מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש, שמעתי תגובות טובות לגבי הפורום הזה ולכן באתי להתייעץ עמכם. אני מתכנן לקנות זכרונות חדשים - DDR400 ואני צריך לדעת אם לוח האם שלי בכלל תומך בזכרונות במהירות הנ"ל. הנה פרטים על לוח האם שלי: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Mo…
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם בידי מחשב amd 1700 עם מיהרות באס של 266mhz ויש לי זיכרון חיצוני בגודל 768mb וכשאני מריץ את תוכנת sandra ואת הבאנצ'מאק MEMORY BANDWIDTH BENCHMARK מערכת ההפעלה נתקעת אבל אם אני משתמש בתוכנות באנצ'מארק אחרות המחשב עובד בסדר גמור מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
רציתי לשמוע פה כמה דעות של אנשים... יש לי את הכסף , ואני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתכנן ללכת על מובייל 2600 +לוח אם NF7-SL עכשיו הסדרה שהולכת להחליף אותם תיהיה לסוקט 754 , אז אני יצטרך לוח אם אחר ... וגם אני לא בטוח מה יהיה המחירים של המעבדים החדשים , למישהו יש מושג? אז על מה ללכת? להשיג עכשיו אט'לון לפני שנגמר או לחכות לחדשים?
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שמתי לב שמחשבי סנטרינו יותר קלים זה יכול להיות? וwi-fi זה אינטרנט אלחוטי אבל מה ההבדל בין אינטרנט אלחוטי רגיל לאינטרנט אלחוטי שיש במחשבי סנטרינו?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
לאחר שמערכת ההפעלה עולה הביוס מקשר בין מערכת ההפעלה לחומרה?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
בקשר למעבד במפרט http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=74301.0 CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 כמה דברים: -הבנתי שבשביל מעבד 64 צריך גרסה מיוחדת של WIN XP, האם זה נכון? האם זה יכול לגרום לי בעיות (במשחקים או תוכנות למשל)? -האם כדאי לקנות ב PCH את זה (עם המאורר) ב 1444, או לקנות מעבד לחוד ומאורר לחוד? -האם ה 64 עושה הבדל גדול בביצועים יחסית למחיר שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
האם הזיכרונות החדשים של Corsair אלה שבכתבה החדשה שבאתר , XMS XL . האם יש אותם גם ב DDR 500 או שהם רק ב PC 3200 DDR 400 ??
-
- 9 תגובות
- 541 צפיות
-
-
???? תקציב2000 שקל 1800 וידאו=קידוד סרטים קידוד TVRIP גרפיקה-=פוטו שופ , פרייהנד סאונד-הכנת טראקים ועריכת מוזיקת..! לא מהכבדים
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הם לא עובדים אצלי ומופיע סימן שאלה צהוב במנהל התקנים, קראתי שיש צורך לשדרג דרייברים של החיבורים הקדמיים באתר של מיקרוסופט, מישהו יודע במה מדובר?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בעיה עם הזכרונות, מאד משונה, אז ככה כששמים את הזיכרון בסלוט הראשון הכל עובד אחלה, כמוסיפים או בסלוט השני או בשלישי, עוד זיכרון מאותו הסוג (יש 4 זכרונות), כולם עובדים על הסלוט הראשון, בשני ובשלישי, כאילו הם לא קיימים, ובכלל הביוס לא עושה פוסט אם נמצאים זכרונות באחד מהסלוטים (השני או השלישי), כלומר, שמים בסלוט הראשון = עובד אחלה, מוסיפים לסלוט השני או השלישי = לא מגיע לקטע של זיהוי הזכרונות, אשמח לפתרונות יצירתיים או כל תגובה שהיא (שקשורה כמובן ) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני בונה על אוברקלוק מקסימלי של 234 FSB ולכן מחפש זכרון שיגיע בתזמונים סבירים למהירות הזו. וכמובן אני מעונין ב 1 ג'יגה בשתי חתיכות במחיר סביר . אז מה כדאי ? ולא תשובות סתם בלתי אמינות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה ההבדלים המשמעותיים בין תצורה של פנטיום 3 בהשוואה לפנטיום 4 ? כמו כן כשאני מזמין מחשבים מחברות שעובדות עם המשלה (החשב הכללי) הן תמיד מציעות לוחות אם של אינטל, למה? ושאלה אחרונה תצורה בסיסית לעבודה מול שרת (תוכנה שעובדת בקליינט -סרוור) מה החשוב בתצורה שלה? בברכה אלדד
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי ABIT הוציאה גרסאות חדשות לNF הידוע כאחד מלוחות הOC הטובים ביותר לסוקט A והרי הם לפניכם NF7-S2G http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=205 NF7-S2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=204
