מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אני מעוניין לדעת פרטים המודל שצויין: Intel D955X bk. מהו מחירו בארץ, האם הוא לוח ברמה גבוהה, מהם המאפיינים העיקרים שלו וכו' וכו'. כל דבר יעזור. בתודה !
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory איך אני יכול להפעיל אותם לדואל צאנל כי אצלי הם פועלים על סינגל צאנל וגם יש לי את המעבד קונרו 6400 ומשום מה מקירור שלו (המאברר) נעצר כל כמה זמן לרגע ואז שוב ממשיך זה אמור להיות כך?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם כדאי לשים סטיק אחד של 512MB במערכת אינטל הכוונה למעבד D805+לוח 8I945pg כמובן. ההתלבטות היא האם לשים סטיק אחד של 512 ולהרוס את הדיואל צ'אנל בשביל שדרוג עתידי או 256X2 בשביל דיואל צ'אנל וכבר לתפוס 2 סלוטים של זיכרון. כמה אני מפסיד פה? והאם זה משתלם?
-
- 13 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תראו אני מסתכל כבר חצי שעה על הטבלה שיש בפורום הזה ואני לא מבין כלום לי יש מעבד AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN מישהו יכול לתרגם לי את זה לשפה שאני מכיר/מבין (כמו באינטל) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הדרייבר שמגיע עם הלוח הנ"ל הוא דרייבר כבר שמתאים לWINXP 64 BITS? הרי הלוח מיועד למעבדים שהם 64 בלבד... מעניין אותי לדעת תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
ללוח אסוס A7N8X דלוקס . האם כדאי לי להוריד את הדרייברים האלו? http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=A7N8X%20Deluxe אני מתכוון לאחד לפני הסוף,זה שרשום שהוא כולל הכל(15 מגה)-תחת הספריה ALL רשום פה שזה כולל הכל,אז להוריד רק את זה או עדיך קודם להתקין מהדיסק(שיכול להיות ששכב בחנות שנה)?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אם נגיד דורשים במשחק מסוים מינימום 2.2 מגה הרץ אז באינטל זה הולך ככה וב AMD? הם מתכוונים ל 2200+ (השם של המעבד) או במהירות שלו? שזה 1 ומשהו גיגא הרץ
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
מה עדיף לי יותר לקנות: PC4300 533MHz at CAS 4-4-4-12 של GEIL או OCZ 1GB (2x512MB) DDR PC3200 Dual Channel Value 2.5-4-4-8 או Corsair 1GB (2x512) PC 3200 C3 Value איזה מהם עדיף לקנות ? לפי המחיר כולם אותו דבר (720 ש"ח). תודה מראש.
-
- 51 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 2GB DDR2 800Mhz Kingston (שתי כרטיסים של 1GB) ואני חושב להוסיף עוד 2GB. השאלה שלי היא: אם יהיה הבדל כלשהו אם אני אוסיף עוד שתי כרטיסים זהים של 1GB או עוד כרטיס אחד של 2GB? כי יותר משתלם לקנות כרטיס אחד של 2GB. *את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של המעבדים הללו??, איזה מעבד משניהם אתם מציעים לקנות??
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תגידו ההבדל בין amd am2 3800 וג'יגה זיכרון לביןintel e6400 ושתי ג'יגה זיכרון(שניהם עם אותו כרטיס מסך) יכול להיות משהו כמו 40-50 fps במשחקים או שזה לא משפיע כ"כ והעיקר זה הכ"מ?
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד P4 3.0 GHZ, עכשיו האם כשאני קונה את המעבד E6300 עם 1.86GHZ זה למעשה 3.7GHZ רק מחולק ל-2 כי זה נראה לא בכזה יותר טוב ואולי כבר שווה להוסיף 200 ש"ח ל 4.2GHZ של E6400 ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שבת שלום! לפני כמה ימים הזמנתי מחשב עם הלוח GA-P35-DS3 ועכשיו אני רואה שה GA-P35-S3 זול ממנו ב-30 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל בין הלוחות? כשערכתי השוואה באתר של GB לא מצאתי שום הבדל. הנה קישור להשוואה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2544,2628,2546 שימו לב בחרתי גם את גרסאת rev1 וגם rev2 של הלוח S3 ול DS3 יש רק גרסאת rev1. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה ההבדלים העיקריים בין : Intel pentium D Intel core 2 duo כי לפי מה שהבנתי שניהם כפולי ליבה, אז בעצם ההבדלים בינהם? תודה.
-
- 14 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הביאו לי לוח אם חדש עדיין באריזה של חברת ג'יגה בייט והצ'יפסט שלו הוא SIS 748 עכשיו השאלה שלי למה הוא פחות טוב מה NFORCE 2 אך הוא בביצועים במהירות סטוק ביחסית ל NFORCE 2 אך הוא ב OC ???
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
<פרולוג> (פתיחה, למתקשים) : ממה שאני מכיר משוק המחשבים (ונסיוני) הרחב, מנורת ה-HD LED דולקת כאשר ה-HD נמצא בעבודה (= קריאה/כתיבה). אצלי לא כך הדבר </פרולוג> ה-LED של ה-HD מהבהב באופן קבוע בקצב קבוע (כל שנייה בערך), בלי קשר לפעולת(פעילות) ה-HD. חשבתי שאולי יש בעיית חיבור של החוט והחלטתי לבדוק :החוט של ה-HD (כתוב עליו HD LED אני לא חמור) מחובר טוב למקום המתאים בלוח (בדקתי מס' פעמים). כמו כן הפכתי את החיבור ב-180 מעלות - מה שגורם למנורה לא לעבוד בכלל (= לא הפתרון). : מה הסיפור פה? אם למישהו יש לוח דומה אשמח לשמוע איך המצב אצלו.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום הרוב מחכים למעבדי AMD החדשים שיגיעו, אבל למרות זאת אני מבקש לשאול בקשר למעבדי אינטל המשך סדרת Coffee lake מתי אמורים להגיע 9900 ו- 9900T ועוד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי זכרון של 256MB DDR 333MHz, ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 256. עכשיו, מישהו יכול בבקשה להסביר לי את עניין הCL, ומה עדיף? אני מתאר לעצמי שכמה שיותר נמוך יותר טוב, אבל האם זה כל כך קריטי?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 2 סטיקים של 64 MB של RDRAM (הלוח שלי לא תומך DDR) ו2 סטיקים מפלסטיק (לא יודע למה הם... ניראה לי שלא יתלכלך המקום..) עכשיו מה כדי לעשות? לקנות עוד 2 סטיקים של 64?? כי שמעתי שהסטקים צריכים להיות זהים בשביל שיעבוד... (אם אפשר גם המלצה על דגם מסוים וזול יחסיתת - RDRAM יקר )
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היה לי 3 ג'יגה ראם זיכרון והוספתי עוד אחד ג'יגה וזה מזהה לי את זה רק 3.37 ג'יגה למה זה?? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הדגם של הלוח אם במחשב הוא MSI MS-6318 הזיכרון במחשב הוא SD-RAM והוא שייך לחברה שלא קיימת עוד נדמה לי משו בשם DIMM אולי זה בעצם מושג כלשהו אני לא בטוח. הנפח שלו הוא 128MB. זה הדגם שלו לפי תוכנת EVEREST. DIMM1: Apacer Tech. 128 MB PC133 SDRAM (3.0-3-3-6 @ 133 MHz) איזה זכרון אני יכול לקנות לו כדי להוסיף לו עוד אחד באותו הנפח. האם זה יתאים? http://www.pandas.co.il/product_inf...roducts_id=3672 תודה רבה לעוזרים, חן
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי במחשב שתי זיכרונות מחברות שונות של אחד חצי ג'יגה והשני 250 מגה.. אם אני יוסיף זיכרון של ג'יגה החיבור יעבוד והמחשב יעבוד מהר יותר או שחייב מאותו חברה ואותו מגה של זיכרון תודה
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח של Albatron עם 2 זיכרונות של 256 מגה שעובדים בדואל צאנל. אם אני יוסיף עוד זיכרון האם יש אפשרות ש4 סטיקים או 3 יעבדו בתצורה של דואל צאנל?
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לה במחשב שני סטיקים DDR2 512*2 533MHZ והיא רוצה לשדרג לסטיק אחד של 1ג'יגה DDR2 667. האם זה יעבוד לה? אני יודע שזה יירד אוטו' ל533 אבל האם בכלל זה יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-