עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני קונה לוח אם חדש ASROCK Z77 Fatality http://www.asrock.cn/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20Z77%20Professional עם מעבד I7 3770K. האם אני יכול להשתמש בזכרונות הישנים שלי? OCZ OCZ3RPR1866LV6GK 8-8-8-28 (3x2048)MB 1866MHz DDR3 Reaper Triple Channel Memory set יש לי 3 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד והלוח החדש הוא לא triple channel אם אני ישים את שלושתם הם יעבדו כ- single channel עד כמה זה קריטי?? אגב הם 1.65V ול-Sandy Bridge ממליצים 1.5V צריך את המלצתכם, לקנות זכרונות חדשים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. רציתי לדעת עם הלוח אם שלי והמעבד והכרטיס מסך הולכים טוב ביחד!!!! תודה מראש לעונים!!!!

• 109 תגובות
    • 7.1k צפיות
  3. מפרט: corsair 600C מארז אלומיניום בנוי הפוך לוח אם Asus Strix Z270E Gaming מעבד Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB ספק Corsair HX750 כונן קשיח SSD Samsung 850 EVO זיכרונות HyperX Savage 2x16GB DDR4 2400Mhz קירור מעבד Corsair Hydro H115i והדובדבן שבקצפת כרטיס מסך Asus GTX 1080 Ti FOUNDERS EDITION 11GB קצת תמונות

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. למשל אני קונה זיכרון 256 a-data 400 מגה הרץ cl 2.5 וקינגסטון ..... אותו דבר אבל cl 3 מה ההבדל ביניהם תסבירו לי קצת על מה ההבדל בין 2.5 ל 3 ומה זה a-data בקיאספי

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  5. שלום לכולם...... רציתי שתעזרו לי למצוא השוואת מעבדים מקיפה של כל המעבדים (אינטל וAMD) משנת 2005-2009 אני מתכוון לטבלת השוואת ביצועים של כל המעבדים בתוכנה כלשהי למשל (WINRAR)

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  6. לא הוסיף הרבה ואגיד שנהניתי לראות ממש את ביצועי המעבד יחסית ליונה שהראה לנו כבר מה הוא יכול כאן תקבלו את כל המידע: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98376 פשוט מטורף!!

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  7. אהלן, יש לי על הלוח אם רק 2 חיבורים לכבל SATA2 , הבעיה היא שיש לי ככה: 1. כונן קשיח 80GB בSATA1 2. כונן קשיח ראשי 160GB בSATA2 3. צורב DVD בינתיים אני מסתדר עם חיבור של 2 כוננים, אבל אני רוצה לחבר גם את הצורב, כדאי לחבר אותו בIDE ?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  8. תראו לגבי הצ'יפסט (גשר צפוני), לרוב אני יקח אינטל, לגבי מעבד אני לא מתפשר בכלל ולוקח רק אינטל. אבל מה, בחיים אני לא יגע בלוח אינטל... לא יודע למה אבל הלוחות שלהם זה כמו כלא. חוסמים OC, אפילו OC עם כרטיסי מסך התקשיתי, חסרי פיצ'רים.. תדרים לא יציבים.. ועוד, אני חושב שהלוחות שלהם זוועה.. כמה חושבים כמוני?+ דעתכם.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by YOU123,

תודת תודה רציתי בהבתחלה לקנות כמובן אינטל כמו כל נובי שחושב שאינטל יותר טובב מאז שקניתי אותו המחשב טס AMD 3500עושה צחוק מאינטל והכל בזכותכם תודה תודה עכשיו אני צרייך תעזרה שלכם חבר שלי רוצה לקנות מחשב כמו שלי והא רוצה לקחת אינטל 3200 מגהרץ בבקשה שלחו לי מבחני ביצועים של המעבד מולו תודה כדי להוכיח לו תודה

• 57 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

אני כמעט בטוח שכן אבל כדי להיות לגמרי בטוח, האם ה צ'יפ סט 850E תומך בHyperThreading?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. לוח gigabyte -8irxp. אני קונה עוד זיכרון וכבר קשה להשיג זכרונות DDR2100 עם שם בחנויות רשת, אז אני לוקח winbond 512 DDR2700 (הכי זול). רק רציתי לדעת אם יש איזו בעיה ידועה עם השילוב הזה? חוץ מזה, שמתם לב שמחירי זכרונות 256MB עולים ב3-5% כל שבוע שבועיים בעוד מחירי זכרונות 512MB נשארים יחסית במקום? יש סיבה טובה או שמנסים לגרום לנו לקנות את היקר יותר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז בניתי והזמנתי את רוב המפרט, אבל לוח אם אני צריך עזרה לא יודע מי מה למה כמה ואיך אני רוצה להתחיל OC מתון ולהגיע למקס' שיאפשר עבודה 24/7, לכן צריך OCיר טוב אני חושב מעבד : E6600 או X6800, תלוי מה אני אקבל :-) זיכרונות : G.Skill 2GB HZ 4 4 4 12 איוורור : נינגה או טוניק טאוור + קול-לאברטורי HDD : מקסטור מקסליין 3 250 GB כפול 2 צורב : Sony DRW-120AB2 כרטיס מסך : Leadtek 7600GS מסך : LG 1970HR רמקולים : X530 או ATP3 ספק : אנרמקס 400 מארז : בתיקווה לאורורה 570 אגב, יש משו שצריך להחליף ?

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  13. אהלן, יש לי לוח אם ASUS M2A 690 HDMI, עם 2G זכרון ומעבד Athelon X2 4800. מערכת הפעלה Windows XP אני מתכנן לשדרג ל Windows 7, והתחלתי לעשות כמה בדיקות... אתמול גיליתי שרק ליבה אחת עובדת... והמפרט של לוח האם אומר ש הלוח מתאים ל XP ול- Vista. בגלל שהמחשב איטי (שימוש של גלישה, אופיס, תמונות, לא משהו רציני) , החלטתי לבטל את ה Paging והורדתי אותו ל-0, אבל הסתבר שהוא ממשיך להשתמש ב Virtual memory. אז ככה: איך אפשר לגרום לליבה להתחיל לפעום? האם אתם יודעים אם הלוח יתמוך ב Windows 7? האם זה הפורום המתאים לברר איך מבטלים ת'paging והאם אתם מכירים תוכנה כמו אברסט... כי משום מה היא לא מביאה לי את הנתונים... תודה רבה, אייל

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  14. היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. למען האמת אני מבולבל צאריך קצת סדר. האם כיום שווה לקחת 4 ליבות? למרות שיצאה סידרה חדשה של מעבדים? האם לתוול ארוך 3 שנים + שווה לקחת E800 אן Q6600 (כיום)!!! או מרובע ליבות מתקדם יותר? HELP

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. למי שאין זכרון DDR3 אלא נגיד 2 המעבד לא יעבוד אצלו? גם אם יש לו לוח אם שתומך DDR2-3?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  17. יש לי לוח אם של אסוס - P4S800-MX.. תודה.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  18. רק רציתי לדעת אם לוח האם P5N-D של ASUS תומך ב-SLI בלי לחלק את הפעולה לשניים של X8 ומשאיר X16 לכל אחד... תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by Elevation,

כולם תומכים (החדשים), בSATA, כן? מי הכי טוב? ובגלל ההתקן המיוחד, ישנה פורצדורה כל פעם, או שזה בדיוק כמו חיבור רגיל? של הכונני IDE הרגילים? וכמובן שזה שווה את תוספת המחיר, כן?

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by esaly,

מישהו יודע איפה אני יכול להוריד רקעים של C2D וערכות השבבים 965?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by roeiw,

AMDwallpapers.com אתר קטלני!!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. מקור: http://forum.effizienzgurus.de/f36/sammelthread-amd-k10-altair-antares-arcturus-t258-7.html http://theinq.com/default.aspx?article=38213 *מלבד ירידת המחירים ברבעון השני(אפריל 22) תהיה עוד ירידת מחיר ברבעון השלישי והפעם הוא יהיה אגרסיבי יותר בעיקר למרובעי ליבה: לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244261.0 http://www.dailytech.com/Aggressive+Intel+Quadcore+Price+Cuts+Before+Barcelona/article6488.htm הולך להיות חם הקיץ עם K10,ירידות מחירים ,R600 וG90

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by abcdjkh,

שלום! באתר של GIGABYTE ( יש רשימת זכרונות שנתמכים ב GA-P35-DS3R. למה בלוחות אחרים לא מצאתי רשימה כזו? מה שונה בלוח הזה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2543&ProductName=GA-P35-DS3R

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  24. חלקכם בוודאי שמעתם על הידיעות ש AMD יעברו לייצור מעבדים בליטוגרפיה של 65 ננומטר, ושזה יביא שיפור ניכר בביצועים, אף עד 40%. האתר HKE PC פירסם היום את רשימת המעבדיי 65NM של AMD. החלק המעניין ביותר לדעתי הוא שאף אחד מהמעבדים אינו עובר את גבול ה 2.4GHZ (חוץ מה FX כמובן), אך עדיין מבטיחים לנו שיפור של כ-40% בביצועים! המעבדים האלה ככל הנראה תשובה למעבדי Conroe של Intel, עד אז ל AMD לא תהיה תשובה מספיק טובה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Liorde,

שלום לכולם, אני הייתי מעוניין לשמוע מכם אילו שקנו או גם אילו שהתלבטו ואח"כ קנו משהו אחר כמה עצות לגבי לוח זה כיוון שהוא מעניין אותי מאוד. אם אפשר גם להסביר על משמעות המושג Dual DDR Channel ואיך מיישמים אותו בפועל על הלוח... אם אפשר גם ךתת טיפ לגבי בחירת סוג זיכרון ויצרן... תודה מראש...!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים