עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lipa,

יש של אינטל 850 ,845,והחדש 7205 יש SIS האם אני ירגיש הבדלים בביצועים בין הזיכרונות? מה לוח האם המומלץ? (השימוש במחשב למשחקים ותוכנות ) ללא OC תודה

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by boom,

OCZ נגמר לפנדה.. בינתיים.. כדאי לקנות את XTREME DDR CL2?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות (נרכש בסוף 2009, מפרט מופיע בפרופיל) ואני רוצה לשדרג את הזכרון שלי מ4GB ל 8GB וכשהתחלתי לבדוק איך אני בוחר זכרון מתאים ובדקתי איזה יש לי, עלו לי מספר שאלות. אני ממש לא מבין גדול בזכרונות, תזמונים וכל הקשור לזה ולכן כשקניתי אותו, סמכתי על החנות שיבצעו את ההגדרות המתאימות בBIOS. היום שהסתכלתי בBIOS ראיתי שיש לי 2 סטיקים של G Skill F3-12800CL7-2GBRH שלפי דעתי, רצים כרגע על תזמון של 9-9-9-24 במהירות 1333 (שוב, אני לא בטוח, ככה זה מופיע במסך בBIOS). השאלות שלי הן - 1) האם התזמון הזה הגיוני עבור הדגם הזה של זכרון? CL7 לא אמור לרוץ על תזמונים אחרים? איך אני בודק בוודאות / משנה במידת הצורך את התזמונים והמהירות? 2) איזה זכרון כדאי לי לקנות ? ה…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  4. תראו מה אומרים עליו אנשים שקנו http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=1&model=Striker+Extreme&SLanguage=en-us מה אתם אומרים לוח גרוע או לקנות בכל זאת? חשובה לי תמיכה ב FSB של 1333 למעבדים עתדיים אחרת הייתי לוקח משהו יותר פשוט

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by thegodx,

אנשים אולי אתם יודעים איפה נימצא הCommand rate בלוח K8NS ? ועם בכלל... חיפשתי לא מאצתי.. ??? השמח לקבל תשובה מדויקת *עריכה: שיניתי כותרת.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, ע"י קנייה של זיכרונות. חיפשתי באתר של חברת ASUS וראיתי את השורה הבאה עבור הזכרונות ללוח אם שלי: 2 x DIMM, max. 2GB, DDR2 667 / 533 MHz, non-ECC, un-buffered memory Dual channel memory architecture * Refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL (Qualify Vendor List) (הלוח אם הוא asus 945G P5LD2-VM SE). השאלה היא על ההגבלה של 2GB, למה הכוונה? הגבלה על כרטיס זכרון בודד או על כולם יחדיו? תודה רבה לעונים ;D

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by shloosh,

אני משחק באנריל 2 החדש. ב-readme רשום שהוא דורש לפחות 256 זיכרון(מינימום דרישות) וזה מה שיש לי. אני רואה שזה נכון כיוון שיש הרבה תקיעות במשחק ,ואני מניח שזה לא בגלל הכרטיס מסך והמעבד. אני רוצה להוסיף עוד 256 ראם,האם הדבר יעזור??? נ.ב אני משתמש בווינדוס XP אז.. נ.ב 2 איזה יותר טוב -transcend או samsung??? ומאילו בחינות??

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  8. שלום לכולם השאלה הראשונה היא כזאת, האם בשילוב של athlon 4400+ X2 עם 8800GT יהיה צוואר בקבוק? והשאלה השנייה היא האם הלוח M61PS3 עם סוקט AM2 יתמוך בPHENOM. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by LiorZi,

יש לי מחשב ישן עם לוח אם ASUS - A8N-E http://asus.com/product.aspx?P_ID=DzbA8hgqchMBOVRz על הלוח יש מאוורר קטן כמו שתוכלו לראות בתמונה (זה הדבר הכסוף באמצע למטה). המאוור התקלקל, האם יש בזה סכנה למחשב? על הלוח יושב מעבד AMD 3700 כרטיס מסך RADEON X800 זכרון פנימי 1GB המחשב נמצא אצלי 3 שנים בערך ורץ ללא אוברקלוק. הטמפרטורה במצב IDLE היא 33 מעלות על פי EVEREST.

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by lipa,

1 האם יש הבדל בביצועים בין הזכרונות ללא OC ? 2 האם אני יכול לחבר זכרונות יותר מהירים מאשר הלוח תומך ? 3 אם אני כן רוצה לעשות OC לזכרונות , למה לא להוסיף ישר זכרונות יותר מהירים ,(בעיקר שאין הבדל גדול במחירים) ? תודה

11. לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  12. http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=316 יש סיכוי זה אמיתי ? לפי התמונה והפרטים באתר זה זכרונות TCCD...

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  13. שלום עדכנתי כהרגלי לביוס האחרון ללוח שלי ( ASUS P7P55D DELUXE ) והביוס הזה גרוע ברמות והמחשב לא יציב ב OC שקבעתי, והיה כן יציב עם הביוס הקודם... אני מנסה לצרוב ביוס אחורה ( מה שעד עכשיו לא היה בעיה לעשות )ועם הביוס הזה זה פשוט לא נותן ואומר שהביוס שאני מנסה לצרוב ישן יותר יש עוד דרך חוץ מ BUPDATER של אסוס ? רעיונות ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by itamar88,

שלום, רציתי לשדרג את זיכרון הראם שלי מ 2 סטיקים (2 גיגה כל אחד) DDR3 - 1333MHZ קניתי עוד סטיק של 4 גיגה כדי להגדיל ל 8 גיגה זיכרון, קניתי גם DDR3 - 1333MHZ כדי שיהיה תואם עכשיו התקשרו מהחנות ואמרו שנגמר להם ונתנו לי דגם מקביל רק של 1600MHZ. האם זה יצור לי בעיות? לפי הבנתי המחשב פשוט יקרא את הסטיק כ 1333MHZ ולא יקרה כלום, אבל ליתר ביטחון אני שואל פה. תודה לעונים.

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן אני יודע שב NF3 יש כרטיס קול מסוג AC97 פשוט ורגיל שגומר על המעבד... השאלה שלי היא האם ב NF4 יש כרטיס משוכלל יותר? כמובן שאני מדבר על הדגמים הרגילים... לוחות אם ב 800 שח בערך תודה יניב

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by shimtey,

לאחרונה קניתי לוח אם ג'יגהבייט GAP35DS3L וגם מעבד Q6600 שהתדר שלו אמור להיות 2400MHZ ,משום מה בתוכנה PC WIZARD 2008 הוא מראה לי שהמהירות האמיתית של המעבד היא 1600 MHZ . מישהו מבין מה הסיבה לכך ויכול לתת לי תשובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by ProRules,

אוקי אז הלכו לי הזיכרונות\עושים בעיות אז החלטתח לקנות חדשים. המערכת: Q6600 Gigabyte EP45-UD3LR COrsair VX550W 9800GT 1GB XSPC Rasa kit RS360 watercooling Samsung spinpoint F3 1TB אני רוצה לעשות OC ל 4GHZ תקציה עד 360 שקל. 4GB. כמובן שיוכלו לעמוד במתחים טובים מספיק ובתדר בערך 100-200 גבוהה מהרגיל. אגב אם ה NB כשאני נודע בגוף קירור רותח. כדאי לי לעלות לOC מ.3.7 ל 4? זה רותח אבל אני לא בטוח כי בHW MONITOR זה מראה עד 50 במקסימום. אבל זה מממממשמששש רותח. תודה!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by atraxnet,

טוב חאלאס נמאס לי כבר מה"מהירות" הבילתי נסבלת של המחשב שלי אני רוצה לקנות עוד סטיק של ראם כדי שיהיה לי גיגה ראם, אולי אז יתחילו לזוז פה דברים עכשיו אני צריך את עזרתכם האדיבה... איזה סטיק של 2 * 256 הוא הכי טוב ואיזה הכי גרוע? (תנו אותה בדירוג לפי הכי טוב - הכי גרוע ויצרן בבקשה ) אההה וגם כמובן יש את עניין המזומן... אז איפה אפשר למצוא את המחירים הכי טובים לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  19. אני צריך בין המעבדים של ה- 1800 ו - 2400 תודה רבה !

20. Started by erezbuyom,

שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. מה אתם הייתם לוקחים ? יש לי תקציב של 1200 שקל למעבד ואני מתלבט בין Phenom II 920 ל - Q9400 ד"א אני לא מתכוון לעשות OC! [ אל תגידו E8400 כי אני לא לוקח אותו ] יש פה כמה שאומרים שלא שווה לקחת AMD , אולי הפשיטו רגל וכאלה ואז לא יהיה לי אחריות אבל אני ממש לא חושב ככה, מצד שני אינטל שהם חברה הכי מוכרת וטובה כניראה [אני צריך ת'משחב לפחות ל3-4 שנים הקורבות]

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. Started by tal,

הגיע לוח חדש של ECS ממש באנדל משתלם לא ??? מישהו אולי התנסה כבר בלוח ??? זה המפרט... Elitegroup K7SEM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ 256MB Memory (AGP,VGA 64Mb,Sound,LAN,Modem) תחשבו.... גם לוח גם מעבד וגם 256 מגה אסדיראם ... 787 שקל

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by dsane,

http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=280 האם יש לו חסרונות מסוימים שלא שמתי לב אליהם? מבחינת כמות sata כמות סלוטים לזכורונת והקצב שלהם הוא מצוין מבחינתי. השאלה היא אם יש לו משהו שאני לא רואה.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by mavingadol,

שלום יש ברשותי מעבד i5 2400 מסוג TRAY. ולוח אם P67A-GD80 של MSI, בדקתי באתר של MSI והבנתי שאני יכול להכניס אל הלוח את המעבדים החדשים מסוג IB. אני מעוניין להתחיל לעשות אוברקלוג למעבד ולקבל ביצועיים גבוהים יותר. לאיזה מעבד הכי כדאי להחליף מהמעבדים החדשים מ ה IB ? דיברתי היום עם RSM והם אמרו שיש להם כרגע רק את המעבד 3570K שאיתו ניתן לעשות אוברקלוקינג , האם כדאי לי להמתין ל 3770K שיגיע להם ביום ראשון , או לקחת את ה 3570K ? אני בעיקר משחק עם המחשב ומתכוון להתחיל ללמוד תכנות של C# , מה אתם ממליצים ? עוד שאלה בכמה כסף אני יכול למכור את המעבד שיש לי כרגע ? הוא אצלי קצת פחות משנה ויש עליו מאוור שמקרר אותו מעולה מסוג V6 של קולר מסטר , אז הוא לא התחמם יותר מידי ועובד מעולה . תוד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by popmart,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש לוח אם, מעבד וזכרונות. הלוח שאני מעוניין בו הוא של gigabyte אבל אני מתלבט בין דגם GA-Z97X-Gaming 7 לדגם GA-Z97X-Gaming GT. מעבד וזכרונות אני כבר אדע להתאים לעצמי ברגע שאבחר את הלוח. מישהו מכיר את הדגמים האלה ויכול להמליץ? תודה רבה. [h=1][/h]

• 34 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים