מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני נאלץ להחליף את הלוח אם והמעבד ולכן אני פונה אליכם. הכרטיס מסך שלי (חדש): Gigabyte GTX 660 Windforce OC 2 GB ספק: Antec VP550P התקציב למעבד: 1000 ש"ח פחות או יותר. לוח אם: 400-500 ש"ח. כרגע המעבד שלי הוא Q9550. הלוח אם הלך לי וביחד איתו אני נאלץ להחליף את המעבד. תודה רבה. (: *שכחתי לציין- המחשב לגיימרים. **קונה מ- IQPC.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לזכרונות 667 DC עבור המעבד והלוח אם P35-DQ6 הנ"ל בנפח של 4GB ואיזה תצורה הכי כדאי ומשתלמת כספית(1024X4,2048X2)???? תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרגע לוח של Asus מדגם A7v333 עם Xp1800 עכשיו אני רוצה לשדרג, הבעיה היא שאני די מצומצם בתקציב... עכשיו ראיתי שאביט נותן יחס די טוב של עלות וביצוע... מה יותר טוב, Nf7-s או An7 ? ומה ההבדלים ביניהם כי לא ממש הבנתי... כמו כן אם יש הצעות ללוח אחר יתקבל בברכה... נ.ב. חשבתי שהגיגה בייט טוב אבל ראיתי שהוא לא הצליח כמו בסדרות האחרונות של גיגה בייט.., נו מיילא... :-\
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
http://forum.lowyat.net/topic/698180/+0#entry17408738 האנגלית פה ממש פשוטה, והכל נוח ונעים לקריאה. אני ממליץ בחום. די מסכם את מה שנאמר פה בשבועות וחודשים אחרונים. בסופו של דבר, פרט להיתרונות ביישומים מאוד מסויימים כמו נניח עריכת וידיאו וכו', אין שום היתרון במעבדים מרובעי ליבות, ולעיתים אף יש בכך רק חסרונות (יותר חום, שימוש בחשמל וכו') ממליץ לקרוא, יש פה גם את המעבדים הכי אחרונים בטבלאות.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 3 שנים עם כרטיס זיכרון אחד 512 מ"ב DDR 400. מותקנות אצלי מס' תוכנות של עריכת סאונד שממש כבדות על המחשב, הכל תקוע כזה בקושי זז. האם זה יהיה נכון להוסיף עוד כרטיס 512 מ"ב לשיפור הביצועים או עדיף יהיה להחליף בכלל את הכרטיס ל- 1GB? מה יהיה ההבדל בין 2 האפשרויות? עוד פרטים על המחשב (אני מעתיק מהקבלה של הקניה, אני לא מבין בזה כמעט כלום): מעבד Celeron 2.7Ghz 533FSB 256K BOX לוח אם ABIT IS7-V2 כונן קשיח 80GB 7200rpm SATA כרטיס מסך אני מניח לא רלוונטי... אני מודע לכך שהמחשב "חלש" באופן כללי בגלל המעבד ולוח האם, אבל כרגע אין לי אפשרות לשדרג.
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אני חדש למה אין חוקים בפרום? OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series יש זיכרון יותר טוב מי זה? 2 זיכרון 800 256*2 כי אמרו שזה לא ינצל.. לא יודע..בה AMD 512 זיכרון שהזיכרון יהיה איכותי ויש לי את הלוח הזה Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) כמה מהירות הוא תומך ? 333-400+? תגידו עם הלוח הזה בסדר? :-[ http://www.pcpartscollection.com/ecsp4vxaspen.html תסקלו על הקישור הזה אולי זה הלוח שלי רשום אותו דבר ר ULTRA רק תגידו שאין בעיה של תאימות ומה המהירות ואני קונה עוד שבוע-שבועים את הזיכרון +כרטיס מסך R9600XT של ספיר
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שניים מארבעת הקבלים שבלוח האם (ליד המעבד) נזלו (יצא להם חומר שנראה כמו חלודה), האם זאת יכולה להיות הסיבה שנפלו לי 2 ספקים, ולזה שהדי וי די לא עובד (ולשאר חוליי העולם)? האם עדיף להחליף את לוח האם כדי לא לפגוע בדברים אחרים או שאפשר "למשוך" עוד קצת עם לוח האם הזה? ד"א מדובר באיפוקס 8kha+
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
היי, קניתי לפני כחודש מחשב SFF של שאטל (SB75G2) אבל רק עכשיו שמתי לב שה USB2 ו FIREWIRE מקדימה לא עובדים ! :-( עוד שמתי לב שבכלל לא הגיעו כבלים נוספים בשביל לחבר בינם ובין הלוח-אם. איפה אני משיג כבלים כאלה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם המקצועית: אני מעוניין לקנות לוח אם Asus P5B Delux או Asus P5W DH Delux. 1. בשניהם מצאתי במדריך ההפעלה את ההודעה המצורפת לגבי מגבלות כרטיסי הזיכרון. האם מישהו נתקל בבעיה זו שASUS מפרטת? 2. ישנם בשוק עשרות חברות, עם עשרות כרטיסי זיכרון למחשבים. איזה כרטיסי זיכרון של 1024MB, תוכלו להמליץ שיעבדו על לוחות-אם אלו ( ביצועים הכי טובים ביחס לעלות , BandWidth : CL ) רב תודות. נ.ב: אינני מתכנן לעשות OC. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, איזה מעבד משתלם יותר למשחקים: 8400 i5 או Ryzen r5 1600? האם יש פגיעה משמעותית בביצועים של אחד מהם לעומת השני, לאור הבאגים של meltdown וספקטר? ושאלת המשך: בהנחה שלא מתוכנן OC, האם יש יתרון גדול ב-i5 8600 על פני 8400? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה יש לי כמה שאלות לגבי הלוח מכיוון שעוד כמה ימים אני קונה כרטיס מסך חדש , אז רצתי לברר הכל לפני , אני יודע שהכרטיס יתאים ( 5870 ) מכיוון שללוח יש חיבור אחד של - Pci- Express אבל האם הוא יתמוך ב- 100% ב - 2.1 ? בנוסף ללוח עצמו 4 סלוטים לזכרונות אבל יש לי שאלה , מה עדיף 2 סטיקים של 4gb או 4 סטיקים של 1gb כל אחד ? למה חבר יכול לארגן לי אבל אני לא בטוח שזה טוב , והאם תוכלו להמליץ לי על זכרונות (4gb) בפחות מ- 300 שקל אם 2 סטיקים עדיפים . ועוד שאלה אחרונה בקשר למעבד - E8400 תמיד רציתי לעשות לו OC ויש לי עליו מאורר מסוג Intel P4 S-775 אם אני אוכל לעשות OC עם קירור כזה ? ואם לא המלצה בבקשה לא משהו יקר אבל טוב . תודה על כל העזרה !
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מביאים לי במקום לוח אם חדש\חלופי במידה והלוח אם שבידי תקול (רכיב מסויים התפוצץ)?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס 9500GT עכשיו ברגע שחיברתי אותו לא היה לי בעיות עד שהתקנתי דריברים.. ברגע שהתקנתי דרייברים הרגשתי שהמחשב שלי האט בצורה משמעותית... (בכל מקרה רציתי לפרמט) אז פירמטתי אותו.. עכשיו אחרי הפירמוט זה עדיין אותו הדבר..! המחשב שלי איטי מאודדדדד למשל 32 מגה בווינראר לקח לו 50 שניות... בSUPER_PI לקח לי 22 שניות רק השלב הראשון!!! (שברגיל לוקח לי בלי OC רק 22 שניות הכל!!) אני לא יודע מה לעשות כבר! הלוח אם עבר איפוס כי חשבתי אולי זה קשור (נגעתי רק בOC לפני האיפוס) אני חושב שזה המעבד שעושה לי את זה.. מישו יכול לעזור לי בבקשה? אני נואש! אני מת להתחיל לשחק כבר במשחקים אחרי הקנייה של הכרטיס אבל אני לא יכול לחלץ את המשחקים בווינראר (זה יקח לי לפחות 5 שעות טובות כל משחק)…
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן חברים, המון זמן לא התעדכנתי, מעניין אותי לידע כללי מה ההבדלים בין הפלטפורמה החדשה לישנה? אני יודע גוגל וזה אבל התעצלתי קצת, לחץ גדול של עבודה בזמן האחרון תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המחשב שבחתימה עם מעבד פרסקוט 3.0 מהדורה REV E0 ואני יכול להחליף אותו בנורטווד 3.0 - PENTIUM 4C מה אתם אומרים כדאי? מהדורה E של הפרסקוט היא הכי חדישה לתושבת 478 והנורטווד אני לא יודע עדיין איזה REV הוא. נא דיעותיכם.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזכרונות: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2406K~15~0.htm (אני יכול לקנות אותם ב-100 שקל פחות מאשר בסקאי...) אפשר לעשות להם OC? הם יישארו "יציבים"? תודה עריכה: במערכת 32bit כמה מתוך הזכרון הזה ינוצל לשימוש במערכת?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
איזה זכרונות יותר טובים?? אני שואל כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לקנות הכל מלוגיק עם זכרונות geil אבל מכיוון שהמחירים שלהם עלו בטירוף חשבתי אולי לקנות תזכרונות מנועה.. או שאולי כדאי להוסיף עוד 300 שקל ל-geil... מדובר על-2GB 667
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מאמר די מעניין על המצב של מעבדי אינטל מול AMD כיום:
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
לא לשימושי OC.. אבל אני מעדיף זיכרונות איכותיים. אהה.. ושגם ייתאימו לAbit Kv8-max3 . תודה! ;D
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איזה זכרונות של 1024 mb כדי לי לקנות? שלא יהיו יותר מדי יקרים שיתאימו ל p4 2.6 לוח אם- Albatron PX865PE תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי אני חדש, רציתי לדעת מהם בעצם ערוצי זיכרון בגלל שאף פעם לא ידעתי.. מצאתי את ההסבר הזה באתר ששמו shaloti, הנה הלינק: מהם הערוצים CHANNELS של הזכרון RAM בלוחות אם? אבל עדיין הוא לא סיפק אותי.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום ראיתי של INTEL יש עוד סידרה של מעבדים Intel Pentium 4 LGA775 1MB וראיתי שההבדל בניהם לבין ה P4 הרגילים זה שיש לו יותר קאש והוא טיפה יותר יקר רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים בניהם? עד כמה יש שיפור בביצועים?? ואיזה לוחות אם תומכים בו?? ואם הוא עדיף על ה AMD 64bit ?? בתודה מראש שלומיק
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לעשות שבוע הבא שדרוג והאמת שאני מתלבט לאיזה מעבד/תושבת לשדרג. אני הולך להחליף את כל השילוש אבל אני די סגור על הזכרונות וכרגע עיקר הדילמה זה המעבד והלוח. מכיוון שאני אפילו לא סגור על המעבד/תושבת החלטתי להתחיל עם זה ואח"כ נראה אם אצטרך עוד עזרה בבחירת לוח האם. ההתלבטות היא בין המעבדים הבאים: AMD FX-6300 x6 AM3+ Black AMD A10-6800K x4 Black Edition FM2 With Radeon 8670D AMD A8-6600K x4 Black Edition With Radeon 8570D AMD A8-5600K x4 Black Edition FM2 With Radeon 7560D AMD Athlon II x4 750K FM2 Intel Core i5 3470 Intel Core i5 4430 (כן אני יודע, לא הכי קשורים אחד לשני, ובכל זאת) מה שאני מחפש זה מעבד שיתן את התמורה הכי טובה מבחינת עלות/תועלת עם דגש …
-
- 76 תגובות
- 9.1k צפיות
-