מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש, ולא כל כך ברור לי הנושא של מעבד גרפי embedded. לוח האם שבחרתי כרגע הוא ASUS P8H61-M LE, שיש בו מעבד גרפי embedded (קישור). ובחרתי במעבד i3 2020 שגם במפרט שלו רשום שיש לו רכיב גרפי (קישור). 1. אני לא כל כך מבין איך זה עובד, אשמח אם תוכלו להסביר/להפנות אותי להסבר על זה. בפרט, מה החלוקה בין הרכיב במעבד לרכיב בלוח אם (מה כל אחד עושה), ומה הרכיב המתאים לו בכרטיס גרפי חיצוני? 2. מטרת המחשב היא לאיטרנט, תוכנות אופיס, תכנות, וצפייה בסרטים. לכן, התכנון שלי הוא לקחת את הרכיבים שציינתי, כלומר רכיב גרפי embedded, כי זה אמור להספיק. במקרה שאצטרך משהו יותר רציני, אוכל לבטל את הכרטיס הגרפי ה embedded ולקנות חיצוני. האם זה באמת אפשרי בלוח האם שבחרתי (לקנות חיצוני ולהשת…
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי 512MB בסטיקים ישנים (שהתאימו ל-AMD Thunderbird) - אני חושב שהם SDRAM "רגיל" מהדור הישן. האם ניתן להשתמש בהם בלוחות חדשים? (למשל, ה-K8NSC של GB) ? תודה מוטי
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שתומך ב DDR3 ובמעבד- Intel Core 2 Extreme QX6600 Box pci express 2 מה יותר טוב כרטיס מסך agp או pci express 2 ?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לגיימינג זכרונות:2*4gb 1600 sniper מעבד:i5 4670 כרטיס מסך:מתלבט בין r9 290 ל970gtx אני מתכנן לעשות oc ושתיהיה לי את האופציה בעתיד לעשות cf
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ת'רד מעניין בTH (מופיע גם בפורומי חומרה אחרים, כולל של AMD י) http://www.tomshardware.co.uk/forum/248265-10-phenom-exposed-shipping-flaky-cores למי שאין כח לקרוא הרבה אנגלית: הטענה היא שבחלק מהפאנום שנמכרים, אחד הקורים (תמיד אותו קור) דפוק, ומגביל את המהירות האפשרית לOC. לפעמים זה אפילו במהירות סטוק
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום! למישהו יש F12 MODDED BIOS הקובץ אני חייב אותו :jump: ל לוח GA-7VRXP REV.2 תשלחו לי אותו בבקשה למישהוא שיש תודה!
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם לוח ASUS- M4N68T-M תומך כ.מסך של RADEON ? תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_75_2136_2308 ה5600 ממש משתלם למחשבים המיועדים למשחקים מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם הלוח asus maximus ינצל את הזכרון DDR4 של HD3870 או האם יש לוח שמנצל את זכרונות אלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
הי, חמי רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלו שרץ על לוח אם: M2A-VM-HDMI יש לו כרגע 1GB, אני לא סגור מה המהירות שלו אבל ב-CPUZ אני רואה 357MHZ, זה אומר 333MHZ או 666MHZ? הוא מריץ מערכת הפעלה 32 ביט אז אין טעם לעבור את ה-3GB. השאלה אם כדאי לקנות לו עוד 2GB או לקנות את כל ה-3GB? אם הבנתי נכון הזיכרון הכי טוב שאני יכול לשים לו הוא DDR2 800MHZ לפי האתר של אסוס: http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM/ אשמח לתוגבה! שי
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לרכוש מחשב, בהתחלה התקציב שלי עמד על 3.5 וכנראה שאני עוד 1K השאלה אם זה שווה את זה: אגב אני מעוניין לקנות את המחשב מ SKYPC. תחילה זה העיסקה שרציתי לעשות: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz BOX Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כרגע לאחר הוספת ה 1K אני חושב בכיוון של: Q6600/E8400 Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK או: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 מטרות של המחשב: משחקים + OC + סרטים. שאלות: * האם באמת שווה להשקיע את ה 1K ולקנות את המעבד Q6600/E8400? *מה ההבדל בין הזכרונות : ? G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK Corsair 2GB Ki…
