מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
-
תגידו כל לוחות 975 אפיק PCI שלהם הוא רק עד פי 8??
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום האם יש למישהו נסיון עם זכרונות KINGSTON VALUE CAS3 על הלוח DFI ULTRA D ? האם יש להם בעיה עם תאימות בעבודה בDUAL CHANNEL? האם הלוח באמת "שונא" זכרונות VALUE ובמיוחד זכרונות של KINGSTON ? למי ששואל הדגם שיש לי הוא KVR400X64C3A/512 תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המשמעות של צבעי החוטים אינה ברורה לי , לכן לא תמיד ברור לי מה צורת החיבור הנכונה במקרה שיש שתי אפשרויות לחבר את החוטים ללוח האם. עד היום חיברתי חוטים לפי ניחוש והתפללתי שאיני גורם נזק, כנראה שמעולם לא גרמתי נזק אבל בכל זאת מטרידה אותי חוסר הידיעה בנושא. אתמקד בשאלתי לגבי חיבורי חוטים מהמארז ללוח האם שמפעילים את הפונקציות הבאות: מתג הפעלה, מתג ריסט, נורית LED של מצב פעיל של המחשב בכללותו, נורית LED של מצב דיסק קשיח פעיל. ברוב המקרים אילו החיבורים שבהם קשה לדעת אם החיבור נעשה בכיוון נכון או בכיוון הפוך. בכל החיברים הנ"ל יש חוט לבן וחוט צבעוני , מה המשמעות של חוט לבן ושל חוט צבעוני ?
-
- 13 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני לוקח את ה6600 או 6700 התור מעבד אבל אני לא יודע איזה זיכרון ולוח כדי לי (corsair זיכרון)
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רייזן 3XXX יצאו וראינו הרבה בנצ'ים. רובם הגדול אם לא כולם הם תוכנה שלא עברה אופטימיזציה למעבד הספציפי הזה שיצא. ובכל זאת אפשר להשוות אופטימיזציות ספציפיות למעבדים החדשים ע"י בנייה מחדש של בנצ'מרקים. בעולם הקוד הפתוח ברוב הבנצ'ים, התוכנה נבנית ("מקומפלת") כחלק מהבנצ'מרק. אתר הבדיקות פורוניקס phoronix.com מבצע בדיקות שכאלה ובדק את רייזן 2 עם קומפיילר שכן תומך באופטימיזציות למעבד החדש. כל בנצ'מרק נבנה בשלוש גירסאות: גירסה גנרית של x86_64 גירסה עם אופטימיזציות לרייזן דור 1 גירסה עם אופטימיזציות לרייזן דור 2. התוצאות לא מפתיעות, יש יתרון לאופטימיזציות ספציפיות, משהו עד 5% תוספת ביצועים בממוצ…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
מה העתיד של הסוקט הזה? האם יצאו מעבדי 64 ביט בסוקט זה? למה הם עברו מסוקט 478?
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש, הגיעו אלי כל החלקים מלבד הזכרונות שאני אמור לקחת מKSP (החלקים קניתי מנועה) הזכרונות שבניתי עליהם הם A-Data pc4000 512X2 שעולים לי 1200 שקל (יכלתי לקנות בנועה, אבל זה היה עולה לי עוד 300 שקל - מחוץ לתקציב) בכל אופן לKSP נגמר המלאי של הזכרונות האלה והמלאי הבא אמור להגיע עוד 10 ימים - לפחות (יש לציין שהם אמרו שיגיע השבוע, אז מי יודע מתי באמת זה יגיע) האם שווה לי לחכות לזכרונות? או אם כדאי לי ללכת על זכרונות אחרים (OC גדול מתוכנן והמחשב הוא 3200+ 8kda3j)
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוקיי אני מת לקנות כבר תמחשב שלי ובקיצור נתקע לי הכל בגלל הזכרונות אני רוצה לקנות את המחשב מKSP ובעצם כבר עשיתי משם הזמנה אבל הבעיה היא שיש בעיה עם היבואן ויש לו בעיה להביא את הזכרונות A-DATA DDR 500 512mb וזה מעכב לי את קניית המחשב בחודש לפחות אז אני לא יודע מה לעשות? היתרון של KSP שהזכרונות האלה אצליהם עולים 610 שקל ולכן אני דיי לחוץ לקנות מהם ובכל מקום אחר זה עולה 800-900 וכמובן שאני קונה 1024 אז זה כבר יוצא 1600 שקל וזה הרבה מידי אז מה אני אמור לעשות ? האם יש משהו של חברה אחרת בבערך אותו מחיר ובאותו רמה ? אני רוצה DDR500 כי אני עושה OC ... עכשיו אני לא יודע עם כדאי לי להשקיע עוד את ה400 שקל הפרש האלה ולקנות את זה בחנות אחרת ? והאם בכלל כדאי לקנות תמחשב במקו…
-
- 14 תגובות
- 871 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא E8500 וקניתי לוח P5Q-E התקנתי מערכת הפעלה ואת SIX ENGINE כאשר אני בודק את CPU-Z הוא מראה לי רוב הזמן מכפלה של 6 מה שמוריד את ביצועי המעבד ל 1970 MHZ גם שאני שם את SIX ENGINE על טורבו הוא מתנהג כך. סך הכל זה מגניב אבל הייתי רוצה שאני מפעיל משחקים שהמכפלה תהיה קבוע על 9.5..
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 64 3200 מה יותר טוב -מבחינת ביצועים!!! -ליבת קלוהאמר או ליבת ניוקסל ? ואם אני קונה את הלוח של EPOX דגם :8KDA3J השאלה על הלוח היא : יש לי מארז מידי טאוור טוב ומושקע מאוד (עם הרבה מודים ) שרשום ל הקופסא שלו P4\K7 והAMD 64 הוא K8 אז אני רוצה לדעת האם המארז יתאים ללוח ?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש ברשותי 1GB זכרון DDR 400MHZ CL2.5 של קינגסטון ואני מעוניין בשדרוג. הקטע המצחיק הוא שכשחיפשתי מחירים בזאפ תמיד הייתה הבדל לא נורמאלי בין החצי ג'יגה לג'יגה .. הג'יגה עולה 500 שקל והחצי ג'יגה עולה 120, מה שאומר שאם אני קונה 2x0.5 זה יצא לי 240, שזה חצי מחיר מהג'יגה בכרטיס יחיד.. למה זה בדיוק ? מה מיוחד בכרטיס יחיד מאשר 2 ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רציתי לדעת .. יש לי לוח אם A8N-E של ASUS 200GB SATAII ו60GB רגיל ויש לי שניי צ'יפים של 512 של קינקסטון הבנתי שאם אני מחבר עוד אחד לא משנה איזה אז זה לא יהיה טוב למערכת.. יש לי כמה שאלות.. 1. אם אני מחבר עוד 2 של 256 האם זה יאט לי את המערכת? 2. אם אני מחבר עוד 2 של 512 האמם זה יאט לי את המערכת? 3.האם זה משנה אם אני ישים צ'יפ של חברה אחת וצ'יפ של חברה אחרת? האם זה עדיין יהיה בדואל צ'אנל? בבקשה תענו! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מהם שמות כל הדגמים של הלוח הזה ומה השוני בין כל אחד ? החלטתי ללכת על הלוח הזה אבל בכל חנות אני רואה דגם אחר ראיתי כבר ASUS A7V333EA A7V333R A7V333E ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ומה אני צריך מהם.אשמח אם תוכלו לעזור לי ומה דעתכם בכלל על הלוח הזה אני מחפש אמינות מעבר לכל דבר אחר כי אני קונה את זה למישהוא שלא מבין במחשבים וביקש ממני לקנות.הוא צריך RAID USB2 וזהוא.אני מעוניין בערכת שבבים הכי חדשה KT333 ובזכרונות 2700\333.אני צריך המלצה גם לזכרונות DDR 2700\333 על מה אתם ממליצים ? אני לא מתכוון להמהיר אבל התקציב הוא לא מוגבל אז אם יש זכרונות עדיפים גם אם אני מתכוון המהיר אז אני ישמח לדעת מהם ולמה הם עדיפים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את ה E6300 שזה גם חלק משידרוג למחשב עצמו... עכשיו אני רוצה לוח אם טוב למעבד הזה (יש מצב שבעתיד אני יעשה OC) אני מעדיף של גיגה בייט תקציב כמו שרשמתי בכותרת עד 500 שקל... תודה =]
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע על המחשב קיט של של 2 ג'יגה זיכרון של GEIL - DDR2 800MHZ 4-4-4-12 רציתי לדעת אם זה אפשרי לשים עוד 2 ג'יגה של G SKILL בזמן תגובה של 4-4-3-5 בלי שזה יגרור בעיות? או חייבים שגם הסטיקים החדשים יהיו 4-4-4-12? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה sandra, ולפי הניתוח שהיא עשתה למערכת שלי אז החום של הלוח אם שלי הוא 216 מעלות, נראה לי לא הגיוני. מישהו יכול להסביר?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר לקנות היום פנטיום M 1.7 האם הוא יותר שווה לי או P4C 3.0 GHZ והאם הוא מתאים ללוחות 478 רגילים (לא לדבר על A64 כי יש לי לוח ל478 כבר ... )
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם למפרט הבא: כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X OC Boost 2GB GDDR5 מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כרטיס זיכרון RAM: Hynix Original 8GB DDR3 1600 הערות: א. עדיף שיהיה יציאת PCI רזרבה (למקרים בהם נהרסת כניסה, שיהיה רזרבה) ב. תקציב עד 355 ש"ח (לא מאמין שצריך להשקיע יותר) ג. תושבת 1150 ד. לא חייב 4 חיבורי RAM (רצוי שלא, יותר זול) ה. חנות - TMS ו. שיהיה מספיק חיבורי USB וSATA (כמה שיותר חדשניים ואיכותיים USB 3 וכו') ז. mATX ח. תמיכה מלאה ב 1600Mhz RAM ט. שיהיה של חברה מוכרת (Gigabyte, MSI וכו') י. H/W Monitoring שיהיה טוב (אני לא יודע איזה דיסק קשיח יש לי, זה משנה איזה יש לי?)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מ-RSM זיכרונות ELIXIR 1333MHz קיט של 4GB (שזה אומר 2X2GB). ועכשיו בדקתי את המהירות שלהם וזה מה שרשום: איפה שסימנתי (באדום) רשום PC3- 10700 (667MHz) האם זה בסדר ? כי אני יודע שהסימון של 1333 זה 10600 ..
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לבדיקת ביצועים של המעבד ... יש 16K = יצא לי 00.291S יש 32K = יצא לי 00.681S יש 1M = יצא לי 46.066S איך התוצאה ? אתלון 3500 64 AM2 אני אריץ אותה על הפרסקוט החביב נראה מה נקבל
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מחיר שניהם כמעט זהה... מה עדיף ל-OC? מה רועש יותר? מה יציב יותר?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום הדגם של הלוח הוא GA-8ipe 1000 L הוא REV 2 ..... אני צריך לדעת איך הלוח בכללי ?איך הוא ב OC ?לכמה ניתן להגיע איתו ב FSB מי 100 ? אם מישהו יכול לספק לי ביקורת של הלוח הזה יהיה נהדר .
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-