מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי ראם של OCZ 800MHz וכתוב שהתיזמונים שלו זה 4-5-4-15 אחרי שהתקנתי אותו והפעלתי את המחשב התוכנה CPU-Z מזהה שהתדר הוא 800 ושיש שני סטיקים של ג'יגה אבל כתוב שהתיזמונים הם 5-5-5-15... איך אני גורם למחשב לזהות את התזמונים הנכונים? לוח אם- ASUS M2A-VM קישור לזיכרון http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני לא מכיר את ההבדלים בציפסטים של INTEL? ואיך ASROCK בכלליות עד כמה שאני יודע הלוחות אם שלהם לפני 2-3 שנים היו על הפנים הם השתפרו מאז? סתם מתוך סקרנות איך הוא לOC? לא שאני מתכנן לעשות הוא מספיק חזק בשבילי הלוח הוא Asrock ConRoeXFire-eSATA2 945P http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 תודה
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אוקי, קניתי היום זיכרון 256SDR של KINGSTONE PC133, הוספתי אותו ללוח... היה לי כבר זיכרון 64... במקום להציג לי זיכרון 320, הוא מציג לי שיש לי רק 192, כשהורדתי את ה64 הוא כתב שיש לי רק 128... מה קורה פה?! עבדו עליי?! או... שזה פשוט מציג את זה לא נכון?! יש לי מחשב פנטיום 3.... תודה ביי
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שאלה כללית לכל מי שקנה מעבד מרובע ליבות. האם אתם מרגישים שזה היה שווה את ההשקעה, קיבלתם מה שציפיתם, או שמעבד דו-ליבתי זול יותר ומהיר יותר היה מספק את הסחורה יותר טוב אם לא באופן זהה ? (ברור לי שזה שאלה שקשה לענות כי בכל זאת יש לכם מעבד X ולא Y, אבל בכל זאת).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן הוספתי 2 סטיקים של 512 (400MHz) מסוג DDR. לאחר הפעלת המחשב, וידאתי כי אכן הזכרונות זוהו כמו שצריך ע"י המחשב והכל תקין אך לאחר מספר דקות של עבודה עם המחשב, הופיעו לי כתמים על המסך (מעין קשקושים צבעוניים לא ברורים) והמחשב פשוט נתקע. לאחר ריסט זה נפתר אך לדעתי עלול לחזור לאחר זמן מה של עבודה עם המחשב. מישהו מכיר את הבעיה/תופעה הזאת? מישהו יודע כיצד לתקנה? תודה רבה לעוזרים! חג שמח!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
משפחת Rembrandt של AMD עבור מחשבים ניידים תוכל להיות מוכנה להכרזה וזמינות מהירה כבר בתחילת שנת 2022, או אולי אפילו קצת לפני כןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
- 1 follower
-
-
פרטים חדשים צצים ברשת אודות מוצרי העתיד מבית שתי מפתחות המעבדים המרכזיות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
ערב טוב. ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD 2400 XP-MOBILE עם זכרונות 256SDRAM. אחרי שהורדתי את תוכנת ה-CPU-Z שמתי לב שרק מפתיחת האקספלור התדרים עולים בצורה חדה ביותר. שימו לב לתמונות האם משהו לא בסדר או שפשוט זה ככה בגלל שהמחשב על מצב מנוחה הוא על תדרים נמוכים בגלל שהוא לא רוצה לגזול בטרייה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום קיבלתי עכשיו מחשב נייד - dell inspiron 15R 5520. המחשב כולל ארבע כניסות usb 3.0. מותקן עליו windows 7 64bit sp1. חיברתי אליו את הדיסק החיצוני שלי WD Passport 1TB, שגם עליו כתוב במפורש כי הוא תומך ב-usb 3.0 הדיסק הפנימי של המחשב הוא seagate ST1000LM024. גם אחרי כמה שעות עם נציגי השירות של dell ברשת ואחרי שעידכנתי את ה- firmware של הדיסק החיצוני ואחרי שנציגי השירות עידכנו את כל הדרייברים, עדיין קצב ההעברה של קבצים מהדיסק החיצוני לדיסק של המחשב הוא 30-60mb/s. האם לא אמורים להיות קצבים גבוהים הרבה יותר עם usb 3.0? יש טעם לקחת את המחשב למעבדה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לפני קניה של מחשב חדש... עכשיו אני מנסה להבין את המשמעות של תיזמונים וכו.. הבנתי שתיזמון עדין כמה שיותר נמוןך שככה הזיכרון יעביר את המידע שביקשת בפחות מחזורי שעון (בבקשה תתקנו אותי אם אני טועה..) עכשיו קראתי מאמר שהומלץ בפורום (בנושאים שנמצאים בראש הפורום..) על האם המעבדים החדשים (C2D) צריכים מהירות שעון מהירה... http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=4&artpage=1965&articID=472 והגיעו למסקנה שסידור של MHZ533 ב DC עדיפה על 677 כי ככה הזיכרון מתוזמן עם המעבד.. (1066) אז עדיף 533 עם תזמון נמוך שגם זול יותר מ667 עם תזמון רגיל... (בבקשה תתקנו אותי אם אני טועה...) עכשיו השאלה שלי - מה עם 800?! במאמר כתוב שזה עדיף כי ככה הזיכרון מקדים את המעבד, א…
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מעניין וחשוב מאוד... השוואת ביצועים מסוגים שונים וכן צריכת הספק (מישהו אמר HTPC שמעתי?). http://www.behardware.com/articles/652-1/intel-core-2-duo-e4300.html תראו השוואת הספקים למשל: ה-E4300 נראה מועמד אידאלי ל-HTPC, לא? שימו לב שתחת עומס, אפילו ה-E6600 צורך בדיוק כמו ה-2X3800 שחלש ממנו משמעותית.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בכל המעבדים שיש וכל הDUAL CORE וה64BIT וקונרו וכל החרטא הזה אני קניתי לפני 3 שבועות מחשב חדש עם מעבד אינטל 3 גיגה דואל קור עכשיו מעניין אותי לדעת האם כשאני משחק רק מעבד אחד מופעל? אפשר להפעיל את שניהם כדי לקבל מהירות גבוהה יותר? הווינדוס החדש שיצא(ה64 ביט) מנצל את המעבד הזה טוב יותר? ואגב איך המעבד בOC? אם אפשר הסבר בשפה פשוטה ולא מסובכת למה חיפשתי הסברים גם בפורום וגם בכל מיני אתרים ורק הסתבכתי
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי (בנמצאת בחתימה) ולקנות 512X2 זכרון (כרגע 2X256), עכשיו אני יכול למכור את הזכרונות שיש לי כרגע תמורת סכון אפסי פשוט של 250 שקל כאשר קניתי את הזכרון לפני שנה+ במיטב כספי - זה עלה המון - מבחינת אוברקלוק אני גם ככה לא מגיע מעל 210באס ככה שאני מתלבט מה לעשות, השיקול היחידי שלי זה "לא לצאת פרייאר" ולמכור זכרונות שאולי שווים הרבה יותר (אני בטוח שהם שווים הרבה יותר אבל מה לעשות שהיום אפשר להשיג 2X256 ב250 שקל), בקיצור האם שווה למכור את מה שיש לי עכשיו ב250 ולקנות 2X512 של A-DATA כנראה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20110907203542_Intel_s_Next_Gen_Sandy_Bridge_E_Extreme_Chip_to_Boost_Performance_by_Up_to_65_Estimates.html
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האתר הסיני Hardspell פרסם ש-Intel תשחרר מעבד High End המבוסס על ליתוגרפיה של 45nm בסוף השנה. שם הקוד של המעבד הוא Yorkfield והוא ייקרא Intel Core 2 Extreme QX6950. למעבד יהיו 4 ליבות, 12MB של L2 Cache, גם 1333MHZ FSB, מהירות שעון של 3.33GHZ ומחירו יהיה 999$ (בהזמנות של 1000 יחידות). אין ממש חדשות, רק תקציר של מידע שקיים כבר ברשת - אבל שמתי לב שמידע זה לא פורסם עדיין בפורום, אז הבאתי לכם את ה"כתבה" מהאתר. מה שמוזר לי, לפחות מבחינת השם, הוא השימוש ב-Q6950 - אם אינטל תרצה להציע בעתיד מעבד יותר טוב מאותה סדרה, מה יהיה שמו? לא עדיף לקרוא לו Q6900 ולשמור את השם "QX6950" למעבד טוב יותר ממנו, או שהסימון "50" נועד אך ורק לציון באס גבוה יותר? מחיר המעבד טוב מאוד לדעתי, בעיקר מפני ש…
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
השאלה בכותרת היא שאלה חשובה, לא מעט צרכנים עומדים בפיתחה של רכישת מחשב ומתלבטים, והיו רוצים לדעת על היציבות והאמינות שהם צפויים לקבל ממכונה חדשה שתהיה מבוססת על פלטפורמת ריזן עם סוקט AM4 שהיא צעירה בשוק. האם מדובר בחוויה בעייתית שאוכלים בה הרבה חצץ, או שהפלטורמה יחסית יציבה. בריאן - אחד הסוקרים המוכרים מ- tech yes city מנסה לענות על שאלה זו, ומשתף מנסיונו במשך שלושת החודשים האחרונים. Three Months on RYZEN... What's it Been Like
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, חיפשתי לוח ונראה שהלוח הנ" נראה משתלם תקציבית וביצועית, למרות שאם קיים משהו בשוק שנותן מענה יותר חזק, אולי ישתלם להוסיף עוד 200-300 ש"ח, מה אתם אומרים? בעיקרון הלוח כנראה יאכלס את ה(תלוי בתשובות בתרד הקודם ;D) : Q6700 או Q6600 או E6850 תודה
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
2X512MB CL2.5 או 2X512MB + 256MB CL2.5? השימוש הוא מחשב מדיה סנטר בויסטה.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את'לון 2600+. הוא עובד בתדר של 1917מה"צ ובאס של 166 , עד כמה שאני יודע הוא אמור להיות barton, או שאני טועה? בbarton הליבה היא מלבנית ? איזו צורה יש לליבת tbred? תוכלו אולי לשים תמונות של גרסאות barton/tbred...? תודה.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש מעבדי CORE i7 עם 4 ליבות שכל ליבה עובדת במהירות של נגיד 1.4 ג'יגה הרץ, לעומת זאת מעבדי Core i7 עם 2 ליבות שכ ל ליבה עובדת ב2.66 שזה כמעט כפול. מה עדיף? בהנחה שיש לי WINDOWS 7 U ונגיד לפחות 4 ג'יגה זכרון.
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2521 קצת על הפנים החדשות של ECS . כבר (מזמן) לא חלקים סוג ג! אז אם מישהו מפחד מהשם , שיקרא את הכתבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה יגיע ב 2022, עם DDR5, חריץ הרחבה PCI-E5 וייצור בטכנולוגיית מזעור של 5NM:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לפרט לי קצת על התכונות של מעבד זה? יתרונות,חסרונות וכו.. והאם אפשר להשוות אותו לכפוליי הליבה כגון 4600+ או 4800+? תודה.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הGigabyte GA-7VA, חשוב לי מאוד יכולות האובר קלוקינג. למישהו יש את הלוח הזה? ראיתי באתר של גיגהבייט שיש לו את הפיטשרם החשובים האלה: CPU VCore Settings CPU Clock Settings Memory Voltage Settings AGP Voltage Settings תודה לכל מי שעוזר.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח הנל יש לי 3 פי סי אי אקספרס ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשים כרטיס מסך בתור מנוע פיזיקלי גם ללא סלי וללא קשר לכרטיס שיושב לי על הסלוט כרגע וקצת הסבר על הטכנולוגיה הזאתי תודה מראש לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-