עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by agishron,

שלום לכולם, קיבלתי השבוע שלושה סטים של זכרונות, כולם של חברת GEIL כולם 4GB אחד מדגם ULTRA 1066 אחד מדגם BLACK DRAGON 800 ואחד EVOONE 800 על הזכרונות רשום שצריך להגדיר נתונים בלוח האם. אחד זה SPD, והשני זה המתח. את המתח מצאתי ושניתי לפי מה שכתוב על המודל,לאחר ששיניתי את המתח, אין ספק שזמן התגובה של המחשב עלה, אך מה לעזאזל זה SPD ואיך מגדירים אותו? יתרה מכך. יש לי שני מחשבים ויש לי שלושה סטים של זכרונות, איזה מבין אותם זכרונות הייתם שומרים ואיזה סט הייתם נותנים (לאחיין שלי).... אלו המחשבים שישנם ברשותי: לוח asus p5b-e מעבד E6600 כרטיס 7600gs וספק 550 CHIEFTECK המחשב השני הוא לוח gigabyte ep35c -ds3r מעבד e8400 וכרטיס 4670 וספק 550 CHIEFTECK תודה מראש

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  2. מסידרת AM2 Dual Core תודה

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  3. אני מחפש את המעבד הזה בנרות אבל אני לא מוצא יש רק את ה AM2 אם מישהו מכיר איזה חנות שיש לה במלאי או מישהו שמעונין למכור מעבד כזה אני אשמח אם יצור איתי קשר פשוט אין אותו אפילו במלאי אצל היבואן ואני חייב אותו המון תודה מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון יום טוב

4. Started by Mr_Ghost,

שמישהו יגיד לי...

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  5. שלום . אני רוצה לדעת מה לדעתכם יותר טוב מבחינת ביצועים , סלרון 800 או פנטיום 3 500 ..... ?

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by squeezo,

יש לי כרגע P3-1000 עם לוח של אסוס, רציתי לדעת אם אפשר להלביש על הלוח הנ"ל(CUV4X) מעבד סלרון נגיד 2600 מגה"צ. והאם זה באמת יהיה הרבה יותר טוב מהנוכחי? כי יש לי 768 זיכרון ואין לי כסף להחליף גם לוח וזיכרון. תודה רבה, יועד.

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by psycho killer,

שלום יש לי לוח אם M2NPV-VM של ASUS עם זכרון DDR2 667MHZ יש לי רק 512 ואני רוצה להוסיף זיכרון יש לי 3 סלוטים פנויים אם אני מוסיף אני חייב להוסיף זכרון מאותו הסוג והMHZ ? כי הלוח תומך גם ב800 והאם יש מגבלה של זכרון בלוח הזה או בכללי

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by psykick,

הסתדרתי לנעול בבקשה..

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  9. GeIL PC3200 400MHz DDR SDRAM Value Available only in 256MB and 512MB modules 184pin, Non-ECC, Un-buffered, Industry Standard DDR memory modules. GeIL 5ns 32x8 Density DDR Chip. 6 Layers Low Noises Shielded PCB. Aluminum Heat Spreader. Lifetime Warranty . CAS 2.5 6-3-3 @ DDR400MHz PC3200 2.55v-2.85V אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו KINGSTON 512MB 400Mhz שאין לי כול כך פרטים אליו המחיר של שתהם הוא זההה 490 שקל לסטיק מה יותר טוב משנהים והאם יש משהו יותר טוב בפחות או יותר באותו מחיר אני יודה לך על התשובה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום מישהו יכול להגיד לי בבקשה כמה עולה הלוח הזה http://www.yjfy.com/O/OCTEK/mainboard/Rhino_P4M266A-M4P.htm

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. שלום לכולם. כאשר אני מעוניין לעבוד עם כרטיסי זיכרון 2400MHZ ,זה אומר שאני עושה OC ללוח אם(במידה והוא תומך) למהירות זו?! ובמידה וכן מה עדיף,לוח שמהירותו לפני OC היא 1600 או 2133 או שזה בכלל לא משנה במידה ואני כבר עושה OC? במידה ואעשה OC ללוח אם,זה דורש פתרון קירור נוסף?(בהנחה שהמארז איכותי ובעל פתרונות קירור משל עצמו וכך גם לוח האם) בהנחה שלעולם לא יחוברו יותר מ2 כרטיסי מסך על לוח האם,איזה גודל צריך לחפש?(MINI ATX\ATX\FULL ATX וכו) טכנולוגיית THUNDERBOLT- הטכנולוגיה כבר כאן? יש טעם להשקיע בתמיכה לטכנולוגיה בלוח אם היום, או שמלבדו שום דבר עדיין לא מוכן לזה, או למשל המחירים כרגע מאוד מאוד יקרים?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם ASUS P5B DELUXE מגיע עם כרטיס רשת וכרטיס קול והאם הוא מגיע עם עוד דברים. תודה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by cdr80,

השאלה בכותרת מה ההבדל בין Gigabyte GA-EP43-DS3L לבין ה-S3L? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by PCguy,

אני מחפש לוח לסוקט 939 ושיתמוך בPCIe אני מחפש משהו עממי לא עם SLI אבל רצוי אם כי לא חובה NFORCE4 מישהו מכיר לוח כזה?? ואם כן אז איפה אפשר למצא?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  15. יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte ולפי תמונות שראיתי הלוח הזה אמור להגיע עם מאורר עליו. עכשיו יש לי GTO2 והוא דיי ארוך מה שגורם לו להגיע לאיזור של המאורר (כרגע יש שם רק קירור פאסיבי) אני חושד שהחנות הורידה את המאורר כדי שהכרטיס מסך יוכל לשבת כמו שצריך. עכשיו הלוח ממש מתחמם לי אני בקושי יכול לגעת בצלעות קירור גם אחרי 10 דקות שהמחשב כבוי. ממש ממש חם וזה גם עוצר אותי בOC ל GTO2 כי הכרטיס נוגע בצלעות קירור ומתחמם. בקיצור מישהו יודע אם היה צריך להגיע עם הלוח מאורר?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  16. שלום.. אני קונה את הזכרון הזה : Kingston HyperX 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 333 (PC 2700) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model KHX2700K2/1G - Retail ורציתי לדעת אם אני חייב דיואל צ'אנל בשביל לשים אותם בלוח בכלל? או שאני יכול אבל הם יעבדו בתזמונים / ביצועים פחות טובים..? יש לי ASUS P4S8X ולא נראה לי שהוא תומך בזה...

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by חן וייסמן,

תקציב כמו שאתם רואים מאוד מוגבל... ברור לי שיש לוחות גם ב1500 שקל השאלה היא מה אני מפסיד על חשבון התפשרות במחיר? מבחינת OC מתוכנן OC קל ביותר...

18. Started by 8gigi8,

לא יודע אם אתם מכירים את הסוג הזה של הזכרונות-CDDR , זה מאד ישן, עכשיו אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי, ולפי מה שהבנתי כבר לא מוכרים את זה.... למישהו יש רעיון ? אם צריך כסף אז.... 700-1000 ש"ח בלי חריגה. אבל עדיף פתרונות ללא כסף .. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  19. היי כולם, אני רוצה לשדרג את ה P3 שלי לAMD מודרני יותר. הרעיון הוא DDR400, XP 2800 ולוח. מה אתם ממליצים בתקציב הזה? ??? 512 זכרון בסלוט אחד (נוסף יצטרף עוד חודש חודשיים), עם CL של 2-2.5, שהלוח יהיה מהיר, אמין, יציב ויכלול סאונד. ותהיה לו אחריות ארוכה... איזה מעבד מומלץ בדיוק ? הבנתי שיש כמה דגמים. את ה2800 אפשר לOC בעתיד? וקירור בשבילו? יש מקומות שמוכרים בלי גוף קירור ומאוורר, סטנדרטי היום מספיק בAMD? טוב זהו. תודה לעונים...

20. Started by Bingo,

שמעו יש לי במחשב שתי סטיקים של 128 RDR ובנוסף בשתי הסלוטים האחרים שתי לוחות כאלו שאמרו לי שהם נועלים.. השאלה שלי האם הם נחוצים? כי אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד לפחות למחשב והם תופסים לי הכל

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by zohar678,

יש לי מחשב ישן ואני שוקל לשדרג אותו האם מישהו יכול לומר לי מהו השידרוג המקסימלי שאני יכול לעשות? לוח האם שלי הוא מדגם FOXCONN s775 661 FX7MF-S VGA+AGP+L מעבד INTEL CEL 2.66GHZ 775 533FSB 256K זיכרון יש לי שתי כרטיסים של DDR RAM 512MG 400 MHHZ אני מקווה שהפרטים שמסרתי מספיקים.

• 9 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by nizans,

אני מחפש לוח אם [שמתאים לQuad-core] שתומך בSLI ל8800 GT החדש לפי מה שהבנתי ה8800GT צריך PCI-E x16.. מצאתי לוחות שיש להם 2 PCI-E x16 אבל לא כתוב כלום על SLI אז אני לא יודע..

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by hagay21,

המחשב התחיל להיות איטי לפני כמה ימים ופתאום התחיל לקרוס ולכבות את עצמו לאחר כל מיני ניסיונות לפענח מה בדיוק הולך כאן שהעלתי את המחשב מיד לאחר הביוס קיבלתי הודעה cpu is unworkable or has been changed check out of cpu soft menu מה לע@#@3 זה אמור להביע? אם יש למישהוא איזשהוא מושג אני אשמח לקבל דיעה נ.ב לידע כללי לא בוצע במחשב לא לפני ולא אחרי oc הכל קרה בבוקר יום בהיר

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  24. ה s3 של גי'גבייט 965 או הP965 Neo של MSI??

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  25. Started by 3p,

ירידת מחירי מעבדים של AMD, עולים כרגע בIQPC (אימתתי בטלפון) 622 ש"ח - 4200+ X2 661 ש"ח - 4600+ X2 לאור העובדה ש4600 משתווה ל-E6300, זו ממש מציאה!!

• 3 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים