מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,797 דיונים בפורום זה
-
יש לי את לוח אם : gigabyte x58a-ud3r/ מעבד : intel i7-920 ספק : 620W כרגע יש לי כרטיס מסך GTX760 ואני מעוניין להשתדרג בGTX960 (יש מבצע ב150 שח בEBAY). השאלה אם המערת תסחוב לי ולא יהיה לי צוואר בקבוק מבחינת המעבד(שבאוגסט הזה חגג 7 שנים...) חשוב להדגיש כי יש לי גם SSD שמפעיל את המחשב והמחשב חיי ובועט !
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
-
רצאתי לשאול אני רוצה לקנות ddr1 איזה כדי לקנות DDR 400 mhz cl2.5 DDR 400 mhz cl 3 איזה cl יותר טוב ? הוא אין הבדל ?
-
- 1 תגובה
- 385 צפיות
-
-
רצאתי לישאול אם יש משמעות DDR 400MHz CL2.5 לה DDR 400MHz CL3 הוא בהריך אותו דבר ? הוא cl2.5 יותר טוב מי cl3 ?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב עם לוח אם של ECS - ELITEGROUP , ספק של 400 וואט של טרמלטק, כרטיס מסך MSI Geforce FX 5900 VIVO ומעבד פנטיום 4 2.8 . יש לי עכשיו 526 ראם והשאלה שלי היא איזה ראם אני יכול וכדאי לי לקנות שגם יפעל לי מצויין ולא יעשה לי בעיות עם המפרט שרשמתי וגם יראה ביצועים הרבה יותר טובים ממה שישי לי עכשיו. זה נורא חשוב לי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ללוח אם ASUS P5K שיש לו קירור יותר טוב בבקשה אם אפשר הסבר מפורט תודה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הלוח תומך בשני זכרונות של ארבע ג"ב (שתי ג"ב כפול שתיים - כל אחד),כמובן שמדובר ב-DDR3 ? אם כן,ווינדוס XP 32 BIT יזהה אותם? או שיש הגבלה כלשהי? תודה לכולם - אגב,אחלה פורום
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כמה שאלות: מה ההבדל בין מעבדי ה-Sempron ל-Athlon ? מה ההבדל בין הסלרון לפנטיום ? מתי ההבדל יבוא לידי ביטוי? (באילו יישומים?) בקרוב אני אצטרך להרכיב מחשב שהשימושים העיקריים שלו הם: גלישה באינטרנט, יישומי office, וקצת סרטים. האם במחשב כזה יורגש ההבדל בין המעבדים? מה כדאי לשים? (שיקול של עלות-תועלת). תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיף: 2x2GB Kingston Value או 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel ? וגם לאיזה זכרון מביניהם יש קירור טוב יותר? (אני לא עושה oc..) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
Asus X99-A Asus X99-S Asus SABERTOOTH X99 תודה מראש על התשובה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת איזה מעבד מבין השניים טוב יותר (מבחינת מהירות) # AMD64 X2 4850E+ 2.5Ghz # 4096 MB DDR2 RAM # 500 GB 7.200 RPM או # Intel C2D E7400 2.80Ghz # 4096 MB DDR2 RAM # 500 GB 7.200 RPM תודה גיא
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש וחזק מאוד, ברגע שאני משחק במשחקים חזקים המחשב מתכבה בפתאומיות. הטמפרטורה של הכרטיס גראפי והמעבד לא עוברים את ה62. רציתי לדעת איפה נמצאת ההגדרה שבה המחשב מתכבה בזמן שמגיע לטמפרטורה מסויימת. אני חושב שנמצאת שם הגדרה שפשוט מכבה לי את המחשב שאני מגיע לטמפרטורה הזאת. במידה ועברתי על החוקים אודה למנהלים שיערכו את האשכול ולא ינעלו בכדי שאלמד להבא, אני משתמש חדש. תודה מראש. אליאור.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין אם יש 12MB לבין 6 ? במה ההבדל מתבטא ?? כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות בין הפיינרין המרובעי ליבות החדשים ...
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי אנשים, שאלה מהירה.. נגיד יש לי מעבד 2.8 הרץ בליבה כפולה.. אז יש לי שתי ליבות שכל אחת עובדת על 2.8 הרץ? זאת אומרת בסה"כ 5.6 ? או ששתי ליבות של 1.4 ? אני יודע שבפלייסטיישן שלוש זה ככה.... אז איך זה פועל במחשב? מכירים אולי מדריך כלשהו שנותן הסבר? תודה ולילה טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6300 לוח אם: MSI MS-7173 כרטיס מסך: 8500GT אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד, לE8400 ו9800GTX, קיבלתי כבר הצעת מחיר והכל, השאלה היא האם הלוח יסחוב את כל זה? תודה, דוד.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני יודע, שבד"כ חודש דצמבר הוא חודש שמחירים יורדים עקב רצון לגמור מלאי, לקראת רישום מלאי חדש לשנה הבאה החדשה. (אני עצמאי אז אני יודע) האם בעולם המחשבים, הדבר דומה בחנויות ? אני מתכוון לקנות לוח אסוס P5GDC DELUX, שעולה יקר יחסית עם מעבד 2.8 סוקט 775, וכרטיס 6600GT. האם כדאי להמתין שבועיים או שהדבר לא יקרה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
האם קיים לוח אם התומך גם ב-DDR2 וגם ב- DDR3(ז"א שיאפשר שדרוג עתידי ל- DDR3)? ואם כן, איזה(גם אינטל וגם AMD)? תודה!
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במערכת Sempron 2600+ עם צ'יפ אחד של DDR400 512mb cl2.5 של V-Data. רציתי לדעת אם תוספת של סטיק 512MB תהווה בשבילי שיפור משמעותי (הרבה פעמים אני נאלץ "לפנות זיכרון" בעזרת תוכנה מיוחדת). אם כן, האם חובה עליי לקנות cl2.5, או שאפשר להסתפק ביותר/פחות? ראיתי זכרונות של קינגסטון ב-400 לעומת של G.Skill בהצעה אטרקטיבית ב-180, Cl2.5. האם ההבדל באמת כזה משמעותי? מה היייתם מציעים לי לקנות? תודה מראש, אסף.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום למומחים, לקראת קניה של מחשב חדש (E6000, לוח אם ציפסט 965) אני מתלבט לגבי זכרונות - האם יהיו הבדלים בין 667 ל 800? השאלה נוגעת בעיקר למשחקים אבל גם באופן כללי לגבי ביצועי המחשב. לא מתוכנן OC. תודה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם! תהיתי מה ההבדל בין שניהם? אמרו לי שיש ליבות ופיזיות ולוגיות, ולא כל כך הבנתי איך זה בא לידי ביטוי בביצועים, או מה הכוונה בליבה לוגית, והאם ל-i5 יש 4 ליבות, או 2. אני אישית קניתי את המעבד שלי בשלהי 2008, כאשר הייתי תמים, והלכתי על מעבד 2 ליבות במקום 4.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שלא בשימוש, מחשב ישן ישן, עכשיו השאלה שלי היא אם אני אקח את הזיכרון שלו (זכרון ישן לא יודע איזה מלפני 10 שנים בערך) וארכיב במחשב שאני משתמש בו כך שיהיו לי 2 זכרונות במחשב, זה ישפר משו? זה יוסיף משו? או שעדיף לא להרכיב אותו?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p5b http://www.hardwaresecrets.com/article/408 ורציתי לדעת אם הכרטיס מסך HD4350 יתמוך בלוח אם? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין זיכרון מטמון של מעבד לבין זיכרון מטמון של דיסק קשיח? לא מבחינת הנפח! זה נכון שתפקידו הוא להפעיל מידע ששימש בעבר ואם רוצים אותו שוב אז הוא פותח אותו מהמטמון יותר מהר? תקנו אותי כי אני בטוח שזה לא מדויק תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-