מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אבקש את עזרתכם המקצועית: אני מעוניין לקנות לוח אם Asus P5B Delux או Asus P5W DH Delux. 1. בשניהם מצאתי במדריך ההפעלה את ההודעה המצורפת לגבי מגבלות כרטיסי הזיכרון. האם מישהו נתקל בבעיה זו שASUS מפרטת? 2. ישנם בשוק עשרות חברות, עם עשרות כרטיסי זיכרון למחשבים. איזה כרטיסי זיכרון של 1024MB, תוכלו להמליץ שיעבדו על לוחות-אם אלו ( ביצועים הכי טובים ביחס לעלות , BandWidth : CL ) רב תודות. נ.ב: אינני מתכנן לעשות OC. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, איזה מעבד משתלם יותר למשחקים: 8400 i5 או Ryzen r5 1600? האם יש פגיעה משמעותית בביצועים של אחד מהם לעומת השני, לאור הבאגים של meltdown וספקטר? ושאלת המשך: בהנחה שלא מתוכנן OC, האם יש יתרון גדול ב-i5 8600 על פני 8400? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה יש לי כמה שאלות לגבי הלוח מכיוון שעוד כמה ימים אני קונה כרטיס מסך חדש , אז רצתי לברר הכל לפני , אני יודע שהכרטיס יתאים ( 5870 ) מכיוון שללוח יש חיבור אחד של - Pci- Express אבל האם הוא יתמוך ב- 100% ב - 2.1 ? בנוסף ללוח עצמו 4 סלוטים לזכרונות אבל יש לי שאלה , מה עדיף 2 סטיקים של 4gb או 4 סטיקים של 1gb כל אחד ? למה חבר יכול לארגן לי אבל אני לא בטוח שזה טוב , והאם תוכלו להמליץ לי על זכרונות (4gb) בפחות מ- 300 שקל אם 2 סטיקים עדיפים . ועוד שאלה אחרונה בקשר למעבד - E8400 תמיד רציתי לעשות לו OC ויש לי עליו מאורר מסוג Intel P4 S-775 אם אני אוכל לעשות OC עם קירור כזה ? ואם לא המלצה בבקשה לא משהו יקר אבל טוב . תודה על כל העזרה !
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מביאים לי במקום לוח אם חדש\חלופי במידה והלוח אם שבידי תקול (רכיב מסויים התפוצץ)?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס 9500GT עכשיו ברגע שחיברתי אותו לא היה לי בעיות עד שהתקנתי דריברים.. ברגע שהתקנתי דרייברים הרגשתי שהמחשב שלי האט בצורה משמעותית... (בכל מקרה רציתי לפרמט) אז פירמטתי אותו.. עכשיו אחרי הפירמוט זה עדיין אותו הדבר..! המחשב שלי איטי מאודדדדד למשל 32 מגה בווינראר לקח לו 50 שניות... בSUPER_PI לקח לי 22 שניות רק השלב הראשון!!! (שברגיל לוקח לי בלי OC רק 22 שניות הכל!!) אני לא יודע מה לעשות כבר! הלוח אם עבר איפוס כי חשבתי אולי זה קשור (נגעתי רק בOC לפני האיפוס) אני חושב שזה המעבד שעושה לי את זה.. מישו יכול לעזור לי בבקשה? אני נואש! אני מת להתחיל לשחק כבר במשחקים אחרי הקנייה של הכרטיס אבל אני לא יכול לחלץ את המשחקים בווינראר (זה יקח לי לפחות 5 שעות טובות כל משחק)…
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן חברים, המון זמן לא התעדכנתי, מעניין אותי לידע כללי מה ההבדלים בין הפלטפורמה החדשה לישנה? אני יודע גוגל וזה אבל התעצלתי קצת, לחץ גדול של עבודה בזמן האחרון תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המחשב שבחתימה עם מעבד פרסקוט 3.0 מהדורה REV E0 ואני יכול להחליף אותו בנורטווד 3.0 - PENTIUM 4C מה אתם אומרים כדאי? מהדורה E של הפרסקוט היא הכי חדישה לתושבת 478 והנורטווד אני לא יודע עדיין איזה REV הוא. נא דיעותיכם.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזכרונות: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2406K~15~0.htm (אני יכול לקנות אותם ב-100 שקל פחות מאשר בסקאי...) אפשר לעשות להם OC? הם יישארו "יציבים"? תודה עריכה: במערכת 32bit כמה מתוך הזכרון הזה ינוצל לשימוש במערכת?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
איזה זכרונות יותר טובים?? אני שואל כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לקנות הכל מלוגיק עם זכרונות geil אבל מכיוון שהמחירים שלהם עלו בטירוף חשבתי אולי לקנות תזכרונות מנועה.. או שאולי כדאי להוסיף עוד 300 שקל ל-geil... מדובר על-2GB 667
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מאמר די מעניין על המצב של מעבדי אינטל מול AMD כיום:
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
לא לשימושי OC.. אבל אני מעדיף זיכרונות איכותיים. אהה.. ושגם ייתאימו לAbit Kv8-max3 . תודה! ;D
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איזה זכרונות של 1024 mb כדי לי לקנות? שלא יהיו יותר מדי יקרים שיתאימו ל p4 2.6 לוח אם- Albatron PX865PE תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי אני חדש, רציתי לדעת מהם בעצם ערוצי זיכרון בגלל שאף פעם לא ידעתי.. מצאתי את ההסבר הזה באתר ששמו shaloti, הנה הלינק: מהם הערוצים CHANNELS של הזכרון RAM בלוחות אם? אבל עדיין הוא לא סיפק אותי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום ראיתי של INTEL יש עוד סידרה של מעבדים Intel Pentium 4 LGA775 1MB וראיתי שההבדל בניהם לבין ה P4 הרגילים זה שיש לו יותר קאש והוא טיפה יותר יקר רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים בניהם? עד כמה יש שיפור בביצועים?? ואיזה לוחות אם תומכים בו?? ואם הוא עדיף על ה AMD 64bit ?? בתודה מראש שלומיק
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לעשות שבוע הבא שדרוג והאמת שאני מתלבט לאיזה מעבד/תושבת לשדרג. אני הולך להחליף את כל השילוש אבל אני די סגור על הזכרונות וכרגע עיקר הדילמה זה המעבד והלוח. מכיוון שאני אפילו לא סגור על המעבד/תושבת החלטתי להתחיל עם זה ואח"כ נראה אם אצטרך עוד עזרה בבחירת לוח האם. ההתלבטות היא בין המעבדים הבאים: AMD FX-6300 x6 AM3+ Black AMD A10-6800K x4 Black Edition FM2 With Radeon 8670D AMD A8-6600K x4 Black Edition With Radeon 8570D AMD A8-5600K x4 Black Edition FM2 With Radeon 7560D AMD Athlon II x4 750K FM2 Intel Core i5 3470 Intel Core i5 4430 (כן אני יודע, לא הכי קשורים אחד לשני, ובכל זאת) מה שאני מחפש זה מעבד שיתן את התמורה הכי טובה מבחינת עלות/תועלת עם דגש …
-
- 76 תגובות
- 9k צפיות
-
-
האם הקיט הזה http://tms.co.il/product/10049 כולל צלעות קירור, לזה הכוונה ב"Blue Heatspreader"? אני מחפש את הזכרונות הכי זולים (צריך 4GB) מTMS שבאים עם צלעות קירור http://tms.co.il/cat/57/page:1.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי שני סוגי זכרונות למחשב שלי ואני צריך לבחור אחד מהם במקום הזיכרון הנוכחי שלי. הזיכרון הנוכחי שלי הוא גנרי, בלי שם וגם תוכנות הדיאגנוסטיקה לא מזהות אותו הוא מסוג DDR 400 . והזיכרון הנוסף שלי הוא קינגסטון DDR 333 VALUE הזכרונות שקיבלתי כתחליף הם: PROMOS בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM ELPIDA בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM איך הזכרונות האלה ואיזה יותר טוב? והאם כדאי להחליף?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
המחשב הזה ינגן HD בלי תקיעות? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5733
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בחיבורי הUSB אצלי - אני מחבר USB עם חיבור 3.0 ללוח אם (יש 2 יציאות של USB3.0 מאחור) אבל המהירות נורא נמוכה ואני מקבל התראה בעת החיבור שהמכשיר (DOK) יכול לתפקד מהר יותר אם אני אחבר לחיבור שתומך (שזה בעצם החיבור הכחול שאליו אני מנסה לחבר!). נכנסתי לביוס וראיתי שלא מופיע שם שום אזכור לUSB 3.0 (למרות שאמור להיות שם משהו לגבי זה לפי החוברת הדרכה של הלוח אם) לוח אם מסוג GA B75M D3H של גיגהבייט. (REV 1.0). התקנתי דרייברים של USB 3 אבל עדיין אחרי כיבוי והדלקה אין זיהוי של זה בביוס ומכשירים עובדים כאילו הם מחוברים לUSB 2 רגיל (מכשירים עם חיבור 3.0). מה לעשות? יכול להיות משהו שלא…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח-אם מדגם: gigabyte z370m ds3h . יש לי זיכרונות של: Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 2X8 האים ניתן לשלב זיכרון מדגם: Crucial 8GB DDR4-2400 UDIMM CT8G4DFD824A Series: Crucial Form Factor: UDIMM Total Capacity: 8GB Specs: DDR4 PC4-19200 • CL=17 • Dual Ranked • x8 based • Unbuffered • NON-ECC • DDR4-2400 • 1.2V • 1024Meg x 64 • Kit Qty: 1 Speed: 2400 MT/S DIMM Type: Unbuffered Component Configuration: x8 based
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל חשוב לי שרק מי שמבין באמת יענה לי ולא מי שלא בטוח או מי שיש לו ספק.... יש לי לוח מדגם ASROCK P4I65G הלוח תומך ב דואל צ'אנל כיום אני מחזיק בשני סטיקים ncp ddr 400 1gb cl 2.5 מן הסתם כרגע הלוח עובד על צ'אנל יחיד , כיום אני לא מצליח למצוא במלאי של שום חנות זיכרון זהה ל1GB שיש לי על המחשב אלא רק CL3 של חברות אחרות. האם הלוח עדיין יעבוד על דואל צ'אנל גם אם הזיכרון הוא לא זהה לחלוטין לשני(לא אותה חברה לא אתו CL)? ועוד שאלה מישהו הציע לי בחנות מחשבים לתת לו את הזיכרון 1GB שלי ncp ddr 400 1gb cl 2.5 ובתמורה לקחת שני סטיקים של AUDAR 1GB CL 3 DDR400 ולהוסיף 280 שקל האם מישהו מכיר את החברה הזאת?! האם מישהו ממליץ? המוכר בחנות אמר לי שיש עליו אחריות לכל החיים תו…
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם 939 ללא SLI שתומך ב-|SATA2 בתקציב של עד 750-800 שקל יכולות OC טובות יתקבלו בברכה....... תודה,
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הבא gigabyte h87 d3h יחד עם הsniper של g.skill ולאחר הקניה אני רואה שהזכרונות 1.25V. העניין עלול להוות בעיה או שהזכרונות לא חייבים להיות 1.5V? ושאלה נוספת, הקירור של אניטל לא מגיע עם משחה?? על המאוורר היו שלושה פסים שנראו כמו סוג של משחה...אך לא בשפורפרת
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות אם שב: LANPARTY, LANPARTY UT, INFINITY, GENERAL & silent PC ?? למה כל אחד מהם מיועד? ומה מומלץ למה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-