עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ZUMARA1,

היי ברשותי לוח אם ex58-extreme של גיגאבייט יש לי שאלה לגבי הסטארטאפ של הלוח האם אפשר לדלג עליו ?או לפחות להאיץ אותו. בהתחלה רואים תתמונה של הלוח איזה 10 שניות ואז כל העלייה של הBOOT ממש איטי אז אם קיימת דרך אשמח לשמוע תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לקנות מחשב HTPC שישמש אותי לסרטי HD וגם למשחקים (לא כבדים) רצוי שיהיה מעבד מבוסס אינטל מהסדרות החדשות רוצוי לוח אם מבוסס הציפסטים החדשים של אינטל ( P35 או G33 ) מארז עדיף עד 600 ש"ח רצוי מארז שוכב ספק כוח כבר בחרתי: Enermax Liberty 400W המחשב אינו מיועד ל OC. הקנייה מתוכננת לעוד כחודש תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  3. Started by amit1242,

http://tms.co.il/product/4256 Abit IP35-E או http://tms.co.il/product/5735 Gigabyte GA-EP43-DS3L מה עדיף? בעיקר לOC לE7200...תודה מראש

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  4. מישהו יודע מה ההבדל בין Intel Pentium M Processor 725 לבין Intel Pentium M Processor 725A ?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  5. שלום. לחבר שלי יש לוח של MSI עם מעבד 2.0 נורטווד בסוקט 478 השאלה היא אם אפשר לשים לו מעבד סלרון 2.8 סוקט478 ב 450 שקל והאם זה מתאים .. או משתלם (ביצועים) תודה לעונים לוח : MSI i845e <=== (עריכה)

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Morph0,

בהמשך לבעיה שהתחילה אצלי במחשב לפני זמן קצר (שאת הפירוט שלה אפשר לקרוא כאן: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=179224&highlight= באנגלית). בכל מקרה, הגעתי לכזה מצב שהמחשב לא נדלק בכלל, כלומר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והדבר היחיד שקורה זה שהמנורה של ההארדיסק נדלקת. לפני כמה ימים לקח בערך 15 דקות מאז שהדלקתי את המחשב ועד שהוא עשה BOOT, עכשיו זה בכלל לא נדלק (גם לא אחרי חצי יום..). לדעתי זאת בעיה במעבד אבל בגלל שהחנות שממנה קניתי נסגרה ותיהיה לי קצת בעיה לקבל אחריות אני רוצה להיות בטוח. האם יש דרך לבדוק במה הבעיה חוץ מללכת לטכאני שבמלא ימציא עוד 50 תקלות ויקח 200 שקל? בנוסף רציתי לדעת פרטים על היבואן של AMD בארץ (יש להם סניף בחיפה או הסביבה?) ואיך אפשר ליצור אית…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by Zahi738,

אוקיי חברים אחרי התייעצות החלטתי שאני חייב קירור למעבד הזמנתי מעבד BOX ומשום מה קיבלתי מאוורר של EVERCOOL שחור ולא די גדול אז עכשיו במנוחה המעבד מגיע לרמות כאלה 58 57 55 55 ובמאמץ (משחק או המרת וידאו ) יכול להגיע ל80+ פעם הגעתי איתו ל 90+ ובעת העתקה או העברת קבצים מגיע לכ- 61 מעלות עכשיו למרות שחרשתי קמת באינטרנט ומצאתי מאוורר BOX של אינטל מקורי הנה http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=BOX-FAN-775&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 הוא עולה 40 שקל אז אני לא מבין מה בחנות ניסו לחסוך עליי או יותר נכון לעבוד עליי. מצאתי גם מאוורר של ZALMAN http://www.skypc.co.il/pl_product~20203~18~0.htm אני מצטט את אחד המשתמשים : המלך של מעבדי QUAD 65nm. עבודה איתו פשוט חלקה. איך שהתקנתי א…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by DDB,

לאיזה לוח יש כרטיס קול יותר טוב? ABIT -NF7-SL VS ALBRTON PRO 1 )64bit) ?

• 14 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by naba,

אני מתכוון לקנות מעבד ואני מתלבט בין E2140 לE4400, אני מתכוון להמהיר את שניהם לאיזור ה3GHZ אני ארגיש בהבדל בין שני המעבדים? אני בקושי משחק אבל אני ארצה לשחק בקריסיס ובGTA 4 כשייצאו . אשמח לראות באנצ' שמשווה בינהם כששניהם על 3GHZ. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by stam_1,

שלום מה מעבד יותר חזק מבין המעבדים הללו: מעבד AMD ATHLON II 245 מול E6300 של INTEL

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

לפי מה שפורסם באתר אינטל משיקה כמה מעבדי כפולי ליבה בזמן הקרוב "אינטל תשיק כמה סוגי מעבדים כפולי ליבה לשוק השרתים ותחנות העבודה. המעבד הראשון, אשר הושק היום ואמור להיות זמין בצורה מיידית בשוק, הוא ה-Xeon Dual-Core 2.80GHz. מערכות עם המעבד הזה, יוכלו לכלול עד שני מעבדים כאלו על אותו לוח (כלומר עד ארבע ליבות). המעבד עובד בבאס של 800MHz, ולכל ליבה מוקצה זכרון מטמון רמה שניה של 2MB. ה-Xeon DC 2.8 יעבוד עם לוחות המבוססים על ערכת השבבים E7520 של אינטל, והוא יכלול תמיכה ב-64bit, בטכנולוגיית ה-HT של אינטל וב-Execute Disable Bit - לאבטחה משופרת. המעבדים הללו מיוצרים בטכנולוגיית ייצור של 90nm והם למעשה שני מעבדים המורכבים אחד ליד השני ולא מעבד כפול ליבה אמיתי. המחיר של המעבד החדש …

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  12. Started by ofir38,

שלום.. אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב.. וההתלבטות שלי היא בבחירת הלוח אם.. התקציב שלי ללוח אם הוא עד 700 ש''ח וראיתי שתי לוחות אם... מה מהם יותר טוב? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=331&model=1311&modelmenu=1 או... DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E intel שתיהם בסביבות ה650 ש''ח.. מה יותר עדיף ויעבוד יותר טוב עם מעבד intel e6300 conroe?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. דגם ה-Core i7 הייחודי שיציין יום הולדת ארבעים ל-8086 האגדי ממשיך לקרום עור וגידים במהירות, לקראת ההכרזה המיועדת לכתבה

14. לא בטוח שיהיה oc .. אבל אני רוצה משהו טוב אמין .. עד 700 1024 512*2 הלוח צריך ליהיות ל amd 3200 אני רוצה לוח חזק וטוב... עד כ 700 ש"ח.. עם כרטיס קול מובנה ו כרטיס רשת כמובן.. תודה לכם

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by nec_000,

אבל אמרתי לכם... ומי שהיה סבלני והאמין כל הדרך, בסוף קוצר המון פירות. AMD הפכה זה מכבר לרווחית כבר 3 רבעונים רצופים, השוק רואה שזו אינה אפיזודה רגעית של רבעון אחד - אלא מגמה ארוכת טווח, היא פורצת מחסומים וכובשת נתחי שוק, ואמון המשקיעים אומר את שלו: נתוני רבעון מס' 3 בלינק הבא: http://ir.amd.com/news-releases/news-release-details/amd-reports-second-quarter-2018-financial-results עיקרי הדברים בתמונה הבאה - המחזור מכירות עלה פי 1.5 מאשתקד ועוד: אבקש להסב את תשומת ליבו של הקורא (והמשקיע) כי מחברה שמחזור המכירות שלה בשנת 2016 (טרום עידן ריזן) עמד על כ- 4 מיליארד דולר לשנה, חברה שהיא בהפסדים קשים ועתידה לא…

16. שלום לכולם... אני צריך המלצה מקצועית לזכרונות לאוברקלוק,דגם ספציפי שעובד עם מתחים גבוהים,הבחירה הראשונה שלי היתה G.SKILL HZ אבל לא ניתן להשיג אותם בכלל בארץ נכון לעכשיו כי יש לחברה מחסור בצ'יפים ואין צפי בכלל. א.האם יש זכרונות נוספים שהם בעצם צ'יפ MD9? ב.על איזה זכרונות ללכת? נ.ב אני צריך להגיע איתם ל900-950MHZ יציב. תודה לעוזרים, גיא

• 13 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by DJ BLACK NIGHT,

אני צריך שתי המלצה לזכרונות שיתאימו לאוברקלוק !! אני צריך המלצה אחת על 2*256MB של חברה טובה במחיר סביר והמלצה שניה על 2*512MB של חברה טובה במחיר סביר תודה לכל העוזרים

18. Started by mistaarvim,

בדקתי בביוס וכתוב שם *7 נכנסתי לתוכנה CPUZ וכתוב שם כפול 6 תראו.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by evy,

שלום אני מוסיף עוד מעט זיכרון למחשב שלי ועכשיו רציתי לדעת מה יותר כדאי שתי סיטיקים של 256 שיפעלו על דיואל או אחד של 512? יש לי כבר שתי סטיקים של 256 על הלוח של ABIT IS7 שפועלים על דיואל ,ועכשיו עקב היציאה של המשחק הדגול "דום 3" ,זה עורר בי תאבון לעוד זיכרון.. אשמח לשמוע הצעות

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by uskatin,

מוכר את כל סוגי הזכרונות! גם לנייחים וגם לניידים

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  21. Started by MOFRA,

טוב אני רוצה לשדרג לי תזכרון ויש לי דילמה מה עדיף להשים 2 סטיקים של 512 בדואל ועוד שני סטיקים של 256 בדואל או להשתמש רק ב2 של 512

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by chendwend,

[h=1]Kingston KHX1600C10D3B1/8G[/h] Crucial Ballistix Sport 8GB Single DDR3 1600 מה כדאי ומה עדיף?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מערכת מחשב מבוססת INTEL מעבד pentium 4 ht 531 lga 775 שמורכת על לוח אם של ASUS p5s800-vm, גם המעבד וגם הלוח תומכים 64 BIT. עד פה הכל טוב ונחמד ... רק הבעיה היא שהאופצייה של ה - Hyper-Threading שלי משומה לא עובדת (הווינדואוס לא מציג לי ליבה מדומה) ובנוסף אני גם לא רואה את זה ב EVEREST, ז"א, האפשרות מופיעה לי כנתמכת אך מסומנת כמופסקת. הלכתי לBIOS וחיפשתי להפעיל את זה, מצאתי, הפעלתי והעניין נשאר בעיינו, אני קצת לא מצליח להבין למה זה ככה אם הכל אומר לי שהוא מכיר בפונקצייה אבל לא מפעיל אותה. ד"א, המעבד הספיציפי הזה עבד על לוח אם אחר שבוא הוא כן הפעיל את הHyper-Threading ושם ראיתי במנעל משימות\ביצועים, קריאה של 2 ליבות. אם מישהו מכיר לוח…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by GREATTHUNDER,

קראתי פה בפורום שחברת GB חיפפה בבדיקות או משהו כזה ואני לפני קניית לוח אם ל 6750 המליצו לי על זה: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤561 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 הוא עדיין מומלץ או שעדיף משהו אחר? כי אני עדיין יכול לשנות.

25. הלוח של EPOX 8KDA3J או הלוח של ג'גבייט GA-K8VT800M תגובות!!!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים