מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
הייי קניתי לוח אם m3a78 של אסוס,לא ניכנס לזה שזה היה בטעות אני יכול עוד לשנות. העניין שקניתי כרטיס מסך ראדון 4850 הבנתי שזה פי סיאי אקפרס כפול 2 ובלוח הזה לא תומך בפי סי איי אקפרס כפול 2. מה דעתכם על M3N-HD/HDMI????טוב משמעותית ממנו? תודה על העזרה ואיך הלוח של הגיבייט ma-790 x-ds4? האם הוא טוב ויש לו תמיכה ב פסי אקפרס כפול 2?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי שאלה... מה זה נכון שהלוח הזה תומך רק CrossFireX Gigabyte GA-MA790X-UD4 AM2-AM3, יחידות 1 ¤665 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1662 ועם הוא תומךCrossFireX אז אי אפשר להשים כרטיס של NVIDIA.?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בסוף, לאחר הרבה התלבטויות (וצרות בדרך) אבא שלי הזמין לי לוח אם של Giga-Byte, Dual DDR ושיכול להכיל 4 זכרונות. השאלות שלי הן: 1. מה אתם אומרים בכללי על הלוח אם הזה? בין אם מניסיון ובין אם מידע. 2. קניתי שני זיכרונות של 256 מגה (החברה לא משנה כרגע) במקום 512 זיכרון והשאלה היא: האם זה עדיף מאשר לקנות זיכרון אחד של 512 זיכרון? 3. מאיזה דגמים, אתם ממליצים על Giga-Byte? הכוונה היא לרוחב בס וכל מה שעושה את זה יותר מהר או ענארף. תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם יש גרסאות שונות לאותו הלוח? שמתי לב שיש גרסאות של REV 3.3 וכו... אצלי כתוב: REV: C2 האם זה יותר טוב או פחות טוב, מה זה אומר על הלוח שלי ביחס לאחרים?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
בס"ד יש לי לוח אם דגם-ASROCK G41C-GS יש לו 4 סלוטים 2 ל-DDR2 ו2 ל-DDR3 רציתי לדעת אם יש אפשרות ששני הסוגים של הזכרונות יעבדו ביחד קישור לדף של הלוח http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=G41C-GS מחכה לתגובות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום רב יש לי שאלה כמה MB יש לכרטיס מסך שבתוך הלוח אם שךול הוא P5GD1-VM????
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
האם הלוח שלי (MSI 915P COMBO) מספק מספיק מתח כדי להשתמש בזיכרון Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory ואני אשתמש בשניים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
הלוח שלי תומך ב PCI-E? זה חשוב לי לדעת
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח המדהים הזה? EPOX EP-9NDA3+ Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX ... השאלה היא האם יש מערכות קירור אשר יתמכו בו? כי ה 9nda3 זאת הפעם הראשונה שאני שומע עליו
-
- 10 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אחים שלי איך הלוח אם הזה ?? http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1694&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0 נראה לי אחלה של לוח לא?? גם תומך ב ddr2 וגם ddr3 וגם מאפשר את טכנולוגיית ה SLI של של שני כרטיסים בו זמנית!!! כדאי להכניס אותו למחשב חדש??? תודה...
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שאלה דחופהההההההה... האם ללוח אם..K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II של גיגבייט אפשר לשים את הזיכרונות? ??512Mb 400MHz Samsung? ואיך הכרטיס?7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO תודה..:]]
-
- 12 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הלוח של גיגבט K8NSC..........השאלה שלי עם הוא טוב.......והאם הוא יעבוד טוב עם הAMD ATLON 64 BIT 3000+ 939 ועוד שאלה........המעבד והלוח אם שרשמתי+זיכרון 512 של digma שווה לקנות את זה ב1580ש"ח .???? תודה מראש לעונים...........
