עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. DS3L תומך במערך רייד? מה ההבדל/ים בין DS3L לDS3? איזה לוח אם מומלץ בתקציב הזה (של הDS3L ואם משתלם וההבדלים מצדיקים אז עד הDS3)?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by nim901,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות הנ"ל של GB, הדגם המלא הוא GA-965P-DSXX ואיך ניתן לזהות בין הגרסאות השונות של הלוחות ? האם הם נחשבים ללוחות עם מוניטין טוב? נגד מי הם מתחרים? תודה

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  3. המשחקים ומערכות ההפעלה להרצתם נעשים תובעניים יותר ויותר מבחינת החומרה שהם דורשים (לדוגמא crysis+vista ) כל זה מתנגש עם העובדה שישנה האטה ביכולת מזעור הטרנזיסטורים וישנה מגמה הולכת וגדלה של מעבר לריבוי ליבות (גם בשוק המעבדים וגם בשוק המעבדים הגראפיים ). בנוסף יש נטייה לעבור למסכים גדולים יותר (24-30 ) שמטילים דרישות גבוהות מבעבר על כרטיסי המסך. כיום הביצועים שניתן להשיג על ידי שימוש בשני כרטיסי mid-range גבוהים משמעותית מהביצועים שניתן להשיג באמצעות כרטיס high-end בודד ,וגם העלות של שני כרטיסים תקציביים, זולה יותר מאשר רכישת כרטיס high-end בודד. על רקע המעבר העתידי שלי למסך 24 איכותי עם רזולוציה טבעית גבוהה מאוד ,יש לי התלבטות גדולה.(קיימת גם אפשרות שאני אקנה גם מסך 28-30…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by giloman,

אוקיי מאחר והזיכורונת שלי יכולים להגיע רחוק אני לא צריך את האינפניטי שקניתי אותו כי חשבתי שהזיכרונות שלי חרא עכשיו הלביטה היא בין הDS3 לבין הDS4 לא מעניין אותי כלום , לא עוד חריץ pcie ולא כלוםםם רק הגעה לFSB יותר גבוה איזה לוח ייתן לי יותר באס ?

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by K0b1,

הוא יגיע מחר ללוגיק מה אתם אומרים P5B DLX ? מחיר 1270 ש"ח והעידכון ביוס עושה את שלו ? יש הבדל בינו לבין DS4 ? מחר אני לוקח את המחשב והוא מגיע מחר אז מה אתם אומרים ללכת על ה P5B DLX יש הבדל רציני ? תודה מראש לכול העונים ;D

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by K0b1,

תגידו יש לא CF כי לא מצאתי בשום מקום אם יש לו או אין לו מישהו יכול לעזור וגם לו באתר של GB

• 26 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by PCציפס,

http://reviews.cnet.com/4520-10442_7-6389077-8.html?tag=btn ..... יש 820 , 915 ... שם יש דגמים שלא ידעתי שיש 830 ? 840 ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  8. הרצתי חיפוש בפורום על DUAL BIOS, ומהתשובות המנתי שיש לוחות אם שיש בהם עותק נוסף של ביוס, שניתן להפעלה אם הביוס המקורי נידפק. אבל - עדיין הנושא לא הוברר ממה שקיבלתי מהחיפוש. יש לי מחשב שבו לוח אם GA 965P DS3P. ללוח זה יש DUAL BIOS. בגלל בעיות זיכרון - (CAS לא היה בתזמונים שנתן היצרן), עשו שינוי בביוס - וניכנסו לביוס מישני, בו ניתן היה לשנות את התזמונים. נסיתי לחפש באתר היצרן מה הביוס השני ואיך עוברים בינהם, ולא מצאתי. אודה מאוד למומחי החומרה שמכירים את הלוח הזה על הסבר מה ההבדלים בין הביוסים, ואיך עוברים בינהם. תודה !

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. מה ההבדל אם אני קונה שני מודולים של זכרונות KINGSTONE לדוגמה, כל אחד 512MB ושם אותם במחשב כערוץ כפול, לבין מצב בו אני קונה זכרונות KINGSTONE עם אותם נתונים אבל שבאים כ - DUAL CHANEL KIT

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by gigabot,

יש לי 4 סלוטים על הלוח, 2 סגולי 2 כתומים, לוח של גיגהבייט, זה לא חשוב השאלה שלי, אם אני ישים זיכרונות בכל הסלוטים: 2 זהים בכל זוג, האם יעבדו על ערוצים כפולים? אגב היום אני קונה עוד 512

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by israelnba,

אני רוצה לדעת אם המחשב שלי תומך בזה... יש לי שני חריצים לזכרונות על הלוח אם האם זה בהכרח אומר שהמחשב שלי תומך בטכנולוגיה הזו?? אם לא אשמח לדעת איך בודקים את זה

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by guynagdai,

שלום, ברשותי לוח האם Intel DX58SO ”Smackover יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 2 ג'יגה כל אחד. ואני מעוניין להוסיף עוד 4 ג'יגה. השאלה היא מה עדיף להוסיף 2 כרטיסים של 2 כל אחד או כרטיס 1 של 4 ג'יגה (אותו דגם, אותה חברה, ואותה מהירות). האם 2 כרטיסים יתנו לי הספק טוב יותר של מהירות? כתוב קצת על הנושא כאן: http://www.hardwaresecrets.com/article/Intel-DX58SO-Smackover-Motherboard/643/3 אבל לא הבנתי אם חובה רק את אותו דגם ואותה מהירות או שחובה שגם הנפח יהיה זהה (2 ג'יגה). אנא תשובה בדחיפות! תודה.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by skuki1,

אהלן! היום החלפתי את הזיכרון שלי בשני סטיקים של 512M של חברת OCZ. הזיכרון עובד נפלא, אך יש לי שאלה איך אני יכול לוודאות שהזכרונות פועלים בדואל? מעבד: P4 2.8C לוח אם: Asus P4S800D תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dan_dekel,

רציתי לדעת... מה ההבדל בין מחשב P4 2.8E 800fsb, 512ddr 400Mhz,asus p4p800s se לבין אותו מחשב רק עם לוח שתובך ב dual יותר נכון.. האם יש הבדל בביצועים למחשב עם Dual לבין מחשב בלי Dual channel תודה, דן.

• 14 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by tronado,

יש לי 2X512 DDR2 667 של OCZ GOLD החדש ו2X512 של חברה פשוטה אני רוצה לעשות DUAL בין שני הOCZ בנפרד מה פשוטים הלוח שלי הוא 945P NEO PLATINUM השאלה שלי לאן אני צריל לחבר כל סטיק כדי שהדואל יהיה עם השני הOCZ http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel כרגע הם ממקומים כל אחד בצבע אחר אחד בירוק אחד בכתום שניהם ראשונים מצד שמאל האם ככה זה צריך להיות? http://overclockers.ru/images/lab/2005/09/07/ms_i/945P-Platinum.jpg

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by bennyriz,

אני מחפש הסבר מפורט למשמעות של הדבר הזה ואני מדבר על הסבר לשיטה ועל האופן בו היא משפרת את הביצועים של המחשב. אם אפשר קצת לינקים בנושא זה יעזור מאוד.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Doron404,

האם המהירות הכפולה מושגת גם כאשר משתמשים ב3 סלוטים, שאחד מהם שונה? הסידור אצלי כרגע: 256MB == 256MB == 512MB הוא יקרא את 2 הראשונים במהירות כפולה? וכמה שיפור בתכלס נותן הDual Channel DDR הזה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bsphere,

יש לי לוח חדש ASUS A8V DELUXE עם צ'יפסט VIA K8T800. בספר של הלוח יש רשימה די מצומצמת של זכרונות מומלצים, היו לי 2 סטיקים 512 כל אחד של SAMSUNG שמופיעים ברשימה. עם הסטיקים האלה ב DUAL CHANNEL לא יכלתי להתקין ווינדוס, קיבלתי מסכים כחולים במהלך ההתקנה. החליפו לי לסטיקים של TWINMOS שאינם מופיעים ברשימה של ASUS, ווינדוס הותקן כהלכה. לאחר עבודה קצרה עםפ המחשב גיליתי שהוא עושה ריסטים.. הפעלתי PRIME95 והבדיקה נעצרה פעם אחת אחרי 12 דקות ופעם שניה אחרי שעה וחצי. שמתי את 2 הסטיקים בערוץ אחד והמחשב עובד נפלא, PRIME95 עבד 5 שעות עד שנמאס לי ועצרתי אותו. אני רוצה להחליף את הזכרונות האלה לאחרים (לא יקרים) שאוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL. איך יכול להיות שזכרון שמומלץ בפירוש על ידי ASUS לא עוב…

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by Master Boo,

מה הInterleaved אומר? אני צריך להעביר אחד מהסטיקים סלוט? או שזה לא משנה? תודה!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by sausage,

אהלן! אני הולך לקנות 865PE ויש לי עכשיו סטיק אחד של 512MB של 333Mhz. שווה לי להחליף עם חבר בשני סטיקים של 256MB ולהשתמש בDual Channel?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

עזבו רגע את הכסף במנוחה ואיזה מחשב יש לי... נגיד שאני רוצה לקנות גיגה זכרון מה עדיף לי זה או זה *בעיקרון אני מתכוון לכל כמות זכרון למשל 2 גיגה יחיד/ערות כפול פשוט הבאתי דוגמא לגיגה אחד שתבינו מה אני רוצה... כאילו אם הכסף לא גורם משפיע איזה סוג של זכרון עדיף רגיל או ערוץ כפול SweeT EviL

• 54 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by avivboker,

בוקר טוב חברים מעניין אותי לדעת מה יותר טוב שני זכרונות של 8 ג'יגה כל אחד? שזה 16 בכללי או ארבע זכרונות של ארבע 4 ג'יגה כל אחד שזה 16 בכללי מה עדיף??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, יש לי p-4 2 , 2.8GHz , HT וזיכרון- 2*256M ,במהירות DDR400 של ADATA שעובדים ב dual channel. אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה,ויש לי 4 סלוטים של זיכרון. האם עדיף לי לקנות כרטיס אחד כדי שבעתיד תהיה לי אפשרות לשדרג, או שעדיף לשמור על ה dual ולקנות 2*256? תודה. אגב,אם מישהו מעוניין לקנות את הזכרונות שיצור איתי קשר yanivmar@nana.co.il.

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by kobibo,

שאלה קצרה: הסלוטים הלוח מחולקים לשני צבעים :כחול,כחול וזוג שני :סגול,סגול ( זוגות הצבעים מסודרים ביחד ולא מסודרים כגון:סגול,כחול,סגול,כחול ) מקווה שהבנתם. כל זוג צבעים זהה יעבוד כ Dual Channel ?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by I.Robot,

שלום. יש לי AXP עם לוח אם מבוסס nForce 2 וGF4 מובנה, יש לי 256MB זכרון ואני רוצה להוסיף עוד זכרון. מכיוון שהוספה של זכרון בDC תהפוך את כרטיס המסך למהיר בהרבה אני חייב DC, אני יכול להוסיף עוד 512 או רק 256?

• 10 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.