מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
אני עומד לעבור ממעבד AMD 4000+ 939 למעבד כפול ליבה AMD 4800+ 939 , הלוח אם שלי הוא MSI K8N NEO2 ובדקתי והלוח יעבוד עם עידכון ביוס שכבר עשיתי, יש לי שאלה האם עלי לבצע עוד משהו בביוס לפני שאני מחליף מעבד או שעלי פשוט להחליף וזהו? ואיזה תוכנה יכולה לתת לי את הנתונים של המעבד מבחינת קריאת מהירות וטמפ' כי ה CORE CENTER של MSI נראה לי מזייף, פעם הוא מראה לי שהמעבד הוא על 2400MHZ פעם על 4400MHZ ופעם על 410MHZ וזה קופץ ככה כל חמש שניות, אבל ב CPU-Z זה נשאר יציב על 2400MHZ, האם יש תוכנה טובה ואמינה שתתן קריאה נכונה של מהירות המעבד וטמפ'? תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היום התעוררתי לשמועות עם בסיס חזק אינטל מכינה מעבד I5 עם 4 Cores/ 8Threads במהירות 4GHZ ההבדיל בין המעבד הזה דגם Intel Core i5-7640K למעבד I7 זה בתמיכה בAVX... כנראה מעבדי RYZEN הולכים לתת לאנטל תחרות אמיתית ? זה טוב לנו הצרכנים...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן ! איך ה Abit AW9D-Max? ואיך הוא בהשוואה ל Asus P5W-DH Delux מבחינת ביצועים? והאם אפשר בכלל למצוא אותו בארץ? תודה מראש , תום .
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
יש לי לוח p5b deluxe האם ניתן לשים עליו במקרה זכונות ddr1?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
להלן לינק למוצר: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=80098&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=70&aff=Zap〈=HE אני בוחן את ה-ION הנ"ל למדיה סנטר. לא ברור לי כמה הוא חזק. מה המפרט המקביל במעבדי אינטל ולוחות רגילים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
איזה סוגי זיכרון קיימים בשוק? מה ההבדלים ביניהם? מה הזיכרון בעל הנפח הגדול ביותר שאפשר לקנות? איזה סוגי מעבדים קיימים (מהכי ישן להכי חדש) מהם סוגי התושבות (socket) הקיימים של מעבדים? מה ההבדל ביניהם? מה מתאים לכל מעבד? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש לי לוח P4S533 יש לי גם את התוכנה PC PROBE המסופקת ע"י ASUS - ראיתי שאפשר לראות את מהירות המאורר של המארז והספק אך אני לא מצליח לגרום לשני הבקרות הללו לעבוד. אם מישהו הצליח בלוח זה או לוח אחר, או יודע מה לעשות כדי שפונקציה זו תעבוד ענה תגיבו לתרד זה. נ.ב. לא ידעתי בנוגע למדיניות הפורום ולא בדקתי את התקנון לפני כתיבת ההודעה. אנא קבל את התנצלותי.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
-
אהלן. יש ברשותי לום אם של ASUS-P5KC, יש 4 סלוטים של DDR2 ו 2 סלוטים של DDR3. כרגע המערכת עובדת עם 2GB DDR2, אך השאלה היא אם אני יכול להוסיף עוד 4GB DDR3, והאם זה מומלץ ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
לוח גרוע... אבל בכל זאת אלו זיכרונות מתאימים לו? (מצאתי קליפת בננה במחשב, נראה לי אני אשאיר אותה, נראית איכותית כזאת...)
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
בבקשה לא מהאתר extremeoverclocking
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
http://www.maxitmag.com/maxit-reviews/motherboards/asus-p5b-deluxe-wifi-motherboard-review/
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
התקנתי מחשב חדש... WIN XP PRO ותמיד לוקח זמן ללוח להתאפס על עצמו בכל ריסט . התקשרתי לחנות אמרו לי שהוא עושה בדיקה כל פעם ובודק מה מחובר אליו עכשיו לדעתי זה לוקח יותר מידיי זמן מה אפשר לעשות, ואם בכלל אפשר לשלוט על זה ולקצר את הזמן עלייה של המחשב?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
האם הם מתאימים לאוברקלוק על לוח dfi מעבד ו יניסMushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
ההבדל במחיר זניח. רציתי לדעת מי עדיף, מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ואיזה מעבד אתם הייתם לוקחים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. הגעתי לכאן לאחר שהפנו אותי ממפרטי מחשב לכאן. בניתי לחבר שלי מחשב בעזרת משתמשי הפורום בסכום של 2.5K. המליצו לי שם על הלוח אם הבא Asus M2N-VM DVI. רציתי לדעת אם הוא טוב מספיק בשביל מישהו שלא מתכנן OC אלה רק בשביל שימושי אינטרנט משחקים טיפה ושאר הדברים הבאנליים. תודה רבה אלדד כהן.
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory האם הוא מתאים למי שאינו עוסק בOC (במחיר 370 ש"ח האחד)? או שעדיף OCZ 1G (512Mbx2) Premier DDR 3200 Dual Memory במחיר 789 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
עד כמה משתלם יכול להיות מחשב המבוסס על שבבי ה-Kaby Lake-G הייחודיים של אינטל? בקרוב נגלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב יש לי כמה שאלות לגבי חומרה קניתי מחשב חדש(למטרת משחקים) עם הלוח אם גיגביט 8knxp רציתי לדעת מה אתם חושבים על לוח האם? (אני לא חושב על אוברקלוק) ושאלה נוספת קניתי מעבד פרסקוט 3MH והמוכר נתן לי מארז של 500W (מצטער אבל אני לא יודע את החברה אוו הדגם)והוא טוען שיש למארז 3 מאבררים חזקים שאמורים לקרר את המחשב בנוסף למאוור שמגיע עם המעבד אם זה באמת אמור להספיק? ולאיזו טפרטורה אני אמור לצפות ומאיזו טפרטורה אני אמור להתחיל לדאוג שמשהוא לא בסדר? תודה מראש אם
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב משחקים חזק עם Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=, עכשיו, אני צריך לדעת כמה המהירות CPU שלו. המעבד הזה מספיק טוב כדי להפעיל את המשחקים BioShock וCrysis?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום אממ אני הולך לקנות מחשב בזמן הקרוב וקיבלתי הצעה שכוללת לוח אם של asrock מדגם aliveNF 6g ורציתי לשאול אם כדיי לי לקנות אותו?אז אם מישהו מכיר תחברה מבין בלוחות אם ויכול לעזור לי אשמח אם תגיבו
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
מיתוג חדש, ארכיטקטורות חדשות וביצועים גדולים מצפים לנו בדגמים הראשונים של דור ה-Core האחד עשר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-