט GA P35-DS3 ורציתי לדעת אם הוא תומך בזכרונות ddr3 בתוכנת everest רשום שהוא תומך אבל באתר שלהם לא ראיתי תודה רבה דן
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מישהו יודע עד כמה אפשר להעלות את הוולטז' בCORE בלוח הזה? כי ב8ihxp אני יודע שאפשר רק +0.100 מישהו אולי יודע בקשר ללוח הזה, אני רוצה לקנות אותו ואני מחכה לתשובה, תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד כמה שווה פונקציית הSLI בלוח האים כדאי להשתמש בא בלוח הזה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו לפני שנתיים וחצי שלוש קניתי מחשב אם לוח של 533FSB אם מעבד Celeron 2.0 Ghz עכשיו אני רוצה להחליף מעבד למעבד הזה: PENTIUM IV 2.8 GHZ / 1MB CACH/ 533MHZ/PRESCOTT כי הוא על533FSB. אז השאלה היא בכל לוח אפשר להחליף מעבד? כאילו להיציא את הישן ולהכניס את החדש? כי חבר שלי אמר לי שאולי אני יצטרך להחליף גם את לוח בשביל להחיליף מעבד. וקחו בחשבון שזה לוח של לפני שנתיים וחצי שלוש ככה!!!
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום חבר'ה רציתי לשאול את דעתכם על הלוח הבא: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P האם הלוח הוא טוב לקונרו? {תומך בו ללא בעיות?} ומה הם החסרונות שלו לקונרו...? אם בכלל
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם זה:Asus P8Z68-V PRO. - איך מפעילים את תכונת הVirtu,אשר ישנה;Built in,בלוח אם זה - האם מדובר רק בהתקנת הדרייבר הרלוונטי,ו/או בלחיצה על כפתור בלוח - האם עצמו? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! הזמנתי מחשב וזו שאלה שמאוד מתרידה אותי: יש ללוח אופציה של דואל די די אר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אם יש לי לוח עם מעבד OPTERON 2.4 אני יכול להוסיף מעבד OPTERON 2.6 ? או שהמעבדים צריכים להיות זהים?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-