מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קניתי מעבד amd 2600 והוא מזהה לי אותו בביוס ובווינדוס כ- 2500. בדקתי וגם רשום על המעבד 2600 וגם המהירות שלו היא 166*11.5 כה שזה חייה להיות 2600. אבל למה זה לא מזהה לי אותו כמו שצריך???
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קניתי סטיק של 512mb geil 400mhz ddr+cooling http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=19 ואם תשימו לב לתזמונים שלו כמו שאני שמתי לב בקנייה, ואחרי שהרצתי את aida גיליתי שהתזמונים שלו במחשב שונים ממה שהחברה אומרת שהם, אצלי הם גבוהים יותר (רע יותר) מה שנראה לי יוצר צוואר בקבוק ומשפיע על כל המערכת בכלליות, זה מה ש-aida הוציאה לי Chipset Properties Motherboard ChipsetnVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency2.5T RAS To CAS Delay4T RAS Precharge4T RAS Active Time8T Memory Slots DRAM Slot #1512 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Properties AGP Version3.00 AGP StatusEnabled AGP Aperture Size64 MB Supported AGP Speeds1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed8x Fast-WriteSupported, Enabled Side…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון של KINGMAX שני סטיקים של 256 מגה בית במהירות של DDR 400MHZ ואני רוצה להוסיף עוד 256 בשני סטיקים חשבתי ללכת על SANSUNG העם לא תהיה בעיה לחבר את שני הוסגים האלה? אני מעוניין להשקיע סכום של 500 שקל פלוס מינוס הסמך לקבל את תגובתכם עמית
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לפני 3 שבועות דפקתי את דלת המארז, אז קניתי מארז חדש (בלי ספק כוח כי כבר יש במארז הישן הדפוק). אז אני פירקתי את הכלל מהמארז הישן, ואז באתי לשים את הלוח אם במארז החדש אבל נתקלתי בבעיות: קודם כל הפאנל של המארז החדש לא מתאים ללוח אם אז הוצאתי אותו ושמתי את הפאנל שבא עם לוח האם. פאנל=חתיכת המתכת בצורת מלבן שממנה יוצאים החיבורים של העכבר,מקלדת וכו'. אז עם המארז החדש באו ברגים: רובם ברגים אפורים רגילים בשביל לחבר את הצורב, כוננין קשיחים וכו'. אבל יש כמה ברגים קצת יוצאי דופן: 6 ברגים בצבע זהב, 4 מהם קטנים ובאותו גודל ושתיים מהם יותר גדולים מהארבע האלה ושניהם גם באותו גודל. ויש עוד 5 "ברגים" מפלסטיק בצבע לבן, מצד אחד יש להם צורה של חץ ומהצד השני יש להם צורה של בורג ובצד הזה אפשר ל…
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
חחח כשאני מתקין ווינדוס מאיפה לא את הדרייורים חחח של מעבד amd שיצא אחרי אם המעבד צריך בכלל דריוורים? חח אתם יכולים לצחוק חופשי פשוט רציתי לדעת...
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מאחר ואני לא עוקב בזמן האחרון אחר שוק לוחות האם רציתי לדעת מי מהלוחות הנ"ל טוב יותר מהבחינות הבאות : 1.אוברקלוק. 2. מהירות עבודה רגילה (ללא אוברקלוק). 3. פיצ'רים . בהנחה שעל הלוח יורכב מעבד Athlon xp1700+ jiuhb 0303 dut3c וזיכרון SAMSUNG 512 400MHZ.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד ברטון 2600+ של amd חח כמובן ולוח אם של epox 8rda3+ אני מריץ כל מיני בנצ'ים למערכת ומשווה אותם אחרי זה לאנשים אחרים (תמיד בלי oc) ושמתי לב שיש לי נפילה תמיד בביצועים של המעבד שלא עוקף בביצועיו את המעבדים של 2400 עדין amd, הבנתי שיש לי בעיה מכייון שלפעמים כשאני מפעיל את המחשב הוא מראה לי שהמהירות של המעבד היא 1250 בפוסט (כשהמחשב עולה) ורק אחרי שאני מפעיל ומכבה כמה פעמים זה חוזר ל-2600 (אהה וכן זה אומר oc fail למרות שלא עשיתי שום oc),לדוגמה באקווה מארק ה-cpu שלי מקבל 5,591 והשוויתי את זה לתוצאה אפילו של חבר בעל מעבד 2400 ואחד בעל 2500 ושניהם עוקפים אותי!! 2400 מקבל 5,900 2500 מקבל 6000+ לא יותר ממאה מעל ה-600, ורק אני מזדחל בסביבות 5500 מה זה יכל להיות? הכל חדש ז…
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי תשובה ברורה לגבי התאמה של הרכיבים Abit NF7-SL Rev 2.0 עם הזכרון Mushkin PC3200 512MB 222 Special BH6 Chips . בבקשה תעזרו לי למצוא תשובה דחוף.
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרון של סמסונג 512mb (מפרט מלא בסוף), ונשארו לי עוד שני סלוטים של זיכרון פנויים. מכיוון שהגיע פסח, ויש קצת כסף, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב, ולהעלות אותו ל 1GB. אני די חדש בנושא האוברקלוקינג, ועדיין מתלמד, אבל מכיוון שאני מתחיל להכנס לזה, אני מחפש משהו שיתאים. ועכשיו לשאלות - האם תהיה לי בעיית תאימות אם הזכרון/נות שאני אוסיף יהיו יותר מהירים מהקיים (2700), האם הזכרון הקיים שלי ישמש "צוואר בקבוק" למערכת כולה כך שהשינוי לא יהיה משמעותי, ושאלה אחרונה - האם כדאי לי לקנות סטיק אחד או שניים של 256 ולחבר אותם ב dual-channel, כשהשלישי על רגיל (או שזה מבטל את הדואל צ'נל?) כמו כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים שיתאימו למערכת באזור ה 500-600 ש"ח…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש לוח אם לדודה שלי (שמוגבלת בתקציב) לכן אני מחפש לוח שכולל כרטיס קול ומסך עליו. הלוח מיועד ל AMD. ראיתי שני לוחות כאלה: ABIT NF7-M Nforce 2 AMD Gigabyte GA-7N400V-L nForce2 איך הם? יש הבדלים גדולים ביניהם? ועוד משהו: אני חושב שהיא צריכה gameport בלוח. באחד מהלוחות האלה יש? תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
2 מה מיוחד במעבדים של אינטל מסוג Centrino במה המעבד הזה יותר טוב מהפנטיום 4 עם בכלל
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום את הזיכרון Mushkin 512MB PC3200 Blue ואני רוצה לדעת מה הממוחים אומרים פה או שיש עוד אנשים שיש להם את הרכיב הזה מה הם אומרים
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
יש לי שני סלוטים על לוח-האם, כשאחד מהם תפוס ע"י סטיק של 256MB שפועל במהירות של 266MHz. לאחרונה קניתי מ-PCH סטיק של 256MB תוצרת סאמסונג (400MHz max), אבל כשהתקנתי אותו הוצג על המסך "NO SIGNAL". חבר שלי ברר לגבי זה, והוא אמר לי שהבעיה היא בזכרון. בדקתי את הסלוט השני עם הסטיק המקורי, ואין שום בעיה בסלוט. מסתבר שהזכרון שקניתי הוא single side chip, ושלוח-האם שלי תומך רק בזכרונות dual side chip. החלטתי בסוף לקנות סטיק של 512MB, כנראה תוצרת טווינמוס, 400MHz max. אני מתכוון לקנות מ-PCH (יש לי זיכוי על הזכרון שהחזרתי), ואני אשמח אם תגידו לי אם הזכרון שאני מתכוון לקנות הוא dual side chip ושהוא יעבוד לי על לוח-האם, כי אין לי מה לעשות בחנות שלהם עם זיכוי של 500~ ש"ח. בתודה, אסף, a.k.…
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום. גלשתי היום באתר של קורסייר וראיתי שזכרונות הTWINX וה-XMS הן בדיוק אותו דבר עם אותם תזמונים. ההבדל היחיד שמצאתי ביניהם היה שאתה יכול למצוא סטיק אחד של ג'יגה עם TwinX . מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בתקציב של עד 700 שיכלול כרטיס רשת וכרטיס קול המ הכי מתאים ומה הכי כדאי. שיהיה גם דואל, טוב לאובר קלוק וכדומה תודה
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי שני סלוטים של 256 וינבונד בduel ואני מחפש סוגי זיכרונות נוספים שמתאימים אני מעוניין להוסיף עוד שני סלוטים של 256 שלא יתנגשו לי עם הוינבונד
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את החלקים המשלימים למחשב שלי - R9800Pro , ו OCz PC4000 Gold . התיישבתי להרכיב את המערכת החדשה שלי , שהמפרט הסופי שלה יוצא - AMD 2500+ Barton Epox 8RDA+ OCz PC4000 EL Gold Sapphire R9800 Pro לאחר כשעה של הרכבה , הפעלתי את המחשב , והוא פשוט מסרב לעלות . כל הרכיבים פועלים ( כרטיס מסך , הארד דיסק , הכל ) , אבל שום דבר לא עולה על המסך . השגיאה שמתקבלת על מסך השגיאות של הלוח היא FF , שלפי החוברת אומרת Boot Try . מה אני עושה ?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
צריך לפרמט אחרי החלפת לוח? ואחרי החלפת זיכרון? ומעבד? תגידו זה מסובך להרכיב, כי זאת תיהיה הפעם הראשונה שלי..
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי כרגע לוח של Asus מדגם A7v333 עם Xp1800 עכשיו אני רוצה לשדרג, הבעיה היא שאני די מצומצם בתקציב... עכשיו ראיתי שאביט נותן יחס די טוב של עלות וביצוע... מה יותר טוב, Nf7-s או An7 ? ומה ההבדלים ביניהם כי לא ממש הבנתי... כמו כן אם יש הצעות ללוח אחר יתקבל בברכה... נ.ב. חשבתי שהגיגה בייט טוב אבל ראיתי שהוא לא הצליח כמו בסדרות האחרונות של גיגה בייט.., נו מיילא... :-\
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
רציתי בהתחלה לקנות את IC7 אבל חבר שלי אמר לי שהוא לא כל כך טוב יש הגבלה במתחים לזכרונות והוא לא מראה טמפרטורות מדוייקות אני צריך אותו לOC חשבתי אולי על Asus P4P800 Deluxe (צ'יפסט 865) כדאי??
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש הבדלים בין 8RDA+ לבין 8RDA3+ אם כן מהם? ביצועים? יכולות OC? פיצ'רים? ציינו אותם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי זוג זכרונות 256*2 DDR שעובדים 400MHZ ב DUAL DDR האם כדאי לי להוסיף 256*2 DDR נוספים או שברגע שהיו 4 סלוטים של זכרון לומרות ה-DUAL DDR השאלה היא האם יהיה שיפור או שבגלל שיש 4 סלוטים השיפור לא יבוא כל כך לידי ביטוי ...
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
Hi i bought a new mobo and it didnt come with a gameport connector however on the motherboard there is an optional gameport connector. Is there a place in IL that sells mounting plate with a connector and a piece of cable so i would be able to connect my joystick and once again play the friendly sky windshear
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-