מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
ש לי מפרט שבמקור נקנה לפני 3 שנים, ועבר כל פעם שדרוג קטן. (אני לא מעוניין לקנות מחדש חדש) C2D 6320 ASUS P5B 4GB DDr2 ATI HD4770 ספק 400HEC זכרונות וכ.מסך נוספו לפני יותר משנה וחצי בערך, ואני לא צריך יותר למה שאני משתמש. החלפתי ספק שנשרף לאחרונה, ודווקא המעבד הוא זה שקצת עוצר את המחשב. (אני לא משחק משחקים כבדים, אבל גם שם הוא החוליה החלשה יותר בוא נגיד) עכשיו בגלל הלוח-אם, אני מוגבל באפשריות שלי, ואני מתלבט בין שני מעבדים Intel Pentium Dual Core - 2.93GHz 2MB cache E6500 1066Mhz - LGA775 Intel Core 2 Duo E7500 - 2.93 GHz - 3MB cache 1066 - LGA775 ההבדלים ביניהם זה 250+ ש"ח, האם ההבדלים בביצועים ביניהם שווים את ה-250? (לא מתכנן OC וכאלה) שראיתי איזה השוואה ביניהם, ראיתי שהם…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
ברשותי מעבד AMD 64 3200 ולוח אם מבוסס NFORCE3 של GYGABYTE תוכנת המוניטור שהגיע לי עם הלוח אם, התריעה בפני שטמפרטורת המעבד היינה 77 מעלות! (אחרי עבודת רינדור מאומצת) כמובן שהדבר נשמע לי חריג. הבאתי את המחשב לKSP, שם נאמר לי שהטמפרטורה היינה סבירה, ושאין לי מה לדאוג. האם יש מישהו שמבין בתכום שרוצה לצאת חוצץ \ להסכים עם הדברים? נדב.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD קנתה את ATI ב 5.6 מילאירד דולר! http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3468 למידע מפורט: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3453 http://money.cnn.com/2006/07/24/technology/amd_ati.reut/index.htm עריכה: אל תשכחו שAMD משקיעה גם במפעל בניו יורק כ 3.5 מיליארד דולר שיפתח ב2010 AMD קונה את ATI כדי לשרוד? http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33219
-
- 101 תגובות
- 10k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ניסיתי לשנמך את הBIOS של המחשב הראשי שלי (לוח של GIGABYTE - GA-p35-DS3L) מF8 לF5 בעזרת הכלי הוינדואוזי של GIGABYTE. העדכון בתוכנה עבר ללא שגיאות, אך לאחר הריסטרט הראשון המחשב לא עלה. המסך אפילו לא נדלק, כנ"ל לגבי נורות המקלדת והעכבר. פתחתי את המחשב, איפסתי את הביוס (אני חושב, לא יכול להיות בטוח) ע"י מיקום הג'אמפר האיפוס והסרת הסוללה, ופעם בכל 15 הפעלות מחדש בערך על מסך של AWARD עם הכיתוב: "Scanning BIOS Image in Hard Drive" ולא זז לשום מקום. מפורומים אחרים באינטרנט ומהאתר של ג'יגהבייט הבנתי שאני יכול לשחזר את הביוס דרך כונן USB או FLOPPY, אך מאז שהעברתי את התמונת הביוס לכונן הנייד וחיברתי אותו למחשב אני לא מצליח לחזור למסך השחזור. למישהו יש רעיונות איך א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי שאלות מרובות בפורום הבנתי איך כל עיניין ה-dual עובד. אבל עכשיו כשאני מקבל את המחשב, איך אני יודע שבאמת הוא עובד בטכנולוגיה הזאת ולא כל אחד בנפרד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טכנאי מחשבים ואני נתקל לעיתים קרובות בבעיות זיכרון שגורמות לבעיות רבות במחשב. השאלה שלי האם מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לסמוך עליה שתוכל להריץ בדיקה יסודית לזיכרונות ולדווח על תקינותם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ליש יש לוח אם שתומך בDDR 400 פעם היה לי זיכרון של 1024 של חברת ADATA 512*2 שעבדו כמובן בDDR 400 עכשיו קניתי לי שניים זהים של קינגסטון גם 512*2 בכדי שיהיה לי סך הכל 2 ג'גיה,הזיכרונות החדשים כמובן גם תומכים בDDR 400 PCL3200 גם הADATA הם PCL 3200,כשאר חיברתי אותם במדיוק לפי הספר בביוס זה הראה לי מהירות של DDR FREQUENSE 320 במקום 400.לאחר מכן הוצאת את הADATA והשארתי רק את הקינגסטו בכדי לבדוק האם הזיכרון פגום אל,גם היה לי DDR 400.בקיצור יחליפו לי את זה לאותה חברה את כל הארבעה אבל זה ייקח זמן,בינתיים,האם להישאר עם 2 ג'יגה במהירות של 320?או להישאר עם 1024 אבל עם DDR 400.מה אתם ממליצים? והאם יהיה בכל זאת ביצועים יותר גבוהים בין הגג'יגה ל2 ג'יגה? תודה רבה לכולם!
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הבאים עדיף מבחינת פיטצ'רים ואייכות. Abit IS7-E 865pe או Asus P4P800 Deluxe שניהם מתאימים לP4 2.4Ghz 800 512K
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המעבדים במעבדים Q8300 או I5 650 מה עדיף יותר או שאתה יכול להמליץ לי על משהו מתקדם טוב וזול רקע אני רוצה לקנות מחשב חדש סכום עד 2500 אני ראיתי את זה בזד מחשבים את המפרטים תודה
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ה-G320 של Giada הוא מחשב מיני עוצמתי שמיועד להתחבר למספר גדול של אמצעי תצוגה ולשרת את אלו ששטחי מסך גדולים הם חלק הכרחי בעבודתם. לקחנו אותו לסיבוב והגענו למסקנות מעניינות בשנים האחרונות אנחנו עדים לבקשות רבות להמלצות למחשבים שמסוגלים לשרת קהלים מאוד מסויימים של משתמשים. רבים מבקשים מחשב שמסוגל לבצע מטלות שאינן תובעניות במיוחד אך כן צריך לעשות זאת באלגנטיות ועל מסכים רבים. בדרך כלל אלו אנשי בורסה ועסקים, כאלה שצריכים כמות אדירה של שטחי מסך כדי לנטר ולעקוב אחריה שינויים במניות בזמן אמת, אחרי תחזיות ודיווחים בעולם ושאר מידע. המטרה היא להשיג מכונה שיכולה להתחבר לכמה מסכים בו-זמנית עם גודל קומפקטי, שהיא גם שקטה. נכון, אפשר לבנות מחשב נייח ולהתקין בו שני כרטיסי מ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לוח ישן ל- AMD 1.4 Athlon שתומך ב- SDRAM. רעיונות/הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שותפים לקנות זיכרון DDR2 מחו"ל מדובר בזיכרון 6400 CL4 של חברה לא מוכרת. המחיר הוא 185 ש"ח ל 1GB כולל משלוח. אם תהיה כמות גדולה יש מצב להוזלה במחיר!!! אני חייב תשובות עד יום א אז בבקשה מי שמעוניין להזדרז! אם אני עובר על חוקי הפורום בפירסום המודעה הזאת אני מתנצל מראש זו לא הייתה כוונתי! :-[ משה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אחרי שוטטות קטנה באינטרנט מגלים במהרה שאפשר למצוא זיכרונות של CORSAIR בחצי מחיר מהמחיר בארץ (תבדקו ב AMAZON וב NEWEGG) ,הבעיה שאתרים מחול בד"כ לא שולחים לישראל , אם מישהו מכיר חנות בחול ששולחת לארץ והמחירים בה טובים כמו המחירים של AMAZON וNEWEGG בבקשה שתפו אותי ואת הקהל הרחב. תודה.
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ASUS p4p800 ל ABIT IS7-E האסוס יקר בכ110 שקל מהאביט. איזה יותר טוב? לאיזה כרטיס קול טוב יותר? לאסוס יש כרטיס רשת GB לעומת זה של האביט, למרוט שהרשת שלי בכלל עובדת ב100, תמישד טוב שיש. איזה יתן OC יותר טוב (בתקווה שרק בעוד שנתיים שלוש) לאיזה יש ביצועים יותר טובים? האם שווה להוסיף 110 שקל על האסוס? תודה
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שמעו נכון בכל מקום אומרים שהקונרו יותר חזק מ-amd ומה שרציתי לשאול למה כולם ממליצים במפרטים לקנות מעבד amd 3500 במקום קונרו e6300????
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי קצת קריאה על הלוח הנל, ומצאתי איזה נושא של Double Booting - שהבנתי שסודר רציתי לדעת אם יש עוד איזה אשיוס שקשורים ללוח הזה - הבנתי בגדול שזה לוח מאוד מומלץ אשמח לרשמים מאנשים יודעי דבר בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני צריך לוח למעבד athlon רגיל שאתמוך עד 4ghz או לפחות3.2 ghz האם זה אפשרי וכמה זה עולה ואיזה לוח לא חשוב מעבד?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
מראה לי בתוכנה CPU Z שהוא עובד על 2G אותו כנ"ל הזיכרון יש לי זיכרון DDR2 2G 800 הוא מראה לי שהוא עובד על 400 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי מעבד AMD ATHLON64 3200, רציתי לדעת מהו המתח האידיאלי בשבילו כדי שהוא יעבוד "פיקס". וגם רציתי לדעת אם יותר מידי או פחות מידי מתח פוגע במעבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שאלה לי: האם לצרכי אינטרנט ומשחקים פשוטים (בעיקר FLASH) ליבה כפולה תועיל או אולי אפילו תאט. נניח השוואה בין 3Ghz ליבה בודדת לבין ליבה כפולה 1.8Ghz. כלומר האם מערכת ההפעלה והתוכנות הרגילות משתמשות בליבה הכפולה או שרק באחת ואז יצא שכרי בהפסדי. תודה
-
- 16 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום , מתלבט בין IP35 Pro של abit לבין GIGABYTE GA-P35-DS4 השיקול ללכת על לוח תומך P35 הוא תוספת קטנה יחסית במחיר שפותחת עוד אופציות בעתיד המערכת בכללי לא ל oc ןלא משחקים בעיקר תלת מימד ואפקטים ,אז אם תוכלו לחוות דעתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אחרי שהגיע אליי מעבד משומש מאיביי (D945), והיה נדמה לי שהוא לא עובד תקין החזרתי לשולח והחזיר לי כסף. אני רוצה להזמין שוב ממוכר אחר, והמוכר כותב לי - LOCKED, CAN'T overclocking. מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עם זכרונות היניקס CL4 אני יוכל להגיע בOC מ6300 ל6600.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-