עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AMD-Z,

מה אמור להיות לי רוחב הפס של הזכרון: winbond pc2700 256*2 ברגיל וכמה עם דואל? ??? נ.ב. אותם זכרונות יעבדו לי בקאס 2? ואם כן, על איזה תזמונים לשים אותם? (כדי שיעבדו בצורה בטוחה, בלי חשש לקריסה! ) נ.ב. 2 אני קונה axp 2400+ שעובד ב133 מה"צ באס ולוח K7NCR18D. הזכרונות יעבדו לי ב333 מה"צ, או רק ב266 בגלל המעבד?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

יש לי את הלוח הבא: http://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/DG45FC/DG45FC-overview.htm עם מעבד E7300 ו 4GB זיכרון על 800MHz חיברתי את המחשב לרשת של 1Gbps והעתקתי אליו חומר ממחשב אחר בעל חיבור במהירות זהה. שמתי לב שהמהירות הייתה מחרידה, קצת פחות מרשת של 100Mbps. מהירות העתקה של 8-9 מגה לשנייה לא משנה באיזה פרוטוקול. את העתקת הקבצים ביצעתי כאשר כרטיס הטלויזיה שמחובר ל PCIe X1 עבד. כאשר כיביתי את התוכנה פתאום המהירות קפצה פלאים ל 75-80 מגה לשנייה. ככל הנראה כרטיס הרשת וחריץ ההרחבה חולקים את רוחב הפס. יש פתרון כלשהו לבעיה הזו או שזה התכנון של הלוח ואין מה לעשות עם זה ?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  3. איך זה שכשאני בודק בסנדרה רוחב פס של זיכרונות ddr3200 אני מקבל רוחב פס של פחות מ3 ג"ב/ש ובנוסף כשאני בודק 2*ddr3200 אני מקבל כ 4400-4500 מ"ב/ש? אני לא אמור לקבל 3.2GB/s ו 6.4GB/s? הרי זאת המשמעות של השם של הזכרון, PC3200!! (וגם של ה dual channel ddr) (בנוסף גם ראיתי בכמה אתרים שרשמו שבעזרת טכנולוגיה מסויימת עם העלו את הרוחב פס לקצת יותר מחמש ג"ב/ש, אז זה לא רק בנצ'מרק בעייתי של סנדרה) הסבר? ??? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני לא בטוח אם פה זה המקום או בציוד הקפי אבל בגלל שהשאלה שלי היא על החיבור עצמו (שהוא חלק מלוח האם) בחרתי לשים פה. יש לי לפטופ dell xps 15 9560 בנוסף יש לי גם עכבר אלחוטי (עם דונגל משלו) ואוזניות אלחוטיות (עם דונגל משלהם) בגלל שיש ללפטופ רק 2 חיבורי USB מלאים אני נאלץ לחבר סוג של USB האב כזה שמתחבר לחיבור הטאנדרבולט 3 ומוסיף עוד 4 חיבור USB 3. השאלה שלי היא אם אני מחבר דרך ההאב הזה גם את העכבר וגם את האוזניות, האם רוחב הפס של החיבור הזה יכול להוות צוואר בקבוק לעכבר+אוזניות? האם אני אחווה לאגים בעכבר או "תקיעות" בסאונד? תודה מראש לעוזרים.

5. Started by yiftahorad,

שלום מהו רוחב הפס הכי גדול שקיים היום במעבדים? 64 ביט או 128 או יותר..? מהו רוחב הפס הכי גדול שקיים היום בזכרונות?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. Started by LIGIONER,

הקיץ כמו שכולכם יודעים לא מרחם על אף אחד ,וכשאנחנו יושבים ונהנים מהמזגן בטמפרטורה מגניבה של 20 מעלות +/- ישנם חלקים שמגיעים לטמפרטורות מטורפות +. כך או אחרת לא אהבתי את הקריאה בmbm שהראתה טמפרטורה באיזור ה60 מעלות (למרות שאני יודע שהחיישן שקורא מהמעבד טועה קשות (10 מעלות ++)בגלל המוספטים שעושים לחיישן שמח מהצד) תכנון עלוב של אסוס!!!!!!!!!!! פרקתי מאוורר 60 מ"מ מהיט סינק, שלא בשימוש ורציתי לדחוף ולקבע אותו בין ההיט סינק הקיים לבין המסכה האחורית (I/O). שם בערך הפסיק הקטע המגניב של היצירה והתחיל הקטע המעציב של ההבנה...........לא עושה בוט ,לא עושה בוט ....נווווווווווו ,לא עושה בוט.....הורדתי את ההיט סינק שלפתי את המעבד והבטתי בו מקרוב............חלק מהליבה נשבר אאאאווווווו…

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by avi2014,

ברווחי חברת המעבדים אינטל בהיקף רווח של 35% !!!! אינטל במפולת גדולה מאוד..לא שהיא נשארת מסכנה או משהו אבל ירידה אדירה.. הירידה בעקבות ירידה גדולה מאוד במחירי המעבדים.. 04:23 ET Intel beats by $0.04, excluding 1.5 cent gain; guides Q4 revs in-line (INTC) 20.90 -0.71:Reports Q3 (Sep) earnings of $0.21 per share, excluding 1.5 cent gain, $0.04 better than the Reuters Estimates consensus of $0.17; revenues fell 12.3% year/year to $8.74 bln vs the $8.61 bln consensus. Co reports Q3 gross margin of 49.1%, in-line with company guidance. Co issues in-line guidance for Q4, sees Q4 revs of $9.1-9.7 bln vs. $9.43 bln consensus. Co lowers CapEx guidance to $5.7-5.9 bln for Q4, cites …

• 55 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אהלן חברה, הלך לי סטיק אחד של זכרון ועכשיו אני תקוע רק עם 2GB וזה בלתי אפשרי לעבוד ככה הכל נתקע (ווינדוס 7 64BIT) ראיתי את אלה בKSP אני רוצה לקנות אותם היום מה שעדיף http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=13421 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12377 השאלה שלי אם זה שווה את ה50 הבדל? או שזה רק בשביל הפוזה של ה"SNIPER" השחור הזה? מפרט: Core i5 750 Enermax mudo 82+ 625W GIGABYTE P55A UD3

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by xado,

שלום, ובכן מחר אני הולך ל-K.S.P לקנות מעבד לוח אם, ושאר הדברים, למחשב שאני ארכיב מחר. אני מתלבט בין E6700 לבין Q6600, המחיר של ה-Q נמוך יותר מ-E בK.S.P, לכן זה גורם לי לחשוב טיפה. בעקרון ערכתי כבר השוואות באינטרנט, ואני יודע שבמשחקים בעיקר כרגע אין יתרון ל-Q, אבל אני לא בונה מחשב לחודש.. אלא לתקופה ארוכה, ואני בטוח שהמשחקים העתידיים ינצלו את הארבע ליבות יותר. מה שבעקרון חסר לי זה רק המעבד.. יש לי כבר ביד שני דברים, כרטיס מסך X2900XT של Sapphire, וזכרון של Crusial Ballistix 2GB 1066mhz.. שני רכיבים חזקים יחסית. לכן, ההתלבטות היא בין המעבדים הנ"ל. בקשר ללוח אם זה כבר תלוי בזמינות הלוחות בסניף, נכון לכרגע ‏P35-DS4 של GIGABYTE. תודה לעונים. תודה

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  10. רוצה דגם טוב של לוח אם AGP X4/X8 למעבד intel 3.0 GHZ וזיכרון ddr400 1GB ומעלה!!! אני צריך דגם טוב של לוח אם כדי לבחור למחשב החדש שלי אני רוצה שיהיה בו 3 סלוטים של זיכרון כי זה חשוב לי ושיתמוך רק ב- זיכרון DDR 400 ומעלה או לא משנה ממש אבל שיתאים ל- DDR400 !!!!! תודה ואםן תוכלו להשאיר לינקים אשמח התקציב שלי נא בין 480 - 550 ש"ח תודה!!!!!!!!!!!

• 15 תגובות
    • 965 צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש ומוכר את שלי אין לי מושג כמה אני אמור לקחת עליו מישהו עם נסיון בחלקים וכו ...אנא עזרה זה המפרט: 2.4 אינטל (לא סלרון) 512 מגה DDR 333 הרדיסק 7200 (Gוד עם אחריות) לוח אם אסוס +רשת+קול+כרטיס מסך ON BOARD

• 9 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by adiyanai,

לא יקרים מידי ואמינים תודה

• 17 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by Nasok,

יש לי כרגע מושקין רד ליין 2*512 שעובדים בדואל צ'אנל ואני רוצה להוסיף עוד זכרון שיעבדו בדואל צ'אנל אחר 2*1GB אני אוכל לעשות את זה? ואיזה זכרון כדאי עד 1K השקעה או קצת יותר לOC

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  14. אני רוצה לוח אם שיהיא בו 12 יציאות USB ו יציאות מקלדת עכבר ...יצאית ה סאונד6 ON BOARD יציאת האינטרנט ON BOARD וגם יציאת SATA וגם שתהיא בן תמיכה ל OC טובה וגם תמיכה ל RAID לדיסקים קשיחים .. אז איזה לוח אם לקחת ???

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  15. שלום לכולם. עברתי לניו ג׳רזי ואני רוצה לבנות מחשב טוב ומהיר עם hd שיעבוד חלק. בעיקרון לא לתחום ספציפי.. מספיק מה שציינתי למעלה. טווח המחירים באיזור 200דולר. ואם 200לא מספיק אז יכול להוסיף עוד איזה 100. תודה רבה. )) - - - תגובה אוחדה: - - - העדפה לקנות מאיבי ואמזון.

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. שלום אני הולך לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת סופית איזה לוח אם כדי לקנות של ABIT או של ג'יגה בייט . אני לא עושה ולא מתכוון לעשות שום OC כי אני אפילו לא יודע מה זה... זה המפרט של המחשב: Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive NZXT LEXA Read LINE NO PSU PCP&COOLING Silencer 470W ATX ועכשיו החלק שאליו השאלה הגדולה במה לבחור? Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 או GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 כי ראיתי שההבדל במחירים לא כזה גדול השאלה אם שווה את זה..…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. אני מנסה לברר מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא באינטרנט של המעבד INTEL D-830 אודה לכם על עזרתכם... המון תודה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ממש טוב ל AMD64 3000+ אין לו מגבלת תקציב וחשוב לו לדעת איזה דגם של לוח אם הכי שווה לו לקנות ואיזה הכי טוב..... תודה מראש! עריכה: סליחה זה עשה לי ארור מקודם ולא שמתי לב שזה שלח את הפוסט... מנהלים למחוק בבקשה ושוב סליחה על הספאם.

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  19. יש לי מעבד P41700 ולוח אם asus p4b-c אם אני לא טועה בכל מקרה אני מאוד מאוכזב ממנו ואני מעוניין להחליף ללוח אם שתומך ב DDR ובמעבד שלי (P4 1700) ובעל תמיכה ב AGP X8 וכמובן כל הפיצרים החדשים כמו יציאות USB ו FIREWIERE מרובות אם למישהו יש לוח אם שתואם לזה או שאלות (אני יודע שפירטתי מעט מאוד זה בגלל שאני קצר בזמן ואני חייב לזוז) אז שישאיר אותן ואני אשמח לענות תודה!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. אם אתם יכולים אני זקוק לזה שמישהו יתן לי מעבד של AMD לכל מעבד של אינטל שאני אשאל פה עליו מה בערך שווה אליו או שווה אליו ומתי AMD כבר לא משתווים לאינטל ומאיזה מעבדים ומטה לא משתווים למעבד הכי חלש של אינטל שאני אביא. המעבדים : dual core e2140 box dual core e2160 box dual core e2180 box core 2 duo e4500 box core 2 duo e6550 box core 2 duo e6750 box core 2 duo e6850 box core 2 quad q6600 box תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  21. עריכה למדתי לבד איך הם עובדים תודה בכל מיקרה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by zam,

מה עושה לוח טוב לאוברקלוק, ועל מה צריך להסתכל במפרט שלו. האם זה מספיק או שיש עוד דברים לדעת.

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  23. אלה הזכרונות שיש לי עכשיו (שני סטיקים של שני ג'יגה) http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-reaper-cl4-4gb-edition-eol.html זה לוח האם שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847 אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של שני ג'יגה (כל אחד) של חברת אחרת (יהיו לי שמונה כולל הישנים). האם אני יכול ואם כן איזה למשל? בזמן שאני משוטט עלו לי עוד שאלות, אני רואה שהלוח תומך עד 16 ג'יגה אני יכול למשל לשים רק בסלוט פנוי אחד 4 ג'יגה? או להוסיף עוד שני סטיקים של 4 ג'יגה? כמו כן האם אפשר לשים זוג זכרונות במהירות אחרת? תודה!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by yaron1000,

יש לי לוח אם ABIT NF7 רגיל אין לי במארז חיבור USB קדמי השאלה שלי אם שני החיבורים של ה USB מאחורי המחשב הם USB 2 אני שואל את זה כי אני רוצה לדעת באזיה מהירות יפעל לי צורב חיצוני אם אני אחבר אותו יש אזישהו דרך לבדוק את זה הוא אם מישהו ידוע אזיה חיבור יש לו מאחורי המחשב תוד לכל העונים

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  25. אז ככה המעבד שלי זה P4 2.4A 533 BUS SPEED והלוח אם יש לי כזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBASUP4P800&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454 ורצי תי לדעת אם המעבד והלוח M תומכים בזיכרון הזה http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=645&catcode=241 ועוד משהו אם אני קונה 2 סטיקים של הזיכרון אני יכול לשים אותם בדואל? ועוד משהו קטן -המעבד שלי כבר נחשב חלש למשחקים כמו דום 3 והלף לייף? כי אני מתכוון לקנות גם 6800 GT ! תודה רבה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים