מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
האם הזכרונות האלו טובים (אני מחפש זכרונות עד 1000 שקל גג), איך יכול להיות שמחירם כה נמוך ?(הם עולים 900 ש"ל) מישהו מכיר אותם? G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 4-4-4-12 זוג זכרונות 1024MB סהכ 2GB תזמונים 4-4-4-12 איני מתכוון לעשות OC בשום צורה כלשהי ! לגבי המעבדים : האם יש הבדל בין 6400 ל 6300 (איני מתכוון לעשות אובר קלוק בשום צורה כלשהי) בביצועים , הבדל משמעותי שמצדיק את הכסף? האם תוכלו להמליץ לי על לוח אם תואם למעבד ולזכרונות בתקציב של עד 800 ש"ח(רצוי פחות). yo0924 !
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, מתי יצאו לוחות אם עם צ'יפסט P45?(ומתי הם יגיעו לארץ בערך?) ושמעתי על בעיה שיש לGIGABYTE עם 4GB זכרון(2x2GB) בינתיים,שתי חנויות אמרו לי את אותו הדבר - יש משהו בדברים שלהם או שזה שטויות? ולגבי כרטיס מסך 4870,הPCI-E 1.1 יכול להיות צוואר בקבוק בשבילו?(הרוחב פס) שווה לקנות PCI-E 2.0? תודה!
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב פנטיום 3, 800 מה"צ ישן. לוח האם הוא ALI 1631 V 1.0. הציפסט, כפי שזוהה ע" סנדרה הוא ALI M1621 Aladdin Pro 2. למרות מאמצי חיפוש רבים לא הצלחתי להשיג לו דרריברים. במיוחד אני צריך דרייבר לכרטיס הקול המובנה על הלוח. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מעבד intel core 2duo quad 1066mhz 2.4 8m quadcore s775 אני רוצה לדעת עם המעבד הזה שאני קונה חזק וטוב[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 23:24:43 שחכתי להוסיף איזה לוח אם יותר טוב או שכדאי להוסיף כסף ולקנות משהו אחרasus P5N32-E SLI Plus או asus Striker Extreme
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש עכשיו המעבד שלו יהיה Intel Core i5 760 2.8 GHZ ואני קונה כרגע כרטיס מסך יחיד HD 6870 השאלה שלי היא האם שאני יוסיף בעתיד עוד כרטיס כזה, יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד והקרוספייר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שיכלול מעבד p4 עם 800mhz fsb, זכרונות dual-ddr של ocz במהירות של 500MHZ וכרטיס מסך APGX8 אני רוצה לוח אם חזק ויציב שיתמוך הכל הרכיבים שלי, לא מתוכנן בשנה הקרובה OC וגם לא צריך סאונד on-board כי אני קונה כרטיס קול. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון DDR2 533 או 667 (עדיף 667 ) בסטיק אחד של 1 GB כדי שבעוד חודש אני יקנה עוד אחד שיעבוד ב דואל ומהחנות נעה מחשבים או KSP ועד 600שקל אפשר גם טיפה יותר ראיתי את זה מה אתם אומרים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5855
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שמישהו יביא לי אתר עם מחרים בישראל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב שייעודו בעיקר משחקים אך גם גרפיקה פה ושם כאשר הכוונה המרכזית היא לא להחליף\לשדרג אותו בשנתיים הקרובות. אני שואל ספציפית על המעבדים 661/660/i5 750 ו-930/i7 860 כי קיבלתי הצעה ספציפית עבורם במחירים טובים מאוד כאשר המעבדים מאותה סידרה עולים כמעט אותו הדבר וה-i7 עולים בערך 150 ש"ח יותר מה-i5. אשמח גם לשמוע נימוק מקוצר להדיוטות מה העדיפות של מעבד אחד על פני השני והאם הוא שווה תוספת של 150 ש"ח. בנוסף יש לציין שקיבלתי גם הצעה טובה על לוח אם של אינטל - DH55TC. למיטב הבנ תי רכישתו פוסלת את הi7 930 מכיוון שמדובר בחיבור אחר. אשמח לחוות דעת מאוד כללית לגבי לוח האם המדובר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
המערכת שלי רשומה בצד,ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זכרון לפני שהמחירים יעלו! איזה זכרון מומלץ ? ומאיפה כדאי להזמין(חנות אמינה וזולה) ?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב HTPC לצפייה בסרטים, הקלטה של תוכניות מטלוויזיה, מוזיקה וכו'. האם לוח אם עם הצי'פסט החדש של אינטל G45 יתאים לזה? ראיתי באתר שלהם שיש להם תמיכה ב720p וב1080p, האם אפשר להסתפק בזה ולחסוך את הכסף של כרטיס מסך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
בזמן אחרון שמתי לב שהחלו למכור באופן סדיר לוחות mini-itx עם מעבד atom משולב כחבילה. למשל: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3082 או: http://www.playwares.com/xe/?document_srl=3290337 מה דעתכם לגבי השימושים, מה לוח כזה יכול לסחוב ? [attachment deleted by admin]
-
- 111 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
היי חברים, הייתי רוצה לשאול מספר שאלות. אני בעיקרון מעוניין לרכוש זכרונות של G.Skill, לגבי זה אני די סגור, מתוך ניסיון אישי טוב איתם במשך כמה וכמה שנים וגם לפי ביקורות בעולם. אך, ישנם מספר דברים שאינני מבין בהם כל כך ולכן באתי לכאן לשאול... אז קודם כל, יש לי לוח אם Z68X-UD3P-B3 שתומך עד כ 2133Mhz, עם מעבד i5 2500K. ראיתי במפרט הטכני של המעבד כי הוא תומך רק עד 1333Mhz, הנה תמונה: עכשיו זה מעלה לי את השאלה, האם בעצם הזכרונות הקיימים שלי שהם בתדר של 1600Mhz עד כה הוגבלו ל 1333Mhz? והאם זה רלוונטי בכלל לרכוש זיכרון עם תדר יותר מהיר מכך? (הבנתי שיש אפשרות ל-OC בלוח אם, אבל נניח ואני לא עושה...) פשוט חיפשתי לקנות…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, איזה לוח יותר טוב. ASUS P5Q Deluxe או ASUS P5K WS תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי 2*256 DDR 400 במסך הבוט רשום לי שאני ב 128 ומתחת רשום שהתדר הוא 200HRZ האם זה בסדר? זה לא אמור להיות שהתדר 400?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב אם אני מתכוון לעשות OC בעתיד וcrossfire? X58 PRO 7.1 1GLAN או P6t ASUS
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
היי אנשים זה במת חשוב אבא שלי בארצות הברית ומחכה לתשובה ממני איזה לוח לקנות לי לA64 שהוא מביא לי ( כן כן ) אני צריך לוח טוב שיכלול USB 2 פיירוויר שמאוד חשוב לי . תמיכה בכונן ATA שלי ( זה מה יש ) ובכלל לוח טוב עם ביצועים טובים אנלא עושה ממש OC אבל אם יהיה לוח עם כל מה שאני צריך והוא יהיה גם לOC אז סבבה . התקציב הוא ככה 150 דולר אפשר גם לחרוג ככה קצת . כמובן כמובן את הלוח אני רוצה לקנות מNewegg אז תתחשבו בזה .. שוב כמו שאמרתי זה חשוב אבא יהיה בחול רק לעוד כמה ימים אני צריך את זה ... תודה רבה מראש לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ערב משובח לכולם, לפני מספר ימים קניתי שני סטיקים של זכרונות Corsair. Corsair CM64SD512-3200 XMS (512 mb x 2). עכשיו, במחשב שלי עד כה היה מתוקן זכרון מסוג Wintec 512MB 3200 . מה שעשיתי זה לחבר בין 3 הסטיקים ועכשיו יש לי זכרון בנפח של 1.5 GB. מה שאני רוצה לדעת הוא: א) האם מה שעשיתי שווה משהו או שבעצם מה שעשיתי זה להוריד מביצועי הזכרון? ב) אני רוצה לציין שמאז שהרכבתי את הזכרונות ביחד משחק מסויים לא עובד כמו שצריך, אני לא יודע אם זה קשור אבל עדיין... ג) אם אני רוצה לעשות OC, איך אני עושה את זה? האם כדאי לי לעשות את זה? ומה אני צריך בשביל לעשות את זה? מקווה לתשובה מהירה. הנה המידע על הזכרונות עפ"י התוכנה Eversthome : [ DIMM1: Corsair CM64SD512-3200 ] Memory Module Properti…
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הבא: Asus P4S800-MX SE רציתי לדעת אם הוא יתאים למעבד: INTEL Pentium DUAL CORE 2.6 Ghz LGA775, 2M EM64T BOX # 805 (אל תדונו איתי אם כדאי לי לקחת את המעבד או לא, פשוט תגידו לי אם זה יתאים במקרה שאני ארצה לשדרג את המעבד הקיים למעבד שציינתי). תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם ישן ללא HDMI האם אני יכול להעביר דרך כרטיס המסך HDMI? או שאני חייב שגם לוח האם יהיה עם HDMI?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לוח אם שיעבוד אם המעבד החדש בתקציב עד 600 שקל הכל חוץ מאינטל
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחר שבחרתי את המעבד והלוח הגיע הזמן לבחור זכרונות, הלוח הוא ASUS P5E3 Premium WiFi והמעבד הוא Q9450 הזכרונות שאני מחפש: שני סטיקים של 2048 (סה"כ 4 גיגה). DDR3 1600 Mhz מחברה טובה ומוכרת התקציב הוא 1600 - 2000 שקל המחשב הולך לעבוד אוברקלוק קטן, אשמח לשמוע מהם הזכרונות המומלצים בשבילי ( אם אפשר להוסיף לינקים זה יהיה מעולה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם המעבד Pentium D 930 יכול להתאים ללוח Gigabyte GA-G41M-COMBO ? ( לדוגמא המעבד עובד על לוח gigabyte g41m-es2l )
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2503 נראה מעניין ביותר! אין ממש פירוט המ החידושים אך לךקם כבר ידועים... הפנטיום 5 אמור להיות מוכרז רשמית בסתיו.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-