עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Demon_Fix,

שלום לכולם. קניתי מחשב לפני כשנה ... לא הבנתי הרבה במחשבים ועשיתי טעות רצינית כשקניתי 128 RDRAM עם המחשב... הזיכרון מורכב מזוג של 64 ... ועכשיו אני נורא רוצה להרחיב את הזיכרון ל256 או 512 אבל אני לא יודע מה יתאים לי ללוח אם... חבר שלי אמר לי שאני צריך לקנות זוג נוסף של 64 ...(ושרק זה יתאים לי ...) לא מוכרים את זה כבר בשום מקום ...אם אתם יודעים איפה מוכרים מה שאני צריך אז תגידו בבקשה . האם משתלם לי לקנות ניכרון נוסף מהסוד של ה- RDRAM או שאני פשוט אוותר ואחסוך למחשב חדש עם DDR ? האם אתם מכירים אתר \ חנות שמוכרת את הסוג צריך ? האם אתם תוכלו לעזור לי איכשהו ? PLZ הפרטים על המחשב שלי : אנא עזרו לי ....

• 13 תגובות
    • 709 צפיות
  2. אז ככה הסתבר לי שאני אוכל להזמין תA64 שלי מחול אז אני צריך זכרונות טובים מפה - http://www.newegg.com/app/manufactory.asp?catalog=147&DEPA=0 אנלא עושה OC והתקציב הוא בערך 80 דולר אפשר קצת לחרוג .. תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. Started by RazorJunior,

אז ככה אני מתכנן לקנות AMD Barton 2500+ Abit AN7 ויש לי די הרבה אפשרויות לזכרונות...תגידו מה נראה לכם... חשבתי לקנות 2X OCZ 256MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory 400Mhz, 2.5-3-3-7 האם יש הבדל בין זה לבין OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit ? או שזה סתם עולה יותר? האם זה מתאים ללוח ולמעבד שאני מתכנן לקנות? אני לא צריך להוסיף על זה עוד קירור נכון(זה כולל צלעות אלומיניום)? ושאלה קצת יותר כללית: מה אומר ה PC3200 ?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  4. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם ברשותי לוח אם של אסוס p4p800deluxe ומעבד 2.8c של אינטל. אבקש המלצה לזכרונות שיעבדו באופן המיטבי עד סכום של כ 800 ש"ח.אם ניתן אבקש דגמים ספציפיים. מיועד למשחקים בינוניים,עריכת סרטים ואינטרנט. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by DeepShit,

נגיד 2 זכרונות של RDRAM 256 800 וכרטיס מסך FX 5200 למשל? יהיה שיפור ? ??

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  6. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-219&catalog=147&manufactory=BROWSE&depa=0 זכרונות טובים ? ואיך המחשב החדש שלי שיגיע עם אבא שלי מחול בקרוב - A64 3000+ KV8-Max3 Mushkin 512 3200 X2 R9800 P איך ?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  7. Started by dvd21,

שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין הכל בו עכשיו חיברתי את הכל ובביוס שלי אין הרד דיסק ולא פלופי דיסק יש רק DVD-ROM למה הביוס לא מוצא את ההרד דיסק שלי?? ??? יש לי לוח אם אביט NF7-SL והרד דיסק מקסטור סיראל ATA HDD

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by Tzion,

ולעומתו לAMD2400 יש 2.0 GHZ וב-AMD 2600 המהירות קופצת ל-2.083 GHZ

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by ccc,

חלק אומרים 2.5 חלק 2.. מה זה זה... מישהו יודע חד משמעית?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by alon83438,

מה ההבדל בין : NF7 ל NF7 - SL?? על כל פיצ'ר גם תסבירו בבקשה מה זה..

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  11. אני מתלבט על מה לבסס את המחשב החדש שלי.. לפי מה שאמרו לי הAMD יותר טוב אבל גם אמרו לי שחשוב למשחקים כרטיס מסך חזק ובמסגרת התקציב אני יכול לקחת מעבד AMD אבל איתו ביחד כרטיס מסך בינוני+ אבל עם הP4 3.0 אני יכול לקחת כרטיס מסך הרבה יותר טוב! מה עדיף?? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by weinman,

האם לוח GIGABYTE GA-7N400 PRO2 תומך גם ב single channel כלומר שימוש בסטיק אחד בלבד. שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  13. איך אני מעדכן את הביוס אחרי שגמרתי להוריד את העידכון שלו?? בבקשה הסבר מפורט למי שיכול

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  14. Started by Tzion,

החלפתי את הלוח במחשב הישן ללוח שכולל כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה ומעבד מובנה. המוכר אמר לי שזה מעבד AMD2200 אבל כשבדקתי במאפייני מערכת בוינדוס המהירות היא רק 1.2GHZ וגם בחוברת של הלוח רשום שהזה מעבד דיורון. ד"א זה מה שרשום במדיוק בsystem properties: איך אני יכול לדעת איזה מעבד זה ובאיזה מהירות הוא? ואיך נחשב הלוח הזה ביחס ללוחות שמכילים רכיבי און בורד? זה לוח של חברת PC CHIPS מדגם M810D עם ציפסט של חברת SIS והאם אתם חושבים שהכרטיס המסך שלו יותר טוב מהוודו 3 שהיה לי?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by אנונימי,

אני ממש מתלבט בין שני הלוחות אם הללו. לשני הלוחות ציפסטים דומים של NFORCE2, שניהם DUAL CHANNEL DDR 400, שניהם מפוצצים בפיצ'רים כוללים את הFIRE WIRE שאותו אגב אני צריך, SATA כרטיסי רשת מובנים. ההבדלים שאני מוצא הם ללוח של Abit יש כרטיס קול איכותי יחסית מובנה עליו דבר שחוסך כסף. לעומת הלוח של EPOX שהכרטיס קול המובנה שלו לא טוב בכלל. עוד יתרון שאני רואה אצל הלוח של Abit הוא ציפסט הGURU שמאפשר OC יותר טוב שכן גם ככה הלוחות אם של Abit ידועים בOC שלהם. שניהם אותו מחיר 590ש"ח. כמובן שהמעבד שאני קונה AMD 2500 barton.

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  16. שלום לכולם, קיבלתי מעבד פנטיום 3 550 סוקט 370 מורכב על מתאם לסלוט 1. כשאני משווה בין המתאם לסלוט עצמו, נראה לי שחסר משהו. מעבדי פנטיום 3 סלוט 1 היו רחבים והוחזקו על הסלוט ע"י שני זרועות. לעומת זאת, המתאם מאד דק ולא ברור לי איך הוא ישאר יציב על הסלוט. חיפשתי באינטרנט תמונה של מתאם כזה ולא מצאתי ולכן אין לי מקור להשוואה. למישהו יש מתאם כזה? מישהו יודע אם המתאם שלם או לא? תודה.

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by coolmeen,

אני רוצה לקנות מחשב חדש,אני רוצה מעבד amd בביצועים של intel 4 2.8 ht , 800 fsb ,איזה מעבד מתאים לביצועים של intel

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by R0ck,

היום הרכבתי עגלה נוספת לבייתי, הכוללת את הפנטי 3.0 (Packing Date 16.1.04 Rev. D1). לאחר מס' נסיונות להביא אותה ב POST, בסופו של דבר הבחנתי בכך שהמעבד יושב "עקום" בסלוט... (אין לי מושג איך הפינים לא התעקמו, אבל סבבה), שיחקתי איתו קצת לצדדים עד שנכנס במלואו, החזרתי את הסינק והופ, יש פוסט! מחבר את ההארדיסק מהעמאד שלי ישירות ללוח, חלונות XP מתחיל לרוץ (בשלב הזה כבר מוכנים ל BSOD), אבל לא! הדגנרט פשוט עלה, זיהה את החומרה הדנדשה (חלקית) והתעלם מהישנה, כמובן שלאחר מכן הסרתי אותה מתפריט "הוספה/הסרת תוכניות", מיד רצתי להתקין את כל הדרייברים הנוגעים לרכיבי הלוח ווואלה... Works like a charm. קצת נתונים מהשטח (עם סינק סטוק) : לוח 22-25 מעלות. מעבד 25-29 מעלות Idle. 34 Full Load. 8) …

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by aerocool,

מה דעתכם ציפסט 655TX תשובת מחץ ל ל875 או לא לאחרונה היגיעה הלוח הזה לארץ: http://www.gigabyte.com.tw/motherboard/products/products_ga-8s655tx%20ultra.htm ועל פניו ניראה כי במחיר של 115 דולר הוא אלטרנטיבה ל 875. ביקורות: http://www.clubedohardware.com.br/8s655tx.html http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1500&page=9 מה דעתכם אני לפני קניה. ERO

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by le011,

שלום לכולם.האם הלוח הנ"ל P4S800D-E Deluxe הגיע כבר לארץ?אם כן היכן אפשר להשיג אותו? מבוסס על ציפסט SIS655TX תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב חדש עוד חודש בערך ואני מתלבט איזה לקנות

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  22. כ.מסך MSI GF4 4600 מפעיל את הלד אזהרה האדום ב- A7N8X ואי אפשר להדליק את המחשב. ניסיתי להפעיל ולכבות בביוס את האופציה של AGP X8 אבל זה לא משנה, הלד אזהרה עדיין דולק. בדקתי את ה- GF4 על מחשב אחר עם לוח VIA KT333 של Gigabyte, ושם הוא עובד חלק. כרגע על ה- A7N8X יש GF3 והוא עובד יופי. האם זה אומר שהכרטיס הנ"ל משתמש ב- 3.3v signaling ואי אפשר להריץ אותו על לוחות חדשים שתומכים ב- 1.5v ?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  23. אני קראתי כמה מאמרים על זכרונות, ואני קצת מבולבל.. ??? אם נגיד יש לי זיכרון שהוא 400Mhz ומעבד של 333FSB זה יכול להוריד מהביצועים "אי ההתאמה" הזאת? ובקשר לDUAL СHANNEL איך שהבנתי בעיקרון זיכרונות שבאים בDUAL CHANNEL מביאים ביצועים יותר טובים מאשר זיכרון אחד שעובד בערוץ אחד, זה נכון גם לגבי AMD וגם לגבי INTEL כאחד? והאם מהירות המעבד צריכה להשפיע לי על בחירה בבחירה בזכרונות, כלומר אחד שעובד בערוץ אחד או שתיים במקביל?

24. Started by stas12,

אני באמצע התלבטות קשה לגבי בחירת לוח למעבד בארטון 2500+.... אני מתלבט בין שני הלוחות: 1. אביט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1114 2. אפוקס http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1613 כעיקרון הפיירוויר לא ממש דרוש, אבל אם יהיה אז סבבה.... כעיקרון מה אתם ממליצים? ועוד שאלה איזה כרטיס קול יש על האביט? תודה.

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by Tzion,

אני הולך לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף מבין שלושת לוחות האם הבאים: GIGABYTE 7N400L ABIT KB7A ABIT NF7S ABIT NF7SL מה ההבדלים בינהם בביצועים אמינות ופיטשרים ובעיקר מה ההבדל בין שני הלוחות האחרונים NF7S ו-NF7SL ואם למישהו יש איזה ביקורות או דעות עליהם זה יעזור. זה די דחוף לי, כי אני צריך להחזיר תשובה ולסגור על המחשב ;D תודה!!!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים