מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם Asus A7N8x עם זכרון 512MB בתצורה של שני כרטיסים של 256. אני רוצה להגדיל את הזכרון לג'יגה ורציתי לדעת אם אני אוסיף עוד כרטיס זכרון של 512 זה יפגע בשיפור בביצועים שיש כתוצאה מה-DualDDR? ללוח האם שלי יש רק 3 מקומות לכרטיסי זכרון.
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם DualDDR במערכת של P4C 2400 באמת משפר בהרבה את הביצועים? אני מדבר על שתי סטיקים של 256 של twinmos קראתי בעבר שהוא משפר עד 4 אחוז את הביצועים סה"כ, ושהוא מפריע ב-OC. חוץ מזה שהוא יקר במעט ותופס שתי סטיקים במקום אחד...
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה בבחירת מעבד בין השניים הבאים מה יותר מומלץ וטוב: INTEL DUAL CORE E6500 או Intel Core 2 Duo E7500 ??? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2*1G יkingston 3200 (Duel Channel יש לי עוד זיכרון אחד של 512 אותו דגם ואותם תזמונים כמו של שני הזיכרנות שצינתי.. עם אני יקנה עוד זיכרון אחד של 512 הזיכרונות יעבודו על Duel Channel ? או שכול הארבע צריכים להיות אותו דבר מבחינת הגודל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
Im about to buy a new computer.. and im not sure bout some parts fiting.. can anyone help me?please im buying a GIGABYTE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDr3 1333, PCI-E motherboard.. and the offical gigabyte website says.. thats this montherboard runs with duel channel ram.. of 1066/1333/16xx MH/z but i wanna get DDR3 1333MH/z 3x2GB OCZ Platinum XTC Tripple Channel would it run properly or would id run only 2 of the ram chips? help me out please im not that far form buyin the computer
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... יש לי barton 2500+ עם לוח אם nforce ו1G זכרונות של A-data 400mhz . עכשיו אני קצת בדילמה האם להשתמש בduel channel או לא... תודה לעוזרים .. אם אפשר פירוט קטן מה זה עוזר, כי הבנתי שבamd זה לא מוסיף הרבה. (עשיתי למעבד oc ל3200+ אבל אני לא חושב שאמור להיות קשר לזה ... אם יש אז אני מעוניין לדעת P:)
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
Duel core או multi processing שווה משהו ? או שזה סתם שטויות .. המחשב לא בשביל תוכנות כדוגמאת matlab או תוכנות עתירות חישוב אחרות , הדבר היחיד הרציני שירוץ על המחשב , זה יהיו משחקים. בעקרון מדובר על גלישה באינטרנט , OFFICE למינהם , ומשחקי מחשב.. אגב , כנראה אני אתקין על המחשב XP , ולא VISTA , כי אין לי חשק להתעסק עם מערכת הפעלה חדשה ולא מוכרת. ועוד שאלה , ג'יגה זכרון יספיק , או ללכת על 2 ? תודה :-) והחלק הכי חשוב, התקציב הוא הכי פחות שאפשר.... אם אני לוקח מחשב בלי מסך ב1500 או 2000 שקל זה יהיה ממש נחמד.
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון של ADATA 512 שפועל על CAS 3 ורציתי לדעת אם אני קונה עכשיו עוד 512 שפועל על CAS 2.5 האם הם יוכלו לתפקד ביחד במצב DUEL MEMORY?? או שפשוט הם יעבדו לי בסינגל?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
שלום לכם, היה לי מעבד AMD Athlon 1.33 והטמפ' שלו נעה סביב 60 מעלות ללא OC, אך הייתי מבסוט מביצועיו. כעת, החליפו לי מעבד, בחינם, ל-Duron 1.48, הטמפ' נעה סביב 40 מעלות... שמתי לב שב-Duron יש חצי Cache ממה שהיה לי ב-Athlon.... רציתי לדעת אם מהירותו הגבוהה של ה-Duron מחפה על חוסר ה-Cache? או שעדיף לחזור ל-Athlon 1.33 ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מעבד DURON של AMD , במהירות של 1GHz , לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה מבחינת ביצועים ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה מודעות של מחירת מחשב של ELITE עם מעבדי 1800 DURON או עם DURON 1600 איפו יש מעבדים כאילו למכירה ללא הלוח
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד לעבודה במשרד וגם קצת משחקים (ושלא יהיה עגלה) הסתכלתי באתר של GYRO וראיתי שם מעבד דורון 1800 - 45 $ דולר. ב GYRO אמרו לי שמהירות השעון שלו זה 1.8 הבאס 266 והזכרון מטמון 256KB אבל באתר פה ( HWZONE ) רשום שה L2 של הדורון זה 64KB !!!! יכול להיות שזה נמוך יותר מסלרון ? והשאלה הכי חשובה 45$ לדורון ב SOCKET A זה לא גניבה לאור היום ? במיוחד שבקרוב המעבדים בעלי התושבת הנ"ל יעלמו מן העולם. ושוב יכול להיות שיש טעות פה באתר ? כי רשום שה L2 של הדורון היא 64KB !!!! מה לפנטיום 3 שלי יש 256 ולסלרון הכי מסריח יש 128KB !!!! HELP SOS
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אם אני מרכיב בלוח סוקט A דורון 1.8 עם כרטיס מסך טוב מ GE F 5 בבאס כפול 8 ומעלה הוא יהיה טוב למשחקים ? . חוץ מפיפא , NBA , SIMS שבטוח יעלו..
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש כמה "תכנאים" שטוענים ש - DVD שלהם לא מתפקד בגלל שבמחשב שלהם יש מעבד AMD. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. מישהו נתקל בבעיה הזו פעם ? ואם כן איזה פתרון יש ?
-
הבנתי שמחברים שתי כרטיסי מסך על מחשב אחד ולא כמו ה SLI אבל ה SLI זה לראות במסך אחד על שתי כרטיסי מסך מאותו מחשב. ב DXG מה עושים ? אני יוכל במסך וכרטיס מסך אחד לשחק במשחק ובמסך וכרטיס מסך אחר לראות את שולחן העבודה וגם להשתמש בו ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב ביתי בלי OC, שימוש בDynamic frequency scaling (on-demand) יכול פגום, אפילו קצת, בביצועים? מבחינתי אין שום הבדל בין אם להשתמש בזה או לא, חוץ מהמהירות של המאוורר של המעבד שעולה קצת, ועדיין נמוכה מ1000 rpm ככה שלא שומעים בכל מקרה. אז אם תכתבו שיכולה להיות פגיעה קטנה בביצועים אני יבטל את זה וזהו.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע PD 915 ויש לי אפשרות להחליף אותו בE2140 ואני משלם רק את ההפרש שיש בניהם שזה 15 ש"ח. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. שווה לי להחליף ? המטרה של המחשב זה בעיקר סרטים (לאחרונה התחלתי לראות סרטי HD 1280P) , לפעמים קידודים וטיפה משחקים. ה915 די מספק אותי, עשיתי לו OC ל3.7GHZ והוא מצויין. האם הE2140 יותר חזק ממנו ? (אני אעשה גם לו OC רציני). 2. באתר של KSP רשום Pentium E2140 זה באמת נקרא פנטיום או שסתם קראו לו כך ? (לE4XXX ולE6XXX לא כתבו פנטיום). תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבדים האלה פחות או יותר באותו מחיר ואפשר אפילו 4000x2 וזה גם פחות או יותר אותו מחיר.... השאלה שלי היא מה הבדל הביצועים ביניהם, שאלתי כבר בפורום הזה ולא קיבלתי תשובה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסדרה של המעבדים E2160 שמחליפה את סדרת הD של INTEL ?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת ביצועים בסטוק ומבחינת ביצועים באוברקלוק. סטוק:HDTV , משחקים אוברקלוק: משחקים, HDTV כמו באוברקלוק לא לשיא מטורף. המפרט המתוכנן לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 כרטיס מסך עדין לא נבחר. תודה
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי מעבד dual core processor E2160, lga775 pkg 1.80 GHz, 1MB L2 Cache 800 MHz FSB. ואני לא מוצא בשום מקום האם הוא 32 ביט או 64 ?! רציתי לדעת האם הוא יכול לעבוד גם עם ווינדאוס 64 ביט והאם וזה כדאי ?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חיפשתי מפרט ב2000 שקל ובכל המפרטים נתנו לי את הE2180. הוא לא חלש מדי למשחקים של היום?הוא יחזיק? שאר המפרט: זיכרון: A-Data 1GB DDR2-667 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤104 כרטיס מסך: palit 9600GT 512MB ddr3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤714 האם המעבד מספיק טוב כדי להריץ משחקים חדשים?
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מתכנן קניה של מעבד תקציבי למשחקים עם OC, ואני מתלבט אם ההפרש בין E2 ל E4 שווה את המחיר (כ200 ש"ח) מבחינת פוטנציאל אוברקלוק, מהו הטווח הסביר שאני אגיע אליו עם כל אחד מהם ? (עם קירור אוויר) האם שווה להוסיף לE4 ?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-