מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
ddr2 עם מהירות 1200 יהיה יותר מהיר מDDR3 עם מהירות 800?
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם............ קניתי לפני מספר חודשים לוח אם חדש משומש למחשב celeron 450 MHZ זה לוח פצפון בגודל 30x30 או אפילו פחות, ואין בו כרטיסים onboard מצאתי שם שני חיבורים שאני לא יודע מה עושים איתם: sb-link ו- ir-connector בחיבור sb-link יש 6 או 8 פינים ובחיבור ir-connector יש 4 פינים מישהו יודע מה מחברים לחיבורים האלה? (בחוברת אין הסברים)
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זהו דף המוצר ב EBAY: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=330199425443&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=014 הבן אדם טוען שזה Athlon64. גם כאשר אני מחפש מידע על קוד המעבד ב GOOGLE אני מקבל תוצאות הקשורות ל A64. אבל זהו אינו A64. מה הקטע?
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מעבדי AMD לוחות ג'יגה ביט (לAMD) זכרונות DDR PC2700? ומתי ?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
גלגולי דורות המוצרים של אינטל מעלים קצב - ואנו מקבלים הצצה לדורות הבאים של מעבדי המחשבים הניידים וגם הנייחים. Lunar Lake שפותח בעיקרו בישראל יגיע כבר השנה כדור המחליף של Meteor Lakeלכתבה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
- 1 follower
-
-
כולם מדברים על הזכרונות החדשים שיתפסו את ההובלה: DDR II ואני רוצה לדעת האם יש כבר לוחות שתומכים ב DDR II ?? אם לא, מתי צפויים לצאת לוחות כאלו? כדאי לחכות או לקנות כבר לוח מבוסס DDR ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב לא בשימוש והחלטתי לעשות אותו מחשב סופר מהיר אני לא מבין בזה כלכך אבל הבנתי מכל המדריכים באתר שלכם שהמהירות של המחשב תלויה בזיכרון הRAM של המשחב וסוג זיכרון הRAM תלוי בלוח האם ואם אני גם ארצה לשנות את לוח האם אני אצטרך לבדוק את המעבד אם הוא מתאים בקיצור סלט שלם אני אשמח אם תושיטו פה יד.. הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z על המחשב שלי: הבנתי שהלוח אם שלי קורא DDR2 וזיכרונות DDR2 הם לא הכי מהירים וכדאי לי לקנות לוח אם שקורא זיכרון DDR3 אבל אצטרך לקנות לוח אם מתאים למעבד שלי ופה זאת הבעיה שלי אז איזה זיכרון כדאי לי לקנות ואם אני הצטרך לקנות לוח אם חדש איזה לוח אם לקנות?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אבא שלי טוען שהוא קרא איפשהו על זה,מישהו שמע גם על הוזלה קרבה במחירי הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
ASUS P8Z68-V/GEN3 או P8Z68-V PRO/GEN3 או הMaximus IV Extreme-Z האגדי? בהתחלה חשבתי ללחכת על P8Z68-V/GEN3 כי יהיה לו תמיכה עתידית בPCIEX 3 ויתמוך ה22NM(וחשוב לי מאוד שיהיה ללוח תמיכה עתידית כמה שיותר ארוכה..) אבל רציתי לוח יותר עם צלעות קירור..וראיתי שלP8Z68-V PRO/GEN3 יש עוד צלע באמצע וגם אין לו את הכניסות ONBORD המעצבנות של הכרטיס המובנה ואז כבר חשבתי עם אני משקיע כל כך הרבה על לוח למה שאני כבר ילך על תחליפים ולא ילך על הMaximus IV Extreme-Z שרציתי עוד בהתחלה ..אבל Maximus IV Extreme-Z אני לא יודע אם יהיה תמיכה לPCIEX3 ויותר חשוב אם תיהיה תמיכה בעתיד ל22NM?? מישהו יודע..?לא מצאתי כלום באתרים... אני ממש הייתי רוצה כבר ללכת עליו ..זה הלוח לאוברקלוק והלוח הכי יפה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לעשות שידרוג ללוח אם והמעבד שלי, אני רוצה את התמורה הטובה ביותר לכסף. כמובן שאני רוצה משהו שיחזיק לי לכמה שנים טובות. אני לא משחק וגם לא עושה אוברקלוק רציני (אולי אני יכנס לזה ויעשה משהו קל אז כדאי שיהיה את אפשרות) המארז שלי הוא Tsunami Virgo Blue והקירור למעבד הוא ZALMAN CNPS7000B-ALCu הארדיסקים רגילים אבל בעתיד אני יעבור ל- SATA. אשמח לקבל לניקים לחנויות שבהם המוצרים המומלצים הכי זולים (במידה ואפשר), לא חייב להיות מאותה חנות העיקר שיהיה הכי זול ומשתלם (כמובן שלא על חשבון אחריות או שרות נורמאלי) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב לא מורכב (כל חלק ארוז בקופסה שלו) אז אחרי שאני מרכיב את כל החלקים במארז אז צריך איזה תיכנות מיוחד (ב-BIOS או משהו כזה)??? או שישר מפעילים את המחשב אם דיסקט כלשהו ומתקינים מערכת הפעלה??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כרגע מבצע ב-IQPC שמי שקונה מחשב עם מעבד 3800+ כפול הליבה של AMD יקבל באותו מחיר את ה-4200+. לאחר בדיקה ב-TOM'S HARDWARE יוצא שה-4200+ עוקף: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=479&model2=480&chart=181 אז מה אתם אומרים? המחשב יגיע עם לוח אם ASUS M2V אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
-
אני קונה מחשב חדש, ולא כל כך ברור לי הנושא של מעבד גרפי embedded. לוח האם שבחרתי כרגע הוא ASUS P8H61-M LE, שיש בו מעבד גרפי embedded (קישור). ובחרתי במעבד i3 2020 שגם במפרט שלו רשום שיש לו רכיב גרפי (קישור). 1. אני לא כל כך מבין איך זה עובד, אשמח אם תוכלו להסביר/להפנות אותי להסבר על זה. בפרט, מה החלוקה בין הרכיב במעבד לרכיב בלוח אם (מה כל אחד עושה), ומה הרכיב המתאים לו בכרטיס גרפי חיצוני? 2. מטרת המחשב היא לאיטרנט, תוכנות אופיס, תכנות, וצפייה בסרטים. לכן, התכנון שלי הוא לקחת את הרכיבים שציינתי, כלומר רכיב גרפי embedded, כי זה אמור להספיק. במקרה שאצטרך משהו יותר רציני, אוכל לבטל את הכרטיס הגרפי ה embedded ולקנות חיצוני. האם זה באמת אפשרי בלוח האם שבחרתי (לקנות חיצוני ולהשת…
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי 512MB בסטיקים ישנים (שהתאימו ל-AMD Thunderbird) - אני חושב שהם SDRAM "רגיל" מהדור הישן. האם ניתן להשתמש בהם בלוחות חדשים? (למשל, ה-K8NSC של GB) ? תודה מוטי
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שתומך ב DDR3 ובמעבד- Intel Core 2 Extreme QX6600 Box pci express 2 מה יותר טוב כרטיס מסך agp או pci express 2 ?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לגיימינג זכרונות:2*4gb 1600 sniper מעבד:i5 4670 כרטיס מסך:מתלבט בין r9 290 ל970gtx אני מתכנן לעשות oc ושתיהיה לי את האופציה בעתיד לעשות cf
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ת'רד מעניין בTH (מופיע גם בפורומי חומרה אחרים, כולל של AMD י) http://www.tomshardware.co.uk/forum/248265-10-phenom-exposed-shipping-flaky-cores למי שאין כח לקרוא הרבה אנגלית: הטענה היא שבחלק מהפאנום שנמכרים, אחד הקורים (תמיד אותו קור) דפוק, ומגביל את המהירות האפשרית לOC. לפעמים זה אפילו במהירות סטוק
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שלום! למישהו יש F12 MODDED BIOS הקובץ אני חייב אותו :jump: ל לוח GA-7VRXP REV.2 תשלחו לי אותו בבקשה למישהוא שיש תודה!
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם לוח ASUS- M4N68T-M תומך כ.מסך של RADEON ? תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_75_2136_2308 ה5600 ממש משתלם למחשבים המיועדים למשחקים מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הלוח asus maximus ינצל את הזכרון DDR4 של HD3870 או האם יש לוח שמנצל את זכרונות אלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
הי, חמי רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלו שרץ על לוח אם: M2A-VM-HDMI יש לו כרגע 1GB, אני לא סגור מה המהירות שלו אבל ב-CPUZ אני רואה 357MHZ, זה אומר 333MHZ או 666MHZ? הוא מריץ מערכת הפעלה 32 ביט אז אין טעם לעבור את ה-3GB. השאלה אם כדאי לקנות לו עוד 2GB או לקנות את כל ה-3GB? אם הבנתי נכון הזיכרון הכי טוב שאני יכול לשים לו הוא DDR2 800MHZ לפי האתר של אסוס: http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM/ אשמח לתוגבה! שי
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-