מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שנראה, יש יתרון גרפי בצ'יפסט 965G . האם מדובר בכרטיס מסך on board ? או רק תמיכה בעיבוד לכרטיס מסך נפרד ? ללוח יש יציאת Firewire שחשובה לי, אבל השאלה האם יש לו עוד יתרונות (לא ל-OC) ?
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
עושה רושם שכולן יש בעיות עם היבואן...
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום, פירקתי היום מחשב ישן שיש לי בבית, ומצאתי בפנים שני כרטיסי זיכרון פנימי מסוג Kingstone, 512MB, וכרטיס אחד DDR2 2GB. החלטתי להוסיף את הזיכרון למחשבים קיימים בבית, וכאן עולה השאלה: לי במחשב יש שני כרטיסים של 1GB כל אחד מסוג Kingstone, האם אפשר פשוט להוסיף את הכרטיס של ה 2GB ללוח אם? כמו כן אני רוצה להוסיף את שני הכרטיסים של ה 512MB לשני מחשבים נוספים שיש לי בבית, אחד לכל אחד. גם במקרה זה, פשוט להוסיף את הכרטיסים ללוח אם, סתם ככה? אין בעיה עם כך שמספר הכרטיסים יהיה אי זוגי? (פעם אמרו לי שבנוגע לזיכרון פנימי, צריך שהכרטיסים ילכו בזוגות..). תודה רבה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 הארדיסקיםATA 80 GB 7200 עם BUFFER 8 MB ואני מעביר קבצים במהירות איומה של 12MB/s כשלפי מה שהבנתי אני צריך להיות באיזור ה 30-40. האם זה בגלל שאין לי הרבה זיכרון RAM (במחשב יש 1 GIGA ) או זה בגלל שהמעבד ממש חלש (AMD Athlon64 3200) , איפה הבעיה? ברדק.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לוחות של DDR3 כמו P5K3 DELUXE תומכים גם ב-DDR2 ???
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם להזמין את הלוח DFI X48 UT-T3RS מה אתם אומרים יעשה את העבודה ? אחת הביקורות שמצאתי http://www.overclock3d.net/reviews.php?/cpu_mainboard/dfi_x48_ut-t3rs_motherboard/11
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים בין התדרים והאם הוא גבוה או נמוך ? האם זה בריא למחשב/בכלל אפשרי שמחשב יעבוד עם שני סטיקים בתדרים שונים ? אני שואל כי יש לי כרגע זכרונות DDR2 של ג'יגה וחצי ג'יגה, אחד 533 ואחד 667.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
נאמר לי כי קיימת בעיית תאימות (כלומר מסכים כחולים, מע' לא יציבה וכד') במספר לא מועט של לוחות מבוססי P35 (כולל סדרת DS3x של Gigabyte) לבין זכרונות DDR2 במהירות 800Mhz, אשר לא קיים לה עדכון BIOS מתאים עדיין. בזכרונות 667Mhz היא לא קיימת כפי הנראה. מישהו מכיר/שמע/נתקל בבעייה שכזו? ??? אם כן, אשמח למידע נוסף (קישורים יועילו) עריכה: מדובר גם בזכרונות איכותיים דוגמת OCZ Platinum או Corsair XMS2
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
ani zarih luh am le meabed amd phenom 2 x4 945 kedey she uhal laasot oc takziv ad 400 bevakasha tivheru at ha luah am mi atar skypc.co.il
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
התחום שכרגע אני לא כל כך בעסק בו הוא לוחות אם התושבות השונות והתאימות לזכרונות שונים מעבדים וכו אם אפשר למנות מה האופציות המרכזיות שיש ומה ההבדלים המרכזים פלוסים ומינוסים של כל בחירה בתושבת מסויימת יש ים לוחות אם בחנויות הבדלים לא ברורים צריך לצמצם לכיוון נכון עריכה" מסקירה שעשיתי נראה שבכלל קשה למצוא בחנויות בארץ לקנות חלקים שקשורים לתושבת 1155 לפי מה שאני רואה שזה מגיע לגיימינג אין הבדלים בכלל בביצועים של משחקים למשל במעבד מסוג i5 3570K בהשוואה ל i5 4670K וגם בהשוואה לדגמים של I7 אבל שזה מגיע לאפשרויות הקניה של לוחות אם תואמים אני רואה מבחר מצומצם ל 1155 אבל הם גם יותר זולים השאלה שוב מה ההבדלים בלוחות כמו שזה נראה אין הרבה ברירה אלא לבנות מערכת מסובבת 1150 והסדרת …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי רק לדעת האם יש כבר יצרן שיצר לוח אם עם via kt900
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון מסוג 2X1GB CL4 4-4-4-12 800MHZ Gskill אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה השאלה היא אם אני חייב להוסיף עוד 2X1GB מאותו סוג או שאפשר להוסיף סטיק אחד 1 של 2 ג'יגה מכל חברה אחרת, וכל מהירות אחרת שהיא 4-4-4-12 איך זה הולך בדיוק ההתאמה תודה רבה (לוח אם- P35-DS3L)
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה...
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
אהלן, הציעו למשרדי לרכוש את המחשב לעיל ב-2400 שקל כולל אחריות ל3 שנים. האם המעבד e-2160 והגיגה זכרון יספיקו לעבודה משרדית עם ויסטה? או שהמפרט לא ממולץ בכלל ועדיף לי להרכיב לבד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב Dell OptiPlex GX260 ואני מעוניין לשדרג את זכרונו (256 מ"ב אינם מספיקים לי) ברצוני לדעת האם באפשרותי לקנות במקום כלשהוא זיכרונות PC2100 DDR SDRAM? אני בספק שכן זכרונות אלה ישנים כבר.. *בכל מקרה, מחשב זה ישמש כמחשב משני לאחר שאקנה מחשב חדש ועדכני, אז אנא אל תציעו לי לקנות מחשב חדש במקום. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
-
מתי שתי המעבדים האלה יוצאים..? (והאם שווה לחכות להם או לקנות את הQ6600..?) או שהם הרבה יותר חזקים ממנו..?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
תודה. *עריכה: אם תוכלו לתת את הסטפינג שבא אחריו מבחינת יכולות OC
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעסק בתוכנות תלת מימד. מפרט המחשב שלי הוא : לוח ASUS X99-S מעבד I7-5930K זכרון - 16GB - DDR4 PC4-17000 • CL=15 • Single Ranked • x8 based • Unbuffered • NON-ECC • DDR4-2133 • 1.2V • 512Meg x 64 • כרטיס מסך GEFORCE 970 G1 GAMING אני יודע שרצוי שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך חזק בעבודה עם תוכנות אלה, אבל מה בעצם תפקידו של זכרון הRAM במשוואה הזאת? אם אני רוצה עבודה מהירה יותר על המחשב ובתוכנות, הוספה של עוד 16 ג"ב יעזרו?... (כי כרגע יש לי אופציה, והשאלה אם להוסיף או שזה לא יעשה שינוי משמעותי). תודה מראש על התשובות.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי כרגע Kingston DDR 512Mb 266MHz CL2.5 *2 הלוח שלי תומך 400MHz האם אני יכול להוסיף 2 עם 400 ולקבוע אותם כזיכרון ראשי,(או שזה לא משנה) או שאני חייב 266 כמו שיש לי כבר?
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
זכרון DDR2 1024MB 800MHZ CL5 G.Skill או DDR2 1GB Twinmos 667MHZ (אין לי מושג איזה טיימינג) הTWINMOS עולה 450שח והG.SKILL 660שח.... ויש סיכוי שבעתיד אני יעשה OC... מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
לא מצאתי אתר יד שניה גם חנויות מחשבים ??? ??? אני רוצה שדרוג מחשב שלי
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
יש לי מחשב i5 3470 על לוח של ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. בתוכנה AIDA64 כל הטמפורטורות המדווחות נמוכות, חוץ מPCH DIODE, אשר עומד על בערך 48 במנוחה, ו55 במאמץ. לפי הבנתי מדובר בטמפרטורה של שבב כלשהו על לוח האם. יש לי מארז סביר SILENTIUM עם מאוורר אחד גדול מאחורה ואני לא עושה אוברקלוק, כך שאני לא רואה סיבה להתחממות יתר(מה גם שכרגע מזג האוויר לא חם). האם מדובר בטמפרטורה נורמלית? ניסתי לבדוק גם עם HWMONITOR אבל לא מצאתי שם ערך מקביל לpch diode הזה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הם פועלים עכשיו על 133 אבל יכול להיות שזה בגלל שהלוח שלי מגביל אותם, יש דרך לדעת מה המהירות למרות שהלוח מגביל ? אולי זה כתוב על הצ'יפים ? תודה ! ! !
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-