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם הלוח הזה של אסוס תומך SATA 2 ?? ASUS P5ND2-SLI Deluxe LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
ברשותי לוח של גיגהבייט דגם M55s-s3 ולא ממזמן עשיתי לו עדכון ביוס כדי שיתאים למעבדי הפנום (אני חושב להחליף את דו הליבה שלי לפנום).קראתי באתר של גיגהבייט שברגע ששמים מעבד AM2+ על לוח של AM2 יש ירידה בhyper transport מ5200 מגה הרץ ל 2000 או משהו כזה.השאלה היא האם שווה לשים מעבד ארבע ליבות על לוח שהוא בעצם מתאים לשתי ליבות אבל תומך בארבע ליבות? האם ירידת המהירות הזו תורגש בביצועים של המערכת? או שאולי בכלל צריך לרכוש לוח חדש שמותאם לAM2+? אשמח לשמוע תגובות בנושא.חיפשתי אך לא מצאתי מאמר שממש מדבר על הבדלי המהירות והשפעתם.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
השאלה היא האם הלוח תומך במעבד הליבה הכפולה , ?AMD 64 X2 3800 Dual Core
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הלוח אבל אני לא בטוח אם זאת הגירסה שאני מחפש אז מה בדיוק ה SL אומר? ???
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
P67A-UD3 זה הלוח שלי , קניתי את המחשב לפני כחודשיים וחצי בערך .. האם ניתן ללכת לחנות ולקבל את הגרסה המתקונת של הלוח ? ( KSP)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
אהלן, ברשותי לוח P4SGX-MX העליו יש סלוטים גם לDDR וגם לSDRAM. השאלה שלי היא האם אפשר לשים זכרונות DDR וSDRAM ולהשתמש בשתי הסוגים בו זמנית. (נראה לי לא הגיוני אבל לא יזיק לשאול ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
לכולם רציתי לדעת מתי הלוחות החדשים של DFI צפויים להגיע לארץ ? אני מדבר כמובן על הלוחות מבוססים NFORCE4 ו PCI-E והשאלה השניה שלי היא, לא הבנתי אם הלוח יהיה SLI או " חיקוי " של SLI ?? או שיהיו שני דגמים ??
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש בו אפשרות אוברקלוק לזיכרונות 667, כאילו להפוך אותם ל800? צריך לשים עליהם קירור אקטיבי בשביל זה?
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי חברה אני מתכנן ליקנות מחשב חדש .. עכשיו על הלוח כבר הילחלטתי.. DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D לוח מעולה עכשיו רציתי לישאול בקשר לזיכרון.. ADATA DDR 512MB 500MHZ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1370&catcode=31#help האם הוא טוב וממליצים עליו והאם אפשר לעשות איתו OC טוב.. תודה לכולכם!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תסלחו לי אם זאת שאלה מפגרת... השאלה שלי היא כזאת אני יכול לחבר כרטיס מסך תומך SLI(כרטיס בודד) ללוח אם לא תומך SLI?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תסתכלו בבקשה בלינק הבא: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D&langs=01 זה הלוח אם שיש לי ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין עליו כרטיס מסך PCI-E x16, ושהוא יעבוד מן הסתם... תודה.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד קונה מחשב של AMD . ורציתי לדעת באתרים של הלוחות אם של AMD תמיד מצויין שהם תומכים ב CROSSFIRE ובלי שום קשר ל SLI של NVIDIA על המחשב שאני קונה יהיו מותקנים 2 כרטיסי מסך של NVIDIA ה 460 GTX , יש סיכוי שהם לא יעבדו כי הלוח תומך בCROSSFIRE ? ככה זה רשום גם באתר של GIGABYTE וגם באתר של ASUS מה הולך פה ? כרטיסי מסך של NVIDIA יותר לא עובדים עם AMD? רק ATI? הלוח שיהיה מורכב אצלי הוא של GIGABYTE דגם AMD GIGABYTE 890XA-UD3 AM3 בבקשה בלי המלצות ללוחות אחרים וכדומה , רק רוצה לדעת עם כרטיסי NVIDIA עדיין פועלים על לוחות של AMD כ SLI תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-