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש וחסר שלי רק זכרונות. הינה המפרט שלי : מעבד : CORE I 7 860 קירור למעבד : Scythe Mugen 2 - Infinity For Socket 1156 לוח אם : ASUS P7P55D LE Intel P55 Chipset LGA 1156 P7P55DLE זכרונות : ???? ספק : Seasonic S12II-620 Bronze Active PFC 620W הארד דיסק : Western Digital 1Tb 3.5 64MB SATA II WD10EARS Green ומארז : CM 690 יש ברשותי גם HD5870 ככה שלא צריך כ.מ מה אתם אומרים על המפרט? זה לגיימניג וOC, אז תציעו לי בבקשה זכרונות מעולים בערך ב600 שקל מפנדס מחשבים (זיכרונות של 4 ג'יגה). תודה רבה זה דיי דחוף לי.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם אם יש לי מעבד במהירות 3.4Ghz, ובמפרט שלו כתוב שהוא יכול להתנהל עם RAM במהירות מקסימלית של 1600Mhz, אז אם אני עושה למעבד OC אז אני אוכל לעבוד אם RAM יותר מהיר. השאלה שלי היא איך אני מחשב את מהירות הRAM המקסימלית לאחר הOC למעבד?? למשל אם אני עושה לו המהרה ל4.5Ghz, אז איזו מהירות של זיכרון הוא ינצל? אשמח גם לקבל את הנוסחה למציאת מהירות הRAM המקסימלית... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עקב ירידות המחירים של אינטל אתמול מי יותר טוב למשחקים ללא OC אינטל או AMD זיכרון אגב 2 GB כרטיס מסך BFG OC2 8800 320 MB
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי כרגע קירור מוג'ן2, החלפתי לוח במחשב של סוקט 775 והמוגן לא מתאים וראיתי שצריך להיות מין 2 ברזלים כאלו שמתאמים את הקירור ללוח, עכשיו המתאמים האלו הלכו לאיבוד ובכל חנות מחשבים אומרים שמאוד קשה להשיג דבר כזה ורק אחת אמרה שיש ערכה של מתאמים לכל הלוחות אבל ספק מאוד אם זה יתאים למוגן. מאיפה אני יכל לרכוש את המתאמים האלו? ואם לא אשיג לא אוכל להרכיב את הקירור ? אני מדבר על זה http://www.scythe-eu.com/uploads/tx_cfamooflow/Mugen-2-LGA-1156-CPU-Cooler-Conversion-Kit-Accessory_01.jpg ה2 ברזלים למעלה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש את המצלצתכם ללוח טוב ולא יקר במיוחד למעבד בארטון 2500 333 מגהרץ של AMD. לא מעונין ב-O/C בכלל. איזה צ'יפ עדיף NFORCE 2 או KT400A? ולמה? הלוח צריך לתמוך בדואל DDR400. כרטיס קול על הלוח. כרטיס רשת על הלוח (רצוי) AGP X 8. לא חייב סיריאל ATA בקר רייד יציאות 1394.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם לפניי כשבוע בערך שידרגתי את מחשב מבוסס ה intel שלי למחשב מבוסס amd חדש(מופיע בחתימה) יש לי 2 זכרונות simpletech 512X2 pc 3200 נראה לי שיש לי בעיות בגללם בעיקרון בגלל שלפעמים אני עושה ריסט למחשב ואז הוא כאילו עובר למצב של מסך שחור כאילו שהוא עומד לעשות ריסט ואז המסך נכנס ל stnedby והמחשב נתקע במסך שחור ועד שאני לא מכבה אותו דרך הכפתור ומדליק הוא פשוט לא מתפקד.. אני חושב שזה נובע מהזכרונות תקנו אותי אם אני טועה אבל ל amd יש בעיה עם זכרונות שיש להם צ'יפים משני הצדדים... אני מעויין לקנות שניי זכרונות אחרים כאלה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9649 ואני רוצה חוות דעת עלייהם אם אפשר... תודה
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
טוב העיניין הוא כזה, יש לי לוח אם GA-965P-S3 rev. 1.0 ואני מתעניין בלהחליף מעבד וזכרון. השאלות שלי: 1. האם לוח האם שלי תומך בכל המעבדים שמחוברים בחיבור LGA 775? או שיש קשר גם למהירות FBS המכסימלית שהלוח אם שלי תומך בו? 2. אם אני מחליף את המעבד, ונשאר עם הזכרון שיש לי כרגע( DDR2 667MHZ 1024MB X2), האם הביצועים של הזכרון יגבילו את הביצועים של המעבד החדש? 3. אם אני קונה עוד זוג זיכרונות של 2048MB במהירות 800MHZ, האם הם יוכלו לעבוד יחד עם הזכרונות הישנים שלי? (667MHZ) או שכל הזכרונות בכל לוח האם חייבים להיות בעלי אותו MHZ ואותו CL ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3065559,00.html פשוט חובבנים. כמו שמס' 2 אמר כתבה קנויה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתי המרום יוצא לשוק? אני חיכיתי לו בנרות,וכבר נמסה לי השעווה על היד-תראו איזה בוהן קיבלתי מישהו יודע מתי הוא יוצא?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
מה דעתכם על זיכרון של חברת Kingbox (הציפים של הזיכרונות עצמן הוא של hynix )? ראו תמונות מצורפות למטה. הוצע לי להחליף 2 זיכרונות 512 MB מחברת digma בזיכרון של סטיק אחד של 1024mb מחברת kingbox בתוספת של 100 ¤ . האם זה משתלם ? אני בכל מקרה חייב להחליף זיכרונות ,מפני שלוח האם שלי : 7n400sl פשוט לא מצליח לעבוד עם הזיכרונות הללו ב-dual channel וכל הזמן אני סובל מהתרסקויות וממסכים כחולים. התופעה נעלמת לחלוטין כאשר אני שם סטיק אחד בלבד של זיכרון (ולא חשוב איזה מבין השניים) אני לא יודע אם הבעיה נעוצה בזיכרונות או בלוח האם או סתם חוסר תאימות , אבל בכל מקרה אני מעדיף לוותר על ה-5 אחוז שיפור של dual channel לטובת היציבות של המערכת , וזאת מפני שכבר אין לי אחריות על לוח האם. [att…
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
antec 300 seasonic 520W core I5 750 זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Readon 5850 WD 1000 64 MB אני הפצצתי את הפורומים בשאלות על לוחות M, זאתי תהיה השאלה האחרונה. אני רוצה לוח M גיגבייט, אני לא רוצה לבצע קרוס פייר, מתוכנן שדרוג עתידי של הכרטיס מסך במידה ואני יהיה צריך. USB 3 והסטה החדש הם בגדר אופצייה חביבה שאני לא מוכן להשקיע בה יותר מ 80 ש"ח. אז כמו שאמרתי, אני לא רוצה כלום מהלוח M חוץ מהאפשרות בעתיד לשדרג את הכ.מ, וזיכרון ראם (עוד סלוטים). סליחה על השיגועים וההודעות הבלתי פוסקות על לוחות, פשוט אני צריך מחר לדבר עם איש המכירות, ואני רוצה להיות בטוח. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
hi ppl, im looking for a motherboard for P3 1000, asus or abit, if one of you by any chance have a board like that and it is in a GOOD !!! condition and you might wona sell it please let me know thank you
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
מחר אני הולך לרכוש לוח אם חדש למעבד I930 או I920 בהתחלה הייתי סגור על X58A-UD3R של גיגה בייט. אתמול ראיתי לוח שלא שמתי לב אליו לפני P6T SE של ASUS מבחינת מחיר שנייהם אותו מחיר. יש לי נטייה לאסוס, מה יותר מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
החבר'ה של Overclocking TV היו במפעל של GIGABYTE לייצור לוחות אם והסריטו את הביקור שלהם. וידיאו מאוד נחמד למי שאוהב את התחום: http://www.overclocking-tv.com/content/news/5633/how-to-make-a-motherboard-a-visit-in-a-gigabyte-factory.html
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-