עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Tal86,

שלום לכולם , כמיטב המסורת שלי ב10 השנים האחרונות אני מגיע אליכם לעזרה. אני מתכוון להתקדם מה i5 750 העתיק שלי ל i5 6600K הזיכרון יהיה Corsair vengence LPX 2400mhz CL14 8 gb אני רק צריך המלצה ללוח אם, אחד שתומך ותומך טוב באוברקלוקינג בלי יותר מדי משחקים (אפילו אוטומטי יהיה מצויין) כי אני לא מבין בזה כל כך. הקירור יהיה Syche grand kama cross 2 ברשותי כרטיס מסך R9 270X כמו כן ברשותי כרטיס קול של אסוס XONAR STX שדורש PCI EXPRESS x1 או משהו כזה התקציב הוא עד 900 ש"ח. כרגע השיקול שלי הוא לוח אם ASUS Z170-K

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ToY_SoldieR,

עם נגיד אני קונה מחשב שבו יש לוח אם שבו יש כרטיס מסך מובנה ואני גם קונה כרטיס מסך אחר אז עם איזה כרטיס אני יעבוד כשיגיע המחשב עם המובנה או עם השני? ואם יש שני כרטיסי מסך איך אני בוחר אחד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by tal_levi1000,

וואי וואי איזה חום פה!!! זה פשוט מתחמם מיום ליום AMD כנראה תוריד את המחירים של ה X2 אפילו יותר מהמצופה!! מקור X2 5000 בפחות מ300 דולר!! ממש זול!!!! תאמת זה צעד די הגיוני מצד AMD הם מעדיפים למכור בפחות מאשר לא למכור בכלל! מי אמר שAMD הולכת הביתה?? אני עדיין חושב שהיא חזק בתמונה נראה כמה זמן זה יקנה להם הם בהחלט בפיגור מאחורי אינטל

• 50 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Titan777,

רציתי P5N-D ואין אותו עכשיו אני צריך כרטיס SLI במקומו ושהמחיר לא יהיה בשמיים ועוד שאלה לגבי זכרונות הזמנתי 4 סטיקים של 1GB של קורסייר DHX כי חבר אמר לי ש4 סטיקים עדיפים על 2 ועכשיו ראיתי ט'רד שעדיף 2 סטיקים ויכול להיות שהלוח לא יתמוך ב4 סטיקים למרות שיש 4 חריצים, משהו כזה...... שהלוח יתאים ל- Q6600 SLI 9600GT בבקשה עזרה דחוף!!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yosh,

שלום, עכשיו ששניהם באותו מחיר מה עדיף Q6700 או Q9300??? (אני לא פריק של OC...) תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by eyalben,

שלום, אני מתלבט איזה מעבד שווה יותר, Pentium D 805 2.66Ghz FSB 533 Mhz או Pentium D 820 2.8 Ghz FSB 800 Mhz מבחינתי אין לי חשיבות בין ה2.8 ל2.66 זה אל כל כך אכפת לי, השאלה היא האם הFSB משפיע וכיצד? בתודה, אייל

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  7. לפי theinquirer, http://www.theinquirer.net/?article=11785 המעבד יצא שנה הבאה עם 64 ביט ובמהירות 5 ל 7 גיגה הרץ ( :). וכאמור חיבור אחר: LGA 775 pin socket יש התרשמות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני מחפש לוח אם אמין וטוב (ללא מאוורר על ערכת השבבים) אשר יכלול: 1. יציאת 1394 (לפחות 1 אבל עדיף יותר כולל HEADER פנימי) 2. יציאת ESATA 3. חיבורי SPDIF גם אופטיים וגם קואקסיאליים 4. אין צורך בכרטיס מסך מובנה אבל אם כן של ATI (קחו בחשבון שאני לא שחקן גדול, רק מדי פעם משחקי אסטרטגיה) 5. לפחות IDE אחד לגבי מחיר - אני גמיש אבל לא להתפרע המעבד שאני הולך להשתמש בו הוא E8400 לא צריך OC , SLI ושאר ירקות יש לי כבר מארז, ספק, כוננים ושאר ציוד היקפי אשמח גם להמלצה על: זיכרון (4 גיגהבייט) כרטיס מסך של ATI (אני שונא את הדרייברים של NVIDIA) בעל קירור פאסיבי או שקט במיוחד - בעל יציאת DSUB או לפחות ממיר DVI2DSUB תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by yhhx,

AMD2500 תומך זכרון DDR400?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. שלום ברשותי לוח האם הבא: Intel Maryville D850MV וכרגע יש עליו סטיק יחיד של 256MB RDRAM של Samsung. ברצוני לדעת אם יהיה אפשר להוסיף סטיק של זיכרון DDR - 256 מ"ב והאם הם יפעלו כ-512 כמו שצריך או שתהיינה בעיות? האם בכלל הלוח אם תומך בDDR?

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by GuyMiz,

בבקשה אני צריך שתגידו לי איזה לוח אם מתאים למעבד intel core 2 dou e-6320 ?

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  12. Started by amit22,

יש לי זיכרון 256 dde 333 של terabyte אבל אני רוצה להוסיף עוד 256 ואני לא מוצא את הזכרון הזה בשום חנות עם אני מביא אותו סוג זכרון רק חברה אחרת זה יעבוד ??

13. קניתי היום מחשב חדש. קישור לחבילה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10169עלה 1440 ש"ח, מעבד i3 Haswell. נועד לשימוש רגיל של אינטרנט (הרבה סימניות בו זמנית, יוטיוב ב-1440P) אופיס וכו'. ללא משחקים או תוכנות מיוחדות.אציין ששדרגתי את לוח האם, הדיסק הקשיח, וספק הכוח. לגבי הזכרון הפנימי, RAM: זה הסטנדרט שבא עם החבילה- Kingston 4GB DDR3 1600MHz. כאשר ניתן לשדרג בתוספת של 95 ש"ח לזיכרון הזה- Kingston 8GB DDR3 1600MHz. זה היה נשמע לי קצת יותר מדי ולא ידעתי אם אני צריך את זה, אז המוכר הציע לי לשדרג למשהו באמצע שזה 4GB 1600MHZ אבל קורא יותר מהר. עלה 45 ש"ח. עכשיו כשאני חושב על זה אני קולט שאולי שווה לי עכשיו להוסיף 50 ש"ח (ולהשלים ל-95 ש"ח) ולקחת כבר את ה8GB הרגיל שמציע…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by rann,

שבת שלום פתחתי בפורום זיכרונות אף אחד לא עוזר שם פורום יבש טילים... אולי מישהו פה יכול לעזור לי בבקשה אל תנעל זה סך הכול שאלה קטנה. אני מתלבט איזה זיכרונות לקנות.. (המפרט בחתימה) זה או זה.? http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. Started by gil maimon,

ברצוני לקבל סיכום של כ 5 שורות על היסטוריית מעבדים מ8080 ועד i7 של אינטל וכן כל המקבילים של חברת amd

• 2 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. Started by kola,

שלום לכולם, יש ברשותי מין רמקול שאפשר לחבר אותו ישירות על הלוח אם אין ברשותי בשימוש במקביל רמקולים, לכן אני מעוניין לחבר את הרמקול הפנימי הזה... אני מעוניין לדעת איפה אני מחבר אותו בלוח אם מדגם asus m2n צירפתי גם תמונה של הרמקול... (אפשר לשמוע דרכו מוזיקה וכד' בעוצמה יחסית חזקה) http://www.2send.us/uploads/66a444f757.jpg תודה מראש

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by zagreb,

חשבתי לקנות מחשב בזמן הקרוב והשאלה העולה היא האם ה-AMD 64 זה סתם מעבד כמו כולם רק קצת יותר מהיר או שזה זה כבר הדור הבא של המעבדים? כמובן שלא אוכל להרשות לעצמי לקנות אותו עכשיו ולכן עולה השאלה האם כדאי לקנות מחשב עכשיו עם מעבד INTEL 2.6\AMD2600 או שכדאי לחקות כמה חודשים ולקנות את מעבד ה-AMD שמחירו ירד עד אז. או שלחקות ל פרסקוט שיצא?

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by monya2007,

כפי שאומרת הכותרת אני מטלבת בין שני הלוחות האלו אני לא יודע אם אני יעשה SLI סביר להניח שאם אני יקח את הP5N-D אני יעשה SLI אבל יש מצב שאני יעשה גם SLI אם ה NSE אבל לא בטוח (כי אני גם לא סגור על כרטיס) אם אני לוקח את הP5N-D אז אני יקח שני 9800GTX אם אני לוקח STRIKE NSE אז אני לוקח שני גם שני 9800GTX אבל אני מקריב איכות מסך (ASUS VW222U במקום ה24 אינץ' שלהם ASUS MK241H) מה אתם אומרים שכדאי לי? נ.ב. זה מחשב לגיימינג והמעבד הוא Q9300 עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה את ה NSE בגלל יכולת הOC הטובה ששמעתי שיש לו +CPU/MEMORY LVL UP וגם כי יש לי מערכת קירור מים אהה והמחשב נקנה מחר!!! אז תענו לי מהר ככל האפשר בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. רציתי לדעת אם ה-256MB DDR PC3200 CAS2.5 של Corsair יהיו זקוקים לקירור מיוחד? ;D

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי להבין את קביעת תדר הזכרונות מול המעבד בדין קודם הגענו למסקנה שהתדרים כך קודם FSB חלקי 4 = באס שהמערכת יכולה לעבוד דוגמא FSB 800=באס 200 mhz FSB-400=100 MHZ >הזכרונות יעבדו ב266 מגהרץ FSB-533=133 MHZ >הזכרונות יעבדו 333 מגהרץ FSB -800=200 MHZ >הזכרונות יעבדו ב 400 מגהרץ אז בתדרים של 533 או 667 איך זה מסתדר בדיוק ה FSB נשאר 800 איזה הסבר הוא הנכון? פשוט לא מובן כל כך סדר הדרוג כי הרבה זמן נשאר ה FSB 800 ואז יצאו זכרונותגבוהים מעל 400 מגהרץ אז איך החלוקה ?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. שלום, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב "אימתני" עם כל החלקים החדשים והמהירים שיש כיום בשוק במחיר כולל של 5700 כולל הרכבה. הבעיה שלי היא שאיני מבין גדול בלוחות אם ואיני יודע איזה מהם הכי מהיר וחזק. אבשק יעוץ ממכם בנושא הנ"ל. אני מצפה מהלוח שיהייה לא SLI אך מהיר ובעל הטכנולוגיות הכי חדישות, ז"א ציפסט בין החדשים שיש וסוקט למעבד Q6600. תקציב עד 600 ש"ח. תודה, erezMASTER *אנא הביאו את הצעותיכם מהאתר Pandas.co.il תודה.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  22. אהלן , קניתי מחשב חדש והכל בא במחלקים ואני מרכיב לבד. המעבד בא עם מדבקה לבנה עם מספר סידורי אני מניח המדבקה תופסת כחצי גודל של המעבד. להסיר אותה או לא?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  23. קודם כל בוקר טוב כידוע לכולם ב22 ליולי יהיה ירידת מחירים במעבדים ואני רוצה לקנות מעבד ,לוח,וזכרונות שזה יקרה. אני צריך חזק מאוד מאוד ליצירת מוסיקה בCUBASE SX 3 (אני יוצר כבר 6 שנים מוסיקה אלקטרונית,ותמיד כל שנתיים המעבד שברשותי לא מספיק) עכשיו רציתי לשאול אם בכלל מעבד QUAD יפעל במלוא הכח בתוכנה או שעדיף מעבד כפול ליבה באותו מחיר של Q6600? ובכלל,איזה מעבד כפול ליבה אפשר להשיג במחיר של Q6600 מה22 ליולי? תודה מראש. ד"א אני רוצה לקנות לוח GIGABYTE 965P DS3 כמו שהמליצו לי בעבר זה באמת לוח זול ויש בוא הכל.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by aviv_nm,

asus p5kc או msi neo combo האתר של asus- http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1694&%20modelmenu=2 האתר של msi- http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1216&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  25. שלום, יש לי כיום 256MB DDR 400MHZ והייתי מעוניין לוסיף זיכרון. קראתי שבלוח הספציפי הזה אם 2 הכרטיסים הם לא "חד צדדי" אז המהירות יורדת ל 333MHZ. האם זה נכון? ועד כמה זה משמעותי? בנוסף, הייתי מעוניין לדעת כמה זיכרון דרוש להוסיף בשביל שימוש "סטנדרטי" למחשב של ילדה בת 11... האם הוספת כרטיס נוסף של 512MB תספיק? תודה...

• 0 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.