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי ג'יגה של של TWINMOOS PC- 3200 עם גופי קירור של VENTEC בצבע זהב לזכרונות לא מובצע אובר קלוק והמערכת עובדת יציב.. הקטע שאני נוגע בגוף הקיקור הוא ממש חם! חשבתי שהוא אמור לקרר את הזכרונות האם זה נורמלי שהגוף כזה לוהט עוד מישהו שיש לו גופי קירור יכול להגיד לי אם הגוף קירור שלו גם מתחמם?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש לאוברקלוק חשבתי על ה Asus P4C800 אבל אני רוצה לדעת כמה מתח הוא יכול לתת לזכרונות. כשאני אדע כמה הוא יכול נמשיך לשאלות הבאות, תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של kingstone 256mb PC3200 התקנתי היום וולקנו 12 ולא יודע למה, כשאני הפעלתי את המחשב הלוח אם זיהה את המעבד כמעבד מסוג אחר. אז בגלל זה נכנסתי לביוס ועשיתי "העלאת הגדרות אופטימליות" או משהו כזה. בקיצור, עשיתי "שיחזור הגדרות". אבל עכשיו, הלוח אם חזר לקרוא את שני הזיכרונות כ-333DDR ולא כ-400DDR. הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה לפני 3 חודשים. אתם עזרתם לי לפתור אותה (שיניתי משהו בביוס). אני ניסיתי לעשות חיפוש להודעה ההיא אבל לא מצאתי. אני נכנסתי לביוס ואז ל-SOFWMENUE ועדיין לא מצאתי שם משהו שקשור לזיכרון, חוץ מה: CPU/DRAM RATIO, אבל שם יש את היחש בין המעבד לזיכרון ולא קביעת ה-MHZ של הזיכרון. אם אפשר בבקשה תגידו לי שוב איך אני משנה את הזיכרונות מ-333 ל400? יש לי לו…
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אז ככה אני חשבתי והחלטתי קצת לשדרג תמחשב שלי למשהו יותר רציני לקנות לוח אם ומעבד חדש עכשיו יש לי Amd athlon 2500 + Barton לוח אם של Gigabyte Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) ותככנתי לקנות תמעבד חדש Amd athlon 64 3000+ ואני לא יודע איזה לוח אם אני צריך בשביל המעבד אז בבקשה תמליצו על דברים אבל לא יותר מידי יקר אין לי תקציב גדול כל כך מקסימום 600-700 שקל על הלוח אם אם אני יצליח להשיג
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אתר מצויין עם כל המפרטים הטכניים של כל המעבדים ותיעוד חשבתי שזה עשוי לעניין את המקצוענים פה http://www.sandpile.org
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אנשים עיזרו לי מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי זכרון פנוי סביר המחשב כל הזמן נתקע בגלל זה אם זה חשוב זה זיכרון geil 256 mb 333mhz
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין שני הלוחות הללו. מה החוזקות והחולשות שלהם? האם הם תומכים בFIRMWIRE? המחיר שלהם די דומה, והם 2 הלוחות המומלצים בפורום מפרטים מומלצים. SATA לא חשוב לי, אבל חשוב שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול ONBOARD. המעבד יהיה XP2500. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה הסבר ארוך ומפורט בפעם הראשונה והאחרונה. תודה מראש על הסבלנות. בשוק קיימות שתי חברות מתחרות -AMD ו-Intel. אמרתם לי שמעבד Athlon XP 2500 עובד כמו פנטיום 4 2500. גלשתי לאתר של 3DMARK והשוואתי ביצועים בין AMD 2500 (1.83) ופנטיום 4 2500. מעבד AMD 1.83 (2500( http://service.futuremark.com/compare?2k1=7662412 תוצאה: 12460 נקודות מעבד פנטיום 4 2500 (2400 ליתר דיוק) 15038 נקודות. http://service.futuremark.com/compare?2k1=7941104 א. איך מעבד אינטל מקבל יותר ב-3000 נקודות יותר? טכנית מעבד AMD ואינטל הם באותה מהירות, נכון? ב. מצאתי השוואה אחרת: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5008576 איך לעזאזל GeForce Ti 4200 מחורבן יכול לקבל יותר נקודות מה-GeForce 5…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על זכרונות טובים שהם לא מהזכרונות הזולים ביותר ולא מהיקרים ביותר (KINGSTONE ושות'). איזה חברה הייתם בוחרים לזיכרון DDR400 256MHZ שמחיריה בסביבות ה200-250 שקל ליחידה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 497 צפיות
-
-
ABIT-IS7-E Intel 865PE Motherboard מה יש בלוח הזה כמה יצאות USB כרטיס קול ..כרטיס רשת?.. וכל המידע עליו.. ואם אפשר המלצות ללוח אם שאתם חושבים שיותר טוב מזה..??... אני צריך שיהיה 4+ USB וכרטיס קול איכותי.. תקציב 100 שקל יותר מהמחיר שהלוח הזה שווה
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אני סתם מסתכל על מעבדים בכל מני חנויות באינטרנט. שמתי לב שהמעבדים של AMD הם יותר איטים זאת אומרת אני רואה אינטל P 4 3.X גיגה הרץ וamd לא ראיתי יותר מ 2 ומשהו. זה יותר איטי או שזה פשוט חישוב אחר ?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
ראיתי ש bug2000 רשם הזמנתי אתמול מחשב עם nf7 ו gigabyte fx5900xt ... יש בזה בעיית תאימות ??? :
-
- 8 תגובות
- 566 צפיות
-