מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
1 האם יש הבדל בביצועים בין הזכרונות ללא OC ? 2 האם אני יכול לחבר זכרונות יותר מהירים מאשר הלוח תומך ? 3 אם אני כן רוצה לעשות OC לזכרונות , למה לא להוסיף ישר זכרונות יותר מהירים ,(בעיקר שאין הבדל גדול במחירים) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=316 יש סיכוי זה אמיתי ? לפי התמונה והפרטים באתר זה זכרונות TCCD...
-
- 13 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום עדכנתי כהרגלי לביוס האחרון ללוח שלי ( ASUS P7P55D DELUXE ) והביוס הזה גרוע ברמות והמחשב לא יציב ב OC שקבעתי, והיה כן יציב עם הביוס הקודם... אני מנסה לצרוב ביוס אחורה ( מה שעד עכשיו לא היה בעיה לעשות )ועם הביוס הזה זה פשוט לא נותן ואומר שהביוס שאני מנסה לצרוב ישן יותר יש עוד דרך חוץ מ BUPDATER של אסוס ? רעיונות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשדרג את זיכרון הראם שלי מ 2 סטיקים (2 גיגה כל אחד) DDR3 - 1333MHZ קניתי עוד סטיק של 4 גיגה כדי להגדיל ל 8 גיגה זיכרון, קניתי גם DDR3 - 1333MHZ כדי שיהיה תואם עכשיו התקשרו מהחנות ואמרו שנגמר להם ונתנו לי דגם מקביל רק של 1600MHZ. האם זה יצור לי בעיות? לפי הבנתי המחשב פשוט יקרא את הסטיק כ 1333MHZ ולא יקרה כלום, אבל ליתר ביטחון אני שואל פה. תודה לעונים.
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן אני יודע שב NF3 יש כרטיס קול מסוג AC97 פשוט ורגיל שגומר על המעבד... השאלה שלי היא האם ב NF4 יש כרטיס משוכלל יותר? כמובן שאני מדבר על הדגמים הרגילים... לוחות אם ב 800 שח בערך תודה יניב
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי לוח אם ג'יגהבייט GAP35DS3L וגם מעבד Q6600 שהתדר שלו אמור להיות 2400MHZ ,משום מה בתוכנה PC WIZARD 2008 הוא מראה לי שהמהירות האמיתית של המעבד היא 1600 MHZ . מישהו מבין מה הסיבה לכך ויכול לתת לי תשובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אוקי אז הלכו לי הזיכרונות\עושים בעיות אז החלטתח לקנות חדשים. המערכת: Q6600 Gigabyte EP45-UD3LR COrsair VX550W 9800GT 1GB XSPC Rasa kit RS360 watercooling Samsung spinpoint F3 1TB אני רוצה לעשות OC ל 4GHZ תקציה עד 360 שקל. 4GB. כמובן שיוכלו לעמוד במתחים טובים מספיק ובתדר בערך 100-200 גבוהה מהרגיל. אגב אם ה NB כשאני נודע בגוף קירור רותח. כדאי לי לעלות לOC מ.3.7 ל 4? זה רותח אבל אני לא בטוח כי בHW MONITOR זה מראה עד 50 במקסימום. אבל זה מממממשמששש רותח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב חאלאס נמאס לי כבר מה"מהירות" הבילתי נסבלת של המחשב שלי אני רוצה לקנות עוד סטיק של ראם כדי שיהיה לי גיגה ראם, אולי אז יתחילו לזוז פה דברים עכשיו אני צריך את עזרתכם האדיבה... איזה סטיק של 2 * 256 הוא הכי טוב ואיזה הכי גרוע? (תנו אותה בדירוג לפי הכי טוב - הכי גרוע ויצרן בבקשה ) אההה וגם כמובן יש את עניין המזומן... אז איפה אפשר למצוא את המחירים הכי טובים לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני צריך בין המעבדים של ה- 1800 ו - 2400 תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מה אתם הייתם לוקחים ? יש לי תקציב של 1200 שקל למעבד ואני מתלבט בין Phenom II 920 ל - Q9400 ד"א אני לא מתכוון לעשות OC! [ אל תגידו E8400 כי אני לא לוקח אותו ] יש פה כמה שאומרים שלא שווה לקחת AMD , אולי הפשיטו רגל וכאלה ואז לא יהיה לי אחריות אבל אני ממש לא חושב ככה, מצד שני אינטל שהם חברה הכי מוכרת וטובה כניראה [אני צריך ת'משחב לפחות ל3-4 שנים הקורבות]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הגיע לוח חדש של ECS ממש באנדל משתלם לא ??? מישהו אולי התנסה כבר בלוח ??? זה המפרט... Elitegroup K7SEM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ 256MB Memory (AGP,VGA 64Mb,Sound,LAN,Modem) תחשבו.... גם לוח גם מעבד וגם 256 מגה אסדיראם ... 787 שקל
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=280 האם יש לו חסרונות מסוימים שלא שמתי לב אליהם? מבחינת כמות sata כמות סלוטים לזכורונת והקצב שלהם הוא מצוין מבחינתי. השאלה היא אם יש לו משהו שאני לא רואה.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מעבד i5 2400 מסוג TRAY. ולוח אם P67A-GD80 של MSI, בדקתי באתר של MSI והבנתי שאני יכול להכניס אל הלוח את המעבדים החדשים מסוג IB. אני מעוניין להתחיל לעשות אוברקלוג למעבד ולקבל ביצועיים גבוהים יותר. לאיזה מעבד הכי כדאי להחליף מהמעבדים החדשים מ ה IB ? דיברתי היום עם RSM והם אמרו שיש להם כרגע רק את המעבד 3570K שאיתו ניתן לעשות אוברקלוקינג , האם כדאי לי להמתין ל 3770K שיגיע להם ביום ראשון , או לקחת את ה 3570K ? אני בעיקר משחק עם המחשב ומתכוון להתחיל ללמוד תכנות של C# , מה אתם ממליצים ? עוד שאלה בכמה כסף אני יכול למכור את המעבד שיש לי כרגע ? הוא אצלי קצת פחות משנה ויש עליו מאוור שמקרר אותו מעולה מסוג V6 של קולר מסטר , אז הוא לא התחמם יותר מידי ועובד מעולה . תוד…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש לוח אם, מעבד וזכרונות. הלוח שאני מעוניין בו הוא של gigabyte אבל אני מתלבט בין דגם GA-Z97X-Gaming 7 לדגם GA-Z97X-Gaming GT. מעבד וזכרונות אני כבר אדע להתאים לעצמי ברגע שאבחר את הלוח. מישהו מכיר את הדגמים האלה ויכול להמליץ? תודה רבה. [h=1][/h]
-
- 34 תגובות
- 7k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני עומד לקנות מעבד AMD3000 , 939 מ KSP. דברתי איתם והם אמרו לי שזה לא מעבד BOX - כלומר ללא המאורר האורגינל. הם אומרים שהם שמים בעצמם מאורר שהוא אוב יותר (שקט יותר) ומבחינתי זה לא צריך לשנות. האם זה באמת לא משנה - הוא שיש פה סיכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
NuXeR טוען שדגם 1700 אומר שאפילו הוא עדיף מהxp2500
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שוטטתי היום באתר של ג"יגבייט ונתקלתי בקטגוריה חדשה של לוחות X48 מישהו יודע מתי יש צפי להגעה של הלוח הזה לארץ ? אני מתכנן את הקנייה שלי בקרוב . אשמח לדעת מתי טל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה כדאי יותר לקניה למערכת שתעבור OC כמובן, מעבד ה2500 AMD Barton או מעבד ה2600 Thoroughbred Core - 0.13 AMD תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ס רציתי לשאול בקשר לשתי שילובים של לוחות אם : Gigabyte GA-7VAX-A ( KT400A ) - ATX - 477.75 ש"ח AMD Athlon XP 1700 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN - 386.75 ש"ח סטפינג : JIUHB 0303XPMW ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) - NIS 598.14 AMD Athlon XP 1700 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN - 386.75 ש"ח סטפינג : JIUHB 0303XPMW איזה מהם עדיף ? הלוח הראשון הוא kt400a ורציתי לשאול איך הוא באוברקלוק והאם יש הבדל ביצועים גדול ביניהם ? נ.ב : למישהו יש לינק לביקורת על הגיגהבייט ?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
נגיד אני לוקח אותו. איזה לוח אם הכי טוב בסביבות המחירים של 800 ש"ח, והאם שווה באמת הכסף שלו! שהלוח אם יהיה מתואם לאובר קלוק כבד הכי טוב שאפשר. שיתמוך בזכרונות DDR ה 400MHZ כפי הניראה השאלה נישאלת באובר קלוק, למה אני מתלבט בין ה AXP 2700+ למעבד ה 2.4C, כי באובר קלוק עם ה 2.4C אני יכול לעקוף את ה AXP 2700+ בהרבה........
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הלוח שיש לי עכשיו הלך ועל הסוקט רשום 423 אז שיהיה מתאים ועוד משהו שיהיה כרטיס מסך מובנה בבקשה כמה שיותר זול
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן צריך המלצה ללוח אם עד 600 ש"ח מIQPC כנראה למעבד 6420 ללא OC..
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קריטי\טרגי? שווה להשקיע את הכסף? (המחשב למטרות משחקים ותוכנות כבדות לעריכת סאונד)
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-