מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
לוח הכי אמין ונוח שיש במחיר הגיוני. רצוי גם עם כרטיס רשת 1G וכרטיס קול 5.1 על הלוח.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המעבדים של איבורי Q6600 הם BOX או TRY או משומשים ? במחירת מחשבים קומפלט
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג כרגע רק את הלוח אם שלי ללוח אם כזה: או שאני צריך גם לשדרג את המעבד gigabyte ga-p35-ds3r
-
- 7 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אשמח לקבל את חוות דעתכם על לוח האם הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם ל AMD BARTON 2500. מכיוון שאני קצר בכסף מצד אחד אבל רוצה הרבה פיצ'רים הציעו לי את LEADTECH K7NCR18G PRO-II. מה דעתכם? יש למישהו הצעות נוספות. תודה חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לשאול שאלה בקשר לבקר sli. 1. למה הוא משמש הבקר עצמו ? למה הוא נועד? ואיך החיבור עצמו הולך כאילו מה זה יוצא מהלוח אם לא הבנתי. אם אפשר קצת פרטים על הבקר הזה.. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות מ NEWEGG עד סכום של 80-90$ אני רוצה 2 גיגה ואני לא מתכנן OC. כרגע יש לי 1 גיגה PC-4200 ב DUAL בתיזמונים של 4-4-4-12 השאלה היא האם לקנות זכרונות באותם מהירות או ללכת כבר על 667 ובאיזה תזמונים לקחת. תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מחשב של דל קיבלתי אותו מארה"ב והביוס ננעל איך אני פותח אם יש למישהו סיסמא שיעביר לי אותה לאי מייל ואני יודא לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אז ככה, אני לא בקיא ברזי לוחות האם החדשים ומה שהם נותנים אבל... כרגע יש לי לוח אם של ASUS P4S133 ובו 512K של SDRAM. אבקש המלצה ללוח אם חדש וטוב (כולל טווח מחירים אם אפשר) ללוח שבתחילה יהיה אפשר להעביר את ה SDRAM הנוכחי אל לוח האם החדש, ובעתיד לקנות זיכרון DUAL DDR טוב. המון תודה מראש, תומר.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לפני קניית מחשב חדש ואני די סגור על המפרט. ההתלבטות העיקרית שלי היא לוח האם, לפני חצי שנה די ננעלתי על ה p5w deluxe. והיום אני רואה שכמעט לא מתייחסים אליו. אשמח אם מישהו יתן חו"ד עליו וימליץ (או לא) המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים ולשימוש ביתי. מתכנן בעתיד oc תודה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מה זאת אומרת L2 וL1 וה256 ראם...תסביר לא ממש הבנתי תקטע
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש הבדל בין GIGABYTE K8NS ל- Chaintech SK8T800 ?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום הבנתי שבסביבות ינואר תגיע טכנולוגיה חדשה ולכן מומלץ לחכות בקניית מחשב חדש. האם מישהו יודע על איזה טכנולוגיה מדובר ומה יהיוו החידושים הכדאיים ביותר? אני אשמח לסקירה מעמיקה ממעבדים כרטיסי מסך לוחות אם..
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אם כן אז איפה? תראו מה עשו לו זה קטלךני ביותר http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני לוחות אם: 1.ASUS P5LD2-VM SE 2.?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? . המחיר יוצא זהה, ופה ההתלבטות. בפורום הזה שמעתי המון המלצות על הלוח של אסרוק ועל אסוס לא שמעתי הרבה. כשמדובר באותו מחיר, יש לכם המלצה לגבי מי עדיף? אני יודע שהאסוס מגיע עם כרטיס גרפי מובנה, מה שלא נחוץ לי כי אני רוכש גם 7600GT, אז יש בכלל איזשהו יתרון לאסוס במקרה הזה? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
ולכמה זמן הוא יחזיק עם OC ל... נגיד 4000 ? והאם הוא ייתן ביצועים במשחקים כמו P4 או יותר או פחות?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג asush p4s533-e ואני צריך בשבילו זכרון 256 במהירות של 333 בחוברת רשום שהוא עובד עם הזכרונות :nanya ; samsung; micron; kingmax השאלה שלי היא האם הוא יעבוד עם זכרון מסוג: a-data או ld או xtron. שהם יותר זולים ויותר זמינים מהזכרונות הממולצים. האם כדאי לקחת את הסיכון?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
איך הגיוני שלמעבדים של סדרת Core 2 Duo יש כל כך מעט מגה הרצים ביחס לפנטיום D. מה ההסבר לכך שמעבד אינטל פנטיום D עם 3.4Ghz עולה פחות ממעבד כמו E6300 שיש בו בסך הכל 1.86Ghz וכך בעצם בכל סדרת הC2D - במילים אחרות מה עושה את סדרת הCORE 2 DUO ליקרה יותר כי כמות המגה הרצים בסדרה זו נמוכה בהרבה מבפנטיום D?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח הנ"ל תומך (רשמית לפחות) בזיכרונות DDR2 במהירות של 533 ו667 MHZ בלבד. קישור: http://www.intel.com/products/motherboard/d975xbx/index.htm אני מעוניין בזיכרון שני ערוצים של 1 מגה (שני מודולים של 512 כל אחד) ישנו אתר מומלץ ע"י אינטל שבדק ואישר מספר יצרנים עבור הלוח הנ"ל קישור: http://www.cmtlabs.com/mbSearchResults.asp?sManuf=Intel&sMN=D975XBX&oSubmit=Search מכיוון שאני רוצה ללכת על בטוח אני מעוניין לקנות רק זיכרונות בדוקים ומאושרים. שאלתי היא: איזה זיכרונות נמכרים בארץ על פי המפרט שאני מעוניין בו ומאושרים ע"י האתר הנ"ל. או שמישהוא יכול להמליץ לי על זיכרון אחר אבל שגם הוא בדוק ומאושר על ידי אתר חומרה אמין. בברכה דורון
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום ! אני מתקשה לבחור זיכרון טוב ללוח אם P5Q עם מעבד Q9550 הדרישות הם: dual channel 1066mhz 4096gb מסגרת 800 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את מחשבי. אז חשבתי לעשות את השידרוג הבאה : לוח אם להחליף לP35 DS3L כרגע יש לך MS - 6580 מחברת MSI. להישאר עם המעבד הנוכחי שלי P4 2.4GHZ @ 2.8GHZ. ולהוסיף 2GB זיכרון ללוח אם החדש. יש לי שאלה אליכם : האם מעבד P4 סקוט 478 יתאים ללוח אם P35 DS3L ואם לא, איזה לוח אם אתם ממליצים לי? אשמח לקבל המלצות, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה נחשב המעבד הכי חזק ומהיר כיום? ראיתי באתר שמציג את כל סוגי המעבדים והתכונות מעבדים שיש להם הבדל קטן מאד והם מקבלים שם דגם שונה נניח הבדל של 10 וולט במתח שלו. מה זה נותן בכלל ולמה בשביל זה להוציא מעבד חדש? ב. מה נחשב הלוח הכי חזק ומהיר היום ומה הבדלים עיקרים בין לוחות כי אני רואה לוחות במהירות גבוהה של 1333 שעולים 300 שקל ולעומת לוחת מהירים פחות שיכולים לעלות גם 1500 שקל איך זה ולמה?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום.. יש לי לוח אם DFI infinity 975X ושני סטיקים של G.SKILL DDRII 800MHZ CL5.... עכשיו איך אני עושה אותם שיעבדו על 800MHZ??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-