מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כרגע במחשב שתי סטיקים של 512MB של חברת patriot האם אני יכול להוסיף בלוח M עוד סטיק אחד שלם של ג'יגה מחברה אחרת? זה יעשה בעיות או משהו? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
Just got home with my new DFI here r some pix: Rev A02 ! a damn new mobo and I got some crazy SLI action going on ! :toast: cpu and gfx next...
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משום שהמםרט שלי עבר למעבד amd (4600) אני צריך לוח לamd. עד עכשו עם הקונורו שתיכננתי בניתי על ה945p ועכשיו אני מחפש לוח amd ברמה שלו..שמתאים לצרכים שלי. איך הלוח הזה? הוא מתאים לצרכים שלי? הוא ברמה של ה945p? (m2n-e) המערכת שלי היא: amd 4600 320 8800gts 2 ג'יגה בייט g.skill.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים,אני מתלבט בין שני סוגים של מעבדי AMD מה עדיף להשקיע יותר על מעבד שעובד ב- 65NM בשביל הטמפרטורה הנמוכה שלו, או ללכת על מעבד עם 2 מגה זיכרון נדיף. יש דגם שהוא גם וגם אבל הוא יקר לי. תודה!
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת, כאשר בדקתם את ה FX ואת X2 האם הבדיקה הייתה עם המאורר STOCK שלהם או משהו אחר כי אני רואה שגם נעשה OC ...?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי כבר על הלוח אם אבל אולי בכל זאת אפשר להביא מעבד טוב שיתאים לדרישות שלי אז ככה,אני חובב משחקי מחשב כבדים וכידוע לכם צריך מחשב מפלצת בשביל להריץ אותם בצורה טובה אבל,המחשב שלי לא מפלצת הוא בסה''כ הכל מחשב פשוט שצריך שידרוגון קטן. אני צריך מעבד טוב שיתאים למשחקים כבדים כמו BF3 וכדומה הלוח אם שלי זה FOXCONN G41MXE/G41MXE-K מותקן על הלוח 2 סטיקים של RAM כל אחד 2GB וקיים המעבד E6600 וכרטיס מסך GTS450 המעבד שיש לי עכשיו מאוד מגביל אותי ביחס לדרישות שאני צריך,ולכן אני צריך מעבד חדש כדי שיספק אותי ויתאים לדרישות. אשמח עם תענו.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל על המערכת משחקים וביצוע OC גם לא חייב AMD אפילו INTEL פשוט התקציב הוא 2300 ש"ח אם זה RDRAM אז לא צריך זכרונות כבר יש לי... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איזה לוח הכי יתאים למעבד AMD 64 3000 עדיפות ללוחות של אביט בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חיפשתי משהו כמו ה via4in1 או דרייברים רק לצ'יפ או ל AGP(northbridge) ל SiS 655 Chipset ולא מצאתי... מישהו יודע איפה הם נמצאים ואם יש בכלל ?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אתמול קניתי זיכרון DDR של קינגסטון. 2 סטיקים של 256 כל אחד. מה שמוזר שאחד לא דומה לשני (שניהם אבל עם המדבקות של קינגסטון ובאריזות מקוריות). לאחד אם אני לא טועה היו 8 צ'יפים של קינגסטון ולשני 4 צ'יפים של חברה אחרת (לא זוכר את שמה...). לשניהם אותו מספר בדיוק רק שלאחד היה רשום 1 בסוגריים ולשני 2. התקנתי אותם במחשב והכל תקין, הוא רואה באמת עוד 512 מגה... בכל זאת מעניין אותי למה שני הסטיקים נראים שונים? למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כידוע יש לחלק מלוחות האם חיבור של 8 פינים למעבד . אבל לפעמים יש ספקי כח שיש להם רק את חיבור ה 4 פין . האם ניתן לחבר ככה וזה יעבוד בסדר ? או שחייבים לקנות איזה מתאם 4 פין >>8 פין . ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש את הכרטיס רשת הבא, של PCI EXPRESS 2.0 x4: https://go-in.co.il/detail.tmpl?sku=E1G42ET〈=heb&cart=135794064346263006 זה כרטיס יקר יחסית, ואני צריך יכולות שלו עבור מחקר. מישהו יכול להמליץ על לוח אם סביר שיתאים, ושניתן יהיה להרכיב בתוך דסקטופ ? רוב הלוחות אם שראיתי תומכים ב PCI EXPRESS 2.0 עם x1 ועם x16, אבל לא ב x4 בברכה, דן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, החליפו לי לוח אם ומעבד ב-KSP. כשאני מדליק את המחשב, אני מקבל מסך כחול עם הודעה שאומרת "ווינדוס כובה כדי להגן על המחשב מנזק". האם התקנת ווינדוס מחדש תפתור את זה? תודה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד ASUS G750JW עם הפרט הבא: מעבד: Intel i7-4700HQ 2.4GHz זיכרון: Hynix DDR3 PC3-12800 (800MHz) 8GB 1.35V כרטיס מסך: NVIDIA GTX765M כונן קשיח: 750GB 7200RPM אני משתמש בעיקר בתכנות לעריכת תלת-מימד (Maya, ZBrush, 3ds Max) ומשחק משחקים כמו: The witcher 3, Dragon Age Inquisition, Dragon ball Xenoverse, Guild wars 2 ומשחקים חדשים נוספים רציתי לדעת מה כדאי לשדרג במחשב אם בכלל. יש לי מקום לעוד כונן HDD או SSD האם כונן SSD ישפר את הביצועים משמעותית? והאם התקנת התכנות לעריכת תלת-מימד בנוסף למערכת ההפעלה על הכונן SSD תשפר את הביצועים של התכנות? בנוסף, הכרטיס זיכרון RAM יושב על Slot #2 ויש אפשרות פשוטה מאוד להוסיף עוד כרטיס. האם כדאי לקנות כרטיס זיכרון זהה למה שיש…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ניתן לשים בלוח הנ"ל שלושה סטיקים של זיכרונות ,ממה ששמעתי שלוחות אינטל מאפשרים זאת ו-לוחות AMD לא ,או שחייבים 1 ,2 ,4 סטיקים בלבד ,לציין כי מדובר בדואל . קישור ללוח : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3127654&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=11 (מצטער לא ניתן לעשות קישור לאתר הבית של אסוס )
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מסתכל על המעבדים של אינטל באתר הרשמי שלהם. הסתכלתי על מעבדי i7 דור חמישי וראיתי שיש להם 6MB בזיכרון הcache... אני רציתי להשוות את זה למעבד שיש לי כיום שהוא intel i5 760 2.80Ghz וראיתי שיש לו 8MB ב-cache... זה לא נראה לכם טיפה מוזר שמעבד מלפני חמש שנים מחזיק ביותר cache? -נכון שהליתוגרפיה שלו בטוח פחות טובה וכל שאר הפרטים שבאים מסביב אבל אני לא כל כך מבין בזה ולא רואה את הסיבה שיהיה להם לפחות אותו cache למעבדים יותר מיושנים מסדרות שהם גם פחות חזקות כביכול... *כדי להיות ספציפי המעבדים שמופיעים לי באתר של אינטל הם אלה - http://ark.intel.com/products/87718/Intel-Core-i7-5775R-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz http://ark.intel.com/products/8…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד מאוד p200 איזה מכשיר אפשר לבנות עם זה ... כפי שאתם רואים הוא לא שווה הרבה אז הייתי רוצה לעשות משהו מעניין נא להביא רעיונות אפקטיביים ותודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב שיכלול את הדברים הבאים: 1.מעבד - e6600 2.4ghz 2 .2 גי'גה של זיכרון ddr2 3.מאיץ מסך של nvidia gts8800 640 mb 4.ההתלבטות העיקרית שלי היא הלוח אם אני מעוניין בלוח אם של gigabyte התייעצתי וחיפשתי ואני לא בטוח מה לקחת הדגמים שלגביהם אני מתלבט הם : 775con GA-965P-DS4 ddr2 Gn 775con GA-965G-DS3 V/S/L1 775 GA-945P-S3 d2/667 אשמח לתגובות וייעוץ (דרך אגב בין 3 הלוחות שהצגתי כאן יש הבדל מהותי במחיר לא בעיה בשבילי)
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם יש חנות שמוכרת כזה לוח? או שרק בהשקה של קונרו(אין לי סבלנות) והאם הוא תומך בפנטיום D?
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני חצי שנה בערך החלפתי שילוש לשילוש זמני מכיוון שלא היה לי תקציב לשילוש שרציתי. זה המפרט היום: i5 4690 asus h97 m-plus g.skill 4x4GB 1600 SSD sandisk 240GB SSD intel 330 120GB HDD wd black 2TB asus 980ti STRIX psu antec 650 נקנה בנובמבר 08 ------------------------------------------------------------------------ השילוש שאז רציתי היה של X99, השאלה היא האם עדיין משתלם להחליף אליו כשהסדרה החדשה באופק? נקודה נוספת היא שאני צריך משהו כמו 32-64GB של ראם, ועם DDR4 המכה תיהיה קשה...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הלוחות אם החדשים יחסית הם תומכי דואל צ'אנל? ואם לא אז הm2n-e הוא תומך? כי באתר של אסוס לא כתוס על זה משהו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
הקיץ כמו שכולכם יודעים לא מרחם על אף אחד ,וכשאנחנו יושבים ונהנים מהמזגן בטמפרטורה מגניבה של 20 מעלות +/- ישנם חלקים שמגיעים לטמפרטורות מטורפות +. כך או אחרת לא אהבתי את הקריאה בmbm שהראתה טמפרטורה באיזור ה60 מעלות (למרות שאני יודע שהחיישן שקורא מהמעבד טועה קשות (10 מעלות ++)בגלל המוספטים שעושים לחיישן שמח מהצד) תכנון עלוב של אסוס!!!!!!!!!!! פרקתי מאוורר 60 מ"מ מהיט סינק, שלא בשימוש ורציתי לדחוף ולקבע אותו בין ההיט סינק הקיים לבין המסכה האחורית (I/O). שם בערך הפסיק הקטע המגניב של היצירה והתחיל הקטע המעציב של ההבנה...........לא עושה בוט ,לא עושה בוט ....נווווווווווו ,לא עושה בוט.....הורדתי את ההיט סינק שלפתי את המעבד והבטתי בו מקרוב............חלק מהליבה נשבר אאאאווווווו…
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-