עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by stam_1,

שלום מה מעבד יותר חזק מבין המעבדים הללו: מעבד AMD ATHLON II 245 מול E6300 של INTEL

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

לפי מה שפורסם באתר אינטל משיקה כמה מעבדי כפולי ליבה בזמן הקרוב "אינטל תשיק כמה סוגי מעבדים כפולי ליבה לשוק השרתים ותחנות העבודה. המעבד הראשון, אשר הושק היום ואמור להיות זמין בצורה מיידית בשוק, הוא ה-Xeon Dual-Core 2.80GHz. מערכות עם המעבד הזה, יוכלו לכלול עד שני מעבדים כאלו על אותו לוח (כלומר עד ארבע ליבות). המעבד עובד בבאס של 800MHz, ולכל ליבה מוקצה זכרון מטמון רמה שניה של 2MB. ה-Xeon DC 2.8 יעבוד עם לוחות המבוססים על ערכת השבבים E7520 של אינטל, והוא יכלול תמיכה ב-64bit, בטכנולוגיית ה-HT של אינטל וב-Execute Disable Bit - לאבטחה משופרת. המעבדים הללו מיוצרים בטכנולוגיית ייצור של 90nm והם למעשה שני מעבדים המורכבים אחד ליד השני ולא מעבד כפול ליבה אמיתי. המחיר של המעבד החדש …

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  3. Started by ofir38,

שלום.. אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב.. וההתלבטות שלי היא בבחירת הלוח אם.. התקציב שלי ללוח אם הוא עד 700 ש''ח וראיתי שתי לוחות אם... מה מהם יותר טוב? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=331&model=1311&modelmenu=1 או... DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E intel שתיהם בסביבות ה650 ש''ח.. מה יותר עדיף ויעבוד יותר טוב עם מעבד intel e6300 conroe?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. דגם ה-Core i7 הייחודי שיציין יום הולדת ארבעים ל-8086 האגדי ממשיך לקרום עור וגידים במהירות, לקראת ההכרזה המיועדת לכתבה

5. לא בטוח שיהיה oc .. אבל אני רוצה משהו טוב אמין .. עד 700 1024 512*2 הלוח צריך ליהיות ל amd 3200 אני רוצה לוח חזק וטוב... עד כ 700 ש"ח.. עם כרטיס קול מובנה ו כרטיס רשת כמובן.. תודה לכם

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by nec_000,

אבל אמרתי לכם... ומי שהיה סבלני והאמין כל הדרך, בסוף קוצר המון פירות. AMD הפכה זה מכבר לרווחית כבר 3 רבעונים רצופים, השוק רואה שזו אינה אפיזודה רגעית של רבעון אחד - אלא מגמה ארוכת טווח, היא פורצת מחסומים וכובשת נתחי שוק, ואמון המשקיעים אומר את שלו: נתוני רבעון מס' 3 בלינק הבא: http://ir.amd.com/news-releases/news-release-details/amd-reports-second-quarter-2018-financial-results עיקרי הדברים בתמונה הבאה - המחזור מכירות עלה פי 1.5 מאשתקד ועוד: אבקש להסב את תשומת ליבו של הקורא (והמשקיע) כי מחברה שמחזור המכירות שלה בשנת 2016 (טרום עידן ריזן) עמד על כ- 4 מיליארד דולר לשנה, חברה שהיא בהפסדים קשים ועתידה לא…

7. שלום לכולם... אני צריך המלצה מקצועית לזכרונות לאוברקלוק,דגם ספציפי שעובד עם מתחים גבוהים,הבחירה הראשונה שלי היתה G.SKILL HZ אבל לא ניתן להשיג אותם בכלל בארץ נכון לעכשיו כי יש לחברה מחסור בצ'יפים ואין צפי בכלל. א.האם יש זכרונות נוספים שהם בעצם צ'יפ MD9? ב.על איזה זכרונות ללכת? נ.ב אני צריך להגיע איתם ל900-950MHZ יציב. תודה לעוזרים, גיא

• 13 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by DJ BLACK NIGHT,

אני צריך שתי המלצה לזכרונות שיתאימו לאוברקלוק !! אני צריך המלצה אחת על 2*256MB של חברה טובה במחיר סביר והמלצה שניה על 2*512MB של חברה טובה במחיר סביר תודה לכל העוזרים

9. Started by mistaarvim,

בדקתי בביוס וכתוב שם *7 נכנסתי לתוכנה CPUZ וכתוב שם כפול 6 תראו.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by evy,

שלום אני מוסיף עוד מעט זיכרון למחשב שלי ועכשיו רציתי לדעת מה יותר כדאי שתי סיטיקים של 256 שיפעלו על דיואל או אחד של 512? יש לי כבר שתי סטיקים של 256 על הלוח של ABIT IS7 שפועלים על דיואל ,ועכשיו עקב היציאה של המשחק הדגול "דום 3" ,זה עורר בי תאבון לעוד זיכרון.. אשמח לשמוע הצעות

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by uskatin,

מוכר את כל סוגי הזכרונות! גם לנייחים וגם לניידים

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  12. Started by MOFRA,

טוב אני רוצה לשדרג לי תזכרון ויש לי דילמה מה עדיף להשים 2 סטיקים של 512 בדואל ועוד שני סטיקים של 256 בדואל או להשתמש רק ב2 של 512

• 9 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by chendwend,

[h=1]Kingston KHX1600C10D3B1/8G[/h] Crucial Ballistix Sport 8GB Single DDR3 1600 מה כדאי ומה עדיף?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  14. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מערכת מחשב מבוססת INTEL מעבד pentium 4 ht 531 lga 775 שמורכת על לוח אם של ASUS p5s800-vm, גם המעבד וגם הלוח תומכים 64 BIT. עד פה הכל טוב ונחמד ... רק הבעיה היא שהאופצייה של ה - Hyper-Threading שלי משומה לא עובדת (הווינדואוס לא מציג לי ליבה מדומה) ובנוסף אני גם לא רואה את זה ב EVEREST, ז"א, האפשרות מופיעה לי כנתמכת אך מסומנת כמופסקת. הלכתי לBIOS וחיפשתי להפעיל את זה, מצאתי, הפעלתי והעניין נשאר בעיינו, אני קצת לא מצליח להבין למה זה ככה אם הכל אומר לי שהוא מכיר בפונקצייה אבל לא מפעיל אותה. ד"א, המעבד הספיציפי הזה עבד על לוח אם אחר שבוא הוא כן הפעיל את הHyper-Threading ושם ראיתי במנעל משימות\ביצועים, קריאה של 2 ליבות. אם מישהו מכיר לוח…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by GREATTHUNDER,

קראתי פה בפורום שחברת GB חיפפה בבדיקות או משהו כזה ואני לפני קניית לוח אם ל 6750 המליצו לי על זה: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤561 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 הוא עדיין מומלץ או שעדיף משהו אחר? כי אני עדיין יכול לשנות.

16. הלוח של EPOX 8KDA3J או הלוח של ג'גבייט GA-K8VT800M תגובות!!!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  17. היי , יש לי כרגע לוח P5KPL-CM מעבד Q8200 4 זכרונות DDR2 800 KINGSTON כרטיס מסך NVIDIA 9500GT 512MB המארז זה מה שיש לי רק בכחול http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=481&salenum= ספק כוח של EZCOOL 450 וואט .. אני יודע שהמחשב לא מי יודע מה .. רציתי לשדרג למעבד Q9550 עכשיו רציתי לדעת אם אני צריך להחליף לוח או משהו אם יש הקשר בין המהירות או שלא יהיה צוואר בקבוק או משהו.. כי בגלל שזה מעבד מתקדם יותר מהלוח אז אני שואל אולי צריך להחליף גם את הלוח.. או שזה בסדר וזה לא קשור ללוח העיקר שהלוח יתמוך ב 4 ליבות אם יש אופציה אחרת שאתם ממליצים עלייה אני ישמח .. תודה מקווה שהבנתם אותי .. תודה

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. לוח האם שלי P67A של GIGABYTE נכנס לבעיית בוט לופים. הוא פשוט עושה ריסטארט לאחר ריסטארט לאחר ריסטארט ושום דבר לא עוזר. בעבר זה היה קורה לי כשהייתי מנסה להכנס ל BIOS אבל זה היה מסתדר לאחר 10 דק' מנוחה. עכשיו כבר לא (: החלטתי שלא בא לי GIGABYTE יותר ואני רוצה לוח של ASUS. יש לי אולפן אז אני צריך משהו טוב. יש לי 8 ג'יגה זיכרון (אני רוצה להרחיב עוד) 1333 מהירות. I7 3600 שהתושבת היא 1155. חשבתי ללכת על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8056 ואם בכל זאת GIGABYTE אז זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7808 מה עדיף? ועם מה אין בעיות של ריסטארטים וכו'.......

19. Started by barlevi321,

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!

20. רציתי לדעת אם יש הבדל ביניהם או שהמיקרו עובד כמו הP45 הרגיל אני הולך להביא אותו היום בערב מאיזה בנאדם שמוכר הולך לעבוד עם Q9550 4G800 4870X2 הדגם הוא gigabyte ga-p45gcm-s2l מישהו מכיר?

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  21. המפרט שלי- Ryzen 3600 Box Gigabyte B450 Elite (ATX) Fractal Design R4 (מאוורר קדמי Silent Series R2 140mm שהיא עם המארז, 66CFM, מאוורר קדמי Venturi HF-1 שנקנה לפני מספר ימים עם CFM 118). RX 580 Aorus כל הכבלים מסודרים ונמצאים מאחורה, המחשב נוקה לגמרי מאבק לפני מספר שבועות וגם הורדתי את הכלוב לקשיחים כדי לשפר את זרימת האוויר. ניסיתי לראות מהטמפ' ב-HWMonitor כשאני משחק (Madden 19) וגיליתי שהמעבד הגיע ל-93 מעלות. החלטתי להתחיל לעשות בדיקות יותר מעמיקות, הורדתי את Ryzen Master ו-CinebenchR20 והתחלתי לבדוק. קודם כל, במוד הרגיל- תדר 3600Mhz עם בוסט של עד 4.2Ghz, המעבד הגיע לטמפ' מטורפות- 95 מעלות, שזה המקס', שם הוא התקבע. אבל ה…

22. Started by rost1k,

שלום מה יותר טוב מבחינת גיימינג עם HD5850 \ GTX 460 תודה לפי פה אני רואה שהI3 לוקח אבל אני לא מסתמך רק על זה http://www.anandtech.com/bench/Product/88?vs=289 סתכלו למטה על המחשקים . תודה לעוזרים

23. אהלן. השימוש היחיד שלי במחשב הוא גלישה עם לעיתים 50 טאבים פתוחים, נניח תוך כדי ניגון מוסיקה. ידוע לי שאני צריך SSD ו 8GB RAM לפחות, לגבי המעבד אני לא סגור. השאלה היא האם i3 מודרני (haswell) יספיק לי ע״מ להריץ הכל בצורה מושלמת בלי שום תקיעות, או שמא אצטרך להשקיע מעט יותר ב i5. נוציא את התקציב מהמשוואה, חשוב לי שיעבוד חלק לחלוטין. עוד לא סגור אם אקנה לפטופ או אשדרג את הדסקטופ שיושב בצד כבר שנה וחצי, אבל זה לא נראה לי רלוונטי מדי. תודה.

24. אינטל החליטה לחשוף כבר כעת את מחירי מעבדי האקסטרים שלה לתושבת LGA2066 מסדרת Core-X. דגמים אלו יכילו כמות גדולה של ליבות והם מיועדים ליוצרי תוכן ולתחנות עבודה מסוגים שונים - וגם לגיימרים שהולכים עד לקצה לכתבה

25. Started by Pitzinyelo,

האם ההבדל ביניהם(AMD64) משמעותי? ההבדל במחיר די נכבד(200 שקל בזיג זאג). העניין הוא שאני רוצה לחסוך כמה שיותר על כל החלקים כדי לקנות 6800GT. כפי שניתן להבין המחשב הוא למשחקים.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.