עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כרגע יש לי אינטל 1.8.. לוח אם לא משהו מוכר וגם לא משהו וזכרונות SD-RAM! אני רוצה לשדרג את שלושתם.. יש לי 1500 שקל, ואני רוצה משהו ממש טוב שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים טובות! עם מדברים על תוספת של 100-300 שקל אז אין לי בעיה אבל יותר זה כבר בעיה..! תודה מראש לכולם!

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  2. והאם אני יכול לשנות אותה כדי לקבל ביצועים יותר טובים?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  3. ההשוואות שלהם אף פעם לא היו מקיפות אבל לפי מה שהבנתי הם מקבלים אותם מהשלוחה של המגזין בחול. בכל מקרה, התוצאות קצת מוזרות (הם לא התחשבו בOC אבל עדיין, מוזר שהם לא הכניסו לבדיקה את הNF7 ...) מה אתם אומרים על ההשוואה (אם מישהו ראה אותה)?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  4. Started by udif,

רציתי לחסוך זמן ותבכול למי שחושב להרכיב בקרוב מחשב עם מעבד Athlon 64: אם חשבת להשקיע בזכרון DDR 400 CAS2, וגילית שה- TwinMOS TwiSTER הוא הזכרון הזול ביותר, ראה הוזהרת! קניתי לוח Asus K8V Deluxe, אחד מהלוחות הדי מומלצים, שאפילו קיבל ציונים לא רעים מ- Tom's בנושא תאימות לזכרונות. בנוסף קניתי את הזכרון הנ"ל בגלל מחירו הזול יחסית (פחות מ- 700 ש"ח ל- 512MB - כמעט הזול ביותר עבור CAS2). בקיצור - הזכרון הנ"ל תוקע את המחשב בצורה יסודית, כך שאפילו ה- VGA לא מתעורר! קיבלתי הודעות ב- POST המדבר של ASUS בסגנון "System failed due to CPU overclocking error", שזו כמובן שטות, מכיוון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג בלוח זה לא דרך ה- BIOS, אבל מה לעשות שבכלל לא הגעתי לשלב שהמחשב עלה כדי שאוכל ל…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by Mishmish,

אני צריך המלצה ללוח אם טוב (בוא נגיד בין אחד לעשר אז שיהיה בסביבות ה8.5/9) התקציב הוא משהו בסביבות ה- +/ - 1000 ש"ח . נ.ב. : שיהיה לוח אם מתקדם מבחינת טכנולוגיה (פיצ'רים וכאלה) , ושיהיה טוב ל-oc . נ.ב. 2 : שיהיה לוח למעבד אינטל .

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  6. מעבד: מה ההבדל בין הגירסאות ומה עדיף לקחת? AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 577.25 616.86 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU לוח אם: מה ההבדל הגדול בינהם ומה עדיף לקחת? ראיתי שיש הבדל בין SATA ו ATA ואני ממש לא מבין בזה.... Epox 8RDA3+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X,5.1 Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, [581.5 ¤ ](USB 2 ) Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, [514.11 ¤] LAN,USB 2) [488 ¤ ] Epox 8RDA3I v2.1 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Sound, LAN, USB 2.0) אשמח לתגובות ורציתי לדעת גם אם אני יכול להרכיב את החלקים בעצמי...בבית..יש לי נסיון בל…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  7. יש רק ל NF7-S NF7-SV2.0 משהו בבקשה יכול לתת לי קישור בדיוק ללוח שלי ? על הקופסה של הלוח רשום SL על הלוח רשום S !

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by smalul,

יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, אבל הוא דיי לחוץ מבחינה כספית. זה המפרט שהוא רוצה (ויכול להרשות לעצמו): מעבד: +AMD XP 2500 לוח: GIGABYTE 7VT600-L זיכרון: DDR 400 256MB SAMSUNG (יש עוד דיסק קשיח, כ. מסך ומארז כך שכל העסק יוצא בסביבות ה 2000 ש"ח). בקשר לאחריות על המעבד - אני יודע שעבור מעבד AMD שמגיע בקופסא (BOXED) יש 3 שנים אחריות (והוא גם מגיע עם מאוורר ו Heatsink). הגירסה בלי הקופסא - רק שנה אחריות. בקשר לאחריות על לוח האם - אני דיי בטוח ש Gigabyte נותנים 3 שנים אחריות על הלוחות שלהם (לי יש לוח של Gigabyte ויש לי 3 שנים אחריות). באופן מוזר, לא הצלחתי למצוא באתר שלהם איזכור לתקופת האחריות של הלוחות. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט (מהיר), מוזיקה וקצת משחקים. אחרי ההקדמה הזו, נע…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. חלק ממעבדי הפרסקוט הראשוני יהיו בבאס 533 ויוכלו לעבוד עים הלוחות של סוקט 478 שתומכים ב HT אפילו יצא ביוס בטה של DFI ללוח שלי ששם הם טוענים שכן יתמוך בפרסקוט אבל רק בבאס 533 "PCB Revision A+ Date Code 2003/11/24 File LP8753B24.zip Size 327,493 bytes Description 1. To add micro code of P4EE. One piece of 1U capacitor should be across over resistor at location R285. 2. To add "Disable" selection at "System Bandwidth" setting. 3. To fix the memory size detection when overclocking over 255MHz 4. To also add micro code of Prescott FSB533 CPU meeting FMB Spec 1.0+. Please watch out the ventilation of chassis as well as cooling system of CPU when using…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  10. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש : המפרט הוא : מעבד amd athalon 2700 , לוח אם gigabite kt600 , זכרונות 512 במהירות 400 mg , בקיצור נכנסתי למנהל התקנים במחשב ושם הופיע שמהירות המעבד 1500+ , ואני לא יודע מה לעשות האם המעבד עובד במהירות 2700 או במהירות 1500 , השאלה שלי האם במנהל התקנים צריך להופיע המהירות המדוייקת או לא אנא עזרו לי בבדיקה הזאת , ותודה.......

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by ha_miki,

יש לי מדפסת ישנה ויש לה שבב שרשום עליו גם AMD ו גם אינטל מישהו יודע אם היה פעם שיתוף פעולה בין החברות ???

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by hagai-,

לאחרונה נשרפו לי גם הספק וגם הלוח כתוצאה כנראה מנפילת מתח, היה לי לוח Gigabyte 7vtxh+ מבוסס KT266A כמובן, המוכר בחנות ממנה קניתי אמר שכמובן צריך להזמין חדש, והוא אמור לעלות בסביבות 400 שקל. רציתי לדעת האם המחיר הגיוני, כמה בערך צריך לעלות לוח כזה היום? האם בכלל ניתן עדיין להשיג כאלה חדשים?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  13. יש לי שאלה האם יש הבדל בין הסלוטים של מעבד של מחשב פיסי ובין כזה של מחשב נייד? ואם יש איך נקרא סלוט של מעבד לנייד

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by or_cool,

יש לי במחשב 3 סיטיקים של SDRAM כולם של 64 2 במהירות של 133 ו1 במהירות של 100 זה נכון שהם עובדים ב100 בגלל הסטיק של ה100 שיוצר צוואר בקבוק?? ??? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  15. לוח האם ב P-3-800 התקלקל האם אפשר לקבל המלצה לקנית לוח חדש שיתאים לזיכרון DDR בעלות של עד 650 ש"ח ? תודה

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  16. יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס והתוכנה נקראת ASUS PC PROBE

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by ravid,

הנה לינק,לא בשפה ברורה אבל כמו בכתבה בשער בסינגפורית גם סינית מקובל. http://www.computerdiy.com.tw/modules/news/article.php?storyid=108 האתר נפתח לאט מאד אז אני יעשה לכם טובה,הנה העיקר. רוב המבחנים יש דווקא ירידה בביצועים אך יש מבחן אחד שמקבל 180 אחוזים יותר! ברור שהבנ'צמרק הזה לא מהימן אז אי אפשר לדעת את כוחו האמיתי... הניחוש שלי-חזק יותר מה 64bit יש מתנגדים???

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על nForce, על הביצועים שלו (גרפיקה, רשת, וכמובן לא פחות חשוב גם הסאונד) ומה אתם חושבים עליו בהשוואה למחיר שלו? והאם יש כבר לATI מוצר דומה משלה? ואיפה אפשר להשיג בארץ במחירים סבירים (או יותר נכון, לא מופקעים) ? והאם עם מעבד חדש ומספיק זיכרון, זה יתן מענה למשחקים שמשחררים היום...?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by Tbox27,

שלום לכולם , לא מזמן קיבלתי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות לוח אם וזכרונות מתאימים התקציב שלי הוא בערך עד 1000 שקל ללוח אם ועד 800 שקל לזכרונות אשמח מאוד אם תמליצו לי על דגמים טובים הדברים החשובים שאני רוצה מהולח והזכרונות זה יציבות בעיקר ביצועים טובים ויכולות אוברקלוק סבירות תודה לכל מי שיעזור תומר

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  20. Started by bigdady,

מה ההבדל בין לוח אם של abit sl לabit-s? איך ניתן למצוא את ההבדל פיזי בניהם? כי קניתי sl והוא נראה בדיוק אותו דבר כמו s

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני בקרוב לקנות עומד מחשב חדש בקרוב. אז ההתלבטות שלי היא כזו: האם לקנות Athlon64 3000+ ולוח-אם מהדגמים החדשים שיצאו לאחרונה? או: לקנות P4 2.8C ב- 200ש''ח פחות, ולקנות לוח-אם חזק מאוד, ותיק, עם כבוד, כמו ה- P4C800 Deluxe של Asus? אני רוצה לציין שאני אעשה אוברקלוקינג גבוה, אז צריך להתחשב גם בזה. ולגבי הזכרונות: כדאי לי לקנות זכרונות מהירים מאוד, שיעמדו בבאסים גבוהים יותר כמו OCZ PC4000? או: זכרונות פחות מהירים, אבל הרבה יותר איכותיים כמו OCZ PC3500LE או Mushkin Black II (שניהם מבוססי BH5)? אלפי תודות לעוזרים. 8)

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by Gohan,

יש לי חבר שרוצה לקנות את הלוח והמעבד שלי ב600שקל gigabyte ga-7vtxh + axp1800+ שווה לי למכור ? תודה רבה. ;D

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by or_cool,

מה זה בנצ'מרק... ומה אני צריך לעשות עוד, אם נגיד ש לי לוח עם כרטיס מסך אוןבורד ואני מרכיב בלוח בAGP כרטיס אחר חוץ מההרכבה הפיזית מה אני צריך לעשות כי חבר שלי עשה את זה וב לא זיהה לו תכרטיס מסך שהיה VOODOO 3 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by RazorJunior,

שלום לכולם, חשבתי לקנות מחשב חדש ולפי המלצות המפרט לאוברקלוגינג חשבת ללכת על ה AMD 1800+ הלכתי לזאפ לבדוק מחירים וגיליתי שבתוספת מחיר לא גדולה אני יכול לקנות AMD2400 או אפילו AMD BARTON 2500 ואז הסתכלתי באוברקלוגינג שאנשים עשו, סידרתי לפי מגה הרץ עולה וראיתי שבערך 90% מכל המהירויות הכי גבוהות שהגיעו אליהם הושגו ע"י AMD 1700. יש לזה סיבה מיוחדת? אם כן מהי? ולסיכום: על איזה מעבד ללכת?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by aerocool,

צריך חוות דעת על זיכרון הבא: Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader האים מישהוא ניתקל בבעיות תאימות איתו ומה היכולות של הזיכרון הזה. ERO

• 0 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים