מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכלם אני חדש ולא מבין גדול במחשבים אני צריך את עזרתכם בנוגע לזכרון יש לי פנטיום 3 ורציתי לדעת איזה מהירות זיכרון אני צריך מהירות מעבד 446 מגה הרץ יש לי מקום לשלוש סטיקים אני יודע שאני צריך זכרון SDRM אבל אני לא יודע באיזה מהירות העם יש איזה דרך שאני יוכל לדעת בתודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מישהוא יודע אולי כמה מתח זיכרונות של וינבונד 3200 אמורים לקבל בביוס נתתי לו 5.55 ו דרך התוכנה של הגורו (abit ai7) אני רואה שזה 6.1
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין מיקום הסלוטים? אני יודע שזה ממסופר מ 1-4 (abit ai7) האם יש איזשהוא שינוי כלשהוא אם אני משנה את מיקום הזיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לא יודע למה הוא כותב את זה איפה אני יכול עוד לבדוק עם זה נכון בביוס זה כתוב רגיל זיכרון twinmos.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתייעץ בקשר לכמה דברים בעניין שידרוג פנטיום 3 ל-4 (שזה בעצם כמעט כמו לקנות מחשב חדש). לפני זה ראוי לציין כמה דברים: - החלטתי סופית על AMD. אם תשאלו למה, אז חקרתי את הנושא והדעות ממש חלוקות (50-50), אז החלטתי ללכת על המעבד הזול. - השימוש העיקרי של המחשב זה Microsoft Flight Simulator 2004 - משחק כבד ביותר מבחינת מערכת וכרטיס מסך. - אני לא מעוניין להחליף את כרטיס המסך הנוכחי (GeForce 3 Titanium 200 128Mb DDR) עקב חוסר תקציב. כרגע אני עומד על המפרט הבא: לוח אם של MSI, מעבד AMD Athlon 2600, זיכרון Kingston 512Mb DDR 400Mhz. 1. האם כדאי להשקיע 200 ש"ח בשביל מעבד 2800 (מאחר ששמעתי שיש הבדל גדול בינו ל-2600)? 2. האם זה נכון שיש הבדל רציני ביניהם? 3. האם זה נ…
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה מה הדריידברים הכי חדשים של ה nfroce ואיפה אני יכול להשיג אותם? ומה ה bios הכי חדש או הכי טוב ל NF7 (rev2) ואיפה אפשר להשיג אותם? מצטער על השאלות האלו אני פשוט חדש עם ה nforce הזה היה לי כך הזמן הזה via:)
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ואני מתלבט בין המעבדים AMD64 וPentuim4C. מה עדיף? ואם זה לפי איך שאני משתמש במחשב אז אני משתמש בעיקר(לא רק) למשחקים.
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
עכשיו הזמנתי כמה חלקים חדשים למחשב כולל לוח אם אביט ai7 עכשיו יש לי ולקנו 7+ עכשיו השאלה היא כזאת האם צריך לנקות את המשחה הקודמת מהמעבד איך עושים את זה על מה צריך להיזהר ועצות למריחה נכונה תודה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי לאחרונה נשבר לי המעבד.... :-\ :'(. ביום חמישי אני קונה מעבד חדש. יש שתי אפשרויות- או לקנות מעבד פנטיום 4 2.8 בבאס 533 (שזה מה שיכול להחזיק הלוח שלי) או לקנות לוח אם חדש ומעבד חדש (HT). הבעיה היא שיש לי בערך רק 1200~1500 ש"ח. מה אתם חושבים??? עדיף לי להסתפק רק במעבד?
-
- 12 תגובות
- 731 צפיות
-
-
נתקלתי באיזו פרסומת של החנות "נועה מחשבים" http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1144 אלו הם הפרטים של המבצע : לוח אם EPOX 8RDA3 PLUS הכולל כרטיס קול 6 ערוצים FIREWIRE 2 כרטיסי רשת מבוסס NFORCE 2 ULTRA 400 כבלים עגולים זכרון - 2 יחידות 512/400 DDR סמסונג אורגינל אחריות לכל החיים מעבד AMD ATHLON 2600 BARTON 333 2000 ש"ח משתלם ?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חבר'ה, אני כבר יושב פה למעלה משעתיים וקורא את הביקורות שלכם על לוחות האם של אביט (ABIT - (AN7, NF7, AI7, IC7 ולא מצליח להגיע למסקנה מה עדיף. חלק קוטל את החברה בכלל ואומר שהם מתים מהר, הGURU שלהם לא עושה את העבודה או שהם מתפקדים חלקית. חלק אחר אומר שזו אחלה חברה עם מוצרים מעולים ושגם אם יש מעט בעיות, ניתן להתגבר עליהן בקלות. עכשיו לשאלתי- אני לא מבין בלוחות אם, וכמעט קניתי ASUS עד שהתחלתי לעשות שיעורי בית (ולהבין שהם לא מדהימים יחסית). אני צריך לוח אם עם 6+ יציאות USB, לא חובה שיהיה FIREWIRE , כרטיס קול 5.1 מובנה ואיכותי (לא מטורף, אבל איכותי), והכי חשוב- שיהיה חזק חזק חזק.אני לא רוצה לכבות כמעט את המחשב! (יש לי הסטוריה של חימום יתר וקריסת מחשבים....) אז לא ברור לי עם ASUS…
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המחשב שלי במחשב חזק מאוד למשחקים אני מעוניין בחלקים הטובים ביותר היות שלשמחתי אין לי הגבלה תקציבית תודה
-
- 13 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מעבד: Intel® Pentium® 4 Processor 2.8GHz 533MHz לוח אם: ASUS P4S533-MX זיכרון מהיר: DDR 512MB 333MHZ מהיר במיוחד כרטיס מסך: 64MB עם מאיץ גרפי 3D משולב חריץ הרחבה AGP לתמיכה במאיצים מתקדמים דיסק קשיח: Western Digital/Seagate 120GB 7200RPM אנא שימו דגש בעיקר על לוח האם, ואם יש למישהו גם סיכוי לתת הערכת מחיר- אברך אותו! תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hey guys. wanted to know about this mobo, is he good for A64? he contains : S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. Or better to take the Asus K8V Deluxe ? Cause someone in the forum said there was many reports on him that he`s a problems... My friend gonna buy new pc so i need your help.. Thanks for Info.
