עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lapland,

כמה פינים הוא צריך מהספק ? אם יש לי 4 זה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. Started by nadster,

אני רוצה להוסיף זכרון למחשב i5 3550 3.3 מצב נוכחי עם 4 גיגה זכרון של Trabscend DDR3 1333MHZ CL9 המארז שלי SHARKOON T9 לוח אם :-[h=1]Asus P8H61-M LE[/h] רוצה להוסיף 4 גיגה השאלה איזה כדאי להוסיף והאם הוא יכול להיות שונה בגרסה ? אם אפשר בבקשה מי שממליץ להוסיף את המוצר מ TMS חשבתי על אחד מאלו : http://www.tms.co.il/cat/411/sort:0/394:919 מה ממליצים ? תודה

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  3. Started by ofirtz,

שלום הציעו לי זכרון ocz 677 ddr2 אני לא מכיר את החברה מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. Started by matsmets,

תודה

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  5. Started by ScreameR,

שום דבר מהאפשרויות לא ניתנות לשינויי! איזה fuckers

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  6. Started by fog,

שלום, יש לי במחשב זכרון ממש ישן (4*64) עכשיו אמרו לי שלהתקין עוד זכרון עד ל-1 ג'יגה יכול לשפר לי את המהירות (המחשב עובד מ-מ-ש לאט משהו כמו 20-25 שניות לחכות כדאי לפתוח חלון אקספלורר למשל) עכשיו השאלה שלי איזה הכי כדאי לקנות ואיפה. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB אני ממש לא מבין בנושא הזה אז תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  7. Started by manbot,

הזיכרון הכי טוב שאפשר להשיג בכסף הזה, עד 550 מקסימום. תודה!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. הידקתי את התיזמונים שלי להכי נמוך שאפשר עכשיו ראיתי שרשום ב CPU-Z בתווית של ה TRas# רשום 9 עכשיו הורדתי אותו בביוס ל 3 מה זה אומר ה TRas הזה ואם זה טוב שהורדתי אותו יותר נמוך ממה שרשום הוספתי תמונות!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  9. Started by JUDO007,

http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-G http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1960&ProductName=GA-8I945P-G-RH

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  10. קיצר אני משתגע ואני מתלבט בין המעבד E 8400 לבין ה Quad 8200 אני לא מבין איך כולם אומרים שהכפול יותר חזק ממנו כשאני רואה שבעצם טכנית מבפנים המרובע ליבה יותר חזק בחלק מהדברים...וחוץ מזה המחיר של שניהם זהה זה לא מובן לי..אם תוכלו לעזור לי אני ישמח ...

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  11. אם הלוח אם שלי תומך רק בddr2 533 האם אני יכול להרכיב עליו סטיקים של 667 והם יפעלו על 533 לכל דבר?!

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  12. Started by RayZ,

היי. בחודשים האחרונים התעדכנתי טיפה פחות בכל הקשור לשבבים החדשים, במיוחד ה-Hydra, והייתי רוצה לדעת מספר דברים בבקשה. א) האם יש יצרנית שהוציאה לוח בעל שבב Hydra שתומך לסוקט X58? ב) הבנתי של GIGABYTE אין עדיין תשובה לHydra, האם יש מידע עתידי בעניין? תודה.

13. Started by ranran,

סוף סוף הם עידכנו את הטבלה יש את הקור 2 והאטלונים שלא היו בקודם תהנו http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=430&model2=464&chart=174

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. אני יודע שערכת השבבים זה כמה שבבים שמנהלים את העברת המידע בין רכיבי המחשב ובגלל זה הם בעצם קובעים את המגבלות ואת הטכנולוגיות שהמחשב תומך בהם אבל הביוס עצמו קשור אליהם? ואיזה שבב זה השבב של הביוס??

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. יש לי היום לוח ga-k8nf9 nforce4 של גיגביט ומעבד שלamd 3000+939 מה אני יכול לדרוש עליו היום בשביל להשתדרג לדואר קור? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי ביקשתי מדודים שלי למצוא לי חנות זולה לזכרונות ( בחו"ל ) אז נתתי להם את דגם בזכרונות הבאים CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 4000 PRO http://www.pch.co.il/docs/pd1161997941.htm אז הן חיפשו ואמרו לי שהם יעלו לי 1600 שקל ( ניראה לי זול כי בארץ זה 2500 שקל ) אז רציתי לדעת איך הזכרונות האלה תיזמונים ביצועים וכו' ??? ( אני ממש לא יודע איך קוראים לחנות אבל אני יודע שהיא נמצאת בפלורידה ) תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  17. Started by rivking,

אם אפשר לעזור לי בשילוב הזה.. מדובר באינטל. שיהיה הכי יעיל והכי חזק המטרה משחקים

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי זכרונות של GEIL ULTRA PC3500 DUAL CHANNEL שכרגע עובדים ב 450MHZ בתזמונים של 11-2-2-2 (225 BUS ) ואני מקבל ב PCMARK 2001 בסביבות ה 8000 נקודות ( לזכרונות ) וחבר שלי קנה היום מחשב חדש שמבוסס על AMD 64BIT והוא קיבל זכרונות בלי חברה בכלל PC3200 שעובדים כרגע על 400MHZ על תזמונים רגילים בלי שינויים והוא מקבל אותה תוצאה כמוני אל זה יכול להיות ??? אני חשבתי שיכול להיות שה ה 64BIT מנצל יותר טוב את הזכרונות כמו שמעבדי INTEL עושים... זה נכון ??? נ.ב בדקתי את המחשב שלי גם עם זכרונות של OCZ PC3500 והניקוד היה אפילו קצת יותר נמוך באיזה 200 נקודות... אז מה שאני שואל בכל המשפט הזה אך יכול להיות שהזכרונות שלו עובדים במהירות כל כך גבוהה ?!?!?!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  19. Started by asaff74,

שלום כל חבריי הפורום המחשב שלי לא נדלק מיזה שבועה אנ בטוח שזה או ספק או לוח או מעבד יש לי לוח ASUS RAMPAGE 2 EXTREME וספק HEC CUAGER 700W חברים מה אני יכול לעשות בשביל לוודות מה הלך דרך אגב הנורות בלוח דולקות וכתוב על הצג של הלוח CPU INIT תודה לעוזרים

20. הם אותו מחיר בערך מה עדיף למשחקים ?????

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  21. יש בחנויות?

22. Started by SV123,

תודה

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  23. Started by -Tal-,

איך הזכרונות האלה? G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION מומלץ? יש משהו יותר מומלץ? תודה

24. Started by amd@ati,

שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Amd Athlon xp 2900+ 2GHZ , יש כמה משחקים שלא רוצים בכלל לנסות להפתח (אני שונא שהם עושים את זה) בגלל שרק המעבד שלי נמצא מתחת לדרישות המינימום (כל שאר הרכיבים הם בדר"כ מופיעים גם במומלצות), רציתי לדעת: אם אעשה אובר קלוקינג המשחק והווינדוס (במאפיינים של המחשב שלי) יזהו את השינוי וייתנו לי להריץ??? תודה רבה מראש לעוזרים {אני מחכה בבקשה תענו}

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.