מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
יש לי זיכרון DDR3 מסוג Corsair 4Gb 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 האם אפשר להכניס אותו ללוח האם P5KPL-CM?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם CHIP של NVIDIA SLI האם כרטיס מסך ATI יתאים לו? אני יודע שיש תקן CROSSFIRE ו-SLI האם הם דומים?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה די מטומטמת ומן הסתם כבר שאלו אותה...אבל לא מצאתי תשובה... בעצם ההבדל היחיד בין E5200 לE8400 הוא זכרון הקאש? כמה זה משפיע? [אני לא מדבר על איכות החלקים...נגיד ששניהם על אותה מהירות] ובעצם ההבדל היחיד בין E8200 לE8600 הוא אובר קלוק מסכן מהמפעל? אם ככה אובר קלוק אפילו לא גדול במיוחד אמור לשנות תביצועים בצורה משמעותית למה לא מרגישים בזה כמעט? [אני לא מתייחס פה לכמות ליבות זה ברור שמשנה...]
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי יש לי היום 512MB בשני מודולים של 2X256MB RAM 400MHZ DDR Mushkin blue שרצים ב DUAL CHANNEL על ה P4 שלי (בורד: GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro) בבורד יש מקום ל-4 מודולים אני רוצה להוסיף עוד 2X256MB כדי להגיע ל 1GB שירוץ ב DUAL CHANNEL האם זה משנה איזה סוג זיכרון אני אקנה (כמובן DDR400)? חשבתי על סמסונג או טוינמוס שהם היותר זולים... או מקסימום קינגסטון האם זה ייצור בעיות תאימות או יציבות (ללא שום OC) האם הזכרון יעבוד ב DUAL CHANNEL? תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
חושב לקנות רמוקלים Inspire A500 5.1 Speakers של קריאטיב.. השאלה אם הלוח אם תומך ב 5.1? או שצריך כרטיס קול חדש?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
E6700, E6750, E6600? פשוט תדרגו אותם ואם אפשר נימוק...
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. האם כדי שהפונקציה הזו תעבוד חייב ששתי הסטיקים יהיו זהים לחלוטין? (יצרן, גודל, מהירות) 2. בלוח אם שלי קימיים 4 סלוטים שמחולקים ל2 צ'אנלים A ו-B במידה ויש לי 2 סטיקים לאיזה סלוטים אני אמור להכניס אותם כדי שהפונקציה תעבוד? שתיהם באותו צ'אנל? או אחד בA ואחד בB? תודה...
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי כולם אני שמח להציג לכם, בפעם הראשונה בישראל ובמקביל להכרזה העולמית, את שני הלוחות החדשים של ASUS לצ'יפסט Z97! Z97-Delux Sabertooth Z97 Mark 1 שני הלוחות הגיעו אליי במיוחד לסיקור בשבילכם, הצופים של Yarimiz. צפו עכשיו לפני כולם! אל תשכחו לתת לייק אם אהבתם ולהירשם לערוץ! אלו מכם שיעשו Subscribe יזכו גם לסיקור של המעבדים החדשים של אינטל שמוכרזים בעוד עשרה ימים!
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
חיברתי 3 מאווררים ללוח אם , אחד מהם מחובר לשקע POWER - המאוורר הספציפי הזה עובד על 1100 RPM כאשר כל השאר על 750-900 ומרעיש הרבה יותר , הCPU במנוחה על 32 מעלות והסיסטם בורד על 31 אין שום סיבה שיסתובב כלכך מהר , ניסיתי דרך התוכנה של אסוס להוריד את המהירות מאורר זה לא הלך , בEPU הוא מוריד למנוחה אבל עדיין המאוורר הזה לא יורד מ"מ במהירות מישהו יודע / מכיר איך לעשות את זה ? עפר.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד קניתי זכרונות חדשים , 2 סטיקים של 4 במטרה לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון השאלה היא , האם אולי בעצם כדאי לי להשאיר גם את זה וגם את זה ולעבוד עם 4 סטיקים שיתנו ביחד 12 ג'יגה? כמובן שמדובר ב2 סוגים שונים של זכרונות מה מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום.רציתי לדעת מהם המעבד והזיכרון המינימלי הדרוש כדי שמחשב יוכל לתפקד כמדיה סנטר
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רב, כרגע יש לי את DUAL RAM של 1 גיגה שם החברה GEIL השאלה שלי - האם KSP מוכרים זיכרונות בסטים כלומר DUAL KIT אם לא האם זה יהיה בסדר לקנות 2 סטיקים של 512 של A DATA ??
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוספתי זיכרונות למחשב ועכשיו התדר שלהם הוא 356 נראה לי במקום 400 אז הם פועלים ב700Mhz ולא ב800....חיפשתי בביוס ולא מצאתי אפשרות להרים את התדר...מישו יכול לעזור? ;D
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לשים כרטיס pcie x1 בחיבור pcie x16??? או שזה רק לכרטיסי מסך??
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם יש יישומים (חוץ ממשחקים) שבהם מעבד חזק יותר יגדיל באופן משמעותי את המהירות?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי תמעבד הנ''ל ועכשיו הכרטיס שלי הוא HD4870x2 אני מרגיש בזמן משחקים את הצוור בקבוק שיש לי בצורה מציקה לא מזמן רכשתי לוח אם חדש בסוקט 775 אז שככה בזמן הקרוב אני לא מתכנן לעבור ל I7 עכשיו אני בונה מחשב לאחי ויש לי אפשרות לשים תQ6600 במחשב שלו ולרכוש Q9550 ורציתי לדעת עד כמה שווה לי השידרוג הזה ד''א Q6600 בOC וגם לא עזר ועוד איזה מעבדים חזקים יכולים להתאים תודה רבה על העזרה :]
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלוש דגמים http://www.hardcorecooling.us/product.asp?3=199 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=86 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=88 מה אתם אומרים יותר כדאי?? המפרט בצד(<---) והזכרונות יבואו עם RADEON 9700
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם אני יכול להתקין זיכרונות במהירות 400 MHZ על לוח אם שתומך ב 266 MHZ? אני יודע שלא יהיה הבדל במהירות אבל יהיה לי הבדל בנפח הזיכרון
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1.מי עדיף ביניהם למשחקים ומולטי טאסקינג ביחס של עלות תועלת ? 2.מי עדיף ביניהם אם אני עושה אוברקלוק וגם בלי אוברקלוק?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה (mcfly יש סיכוי שאתה עדיין פה מאתמול בערב? ) הבנתי שיש הבדל משמעותי בין הזכרון של a-data לבין kingston cl2 (לא רק במחיר) ושהשני עובדים הטוב ביותר עם מעבדי אתלון וגם מבחינת אמינות. האמת בדבר? אלה שנייה לוח האם הוא זה שמחבר הכל ביחד (אני ממש גאון) לא כדי להשקיע בו עוד כמה שקלים? קראתי באתר xbitlabs.com על השוואות בין לוחות אם וK8V-SE Deluxe (s754) של אסוס הוא השני ברשימה והוא גם עולה פחות ממה שתכננתי K8N Neo Platinum (s754) שקיבל ציון גרוע בOC לא שאני מתכנן בקרוב. וLnParty שכמה המליצו עליו שמעתי שהוא לא ידוע כל כך. מה כאן? ושאלה אחרונה בקשר לכרטיס מסך הבנתי מההמלצות שעדיף 6600 אבל גם שמעתי שחברת PINE לא טובה וגם אין כרגע AGP .. הוא באמת עדיף מהRA…
-
- 7 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אין לי שמץ אז אני שואל ואל תצחקו עליי.. אפשרי לשלב זכרונות DDR3 עם DDR2 ? יש לי 4 סטיקים לDDR2 ו 2 לDDR3 בלוח אם
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה התחלתי עם ההתעניינות לקראת רכישת מחשב חדש. בתור התחלה עיינתי במפרטים המומלצים כאן באתר למחשב למשחקים ללא מסך עד 4500 ש"ח. הנה הלינק, http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ אני מניח שיהיו לי עוד הרבה שאלות אך דבר אחד בינתיים צד את עיני: המארז. כפי הנראה באתר של compucase הוא ללא פתח איוורור צידי, האם זה מתאים ל core2duo? הנה ההמלצה למארז: Compucase CI-6A19+ Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan הנה האתר: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7 תודה, אופיר
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב עם מעבד E4500, והוא כנראה ישדרג את המחשב בעוד משפר שנים. האם כדאי להשקיע כבר עכשיו בלוח אם שתומך במעבדים מרובעי ליבות, או שהמעבדים מסדרת E6xxx, שמחירים יוזל יספיקו? המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים קלים (כולל משחקי רשת קלים).
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-