מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב חדש והמהירות מאוד לא מספקת אותי הנה המפרט המלא Pentium D 930 3.0 Ghz 2x2Mb cache Thermaltake Big typhoon + Arctic Cooling Ailver 5 ASUS P5WD2-E Premium 975x Ocz 1024Mb Gold Performence Edition 6400 4-4-4-8 FSP Bluestorm 500w PFC WD 250GB 16Mb Cache 7200rpm Nec DVD 4450 DL+- BFG 7900 GT OC 256mb 256bit Gigabyte 3D Aurora Logitech Media Elite Microsoft Explorer Wireless 2.0 - Night Vision Creative X-FI Elite Pro Creative Gigaworks S750 7.1 700W RMS שאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהזכרון שמותקן הוא pc2 4200 שמה שמותקן באמת זה pc2 5400 אז שמעתי מישהו שהיה לו בעיה דומה והציעו לו לשנות בביוס ידנית את זה ל זכרון ddr2 667 וגם אני שיניתי וזה לא עזר…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם המהירות של הזיכרון שלי היא באמת 667?(כי אני לא מבין בדברים האלה)? יש לי 2GB זיכרון של SpecTek. נעזרתי ב cpu-z:(נערך)
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי שאלה הורדתי את התוכנה cpu z ראיתי את החלקים ששמו לי במחשב בחרתי את המעבד e6300 של אינטל ושמו לי את הלוח אם של גיגבייט צ'יפסט 965 שמו לי ובזכרונות ביקשתי של 800 מגה הרץ אבל לפי מה שאני רואה זה רק 400 מגה הרץ ורציתי להיות בטוח שאני צודק לפני שאני הולך לחנות ומתלונן ויש לי 2 של 512 הנה התמונה תגידו לי אם אני צודק:
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מפרט הם P55-US3L בIQPC וכשה ניסיתי לחבר את מארכת ה5.1 שלי נדהמתי לגלות שאין את חיבורי ה5.1 למרות שבאתר היצרן שאליו מפנה IQPC אותנו לקבל נתונים כתוב במפורש שהלוח אם תומך במארכות 5.1, 2,4,7.1 ערוצים, אכשיו אני רוצה להתיעץ אתכם האם IQPC יסכימו לתפל בנושא לפנות לGIGABYTE ולהחליף לי לUD3 בחינם או הם תוספת של 50 ש"ח לUD3R???
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: לוח- asus p5GDC-delux מעבד- פנטיום 4 מהירות 3.0 כרטיס מסך- GEFORCE 6600 GT של גיגה בייט. זכרון- קינגסטון, 2 סטיקים של 256 DUAL DDR מערכת- XP PRO עם SP2. רצוי לציין: 1. יש לציין שאני הרכבתי את המחבש לבד, יש לי ידע בתחום והרכבתי כבר כמה מערכות. 2. התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו עם הלוח, ועם הכרטיס מסך לפי ספר ההוראות. 3. המחשב יחסית "ריק" מתוכנות. (יש עליו 5 תוכנות) 4. לא מחובר אליו אינטרנט בכלל. הבעיות: המחשב זז לאט משום מה... מתבטא ב : 1. עלייה של המחשב איטית- לוקח לו המון המון זמן להעלות את הביוס,ואת הווידווס למרות שבביוס מסומן אופציה "עלה ביוס מהר". 2. לפעמים בזמן מאמץ (חלקי) בעבודה בווידוס , העכבר "נתקע" ו "נתפס" (זז לאט,בקפיצות). המחשב הנ"ל, יחסית דיי …
-
קניתי מחשב חדש! יש לי עכשיו בעיה בכרטיס מסך יש הרבה איבותים ויש לי בעיה עם העכבר אז יום שלישי אני נותן לחנות את המחשב!! אז בPCMARK04 קבלתי 1400 נקודות בערך זה בסדר לזיכרון הזה samsung 512 ddr 400mhz pc3200 :-[ רק תגידו לי כמה עם זיכרון כמו שלי אני צריך לקבל נקודות בערך ! :-[
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע קניתי מחשב חדש עם הלוח אם Abit Av8 ויש עליו את הכרטיס קול realtek ac/97 אני חושב וחיברתי גם רמקולים וגם אזוניות ובשניהם הצדדים הפוכים, עכישו רציתי לשאול האם זה בעיה ידועה? האם זה בעיה בדרייבר? (האם תוכלו להביא לי תדרייברים הכי חדשים) או כל דרך שנאי יוכל לפתור את זה, מצידי סתם תוכנה פשוטה שלא לוקחת הרבה משאבים והופכת תצדדים כי זה ממש מעצבן במשחקים
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כתוב לי פה שזה CAS 3? או 2.5? כי המוכר אמר שזה 2.5 וזה מה שביקשתי אז מה זה אומר?
-
- 14 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני הזמנתי מחשב חדש שמיועד לעריכת וידאו. עוד לא החלטתי אם אבצע OC או לא. קראתי איפשהו שזה מפריע לתצורת RAID.. שאלתי היא, האם לבקש שהמעבד יגיע עם stepping EO? הוא עדיף על פני C1? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חבר'ה, רציתי לקנות מעבד טריי אבל אמרו לי שיש עליו מדבקה ומישום מה הוא לא כל כך טוב לאוברקלוק כאילו הוא לא עדיף. קניתי מעבד בוקס, והזמנתי קירור ונדטה אחד. בסופו של דבר שמתי לב רק עכשיו שלא קיבלתי קירור סטוק.. קניתי אותו מהטיאמאס. וחבר'ה, יש הבדל בין הטריי לבין הבוקס?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
במחשב שלי יש 1GB של זיכרון. כשאני פותח properties of my computer הוא אומר שיש רק 960Mb. האם יש בעיה? איפה עוד 64Mb? ??? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים לחברי הפורום ! אז סוף סוף קניתי לעצמי מחשבון קטן , אבל עדיין לא קניתי מעבד . המפרט של המחשב : Asus P5B Deluxe socket 775 Ram DDR2 PC6400 2GB זה פחות או יותר מה שחשוב מהמפרט עכשיו אני לא יודע אם ללכת על מעבד 6600 או 6400 ? עד כמה ההבדל של ה- 2MB CACHE ישחק הבדל במשחקים ? אין לי מושג איך לעשות OC אז אני לא יודע אם זאת אופציה !
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... קודם כל אני די חדש בעסק אז להתייחס בהתאם..... השאלה שלי....היא קניתי מעבד AMD 2800+ XP Athlon 2.08 GHz עכשיו איך אני יודע איזה סוג זה... (רק עכשיו גילית שיש סוגים) AMD Athlon XP Palomino AMD Athlon XP Toroughbred AMD Athlon XP Barton איך אני ידע????
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
תגיבו בבקשה , חבר שלי אמר שזאת טכנולוגיה שונה מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה זה ככה?
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הזמנתי מעבד E8400 BOX מהאתר בקישור, וקיבלתי מעבד באריזה לא מקורית (של איזשהו מכשיר הקלטה) עטוף בנייר פצפצים וללא כל ספרות נלווית או דפי אחריות. לפי הבנתי, מעבד BOX אמור להגיע באריזה מקורית של היצרן, ומלווה בספרות המסבירה כיצד להתקין את המעבד, מתייחסת לאחריות, ומעידה על מקוריות המוצר. אני צודק? לפי הבנתי, המעבד שקיבלתי הוא בעצם tray, שעולה לרוב כ-100 שקלים פחות, ואין לי אפשרות לדעת האם הוא חדש או מקורי. צירפתי תמונה של המעבד שקיבלתי ואריזתו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סיבה להתבאס? השימושים שלי במחשב הם אינטרנט,הורדות,פוטושופ וכו'...לא גיימינג או משהו כבד. האם עשיתי טעות? :s05 והאם הלוח אם הזה:gigabyte Intel D945 תומך בDUAL CORE 2. (ובמה הלוח הזה תומך באופן כללי, אם אפשר בכמה מילים..) תודה, ותנסו לעודד ;D
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! לפני מספר ימים קניתי מעבד 64 ביט. אני ציפיתי שהמעבד יראה ככה: או משהו בסגנון אבל שיראו את הליבה ושאני אוכל למרוח עליה את המשחה. במקום זה קיבלתי מעבד עם ברזל מעליו שנראה כך: בערך. האם זה צריך להראות ככה? או שאני צריך להוריד את כיסוי הברזל? אם לא, איפה אני מורח את המשחה הטרמית? על כל הברזל הזה?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ערב טוב קניתי Ryzen 7 1800x + ASUS x370-F GAMING שניהם ביחד יצאו 1900 למי שרוצה לדעת צריך המצלה לזכרון + קירור למעבד + משחה טרמית אם צריך קירור עד איזור ב300 אפילו עדיף פחות, לא מתכנן OC בזמן הקרוב .. אז משהו איכותי ועדיף זול זכרון 16GB אם צריך MHZ גבוה שאר המפרט 1060 6gb enermax 625w+ HAF-X תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , קניתי לא מזמן מחשב חדש - מפרט בחתימה. הבנתי מקריאה בפורום ובאחרים בחו"ל שיש משמעות לשבוע הייצור של המעבד ( אצלי Winchester ) מבחינת יכולות אוברקלוק , כאשר ככל שהוא חדש יותר כך הוא גם אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון ? ואיך אני יכול לראות את תאריך הייצור שלו בתוכנות לדוגמא כמו Everest או אחרות . תודה.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קניתי היום מעבד AMD XP 1700 0.13 micron במקום ה Athlon 1.1GHz הישן שלי. לאחר הדלקת המחשב ראיתי שה bios מזהה אותו כ XP 2000+ (לוח Asus A7V133). הסתכלתי על נתוני התדר שלו וראיתי 1667MHz. לעומת זאת על המעבד כתוב באמת XP 1700. האם ייתכן?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
!! יש!! amd xp 2500 ומי שאמר לי שיפעל לי על 133 טעה... זה פועל על 166x11 כמו שצריך... ובקרוב אני יקנה...את ה alx 800 ואז אני יראה איזה OC אני יכול לעשות.
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ביום רביעי רכשתי מעבד I5 3470 מהחנות KSP בקיצור כשהמוכר הביא לי את המעבד זה לא היה בקופסא זה היה בפלטה כזאת (מעבד TRAY ) שהמוכר הוציא את המעבד על הדרך הוא נגע בחלק עם הברזל, איפה שבאה המשחה התרמית, איך ממומלץ לנקות את זה? והדבר שמדאיג אותי זה שהמדבקה של האחריות ממוקמת בצד האחורי של המעבד איפה שהמגעים באמצע בידיוק.. חלק אמרו לי שאם זה באמצע זה בסדר וחלק אמרו שזה לא טוב וצריך לדרוש מעבד חדש. הנה תמונה של המעבד והמדבקה: http://www. siz .co.il/view/4el1nwngdjmn.jpg.htm תוריד רווחים מה אתם אומרים על זה? זה בסדר או לפנות לחנות?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול עוד 2 סטיקים של זכרונות זהים כמו ה2 שהיו לי עד עכשיו.. זאת אומרת שיש לי עכשיו 2 כאלה, זאת אומרת 4x4 .. שזה 16GB.. כרגע מחוברים לי 2, ויש לי את הקירור Noctua NH-D14 ... אי אפשר לחבר את הזכרונות ללא פירוק של הקירור, חייב לפרק אותו .. אבל מה שמפחיד אותי, זה שאני לא יודע אם אפשר לחבר אותם בכללי, באתר של נוקטואה, רשום שאפשר.. אבל זה נראה ככה כיאילו הסלוט האחרון (שהכי קרוב למעבד), נוגע בו הסלילים שיוצאים בהתחלה של הקירור.. (תמונה) אין לי מושג אם אפשר לחבר אותם.... עזרה ממישהו שאולי יודע ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב ג'יגה ראם בכרטיס אחד והיום קניתי עוד אחד גם כן בכרטיס אחד עכשיו השאלה שלי אם משנה באיזה מהסטיקים האלה לשים כדי שיעבדו בדואל צ'אנל? ואולי יש איזה דרך לדעת אם הם עובדים בדואל?
-
- 16 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קניתי עכשיו זיכרון 1 ג'יגה 667 של PQI וקיבלתי עליו שנה אחריות.מעט מידי לא.?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-