מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
הדגם הנוכחי של IBM ה e325 יוחלף בדגם חדש e326 שיהיה זמין בשוק החל מהשבוע הבא עם אופטרון רגיל ובאמצע 2005 עם אופטרון כפול ליבות. מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=22916 מקור: http://news.com.com/IBM+to+use+AMD%27s+dual-core+Opteron/2100-1010_3-5357328.html?tag=nefd.top הערה: HP ו SUN יפעלו באופן דומה, האופטרון כפול הליבות הודגם לעיתונאים על שרתי HP מרובעי שקעים, ורק DELL לא בענין, אם תמכור מעבדי AMD, רכבת ההטבות בשווי מאות מליוני דולרים של אינטל תיפסק.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הזכרונות האלו http://www.ksp.co.il/hmain.php ורציתי לדעת אם הם טובים לפי דעתכם? אני לא מתכוון לעשות OC והאם הם יקרים?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של ASUS P4S533 ויש לי את הASUS PROBE אך הוא לא כותב לי שום דיאגנוסטיקה על מאורר המארז ומאורר ספק הכח ואני רואה שיש אפשרות לעשות עליהם MONITORING אז אם משהו יודע שיענה לי בבקשה.
-
השילוש הראשון Athlon 64 3800+ Socket AM2 Abit NF-M2S AM2 Kingston 2 * 1024 667 כנראה 925 ש"ח ..... השילוש השני Pentium E2140 Gigabyte 945GCMX-S2 Kingston 2 * 1024 667 כנראה 800 ש"ח ..... מטרות: אינטרנט אופיס לא למטרת אוברקלוקינג חשיבות למחיר זול גם שינויים יתקבלו בברכה תודה !
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קרה לו? היה אמור לצאת לשוק בינואר, ובאתר של INTEL מופיע. אבל, אין אותו בשום חנות, אין אף התייחסות לאוברקלוקינג שלו. איפה נעלם ???
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היי........ הורדתי את כל הדרייברים האפשריים מהאתר של MSI דרך Live Update (לצערי התוכנה הזו מאוד באגית לכן היא מורידה לך תוכנות שיש לך כבר, אבל לא משנה) ומהאתר של נווידיה את הדרייברים של הצ'יפסט. אז בקיצור ב- DeviceManager הוא מזהה לי את ה- REALTEK כמו שצריך הכל טוב ויפה אך את הקונטרולר של נווידיה הוא לא מזהה לי בכלל. מישהו יודע מה הבעיה \ איך אני פותר? ומישהו יודע מה זה ה- 1394 האלה ולמה יש לי 2 ??? תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
שלום חברים אני מבקש לעדכן את הביוס שלי. אני בעל מערכת ישנה של Pentium 4 2.4 על הלוח הזה Albatron PX865PEC PRO V2.0 . כרגע הביוס שמותקן אצלי זו הגרסא הזאת : Award BIOS Type Phoenix-Award BIOS v6.00PG תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
הלוח אם הזה טוב asus p4b533 ? או ש giga byte ultra 2 8pe667 יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אוקיי אז חבר שלי משדרג את המחשב שלו- הוא מחליף לוח אם, מעבד וזכרונות והתקציב שלו זה 2000 ש"ח. בהתחלה לא תכננו לשדרג זכרונות אבל אז הוא אמר לי שיש לו 512MB וזה נראה לי הכרחי. הרכבתי לו את הקומבינציה הבאה: Intel Core 2 Duo E6400 BOX לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 זכרון G.SKILL DDR2 1024MB 667MHZ CL5. אנא הציעו קומבינציות יותר טובות אם יש לכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום אהלן והיי, יש לי P3 בלוח VIA VT82C694X Apollo Pro133A הזמנתי את הזכרון הבא: http://www.pcstock-computers.co.il/Sam_128_133.htm רציתי לדעת האם הלוח שלי יקבל אותו בזרועות פתוחות או שצפויות בעיות
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני חושב להחליף מחשב (הגיע הזמן אחרי 6 שנים בערך), מעבר לאינטרנט וכו עיקר המשחקים שאני משחק זה call of duty, האם כדאי לי לקחת מעבד I3 - 2120 או ששווה להשקיע במעבד I5, כמובן שאני רוצה מעבד שימשיך להריץ משחקים ברמה של COD במשך הכמה שנים הבאות ושלא אצטרך להחליפו בעוד שנתיים. כרגע יש לי Core 2 Due E6550 עם כרטיס מסך nvidia GT8800, והמשחק האחרון של COD - MW3 עובד עליו אחלה, אומנם לא ברמה הגרפית הכי גבוהה (אחת מתחת) ועובד מצויין. אני לא מתכוון כרגע להחליף את כרטיס המסך עקב בעיות תקציב ואמשוך איתו עד כמה שאוכל - לא רוצה שכל העסק יעלה מעל 2000 ש"ח אם אפשר. ממתין לתשובתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקיא פה בעינייני הקונרו שהוא יוצא עוד מעט והכל טוב יפה, אבל אני לא צריך אותו, מפאת תקציב ומפאת שימוש, אני יודע שה AMD הזה יספיק לי, או מקביל מבית אינטל. רציתי את ה930D עם לוח של גיגהבייט או אסוס אבל תמיד אמרתי שאני יחכה שיפלו המחירים, והנה זה קורה עוד מעט. אני יודע שה915 יעלה קצת פחות ממנו וה945 קצת יותר ממנו - אבל אני לא יודע כבר איזה לוחות לשלב להם. (ואם הם עדיפים בכלל) אני משחק במשחקים יותר כבדים כגון UT4 DOOM3 וגם במשחקים יותר קלילים כגון AOE3. אני הולך להעמיס עליו הרבה מוסיקה וסרטים. אני רוצה שהכל יעבוד פרפקט. אני רוצה DUALCORE כי אני לא מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב\רחוק, מה שיש לי כבר לא סוחב ואני בשיניים סוחב את הימים עד שיפלו המחירים. לכן רציתי לשאו…
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
-
אהלן, אני עובד על win7,64bit יש לי כרגע 4 GB http://mushkin.com/Memory/Silverline/996760.aspx האם שידרוג ל 8 GB לצורך עבודה במולטי טסקינג כגון פלאש,פוטושופ,VM,משחקים כבדים וכיוצא בזה יגרום לשינוי ? המפרט שלי : gigabyte EP43 e8400 9800gtx+ אשמח לקבל תשובה תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד i5 4750 + 8gb Ram האם כדי להשתמש בכרטיס מסך חדש או Rx480 או 1070, יש צורך בשדרוג שאר הרכיבים? האם המעבד הנ"ל לא יגרום לצוואר בקבוק? תודה רה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
המחירים של המעבדים E6300 ו E6400 הולכים לרדת? אם כן בעוד כמה זמן בערך והאם זה יהיה באמת שווה את זה? ההפרש במחירים בין E6300 ו E6400 שווה את זה?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן ואני מעוניין לחדש, מעוניין להפוך את זה לפרוייקט ולווא דווקא ללכת על חדשנות חומרתית. להרכיב מחשב ולהנות מהבנייה. יש ברשותי כמה חלקים שעשויים לשמש אותי במחשב החדש, כמו הארד דיסק, צורב, 2 סטוקים של DDR3 לאחרונה נחשפתי לסדרת הWRAITH של AMD, במעבדים המתומנים, עושה רושם כי מדובר בקירור איכותי לצורך העניין במשחק כמו BF1 דרישות המקסימליות מצד AMD הרבה יותר זולות מהאלטרנטיבה של INTEL, אני מתכנן לרכוש את החומרה בחו"ל ובכך גם לחסוך קצת, הלוחות אם גם לא יקרים במיוחד, לצד כרטיס מסך 480RX של AMD האם זו חשיבה מוטעית? מוטב לחכות לZEN? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום כל הלוחות של FOXCONN היו גרועים ב OC, אם זה נכון זה צעד ממש לא טוב של ASUS. היחידה התהנה מהשילוב הזה זה FOXCONN שמספיק גדולה גם ככה אני בכלל לא מבין את החברה הזאתי (FOXCONN) יש להם כרטיסי מסך שלהם אבל הם בכל זאת שמרו גם את המותג LEADTEK (במקום להפוך את LEADTEK ל FOXCONN). הם כל כך אוהבים להתחרות נגד עצמם
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
למשהו יש נסיון עם הלוח הזה ? האם כדאי ? משהו ניסה לחבר לו דיסק SAS ולראות אם יש שיפור בביצועים שמצדיק את המחיר ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני פעם בכמה שנים עושה שדרוגים למחשב(פעם כרטיס מסך,פעם עוד דיסק קשיח וכדומה..). כרגע יש לי I7 5820. כדאי לשדרג למעבד שציינתי? מפעם לפעם אני משחק במשחקים שדורשים מעבד חזק,אבל בתכלס אני לא צריך מעבד כזה חזק. אני פשוט רוצה לקנות משהו חזק כשאני משדרג שיהיה לכמה שנים טובות לפחות. אני יודע שזה לא זול..מדובר בעלות של 3.5 אלף מ EBAY
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2416&products_id=16795
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
יש מישהו שיש לו מעבד ולוח אם: INTEL P4 2.4 C P4P800 הוא קנה אותם לפני חודשיים בערך נדמה לי והוא מעוניין להחליף אותם במעבד ולוח אם AMD. עכשיו לי יש: amd athalon xp 2500 abit nf7 קניתי אותם לפני חודשיים בערך. אתם חושבים שכדאי לי להתחלף איתו? נדמה לי שאני גם אצטרך לשלם לו קצת כסף, כי מה שיש לו יותר יקר ממה שיש לי. אז כמה כסף בערך לשלם לו? המעבד שלי לא עבר OC ד"א. עריכה: המעבד שהוא מעוניין למכור פועל ב-533MHZ ולא ב-800MHZ. אז המעבד הוא לא מסוג C, אני טעיתי. עכשיו גיליתי גם שהמעבד שלו היה על אוברקלוק של 3.2 לזמן קצר.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=kpT6JUeGZkMlOjQQ
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני הולך לקנות את המפרט הבא: שם פריט תיאור מארז Raidmax 868 ספק כח Thermaltake TT300A 300 W לוח-אם EPOX 8RDA3I (NForce Dual) מעבד AMD Athlon XP 2600 זיכרון DDR A-DATA 512MB 333Mhz CL 2.5 כונן קשיח Maxtor 120GB SATA 7200RPM 8M Buffer כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600 PRO 256MB DDR TV-Out DVI צורבDVD LG 4120B אני צריך לדעת מה שווה לי לקחת את ה epox או את ה abit. תודה לכל מי שעוזר (וגם לאלו שעזרו לאחרים...). דוד פולק
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-