עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Eldad5550,

מישהו יודע אם ומתי צפויים להגיע מעבדים חדשים i7 ? ידוע לי על הזולים יותר שאמורים להגיע ואני שואל בקשר ל i7 בסדרת coffe lake, האם יהיו מעבדים חדשים יותר של i7 פרט ל i7 8700k ? יש ידיעות פה ושם על i7 8670 שהוא כמעט ולא שונה מ 8700 ואפילו קצת פחות טוב ממנו. חוץ ממנו אמורים לצאת עוד מעבדים בזמן הקרוב ? הסדרה הבאה החדשה עם יותר מ 6 ליבות , ice lake גם אמורה לצאת אוטוטו ? או שיקח עוד מספר חודשים כי אמרו שזה יהיה בתחילת 2018 או אמצע ידוע מתי תאריך ההגעה שלהם ? למי שרוצה לשדרג בשילוש את המחשב אז כדאי לחכות ? כנל בנוגע לשבבים 390 ובייחוד z390 , ידוע מתי?

2. Started by DemonOne,

שלום, אני מתכנן לקנות זכרון Crucial Ballistix DDR PC3200 CL2 2x512MB, המפרט שלו מציין שהוא עובד ב-2.8V. לוח האם שלי Gigabyte GA-K8N SLI תומך בהעלאת המתח דרך הביוס עד 0.2V+, כך שתיאורטית אני אוכל להפעיל את הזיכרון. בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם למישהו כבר יש ניסיון עם הזיכרון ואותו הלוח, או לוח דומה של Gigabyte. שנית, הזיכרון הקיים שלי הוא GeIL DDR PC3200 CL2 2x256MB, האם אוכל להשתמש בקיט הזה במקביל ל-Crucial? (ה-GeIL יודע לעבוד עד 2.95V) תודה מראש, אבי.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. Started by Snufkin,

אני יודע שלוותיקים פה השאלה תשמע מגוחכת, אבל היא די רצינית. מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות, מה תפקידו של ה-CHIPSET?? ומה זה VIA VT8375 ProSavageDDR Km266????

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  4. איזה מהלוחות האלא הכי מומלץ? את הלוח של פוקסקון יש לי כרגע , ואת ה2 האחרים ראיתי שמוצגים פה למכירה ביד 2 אז חשבתי להחליף כי כרגע אני לא מרוצה מהלוח שלי גם כי יש לו רק 2 סלוטים וגם כי הוא חלש בOC. אני לא מחפש לוח אם שיהיה פצצה ב-OC אבל שיאפשר OC סביר אז איזה מהלוחות מומלץ אם בכלל

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  5. Started by Thant,

שאר המפרט בצד, כאשר יש לי מחשבה על אולי בשלב קצת יותר מאוחר לשדרג את הכרטיס מסך למשהו בסגנון HD5850.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. היי לאחר התקנה של של מערכת הפעלה XP על שניי סוגיי הדיסקים הקשיחים +התקנות של מישחקיי FPS שונים לא ראיתי כל שינוי בביצועים , כל המישחקים פועלים באותם הביצועים , אני לא מבין למה אומרים שSATA מהיר יותר מATA , אולי בדברים אחרים , אבל במישחקים הם שווים, לא יודע יכול שאני טועה בזאת , מה תגובתכם ? רוני

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. Started by ניב200,

יש לי במחשב אחד את הלוח אם ASROCK GE PRO-M2 http://www.asrock.com.tw/product/GE%20PRO-M2.htm אני מעוניין להוסיף לו עוד זיכרון זיכרונות 333Mhz נעלמו מהעולם כנראה האם זיכרון DDR 400Mhz יעבדו על הלוח?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך לקנות מעבד זול, למחשב שמיועד בעיקר לעבודה בווינדוס, ומדי פעם משחקים כמו UT99 וAOE3. לדעתי האפשרות הטובה ביותר תהיה Intel Celeron D 355 3.33Ghz 256KB עם זכרון 2X512 MB DDRII 533MHZ. המחיר 483 שקל. אני גם חושב על אפשרות שדרוג בעתיד לקונרו(SOCKET 775). כמובן לשים עליו איזה ביג טייפון כרגע בעיקר בשביל השקט, אתם חושבים שאני יצטרך לעשות לו קצת OCאו שזה לא יתרום לי בכלום? ואם כן כדאי לי לקחת אותו אז איזה לוח כדאי לי לקנות? חשבתי בהתחלה על 8i945PH RH של ג'גיהבייט אבל אני לא יודע אם הוא טוב לOC. כמו כן אני חושב שהסמפרון לא יהיה כדאי בגלל הסוקט המיושן.. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה לכולם שי. כמו כן אם אתם חושבים בכלל שאני צריך לעלות לATHLON או ל INTEL D תג…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by itay-s,

MSI K8N NEO2 Platinium Soket 939 Motherboard ללוח הזה יש nVIDIAr nForce3 Ultra Chipset והוא עולה יותר מהלוח הזה: ?K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) וללוח הזה יש NVIDIA® nForce4 Ultra Chipset איך זה שהראשון עולה יותר ??

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  10. בתחתית הקירור שמגיע עם המעבד יש רבוע עפור, אפשר להרכיב את הקירור בלי צורך במשחה טרמית?

11. Started by lazygecko,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6784431287&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 אני מנסה להרכיב מחשב P4 בסיסי בעלות מינימאלית.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. Started by Rhx,

שלום רציתי לדעת אם אני אקנה מעבד A64 3000+ המגה הרץ שלו הוא 1800 וכרגע יש לי מעבד 2.4 של אינטל שהוא 2400 מגה הרץ,ואני יודע שה A64 3000+ יותר טוב,אז השאלה שלי אם אני יקנה את המעבד הזה עם מגה הרץ נמוך במה זה יפגע?זה אמור להוריד לו ביצועים אם יש לו מגה הרץ נמוך?...אגב יש לכם במקרה את השוואות האלה בין כרטיסי מסך נגיד 6600GT כמה הוא מקבל במשחקים כמו דום 3 האלף לייף 2 באטלפילד 2 וכו'.. ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. 965.975 וכו' זה צ'יפסטים רק של אינטל? או של כל החברות?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  14. שלום, במחשב שלי מעבדI7920. לפניו היה לי E6600 שהחלפתי ל I7, החלפתי כי ידעתי שהביצועים הם פי 4 ברנדרינג. (וכך היה באמת). ידוע מתי יבוא מעבד בתג מחיר של 1300-1500 שקלים שיהיה מהיר פי 4 ממה שיש לי עכשיו (ברנדרינג)? הסנדי ברידג' מהירים אבל לא פי 2 אפילו במחיר הזה.

15. Started by 2130TOMER,

שלום אני מעונין ליקנות לוח אם שיתאים למעבד Q6600 הדרישות שלי הם : * מומלץ לוח של אסוס * תמיכה ב DDR3 * שהיה לו קירור עם צינורות קירור * שהיה לו חיבור FireWire אחורי *בעל שני חריצים לכרטיס מסך *מחיר עד 1100 שקל תודה לעוזרים ;D ;D

16. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. Started by carmel134,

האם הלוח אם הזה הוא עם כרטיס קול מובנה? ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  18. Started by -=HOLY=-,

בניתי מחשב לגיימינג + OC + עריכה ואני מתלבט בין 2 לוח אם ספציפיים : 1. ASUS Z97-A 2. Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 איזה מהלוחות עדיף ולמה ? תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  19. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה קניתי שתי מאווררים של VANTEC - 3PIN לחיבור ללוח אם אך ברגע שחיברתי מאוורר לחיבור של הCASE FAN הוא נקלט כ POWER FAN וההפך מישהו שמכיר תופעה דומה שיכתוב או מי שיודע לפתור מצב כזה. אם הנושא לא מתאים לפורום הנ"ל יש להעבירו לפורום קירור.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  20. Started by ilil,

שלום רב, מה ההבדל בין ה-revisions השונים של לוח אם? ספיציפית אני מתעניין בדגם GA-965G-DS3 של ג'יגהבייט. כאלה יש שלושה: rev. 1.0/2.0/3.3. מה השינויים מגרסה לגרסה? האם חנות מחוייבת לספק את ה-revision האחרון, או שעל הקונה לציין במפורש איזה הוא מעוניין לקנות תוך שיקול עלות/תועלת? מודה מראש, ilil

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  21. Started by epichorus,

כמה שאלות לגבי לוח האם הנ"ל. מה אני אמור להבין מהתוצאות שהוצאתי מEVEREST להלן : Front Side Bus Properties: Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2132 MB/s Memory Bus Properties: Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:4 Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link …

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. התעקמו לי הפינים החדים האלה שמחברים ללוח וישרתי אותם יכל להיות שהמעבד עכשיו יעבוד לי לא כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by DarkLloth,

רכשתי ב EBAY את הדגם הנ"ל http://www.kingston.com/datasheets/KHX1600C9D3K2_8G.pdf בנוסף יש את הדגם הזה http://www.kingston.com/datasheets/KHX1600C9D3K2_8GX.pdf מה ההבדל בין שניהם? הבנתי שיש איזו טכנולוגיה של INTEL XMP בזיכרון השני... ובכלל האם מדובר בזיכרון טוב ?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  24. שניהם לוחות ישנים ופשוטים אבל זה לצורך משרדי ואמורים להספיק. אני לא ראיתי הבדל בין הלוחות - מישהו שם לב? איזה לוח עדיף? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  25. Started by doktor1,

כאשר אני מפעיל את המחשב לפני עלית מערכת ההפעלה מופיעה לי unknown cpu isdetected updating bios is required to unieash full power ואז הוא נותן אופציה ללחוץ אל f1 ורק אז הוא ממשיח לעלות מערכת הפעלה ניסתי לעדכן ביוס וגם נישאר אותו הדבר הלוח הוא לוח של asus p5kc והמעבד של intel והדגם q9300 הודעה אם תוכלו לעזור לי מה עלי לעשות בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים