עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by david32,

הייתכן דבר כזה? האם להאמין למקור? מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4416&Itemid=1

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  2. Started by Xilver,

לשם מה צריך כרטיס קול? האם יש בכל לוח אם כרטיס קול מובנה? ובמה הוא עוזר בכלל?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by emilio,

מה המחירים האלה במיוחד לליבות כפולות....................... :screwy: :screwy: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הFSB של המעבד הוא 800, אבל אני רואה זכרונות DDR2 של 533 מגה הרץ. זה אומר שהזכרונות רצים בתדר אחר? או שהזכרונות DDR במהירות של 533 מגה הרץ או 675 לא מנוצלים ללא OC? המעבד הוא פרסקוט 3.0 LGA775

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  5. Started by brk2k,

אהלן. רציתי לדעת איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב - 2800 או 3100, שניהם פלרמו. לראשון מטמון של 256 ולשני 128. אני מנחש שה3100 יותר טוב, אם כן - עד כמה? תודה.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by koshoro,

שלום ...יש לי מספר שאלות לגבי רכישת נייד המחשב שאני מחפש הינו לצרכים בסיסיים (לימודים) 1. האם משהו מכיר את המעבד AMD ATHLON XP-M 2800 כיצד הוא יחסית למעבדים של אינטל מסידרת הסנטרינו ואיזה מהם עדיף לנייד ?(מעבד CENTRINO הוא שם נרדף ל CELERON M ) 2. יש צורך באפשרות הרחבת זיכרון עד ל 2G או ש 1G מספיק ? 3. שאלה כללית - כיצד יודעים מהו צואר הבקבוק של המחשב מבחינת ביצועים , הזיכרון או המעבד ? 4. אני צריך מחשב עם אחריות בין לאומית יש כזה דבר ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי עבודה במחשבים לעשות אתר פשוט בHTML. ואני בחרתי לעשות על חומרה , עכשיו אני רוצה לשים שם מעין 'סקירת שוק' קטנטנה של שני הנושאים הבאים: מעבדים: AMD Vs. Intel כרטיסי מסך: ATI Vs. nVIDIA *דיון על הנושא הנ"ל יפתח בפורום כרטיסי מסך* וגם בנושא מעבדים: רווחים Intel וAMD לפני יציאת הAthlon 64(Intel שולטת בשוק) רווחים Intel וAMD אחרי יציאת הAthlon 64 ועד היום הזה. תודה ענקית לעוזרים

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by shaigot,

כיום אין הבדל ממשי בביצועים בין DDR4\DDR5, חשבתי בכל זאת לקנות לוח אם וזיכרון שתומכים ב DDR5 באם כאשר הזכרונות יהיו מהירים יותר בעתיד עם ביצועים יותר טובים אצטרך רק להחליף סטיק ולא לוח אם, בדקתי את הלוחות אם שתומכים ב DDR5 מסתבר שהם תומכים עד תדר מקסימלי של 6000mhz (אחרי OC), השאלה היא מה הטעם לקנות לוח אם שתומך ב DDR5 אם כאשר יגיעו זיכרונות באמת מהירים בתדרים גבוהים אצטרך גם להחליף לוח אם ? אני מאמין שיש גם מגבלה ל - CL בלוחות אם,

9. Started by lior408,

שלום לכולם. לא מבין גדול בלוחות אם.. אני בונה מפרט לשימושים ביתיים בסיסיים (אינטרנט/מוזיקה/סרטים), ככל הנראה דרך חנות פלונטר. מתלבט בין שני לוחות אם בתקציב דומה (המעבד יהיה 4160 i3 או 4330) - Gigabyte - GA-H81N במחיר 380 שח או ASRock - B85M-ITX במחיר 400 שח אלו לוחות אם למארז mini itx. אשמח לעצתכם מה עדיף. תודה. ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק , כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, צורב ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio, USB*2) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) SONY CD-RW CRX230E 52x/32x/52x מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משחקים חדשים. המחשב שאני מו…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. ddr2 עם מהירות 1200 יהיה יותר מהיר מDDR3 עם מהירות 800?

12. Started by X - DreaM,

שלום לכולם............ קניתי לפני מספר חודשים לוח אם חדש משומש למחשב celeron 450 MHZ זה לוח פצפון בגודל 30x30 או אפילו פחות, ואין בו כרטיסים onboard מצאתי שם שני חיבורים שאני לא יודע מה עושים איתם: sb-link ו- ir-connector בחיבור sb-link יש 6 או 8 פינים ובחיבור ir-connector יש 4 פינים מישהו יודע מה מחברים לחיבורים האלה? (בחוברת אין הסברים)

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  13. זהו דף המוצר ב EBAY: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=330199425443&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=014 הבן אדם טוען שזה Athlon64. גם כאשר אני מחפש מידע על קוד המעבד ב GOOGLE אני מקבל תוצאות הקשורות ל A64. אבל זהו אינו A64. מה הקטע?

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  14. מעבדי AMD לוחות ג'יגה ביט (לAMD) זכרונות DDR PC2700? ומתי ?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  15. גלגולי דורות המוצרים של אינטל מעלים קצב - ואנו מקבלים הצצה לדורות הבאים של מעבדי המחשבים הניידים וגם הנייחים. Lunar Lake שפותח בעיקרו בישראל יגיע כבר השנה כדור המחליף של Meteor Lakeלכתבה

16. Started by DF30,

כולם מדברים על הזכרונות החדשים שיתפסו את ההובלה: DDR II ואני רוצה לדעת האם יש כבר לוחות שתומכים ב DDR II ?? אם לא, מתי צפויים לצאת לוחות כאלו? כדאי לחכות או לקנות כבר לוח מבוסס DDR ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. Started by expi,

תודה לכם מראש...

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by BiGee,

שלום, יש לי בבית מחשב לא בשימוש והחלטתי לעשות אותו מחשב סופר מהיר אני לא מבין בזה כלכך אבל הבנתי מכל המדריכים באתר שלכם שהמהירות של המחשב תלויה בזיכרון הRAM של המשחב וסוג זיכרון הRAM תלוי בלוח האם ואם אני גם ארצה לשנות את לוח האם אני אצטרך לבדוק את המעבד אם הוא מתאים בקיצור סלט שלם אני אשמח אם תושיטו פה יד.. הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z על המחשב שלי: הבנתי שהלוח אם שלי קורא DDR2 וזיכרונות DDR2 הם לא הכי מהירים וכדאי לי לקנות לוח אם שקורא זיכרון DDR3 אבל אצטרך לקנות לוח אם מתאים למעבד שלי ופה זאת הבעיה שלי אז איזה זיכרון כדאי לי לקנות ואם אני הצטרך לקנות לוח אם חדש איזה לוח אם לקנות?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  19. אבא שלי טוען שהוא קרא איפשהו על זה,מישהו שמע גם על הוזלה קרבה במחירי הזכרונות?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  20. Started by bneli,

ASUS P8Z68-V/GEN3 או ‎P8Z68-V PRO/GEN3 או הMaximus IV Extreme-Z האגדי? בהתחלה חשבתי ללחכת על P8Z68-V/GEN3 כי יהיה לו תמיכה עתידית בPCIEX 3 ויתמוך ה22NM(וחשוב לי מאוד שיהיה ללוח תמיכה עתידית כמה שיותר ארוכה..) אבל רציתי לוח יותר עם צלעות קירור..וראיתי שלP8Z68-V PRO/GEN3 יש עוד צלע באמצע וגם אין לו את הכניסות ONBORD המעצבנות של הכרטיס המובנה ואז כבר חשבתי עם אני משקיע כל כך הרבה על לוח למה שאני כבר ילך על תחליפים ולא ילך על הMaximus IV Extreme-Z שרציתי עוד בהתחלה ..אבל Maximus IV Extreme-Z אני לא יודע אם יהיה תמיכה לPCIEX3 ויותר חשוב אם תיהיה תמיכה בעתיד ל22NM?? מישהו יודע..?לא מצאתי כלום באתרים... אני ממש הייתי רוצה כבר ללכת עליו ..זה הלוח לאוברקלוק והלוח הכי יפה ש…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מתלבט אם לעשות שידרוג ללוח אם והמעבד שלי, אני רוצה את התמורה הטובה ביותר לכסף. כמובן שאני רוצה משהו שיחזיק לי לכמה שנים טובות. אני לא משחק וגם לא עושה אוברקלוק רציני (אולי אני יכנס לזה ויעשה משהו קל אז כדאי שיהיה את אפשרות) המארז שלי הוא Tsunami Virgo Blue והקירור למעבד הוא ZALMAN CNPS7000B-ALCu הארדיסקים רגילים אבל בעתיד אני יעבור ל- SATA. אשמח לקבל לניקים לחנויות שבהם המוצרים המומלצים הכי זולים (במידה ואפשר), לא חייב להיות מאותה חנות העיקר שיהיה הכי זול ומשתלם (כמובן שלא על חשבון אחריות או שרות נורמאלי) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by Photoshop,

אם אני קונה מחשב לא מורכב (כל חלק ארוז בקופסה שלו) אז אחרי שאני מרכיב את כל החלקים במארז אז צריך איזה תיכנות מיוחד (ב-BIOS או משהו כזה)??? או שישר מפעילים את המחשב אם דיסקט כלשהו ומתקינים מערכת הפעלה??

23. יש כרגע מבצע ב-IQPC שמי שקונה מחשב עם מעבד 3800+ כפול הליבה של AMD יקבל באותו מחיר את ה-4200+. לאחר בדיקה ב-TOM'S HARDWARE יוצא שה-4200+ עוקף: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=479&model2=480&chart=181 אז מה אתם אומרים? המחשב יגיע עם לוח אם ASUS M2V אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by shayhaziza,

שלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לדעת מה היכולת המיוחדת של המעבדים החדשים שכולם אומרים יש לי מעבד E6400 S-775 2MB ויש לי גם כרטיס זיכרון של 1 ג'ב ורציתי לדעת מה היכולת יכולה לעשות ואיך אני יכול לנצל אותה....... תודה על העזרה אבישי......

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  25. Started by galigola,

עפ"י הביוס הטמפרטורה של המעבד שלי(AMD 2000) היא 55-52 בערך ושל כל המערכת(האם הכוונה ללוח אם?) 37 בערך(לוח אם של ג'יגבייט-KT400 VAX) האם זה נורמלי?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.