עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חבר'ה, רציתי לקנות מעבד טריי אבל אמרו לי שיש עליו מדבקה ומישום מה הוא לא כל כך טוב לאוברקלוק כאילו הוא לא עדיף. קניתי מעבד בוקס, והזמנתי קירור ונדטה אחד. בסופו של דבר שמתי לב רק עכשיו שלא קיבלתי קירור סטוק.. קניתי אותו מהטיאמאס. וחבר'ה, יש הבדל בין הטריי לבין הבוקס?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  2. במחשב שלי יש 1GB של זיכרון. כשאני פותח properties of my computer הוא אומר שיש רק 960Mb. האם יש בעיה? איפה עוד 64Mb? ??? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by uzi4u2,

צהריים טובים לחברי הפורום ! אז סוף סוף קניתי לעצמי מחשבון קטן , אבל עדיין לא קניתי מעבד . המפרט של המחשב : Asus P5B Deluxe socket 775 Ram DDR2 PC6400 2GB זה פחות או יותר מה שחשוב מהמפרט עכשיו אני לא יודע אם ללכת על מעבד 6600 או 6400 ? עד כמה ההבדל של ה- 2MB CACHE ישחק הבדל במשחקים ? אין לי מושג איך לעשות OC אז אני לא יודע אם זאת אופציה !

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by elad_rabi,

שלום... קודם כל אני די חדש בעסק אז להתייחס בהתאם..... השאלה שלי....היא קניתי מעבד AMD 2800+ XP Athlon 2.08 GHz עכשיו איך אני יודע איזה סוג זה... (רק עכשיו גילית שיש סוגים) AMD Athlon XP Palomino AMD Athlon XP Toroughbred AMD Athlon XP Barton איך אני ידע????

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  5. תגיבו בבקשה , חבר שלי אמר שזאת טכנולוגיה שונה מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה זה ככה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הזמנתי מעבד E8400 BOX מהאתר בקישור, וקיבלתי מעבד באריזה לא מקורית (של איזשהו מכשיר הקלטה) עטוף בנייר פצפצים וללא כל ספרות נלווית או דפי אחריות. לפי הבנתי, מעבד BOX אמור להגיע באריזה מקורית של היצרן, ומלווה בספרות המסבירה כיצד להתקין את המעבד, מתייחסת לאחריות, ומעידה על מקוריות המוצר. אני צודק? לפי הבנתי, המעבד שקיבלתי הוא בעצם tray, שעולה לרוב כ-100 שקלים פחות, ואין לי אפשרות לדעת האם הוא חדש או מקורי. צירפתי תמונה של המעבד שקיבלתי ואריזתו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by wta,

יש לי סיבה להתבאס? השימושים שלי במחשב הם אינטרנט,הורדות,פוטושופ וכו'...לא גיימינג או משהו כבד. האם עשיתי טעות? :s05 והאם הלוח אם הזה:gigabyte Intel D945 תומך בDUAL CORE 2. (ובמה הלוח הזה תומך באופן כללי, אם אפשר בכמה מילים..) תודה, ותנסו לעודד ;D

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by itaysp,

שלום! לפני מספר ימים קניתי מעבד 64 ביט. אני ציפיתי שהמעבד יראה ככה: או משהו בסגנון אבל שיראו את הליבה ושאני אוכל למרוח עליה את המשחה. במקום זה קיבלתי מעבד עם ברזל מעליו שנראה כך: בערך. האם זה צריך להראות ככה? או שאני צריך להוריד את כיסוי הברזל? אם לא, איפה אני מורח את המשחה הטרמית? על כל הברזל הזה?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  9. ערב טוב קניתי Ryzen 7 1800x + ASUS x370-F GAMING שניהם ביחד יצאו 1900 למי שרוצה לדעת צריך המצלה לזכרון + קירור למעבד + משחה טרמית אם צריך קירור עד איזור ב300 אפילו עדיף פחות, לא מתכנן OC בזמן הקרוב .. אז משהו איכותי ועדיף זול זכרון 16GB אם צריך MHZ גבוה שאר המפרט 1060 6gb enermax 625w+ HAF-X תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם , קניתי לא מזמן מחשב חדש - מפרט בחתימה. הבנתי מקריאה בפורום ובאחרים בחו"ל שיש משמעות לשבוע הייצור של המעבד ( אצלי Winchester ) מבחינת יכולות אוברקלוק , כאשר ככל שהוא חדש יותר כך הוא גם אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון ? ואיך אני יכול לראות את תאריך הייצור שלו בתוכנות לדוגמא כמו Everest או אחרות . תודה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  11. קניתי היום מעבד AMD XP 1700 0.13 micron במקום ה Athlon 1.1GHz הישן שלי. לאחר הדלקת המחשב ראיתי שה bios מזהה אותו כ XP 2000+ (לוח Asus A7V133). הסתכלתי על נתוני התדר שלו וראיתי 1667MHz. לעומת זאת על המעבד כתוב באמת XP 1700. האם ייתכן?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Bessmertniy,

!! יש!! amd xp 2500 ומי שאמר לי שיפעל לי על 133 טעה... זה פועל על 166x11 כמו שצריך... ובקרוב אני יקנה...את ה alx 800 ואז אני יראה איזה OC אני יכול לעשות.

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by eyalitzhak,

ביום רביעי רכשתי מעבד I5 3470 מהחנות KSP בקיצור כשהמוכר הביא לי את המעבד זה לא היה בקופסא זה היה בפלטה כזאת (מעבד TRAY ) שהמוכר הוציא את המעבד על הדרך הוא נגע בחלק עם הברזל, איפה שבאה המשחה התרמית, איך ממומלץ לנקות את זה? והדבר שמדאיג אותי זה שהמדבקה של האחריות ממוקמת בצד האחורי של המעבד איפה שהמגעים באמצע בידיוק.. חלק אמרו לי שאם זה באמצע זה בסדר וחלק אמרו שזה לא טוב וצריך לדרוש מעבד חדש. הנה תמונה של המעבד והמדבקה: http://www. siz .co.il/view/4el1nwngdjmn.jpg.htm תוריד רווחים מה אתם אומרים על זה? זה בסדר או לפנות לחנות?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  14. היי, קניתי אתמול עוד 2 סטיקים של זכרונות זהים כמו ה2 שהיו לי עד עכשיו.. זאת אומרת שיש לי עכשיו 2 כאלה, זאת אומרת 4x4 .. שזה 16GB.. כרגע מחוברים לי 2, ויש לי את הקירור Noctua NH-D14 ... אי אפשר לחבר את הזכרונות ללא פירוק של הקירור, חייב לפרק אותו .. אבל מה שמפחיד אותי, זה שאני לא יודע אם אפשר לחבר אותם בכללי, באתר של נוקטואה, רשום שאפשר.. אבל זה נראה ככה כיאילו הסלוט האחרון (שהכי קרוב למעבד), נוגע בו הסלילים שיוצאים בהתחלה של הקירור.. (תמונה) אין לי מושג אם אפשר לחבר אותם.... עזרה ממישהו שאולי יודע ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי במחשב ג'יגה ראם בכרטיס אחד והיום קניתי עוד אחד גם כן בכרטיס אחד עכשיו השאלה שלי אם משנה באיזה מהסטיקים האלה לשים כדי שיעבדו בדואל צ'אנל? ואולי יש איזה דרך לדעת אם הם עובדים בדואל?

• 16 תגובות
    • 919 צפיות
  16. קניתי עכשיו זיכרון 1 ג'יגה 667 של PQI וקיבלתי עליו שנה אחריות.מעט מידי לא.?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  17. שלום לכולם. קניתי ראם של OCZ 800MHz וכתוב שהתיזמונים שלו זה 4-5-4-15 אחרי שהתקנתי אותו והפעלתי את המחשב התוכנה CPU-Z מזהה שהתדר הוא 800 ושיש שני סטיקים של ג'יגה אבל כתוב שהתיזמונים הם 5-5-5-15... איך אני גורם למחשב לזהות את התזמונים הנכונים? לוח אם- ASUS M2A-VM קישור לזיכרון http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  18. אני לא מכיר את ההבדלים בציפסטים של INTEL? ואיך ASROCK בכלליות עד כמה שאני יודע הלוחות אם שלהם לפני 2-3 שנים היו על הפנים הם השתפרו מאז? סתם מתוך סקרנות איך הוא לOC? לא שאני מתכנן לעשות הוא מספיק חזק בשבילי הלוח הוא Asrock ConRoeXFire-eSATA2 945P http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 תודה

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  19. אוקי, קניתי היום זיכרון 256SDR של KINGSTONE PC133, הוספתי אותו ללוח... היה לי כבר זיכרון 64... במקום להציג לי זיכרון 320, הוא מציג לי שיש לי רק 192, כשהורדתי את ה64 הוא כתב שיש לי רק 128... מה קורה פה?! עבדו עליי?! או... שזה פשוט מציג את זה לא נכון?! יש לי מחשב פנטיום 3.... תודה ביי

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by yousux,

שאלה כללית לכל מי שקנה מעבד מרובע ליבות. האם אתם מרגישים שזה היה שווה את ההשקעה, קיבלתם מה שציפיתם, או שמעבד דו-ליבתי זול יותר ומהיר יותר היה מספק את הסחורה יותר טוב אם לא באופן זהה ? (ברור לי שזה שאלה שקשה לענות כי בכל זאת יש לכם מעבד X ולא Y, אבל בכל זאת).

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, לפני כמה זמן הוספתי 2 סטיקים של 512 (400MHz) מסוג DDR. לאחר הפעלת המחשב, וידאתי כי אכן הזכרונות זוהו כמו שצריך ע"י המחשב והכל תקין אך לאחר מספר דקות של עבודה עם המחשב, הופיעו לי כתמים על המסך (מעין קשקושים צבעוניים לא ברורים) והמחשב פשוט נתקע. לאחר ריסט זה נפתר אך לדעתי עלול לחזור לאחר זמן מה של עבודה עם המחשב. מישהו מכיר את הבעיה/תופעה הזאת? מישהו יודע כיצד לתקנה? תודה רבה לעוזרים! חג שמח!

22. משפחת Rembrandt של AMD עבור מחשבים ניידים תוכל להיות מוכנה להכרזה וזמינות מהירה כבר בתחילת שנת 2022, או אולי אפילו קצת לפני כןלכתבה

23. פרטים חדשים צצים ברשת אודות מוצרי העתיד מבית שתי מפתחות המעבדים המרכזיות לכתבה

24. Started by Bose,

ערב טוב. ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD 2400 XP-MOBILE עם זכרונות 256SDRAM. אחרי שהורדתי את תוכנת ה-CPU-Z שמתי לב שרק מפתיחת האקספלור התדרים עולים בצורה חדה ביותר. שימו לב לתמונות האם משהו לא בסדר או שפשוט זה ככה בגלל שהמחשב על מצב מנוחה הוא על תדרים נמוכים בגלל שהוא לא רוצה לגזול בטרייה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by uziliv,

שלום קיבלתי עכשיו מחשב נייד - dell inspiron 15R 5520. המחשב כולל ארבע כניסות usb 3.0. מותקן עליו windows 7 64bit sp1. חיברתי אליו את הדיסק החיצוני שלי WD Passport 1TB, שגם עליו כתוב במפורש כי הוא תומך ב-usb 3.0 הדיסק הפנימי של המחשב הוא seagate ST1000LM024. גם אחרי כמה שעות עם נציגי השירות של dell ברשת ואחרי שעידכנתי את ה- firmware של הדיסק החיצוני ואחרי שנציגי השירות עידכנו את כל הדרייברים, עדיין קצב ההעברה של קבצים מהדיסק החיצוני לדיסק של המחשב הוא 30-60mb/s. האם לא אמורים להיות קצבים גבוהים הרבה יותר עם usb 3.0? יש טעם לקחת את המחשב למעבדה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.