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 256M במהירות 266 DDR, של spectek. אני מעוניין להוסיף עוד 256. אני מעוניין להפחית את הסיכוי לבעיות ולכן אודה על התייחסותכם לשאלות הבאות: האם יש יתרון לרכישת זכרון של אותה חברה? האם יש משמעות למהירות של הזכרון החדש האם הוא צריך להיות שווה למה שקיים עכשו? תודה,
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה זכורונות (2*512), תקציב של סביבות אלף לכל סטיק הכוונה היא להגיע כמה שיותר גבוה באוברקלוק, 1:1 עם תיזמונים גבוהים, 5:4 עם תזמונים נמוכים, אין העדפה, מה שיתן את התוצאות הטובות ביותר, ולאו דווקא במבחנים סינטטים מעבד- 2.6C, לוח אם - IC7
-
- 14 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי P4 במחשב ואני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במאי וגם לוח אם חדש שתומך בPCI-Express, השאלה שלי היא האם תהיה לי בעיה עם לוח חדש והמעבד הישן (שנתיים,במאי) יכל להיות שאני לא יוכל להחליף לוח בלי להחליף מעבד?
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב האם ניתן לשדך בהצלחה בין כרטיס מסך ati radeon 9800 pro 128 mb לבין לוח אם intel maryville d850 mv האם תהיה איזו בעיה עם ה- AGP? תודה
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
האם זה יכול ליגרום נזק למחשב אם אני מעדכן תביוס דרך הווינדוס כי יש לי אפשרוץ כזאת יש לי לוח של msi ורציתי לדעת אם יש סיכונים תודה
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש של ASUS או ABIT אני רוצה תמיכה בכול המעבדים החדשים של אינטל 3.0+ תמיכה במאפינים הבאים כרטיס רשת מהיר Dual DDR SATA Chipset 865 ותמיכה בראדון 9800 פרו גם כאן מהירות באס גבווה USB2.0 וכול שאר הכניסות הרגילות (פיירויור,הכסניות הישנות האלה של המדפסות,מקדלת) והכי חשוב שלא היה עליו כרטיס קול מובנה אני יכול להשקיע עד 1500 שקל על הלוח תודה למעיצים 8)
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי עוד מחשב פה עם 256 זיכרון 333 ואני רוצה להוסיף זיכרון עוד 512 שיהיה לי 700 וה כי המחשב עושה לי תקיעות מעצבנות . עכשיו כמה זה יעלה לי פחות מה 500 יש מצב ?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!! רציתי לדעת מה דעתכם על הזיכרונות האלה העם הם טובים????????.....הם טובים ל OC ??????.. הקנייה תיהיה 2*256 במה זה ישפר את המחשב ממה שיש לי עכשיו twinmows pc 3200 256
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע רכשתי מעבד AMD2600XP BARTON ןלוח ABIT NF7-SL איך אני יכול לדעת אם המכפלה של המעבד נעולה?האם יש דרך מסויימת לבדוק זאת? תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה PCMark04 והתחלתי לשוטט בפרטים של המחשב שלי אחרי שהרצתי כמה טסטים מקיפים... ואז ראיתי שרשום שלי במידע של המעבד ככה: HyperThreadingTechnology Available - Disabled זה אומר שלמעבד שלי יש את ה- HyperThreadingTechnology ? אם זה נכון אז אני מבין למה זה על DIABLED... הלוח שלי אינו תומך ב HyperThreadingTechnology (למרות שנכנסתי אתר של החברה של הלוח ואם אני יעשה לו עדכון ביוס אז הוא כן יתמוך ב- HyperThreadingTechnology). אם אתם רוצים לדעת מידע כלשהוא על המפרט שלי אז זה נמצא ב... מפרט! אה ואת המעבד שלי קניתי לפני שנה+... אז אני חוזר על השאלה: האם למעבד שלי יש HyperThreadingTechnology ?
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
Well, I'm plaaning about purcahsing an A64 based system, I will porobably buy it at least at early April. Should I wait a bit more to get an low-end socket 939 based procceesor like the 3400+ (the lowest 1 foind on the anadtech AMD roadmap)? Of course if I will wait, I will wait for an good mobo and so. If I wont wait, I will get an A64 3k+ now' with a better VGA and so... What would you reccomend? Edit: Another thing: In the planetamd64.com forums, people told me that the OCZ ram's have many problems, and they get stuck while OCing in 207 MHZ or so. Should I get a twinmos instead?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-